aaa 1. olmuşum=) deminki üzücü olaydan sonra iyi geldi a.s.
özi16 canım kilo çizelgesini nasıl yaptın biturlu yapamıyorum ben :1no2: ...yardımcı olursan çok mutlu olucam...
teşekürler canım,inşl,hepimiz kavuşuruzhoşgeldin canım aramıza inş hayalindeki kiloya sağlıklı birşekilde ulasırsın
merhaba arkadaşlar,ben de sizlere katılmak isterim:kedi:,ben ikinci doğumdan sonra pek kg veremedim,şu an 72 kgmafoldumben,ama hayal kg 63-65opuyorumnanaktan,yürüş te yapıyorum,kayın babanın evine neredeyse her gün gitmeye çalışyorum yürüyerek,onun evine kadar 2,5-3 km var,oraya ve geri al sana5-6 km ,ekmek te yemıyorumCADIARZU,ayda bir lavaş tadabilirim,evimde yürüş bandım da var kışın onu işgal ediyorum,bir- iki gün içerisinde kırmızı kart yecem bundan dolayı kendimi daha da şişkin hisediyorummafoldumben,ah ah eski kg geri istiyorum:Saruboceq:
adı bile güsel deme tatillllllll hehe sanada şimdiden iyi tatiller ben bir hafta olmayacağım nette deniz kum güneş birde havuzun keyfini çkartıcam inşallah :)))))
SELAM bende aranıza katılmak durumundayım zira 73 kiloyum 25 gun oldu dogum yapalı ... igrenç gözüküyorum çıldırcigimm..neyse moral bozmadan sizlerle beraber zayıflayacagım hızlı olmasada yavaş yavaş gidecek bu kilolar .. emzirdigim için sadece düzenli beslenerek kılo kaybedebilirim bide termal sauna sort giyiyorum bakalım inceltecekmi.. doktorum süt olayı için günde 4 litre su iç dedi e oda kilo kaybı için işime geldi tabee ... bundan sonra burdayımm
kızlar mrb bende mayısta doğum yaptım 91 kiloyla girdim doğuma şu an 77 kiloyum 70 le hamile kalmıştım yine 70 olmak istiyorum ama emzirdiğim için sütümün kesilmesindende korkuyorum bana biraz yardımcı olur musunuz???????????
Merhaba arkadaşlar beni de alırmısınız aranıza (72 kiloyum:çok üzgünüm: )Boy:1.67
Ben de vermek istiyorum bu kiloları zaten bu sene üniversiteye başlayacağım böyle şişko olmak istemiyorumlmaz: şimdiden başladım 73 tüm 72 yim artık yediklerime dikkat ediyorum.Spor da yapıyordum normalde ama bu aralar biraz aksadı ama bi program yapıp gene başlayacağım spora
Sizin de tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?Sizler neler yapıyosunuz?
İşallah veririz şu kiloları opuyorumnanaktan
biz daha yatmadık şekerler minna ile kiloları koruyup gözledik siz yokken bekçiliği yaptık halada buradayız
bu arada saat 4.30
herkese günaydınlar..umarım kalorisiz bi gün olur..bugün işyerideyim. Sabah k fleaks yedim ve açık çay içtim. Öğleye Allah Kerim...Ay ben hiç veremiyorum artık ya..spor yapmadığım içinmi acaba....
arkadaşlar bir şey paylaşmak istedim,ben evlenmeden önce baya şişmandım,ve bir ara çok zayıflamıştım,okurken çok kg vardı,84 kg dum,sonra annem ne o top top geziyorsun deyıp çok canımı sıktı,bende zayıflıyacam sözünü verdim,çalışmaya başladığnda sabah kahvaltı çok bol yapardım,oğlen yemeyı 3/1 yerdim ve onun yanına beyaz lahana salatası bol bol yerdim,inanmıyacaksınız,bir yılda ben 58 kg kadar düştüm,hiç kasmadım kendimi,hep karnım toktu,azar azar ve sık sık yedim,bol bol su içtim,şimdi de bir haftadır oğlen yemeyın yanında beyaz lahana salatası tüketyorum,hedefime 63-65 kg ulaşıcam,yavaş yavaş,bir tek bazen yalnış yapanlar var,kesinlikle aç karnına beyaz lahana yememeli,çok ciddi sorunlara yol açabilir,ve benim akrabam mikrobioloji uzmanı,ona bir şey danıştım,bazı arkadaşlar su içine biraz sirke katıp içiyorlar,bu aslında çok zararlıimiş,onun yerine büyük boy bardak ILIK su için,günde 2-3 defa,bağırsaklar daha kolay ve güzel çalışırlar,sırke az da olsa zamanla mideye zarar veriyormuş,bilginiz olsun..kaydirigubbakcemile5
fıstıklar nasılsınız bakalım,çok uzun zaman oldu biliyorum,ama o kadar yoğunumki,bazen uğruyorum sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum,umarım herkes iyidir,
bursefam canım benim nasılsın,face deki fotolarına baktım bayıldım,harika gidiyosun
özlemişim ya buraya bişeyler yazmayı,şu işlerimi birazdaha toparlayım tekrardan dönicem aranıza
bu arada yeni gelenlerde hoşgelmişlera.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?