70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar ben ancak gecmisi okudum kilo bildirimi yapamadim, zaten regl dönemimdeyim.. haftaya bildiri yaparim..
suan icin kilom 69,50

biz daha yatmadık şekerler minna ile kiloları koruyup gözledik siz yokken bekçiliği yaptık halada buradayız
bu arada saat 4.30

herkese günaydınlar..umarım kalorisiz bi gün olur..bugün işyerideyim. Sabah k fleaks yedim ve açık çay içtim. Öğleye Allah Kerim...Ay ben hiç veremiyorum artık ya..spor yapmadığım içinmi acaba....

aramıza hoşgeldin canım... topiği ne kadar çok ziyaret edersen o kadar faydasını görürsün... güzel bilgiler öğrenirsin motivende hiç düşmez... ilk önce beyinde bitiyor çünkü...

adı bile güsel deme tatillllllll hehe sanada şimdiden iyi tatiller ben bir hafta olmayacağım nette deniz kum güneş birde havuzun keyfini çkartıcam inşallah :)))))

sağol canım tekrar iyi tatiller canım.. dün yazamamıştım işlerin yoğunluğundan... güzel bir tatil hakkın koca senenin yorgunluğu var... şimdi yollardamısın belkide kavuştun denize... özleyeceğiz 1 hafta görüşemeyeceğiz...

aramıza hoşgeldin canım... zayıflamak istemek hakkın ama senin sağlıklı beslenmen lazım... evde ufaklıktan fırsat buldukça hareket ederek başlayabilirsin... ben bekarım ve 77 kiloyla başladım.. senin kilonda doğum yaptığın için normal 3 ay sonunda 69 kiloyu gördüm... sen daha kolay verirsin...

hoşgeldin canım... beslenmeni sakın kesme bebişin daha önemli... spor hareket yapabilirsin fırsat buldukça... 7 kilo birşey değil... 1 yıl içinde aldığın için daha kolay verirsin kilolarını...

gel canım hoşgeldin aramıza... topiğimizde isteyen herkeze yer var... senin vaktin vardır yaz olduğu için bol bol yürüyüş ve sporla diyet yaparsan okullar açılana kadar güzel kilo verirsin... topikten uzaklaşma motiven yüksek olsun...

biz daha yatmadık şekerler minna ile kiloları koruyup gözledik siz yokken bekçiliği yaptık halada buradayız
bu arada saat 4.30

kızlar teşekkür ederiz gece bekçilik yapmışsınız... birazcıkda yağları kovalasaydınız çok hora geçerdi... :roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese günaydınlar..umarım kalorisiz bi gün olur..bugün işyerideyim. Sabah k fleaks yedim ve açık çay içtim. Öğleye Allah Kerim...Ay ben hiç veremiyorum artık ya..spor yapmadığım içinmi acaba....

diyet tek başına olmuyor canım... ben 4 sene önce yine denemiştim ama sporsuz sadece sebze, meyva yiyerek ama gram veremeyince bıraktım... k.kya başlayınca heveslendim yürüyüş spora başladım ve hergün dahada heveslenerek yaptım... inan spor olunca sarkmadan veriyorsun ve 1 kilo versen sıkılaştığın için daha çok görünüyor...

bizden başka kimse yok sanırım... bizde cumartesi nöbeti tutacağız artık... ben yağları kovalayacağım sende kapıdan girenlere engel ol.. yerimiz kalmadıdersin...:roflol::roflol:

sabah aç karnına sarmısak+ceviz kürünü içtim 1 saat sonra 1 dılım kızarmış ekmek yedim....

bende yediklerimi yazayım..
sabah 1 bardak sirkeli su
1 bardak ılık su
1 dilim kepek ekmeği peynir ve zeytin yanında 1 fincan çay
1 fincan yeşil çay
öğle yemeğim:
1 kase çorba
1 parça tavuk ızgara
1 kaşık yoğurtlu makarna
birazdan yeşil çay içeceğim yine
akşam üzeride 1 bardak ayraım var (yemekte içmedim)

fıstıklar nasılsınız bakalım,çok uzun zaman oldu biliyorum,ama o kadar yoğunumki,bazen uğruyorum sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum,umarım herkes iyidir,

bursefam canım benim nasılsın,face deki fotolarına baktım bayıldım,harika gidiyosun

özlemişim ya buraya bişeyler yazmayı,şu işlerimi birazdaha toparlayım tekrardan dönicem aranıza

bu arada yeni gelenlerde hoşgelmişlera.s.a.s.

arkadaşlar bir şey paylaşmak istedim,ben evlenmeden önce baya şişmandım,ve bir ara çok zayıflamıştım,okurken çok kg vardı,84 kg dum,sonra annem ne o top top geziyorsun deyıp çok canımı sıktı,bende zayıflıyacam sözünü verdim,çalışmaya başladığnda sabah kahvaltı çok bol yapardım,oğlen yemeyı 3/1 yerdim ve onun yanına beyaz lahana salatası bol bol yerdim,inanmıyacaksınız,bir yılda ben 58 kg kadar düştüm,hiç kasmadım kendimi,hep karnım toktu,azar azar ve sık sık yedim,bol bol su içtim,şimdi de bir haftadır oğlen yemeyın yanında beyaz lahana salatası tüketyorum,hedefime 63-65 kg ulaşıcam,yavaş yavaş,bir tek bazen yalnış yapanlar var,kesinlikle aç karnına beyaz lahana yememeli,çok ciddi sorunlara yol açabilir,ve benim akrabam mikrobioloji uzmanı,ona bir şey danıştım,bazı arkadaşlar su içine biraz sirke katıp içiyorlar,bu aslında çok zararlıimiş,onun yerine büyük boy bardak ILIK su için,günde 2-3 defa,bağırsaklar daha kolay ve güzel çalışırlar,sırke az da olsa zamanla mideye zarar veriyormuş,bilginiz olsun..kaydirigubbakcemile5

ne güzel canım zamanında başarmışsın şimdide başaramaman için hiçbir engelin yok... benim ilk denemen.. sirkeyle zayıflayan etrafımfafa çok tanıdığım var bende deniyorum ılık suda içiyorum ama bağırsaklarıma faydası olmadı hala kabızlık çekiyorum... devamlı sulu gıdalarda alsam düzene oturmadı bir türlü... inşallah hedeflerimize ulaşırız canım...

hoşgeldin kirazcım... teşekkürler canım... face eledim burayada ekledim yeni resimler... uğra artık azda olsa yaz birşeyler bizde seni özledik valla.. diyet nasıl bıraktınmı dikkat ediyormusun???

yazmadan gitmek olmaz şimdi
tünaydın kıslar sanmayın ki yeni kalktım 10 da ayaktaydım misafir vardı dün sabahtan onları gönderdik
kirazcım bizde seni özledik kısa zamanda aramızda olursun inş
bursefam evet ama yağları kovalayamadık sadece hırsızlar gelip kiloları yürütmesinler diye koruduk

bütün gün temizlik yaptım ayakta zor duruyorum bu arada diyet bozuldu gofret yedim baya bi tartılmaya korkuyom verdiğim 300 gr da geri aldım sanırım:)

kızlar şimdi tekrar girebildim dün tam girebildim yine açılmadı geçmişi okurken bakalım 1 haftada neler yapmışlar derken gitti çıldırdım bugünde yeni geldim sabah çıktım eltimin kızının doğumgünü vardı
götürdüm yine ya uf olmuyo bir türlü rejim neyse yarıda bıraktığım geçmişi okim döncem ben size yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…