ee doğruya fotoları gördük senin şimdi seni düşünüyoruum atlet siyah buluzun var mı? çok cici olursun öle içine tıkıştırcen ama hee helede kemerliya daha cici durur
sıyah ıstemedıgın kadr war
hiç ses etmiyon bacım öle uzak uzak bizi kesiyon :) nassın napan biz sorak seni bari naz ediyosan nazlı kısce :)
berbat menü paylasimi
dün: sabah ac kaldim
öglen: 1 kase nesfit
aksam: 2 tabak bulgur pilavi domates yogurt
bugün: sabah: 1 kase nesfit
ara: elma
öglen: semiz otu yogurtla yiyesim var
ara: bilmiyorum :26: sicaklardan hic birsey yiyesim gelmiyo acikcasi :26:
aksami da bilmiyorum :26:
napim canim sen napiyon bugün artik ciss falan yemiyon dimi
kızlar ben 1 ay gıbı bır surelıgıne ısı bırakmak zorundayım
abımler felan gelıyo yurt dısından sanırım sonra tekrrdan baslarım
kesn bu surede kılo alacagm allh yardımcım olsun:18::18:
düne kadar o karpuzu bende yirim diyodum ama........ Bugün maranki yemeyin dedi şişer oturursunuz dedi ............. Aaaaay yaaaaa
canummm bende dinliyorum marankiyi aksine dolunay varmış 3 gün sadece karpuz kiraz yiyin diyor3 kilo birden vericeksiniz ikisini biden aynı öğünde yemicez herhangi birinden 500gram
size diyorumda bende cumartesiden sonra yokum ki zaten :! mudanyaya gidiyoruz kociş izne çıkıyo kayınvaldemlere bursaya ordan da mudanya plaja oooh be deniz kum güneş sonra tlfrk uludağ yeşilalana pikniğe sonra köylere kahvaltıya organik işte varsa orda vardır :) sonra bigünüde türbelere gitcem mutlaka h.z üftadenin hayranıyımdırda :) aşkı en iyi anlayan anlatanlardan biridir o büyük evliya :)
günaydın kızlarrrrrrrr :119:
paypal özel bir sistem kartlarını ona tanımlıyorsun sonra kart no girmeden güvenli alışveriş yapılabiliyor.
öncelikle önerim internet bankacılığı açtır ve kartlarını oradan devamlı takip et alışverişleri görürsün. ve dileğin dediği gibi internet ve telefonla yapılan işlemleri kapatıp açabiirsin
ızlı alış çıkışlar metobolizmayı kilitliyo şeker aman dikkat
günaydın kızlar
günaydın dilek
gunydn guzl hatunlar
günaydın topiğin çıtır adayları
coco canım hurma lifli olduğu için çok faydalı ama tatlı o sebeple günde 5-6 tane geçmemek üzere diette yenebilir diyebiliyorum
kızlaaaaaaaar nasılız bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ay acık canlansın artık topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik artık ne kadar saçma sapan olsada hergün menülerimi yazacam size en azından kızacak bahaneniz olur .
dün
sabah: 1 yumurta, yarım kase nefsit
öğle 1 dilim fırında makarna yoğurt
akşam 2 çatal makarna 1 bardak elma suyu
saat 10 da da 1 halley
biliyom çok kötüüüüüüüüü çok azzzzzzzzzzzz çok sağlıksıııııııııız ve karbnhidrat yüklüüüüüüüüüüüüüü
okey ben tembel bi hatunuuuuuuuuuuuum yemek yapmaya üşeniyoooooooooooom moralim bozuk olunca ya tıkınıyorum yada böyle aç gezip kendimi cezalandırıyorum .
dün canım yemek yemek istemedi :)
bugün
sabah 2 dilim ekmek arası 2 parça kaşarla tost
işyerinde 1 soda ama meyveli :)
öğle
emeyveli yoğurt yiyecem.
akşam
et sote salata yoğurt
dun aksam etek aldım
nasıl sızce
sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
günaydin sekerler
2 günüm kaldi minderim gelince dolapimi doldurayim ama iyi fikir cok sagol bebegim
hehe seni gözetlemisler
semizotunu isarkadasina googleden resmini bulup gösterdim bunun almancasini söyle bende yiycem dedimbugün öglen bende yapacam semizotu yogurtlu tadi nasil minderim hic yedigimi hatirlamiyorum :44:
insallahhh betülcüm insallah kiyamam sana zaten ögrencisin
varda mola olmadan disariya birakmiyorlar giciklaröyle yapayim sagol betülüm
evet canim cok benziyoruz canim benim
benim icimdeki öküz hep duruyor
insallah oda olacak yakinda nisani nezaman düsünüyorsunuz esincim
ama cabuk gelen cabuk gider canim
insallah hayirlisiyla bulursunuz güzel yeni yuvanizi tugbacim tasinma telasi da olacakhayirlisi olsun caniminici
mutfakda yemek yerler bende gitsem ne derler ne derlerse desinler dilegi bana versinler
kiz dilek unutma beni hep aklinin bi kösesinde topic suzi vardin diye düsün ve daha sIk cee deolurmu fistik kiz
cok tesekkür ederim caniminsallahh canim artik rahat rahat fazlalik ordan burdan cikacak korkusu olmadan giyinebilecegimiz günleri görecez insallah
dur bende yazayim dünlen bugünü
güle güle kulan hasretcim cok hos duruyor etek beyaz da giyebilirsin üstüne cok hos durur
hosgeldin canim tekrar
tebrik ederim canimyakinda insallah 6li rakamlari da göreceksin
berbat menü paylasimi
dün: sabah ac kaldim
öglen: 1 kase nesfit
aksam: 2 tabak bulgur pilavi domates yogurt
bugün: sabah: 1 kase nesfit
ara: elma
öglen: semiz otu yogurtla yiyesim var
ara: bilmiyorum :26: sicaklardan hic birsey yiyesim gelmiyo acikcasi :26:
aksami da bilmiyorum :26:
bende bıraz tuzlu aldımGünaydıııııııııııııııııııın topik ahalisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sana da günaydın güzel hatun. Beğeniyorum seni fotolardan ya. Giydiklerin yakışıyo valla.
Çok beğendim eteğini. Bende çok istşyorum uzun etek. Forever new de de çok güzel etekler var.
Ama orası biraz tuzlu. Sevdicek giydirmiyo uzun etek ya. Ona sadece kapalılar giyiyomuş gibi geliyo sanırım
Günaydın Suzişimm. Tanışmada konuştular.Kayınvalide bayram sonrası dedi yani ağustosun sonu gibi.
Ama biz çok geç diye düşünüyoruz.Turgay halletmeye çalışıcam dedi ama bakalım. Yani en geç Ağustos sonu nişanlıyım
İşi bırakınca bizi de bırakıcakmısın ??
o aramızda stilist varmış. cevap ver bakim[=hasretttt;25346554]parlament mı sennkısıde
ben pembe yada acık yesıl felan ıstıodum m beden yoktu alamadım
bunu sewdıck cok begendı
neyle kombınlıcm bılemıorum byaz felan gıyerm artık:18::18::18:[/QU
şekercik parlement en iyi kremle kombinlenir diyorum beyazla far gibi parlar :) yani bir sitilisti dinlemek istersen tabii işssiz bir sitilist :)... kociş istemedi çalışmamı giyimde hoşlanmıyor ortamından bende alan değişikliği yapcaktım ama oda bebişim doğdu hastaydı şu yaşa gelene kadar hepimizin canı burnundaydı ama şükür şimdi çok çok ii ve yarım kalan eğitime o okula başlarken bende devam edicem inş
niye dolunay anlamadım:26: kurt kadın mıyız yoksahaykırası papatyalarrrrr!öle diilmiş işte yanlış anlamışım organik olmayan karpuzmuş diyarbakırdan kimse var mı aramızda hanımçeler organik karpuz istiyoruz çünkü organik karpuzla dolunayda üçgünlük diyet üç kg güle güle dedi adam!yada organik kirazın sapı
kilo alcam deme kızzzzz almazsın inşallah...kızlar ben 1 ay gıbı bır surelıgıne ısı bırakmak zorundayım
suzim yaa avatarındaki hatun korkutuyo beni heee sanki şekil aşmış bi varlıktan hatuna dönüşmüş gibi :/
bende izine gidiyorum desene uzun süre görüsemiycezkızlar ben 1 ay gıbı bır surelıgıne ısı bırakmak zorundayım
aslaaa artık ölmk var dönmek yok bebeğem çünkü ben nie bu kadar dertlendim aslında biliyon mu?5 yaşındaki kızım hemde kocişin yanında bana ben annem gibi göbüşlü olmak istemiyorum dedi gülermisin ağlarmısın :)
ama bugün iyiyim moralde süper kaldığım yerden diil karar verdiğim yerden artık!!!
canummm bende dinliyorum marankiyi aksine dolunay varmış 3 gün sadece karpuz kiraz yiyin diyor3 kilo birden vericeksiniz ikisini biden aynı öğünde yemicez herhangi birinden 500gram
güle güle git gel canim güzel gecer insallah tatilinsize diyorumda bende cumartesiden sonra yokum ki zaten :! mudanyaya gidiyoruz kociş izne çıkıyo kayınvaldemlere bursaya ordan da mudanya plaja oooh be deniz kum güneş sonra tlfrk uludağ yeşilalana pikniğe sonra köylere kahvaltıya organik işte varsa orda vardır :) sonra bigünüde türbelere gitcem mutlaka h.z üftadenin hayranıyımdırda :) aşkı en iyi anlayan anlatanlardan biridir o büyük evliya :)
günaydin esincimGünaydıııııııııııııııııııın topik ahalisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın canım
Günaydın Pisiciikkk
Sana da günaydın güzel hatun. Beğeniyorum seni fotolardan ya. Giydiklerin yakışıyo valla.
Günaydın minderiiiiiiiiiiiiiiim
Aynı beni tarif etmişsin Pisiimmm ya. Bende tembelim valla bu ara.
Menü korku filmi gibi zaten. Karbonhidratlar uçuşuyooo.
Çok beğendim eteğini. Bende çok istşyorum uzun etek. Forever new de de çok güzel etekler var.
Ama orası biraz tuzlu. Sevdicek giydirmiyo uzun etek ya. Ona sadece kapalılar giyiyomuş gibi geliyo sanırım
Günaydın Suzişimm. Tanışmada konuştular.Kayınvalide bayram sonrası dedi yani ağustosun sonu gibi.
Ama biz çok geç diye düşünüyoruz.Turgay halletmeye çalışıcam dedi ama bakalım. Yani en geç Ağustos sonu nişanlıyım
Kıız noldu sana bacım. Önceden menülerin iyiydi. Gerçi bende senin gibiyim. Pek yiyesim yok.Yemekle uğraşasım da yok.
İşi bırakınca bizi de bırakıcakmısın ??
günaydın kızlar
günaydın dilek
arada uğra, özletme kendini Dilek
o aramızda stilist varmış. cevap ver bakim
159 boy 73 kilo ile bu tombul hatun nasıl ince görünebilir
niye dolunay anlamadım:26: kurt kadın mıyız yoksa
kilo alcam deme kızzzzz almazsın inşallah...
suziiiiiii nasılsın canım kader arkadaşım. öğlen için meyveli yoğurt yedim ama uyku bastırdı yaaaa
esin demek nişanlancan ha ağustosa ay ne güzelnişan düğün bayılıyorum bu işlere.
hasret eteğin çok güzel güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?