70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıns canım yaa aynı kıloda donerz ıns yada daha az kıloda

Ooo herkes gidiooo
ben burdayım merak etme canım bu gidişle 40 yaşına kadar burdayım
Selamm pisikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsınn??????????

Nasılsınn Hilallllll okuyorumm yazdıklarınıııızıı
selam nasıl olsun hala aynı boşveeeeeeer
sen ne yapıyon düğünlerden başını alamıyon bakiyorum

hımm aslında kafamı masaya koyup horul horul uyuyasım var suzi

BUNLARIN KAÇINI YAPIYORSUN ?
MUTLULUĞUN SIRRI...
• Ayrıntı profesörü olma
• Bir sırrın sorumluluğunu arkadaşına vermeden önce iyi düşün
• Herkesin önünde öv,eleştirilerini bir kenara çekerek söyle
• Kimseye, yorgun ya da bunalımlı görünüyorsun deme
• Biri sana sarıldığında. önce onun kollarını gevşetmesini bekle
• Ailevi sorunlarda, para sorunlarında ya da saç kesimi konusunda akıl verme
• İş bitmeden önce asla ödemenin tamamını yapma
• Verdiğin sözleri tut
• Biri senin için bir hizmet verdiğinde alacağı paranın ne kadar olduğunu bilmiyorsa, “sence ne adil olur” diye sor
• Çocuklarına paranın ne zorluklarla kazanıldığını ve tasarrufun önemini öğret
• Asıl savaşı kazanmak için küçük bir çarpışma yitirmeyi göze al
• İlk izlenimlerine güvenme
• İnsanlardaki iyiyi ortaya çıkarmayı bil
• Her gün sekiz bardak su iç
• Gelenek ve göreneklere saygılı ol
• Arkadaşına borç para verirken ihtiyatlı davran. ikisini de yitirebilirsin
• Hak eden çalışanlarına, şirket için ne kadar önemli olduklarını her fırsatta söyle
• Çözülebilecek bir şeyi asla kesip atma
• Servisin arkasından çocuklarına el salla
• Başkalarının zamanına saygılı ol. randevularına on dakikadan fazla gecikeceğin zaman telefon ederek haber ver
• Öyle olmadığın zamanlarda bile neşeli görünebilmeyi öğren
• Öyle olmadığın zamanlarda bile coşkulu görünebilmeyi öğren
• Alçakgönüllü ol. sen gelirken onlar gidiyordu
• Sade ol
• İlk kez tanıştığın insanlara ne iş yaptıklarını sorma. onlarla ahbaplığını etiketlerinden bağımsız başlat
• Ailene onları ne kadar sevdiğini sadece sözlerinle değil, her gün dokunarak ve düşünceli davranışlarınla da belirt
• Mali gücün yeterli olsa da olmasa da ailecek tatile çık
• Dedikodu yapma
• Maaş sohbeti yapma
• Dırdır etme
• Kumar oynama
• Kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış insanlardan kendini kolla

Dilegim

Sabah öğle akşam 500gram karpuz veya kiraz yarın başla canım başka bişi yokk ama
tamam canim deneyeyim 2 gün
ben bi ara strec sariyordum canim karnima sanki faydasi var gibiydin ama sonradan birakdim üsengecligimden ama yine yapacam

ıns canım yaa aynı kıloda donerz ıns yada daha az kıloda
daha az olarak gelelim insallah hasretcim

bende bıraz tuzlu aldım
saol kıscem senıde goremedık bı kı begenelım
yk seker bırakmıcm da ama gıremm kı sık sık
uzak kalacagz yanı

Var ya şeker benim fotoğraflar. Kardeşimin nişanından eklemiştim 2-3 tane.

Tabiki tatlım eklerim nişan fotoğraflarını var daha 2 ay falan.

Aynı durumdayız tatlım ya. Bende hazırlamaya üşeniyorum.

dün karpuz almıştım 9 kiloydu. yarın hepsini yesem olur mu

önce bir 500 gr ı tartayım çok az birşey olursa o işe heç bulaşmam ama doyuracak seviyede ise olur

yanimda olsan kafa kafaya verir beraber uyurduk
2 ay dedigin ne ki esincim zaman cabuk gelip geciyor bi bakmissin evlenmissiniz bile

önce bir 500 gr ı tartayım çok az birşey olursa o işe heç bulaşmam ama doyuracak seviyede ise olur

selamlar canlarımm benız ozledınızmı bakalım bende esımın dayıasındayımm hafta sonu dugun var . pazartesı evıme donus yapacagım ınsl...ozledım sızlerı ınsl.ıyısınızdırrr yarın BERAT kandılı sımdıden hayırı olsun sızlere canlar.ınsl..oruc tutmaya nıyetlıyım ınasl.tuturımda kg lere dıkkt etmeye calsyrmm ınsl..basarılı olurumm hepınızı cok optummmm

bu dün içinnnnbugün de aralarını yapmayı unutma tatlımmmmm..sen paylaştıkça güzelleşicek menülerinnnnnn

dun aksam etek aldım
nasıl sızce

sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
çok ciciymiş kuzumgüle güle kullann,ne kadara aldın:26:

uğra canım,motivasyonu kaybetmeeeee
benimki bordo canım beyaz içe sokulan belden oturtmalı bi gömlekle kombinliyorum tatlım
fotoğrafı çek de görek
yawrum yoğurtlu yeniyor genelde..yıkadıktan sonra 10-15 dakika sirkeli suda beklet,kumları dökülsün..
Malzemeler;
*1 demet semizotu,
*1 çorba kasesi kadar yoğurt,
*1 diş dövülmüş sarımsak,
*tuz,pulpiber
*1 çorba kaşığı mayonez( arzunuza bağlı, eklemeyebilirsiniz de)
*Zeytinyağı,
Hazırlanışı;
Semizotunu iyice yıkayıp, süzdükten sonra, yoğurt, sarımsak, mayonez ve tuz ilavesi ile iyice karıştırıyoruz. Bu aşamada yoğurt miktarını da kendinize göre artırabilir veya azaltabilirsiniz. Karışımı servis tabağına alıp, üstüne damla damla şeklinde zeytinyağı serpin ve pulbiber serperek servis yapın.Afiyet olsun.
yemeğini de yapıyolar kuzum,netten bakabilirsin..semizotu çok faydali bir otmuş kızlar..heryerde de yetişiyo
Semizotu, uzun yıllardır bilinen, her yerde yetişebilen ve uzun bir süre yabani ot olarak değerlendirilmiş bir bitkiydi. Ta ki dünyanın en az – Japonlardan bile az-kalp krizinden ölme oranına sahip halkı Giritlilerin diyetlerinde kullandıkları vazgeçilmez besinlerinin semizotu olduğu keşfedilene kadar. Açıkça söylemek gerekir ki semizotu gerçekten olağanüstü bir besindir. Dukan, imkanı olan herkese sadece yemesini değil yetiştirmesini de önerir. Yetiştirebilecek olanlar bitkisel ürünler satan bir yerden birkaç adet semizotu tohumu alarak yetiştirebilir, kısa bir süre içinde yetiştirdikleri semizotlarıyla salatalarını yapmaya başlayabilirler. Kesilen dallar kısa sürede yeniden uzar. Semizotu, salataların yanı sıra çorbalarda da kullanılabilir. Semizotu, yulaf kepeği ve elmada olduğu gibi yüksek oranda lif içerir ve fazla kalorilerin emilimini sağlar. Omega 3 deposudur ve stresle savaşmakta birebirdir. Bu durumda strese bağlı aşırı yeme isteğini de köreltmiş olur. Eğer hala semizotuyla tanışmadıysanız hemen tanışın ve hergün yemeyi alışkanlık haline getirin, nasıl inceleceğinizi görün.​

arada uğra bebişimmmm

hoşbuldummm..kilo wermişin sende hani 64 olacaktık..olmadı.neyse ramazana kadar 60 olcam inşallah..walla bi sen hatırladın bbeni saol kuzum..bu arada korse war bendede bayaaaa yüklü bi fiyata almıştım ama 1 defa giydim.korse içinde çok huzursuz oluyorum..ondan giymiyorum.ama göbeği düz tutma konusunda gerçekten iyi..

Son düzenleme:
burada bulunan herkes gibi kilo propleminden muzdarip biri olarak dayanismaya katilmaya geldim..söyle bir kösecige sigisirim ben aman diim yer yok sana demeyin:18::18:

suzis kolay gelsin canim yarin hepimizin berat kandili kutlu olsun allah orucunu kabul etsin tatlim
cok sagol minderim güzel bilgilerin icinde yogurtlayip yedim bebegim ama ot gibiydin tadi yok baska ne koyabilirim yogurt domates semizotu 3lüsüde olur herhalde dimi :44: 1-2 patates koysam haslanmis icine :26:karbonhydrat ama zarari olurmu :44:

ask olsun canim 2 kere yazdim ben sana senden cevap gelmedi
burada bulunan herkes gibi kilo propleminden muzdarip biri olarak dayanismaya katilmaya geldim..söyle bir kösecige sigisirim ben aman diim yer yok sana demeyin:18::18:

bu suskunluk yer yok anlaminami geliyor nedir:44:
olurmu canim hosgeldin aramiza

Son düzenleme:
sagol canim ya biran kimseden ses cikmaayinca kendimi kötü hissettim..biran olsa hissetmezdimde bayagi sürünce:))
hosbuldum...

ask olsun canim 2 kere yazdim ben sana senden cevap gelmedi
ben yazdıklarına cwp werdim kuzum son msjına cwp wermemişim bi..sen zaten hatırladın canım hani topikte olmasam hiç ismim geçmeyecek..şuan salı itibariyle 67.80 im.listeyede giremem mağlüm 1 hafta önce listede yoksam 1 hafta sonra alınmıyorum ben :44:..neyse dert değil artık burada olsam yeter listeye girmesemde olur.cumaya 1 kilo wermiş olmak istiyorum..

acilen cikmam lazim..herne kadar tanisamadiksada memnun oldum..birdahaki sefere insallah diyorum..kalin saglicakla

sagol canim ya biran kimseden ses cikmaayinca kendimi kötü hissettim..biran olsa hissetmezdimde bayagi sürünce:))
hosbuldum...
topik yaz nedeni ile biraz sessiz canim bende hem calisiyorum hem laf yetistiriyorum benim adim suzan canim 30 yasindayim 5 yasinda oglum var kendimi tanitayim yyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

gecen hafta blackcat yapti canim listeyi listeyi kim yapacak bilmiyorum canim:26: ama belki bu hafta girebilirsin insallah cumaya 3 gün var verirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…