degistirdim canim
bende izine gidiyorum desene uzun süre görüsemiycezinsallah kilo almadan topige geri döneriz
aynen öyle yolla devam :129:
nezaman yiycez karpuzu yarin baslasam karpuz yemege
güle güle git gel canim güzel gecer insallah tatilin
günaydin esincimhadi bakalim hayirlisiyla güzel gecer insallah nisandan foto eklersin tatlim dimi
hic sorma canim ya hic birsey yiyesim gelmiyor hazirlamakda gelmiyor icimden
izinden geldikden sonra düzene sokmam sart artik
ben burdayım merak etme canım bu gidişle 40 yaşına kadar burdayımOoo herkes gidiooo
selam nasıl olsun hala aynı boşveeeeeeerSelamm pisikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsınn??????????
Nasılsınn Hilallllll okuyorumm yazdıklarınıııızıı
ayy güldürdün beni pisim zayifliycammi bilsem kurtkadin olmaya raziyim herseyi yirrr süpürürüm kurt gibi
off pisim hic sorma yanimdaki bu sicakda birde kafami sisiriyo rahat vermiyo söyle kendimden geceyim
acaba wc ye gitsem bi 5-10 dakika kafami dinlesem
günes gözlügü varsa tak canim uyudugunu görmesler
tamam canim deneyeyim 2 günSabah öğle akşam 500gram karpuz veya kiraz yarın başla canım başka bişi yokk ama
ben bi ara strec sariyordum canim karnima sanki faydasi var gibiydin ama sonradan birakdim üsengecligimden ama yine yapacamSecem tekrardan hoşgeldin
kızlar ben korse kullanmaya karar verdim.gerçi sıcaklarda zor olur fakat gün içinde 5-6 saat kullanmayı düşünüyorum
korse zayıflatmaz biliyorum
şöyle bişey düşündüm kendimce belimizde çamaşır izi oluşuyo giydiklerimizden dolayı korsede benim göbüşümü düzleştirebilir belki
daha az olarak gelelim insallah hasretcim
ıns canım yaa aynı kıloda donerz ıns yada daha az kıloda
bende bıraz tuzlu aldım
saol kıscem senıde goremedık bı kı begenelım
yk seker bırakmıcm da ama gıremm kı sık sık
uzak kalacagz yanı
degistirdim canim
bende izine gidiyorum desene uzun süre görüsemiycezinsallah kilo almadan topige geri döneriz
aynen öyle yolla devam :129:
nezaman yiycez karpuzu yarin baslasam karpuz yemege
güle güle git gel canim güzel gecer insallah tatilin
günaydin esincimhadi bakalim hayirlisiyla güzel gecer insallah nisandan foto eklersin tatlim dimi
hic sorma canim ya hic birsey yiyesim gelmiyor hazirlamakda gelmiyor icimden
izinden geldikden sonra düzene sokmam sart artik
yanimda olsan kafa kafaya verir beraber uyurdukben burdayım merak etme canım bu gidişle 40 yaşına kadar burdayım
selam nasıl olsun hala aynı boşveeeeeeer
sen ne yapıyon düğünlerden başını alamıyon bakiyorum
hımm aslında kafamı masaya koyup horul horul uyuyasım var suzi
2 ay dedigin ne ki esincim zaman cabuk gelip geciyorVar ya şeker benim fotoğraflar. Kardeşimin nişanından eklemiştim 2-3 tane.
Tabiki tatlım eklerim nişan fotoğraflarını var daha 2 ay falan.
Aynı durumdayız tatlım ya. Bende hazırlamaya üşeniyorum.
dün karpuz almıştım 9 kiloydu. yarın hepsini yesem olur mu
önce bir 500 gr ı tartayım çok az birşey olursa o işe heç bulaşmam ama doyuracak seviyede ise olur
coco canım hurma lifli olduğu için çok faydalı ama tatlı o sebeple günde 5-6 tane geçmemek üzere diette yenebilir diyebiliyorum
kızlaaaaaaaar nasılız bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ay acık canlansın artık topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik artık ne kadar saçma sapan olsada hergün menülerimi yazacam size en azından kızacak bahaneniz olur .
dün
sabah: 1 yumurta, yarım kase nefsit
öğle 1 dilim fırında makarna yoğurt
akşam 2 çatal makarna 1 bardak elma suyu
saat 10 da da 1 halley
biliyom çok kötüüüüüüüüü çok azzzzzzzzzzzz çok sağlıksıııııııııız ve karbnhidrat yüklüüüüüüüüüüüüüü
okey ben tembel bi hatunuuuuuuuuuuuum yemek yapmaya üşeniyoooooooooooom moralim bozuk olunca ya tıkınıyorum yada böyle aç gezip kendimi cezalandırıyorum .
dün canım yemek yemek istemedi :)
bugün
sabah 2 dilim ekmek arası 2 parça kaşarla tost
işyerinde 1 soda ama meyveli :)
öğle
emeyveli yoğurt yiyecem.
akşam
et sote salata yoğurt
çok ciciymiş kuzumdun aksam etek aldım
nasıl sızce
sımdı ekleyecegım etegın aynısı
sadece benımkısının bellı lastıklı degıl kemerlı
parlament mavısı olanEki Görüntüle 457106
uğra canım,motivasyonu kaybetmeeeeeselam kızlar...iş yerim artık van'da ve burası çok yoğun..
ama fırsat buldukça girip en azından menümü paylaşabilirim..
bu arada eski çizelgeme göre 1 kilom daha gitmiş,şu anda 72,3 kiloyum
bgnkü menüm:
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek-krem peynir-bitki çayı
ara:kayısılı form çay-2 dilim keten tohumlu light bisküvi
öğle:1 tabak salata-yulaf kepekli krep-1 kk beyaz peynir
ara:yeşil çay-2 küçük galeta
ara:1 şeftali-2 kayısı
akşam:4 kaşık patlıcan oturtma-1 kase cacık
fotoğrafı çek de görekbenimki bordo canım beyaz içe sokulan belden oturtmalı bi gömlekle kombinliyorum tatlım
yawrum yoğurtlu yeniyor genelde..yıkadıktan sonra 10-15 dakika sirkeli suda beklet,kumları dökülsün..günaydin sekerler
2 günüm kaldi minderim gelince dolapimi doldurayim ama iyi fikir cok sagol bebegim
hehe seni gözetlemisler
semizotunu isarkadasina googleden resmini bulup gösterdim bunun almancasini söyle bende yiycem dedimbugün öglen bende yapacam semizotu yogurtlu tadi nasil minderim hic yedigimi hatirlamiyorum :44:
insallahhh betülcüm insallah kiyamam sana zaten ögrencisin
varda mola olmadan disariya birakmiyorlar giciklaröyle yapayim sagol betülüm
evet canim cok benziyoruz canim benim
benim icimdeki öküz hep duruyor
insallah oda olacak yakinda nisani nezaman düsünüyorsunuz esincim
ama cabuk gelen cabuk gider canim
insallah hayirlisiyla bulursunuz güzel yeni yuvanizi tugbacim tasinma telasi da olacakhayirlisi olsun caniminici
mutfakda yemek yerler bende gitsem ne derler ne derlerse desinler dilegi bana versinler
kiz dilek unutma beni hep aklinin bi kösesinde topic suzi vardin diye düsün ve daha sIk cee deolurmu fistik kiz
cok tesekkür ederim caniminsallahh canim artik rahat rahat fazlalik ordan burdan cikacak korkusu olmadan giyinebilecegimiz günleri görecez insallah
dur bende yazayim dünlen bugünü
güle güle kulan hasretcim cok hos duruyor etek beyaz da giyebilirsin üstüne cok hos durur
hosgeldin canim tekrar
tebrik ederim canimyakinda insallah 6li rakamlari da göreceksin
arada uğra bebişimmmmkızlar ben 1 ay gıbı bır surelıgıne ısı bırakmak zorundayım
abımler felan gelıyo yurt dısından sanırım sonra tekrrdan baslarım
kesn bu surede kılo alacagm allh yardımcım olsun:18::18:
dün karpuz almıştım 9 kiloydu. yarın hepsini yesem olur mu
önce bir 500 gr ı tartayım çok az birşey olursa o işe heç bulaşmam ama doyuracak seviyede ise olur
Secem tekrardan hoşgeldin
kızlar ben korse kullanmaya karar verdim.gerçi sıcaklarda zor olur fakat gün içinde 5-6 saat kullanmayı düşünüyorum
korse zayıflatmaz biliyorum
şöyle bişey düşündüm kendimce belimizde çamaşır izi oluşuyo giydiklerimizden dolayı korsede benim göbüşümü düzleştirebilir belki
suzis kolay gelsin canim yarin hepimizin berat kandili kutlu olsun allah orucunu kabul etsin tatlimselamlar canlarımm benız ozledınızmı bakalım bende esımın dayıasındayımm hafta sonu dugun var . pazartesı evıme donus yapacagım ınsl...ozledım sızlerı ınsl.ıyısınızdırrr yarın BERAT kandılı sımdıden hayırı olsun sızlere canlar.ınsl..oruc tutmaya nıyetlıyım ınasl.tuturımda kg lere dıkkt etmeye calsyrmm ınsl..basarılı olurumm hepınızı cok optummmm
cok sagol minderim güzel bilgilerin icindebu dün içinnnnbugün de aralarını yapmayı unutma tatlımmmmm..sen paylaştıkça güzelleşicek menülerinnnnnn
çok ciciymiş kuzumgüle güle kullann,ne kadara aldın:26:
uğra canım,motivasyonu kaybetmeeeee
fotoğrafı çek de görek
yawrum yoğurtlu yeniyor genelde..yıkadıktan sonra 10-15 dakika sirkeli suda beklet,kumları dökülsün..
Malzemeler;yemeğini de yapıyolar kuzum,netten bakabilirsin..semizotu çok faydali bir otmuş kızlar..heryerde de yetişiyo
*1 demet semizotu,
*1 çorba kasesi kadar yoğurt,
*1 diş dövülmüş sarımsak,
*tuz,pulpiber
*1 çorba kaşığı mayonez( arzunuza bağlı, eklemeyebilirsiniz de)
*Zeytinyağı,
Hazırlanışı;
Semizotunu iyice yıkayıp, süzdükten sonra, yoğurt, sarımsak, mayonez ve tuz ilavesi ile iyice karıştırıyoruz. Bu aşamada yoğurt miktarını da kendinize göre artırabilir veya azaltabilirsiniz. Karışımı servis tabağına alıp, üstüne damla damla şeklinde zeytinyağı serpin ve pulbiber serperek servis yapın.Afiyet olsun.
Semizotu, uzun yıllardır bilinen, her yerde yetişebilen ve uzun bir süre yabani ot olarak değerlendirilmiş bir bitkiydi. Ta ki dünyanın en az Japonlardan bile az-kalp krizinden ölme oranına sahip halkı Giritlilerin diyetlerinde kullandıkları vazgeçilmez besinlerinin semizotu olduğu keşfedilene kadar. Açıkça söylemek gerekir ki semizotu gerçekten olağanüstü bir besindir. Dukan, imkanı olan herkese sadece yemesini değil yetiştirmesini de önerir. Yetiştirebilecek olanlar bitkisel ürünler satan bir yerden birkaç adet semizotu tohumu alarak yetiştirebilir, kısa bir süre içinde yetiştirdikleri semizotlarıyla salatalarını yapmaya başlayabilirler. Kesilen dallar kısa sürede yeniden uzar. Semizotu, salataların yanı sıra çorbalarda da kullanılabilir. Semizotu, yulaf kepeği ve elmada olduğu gibi yüksek oranda lif içerir ve fazla kalorilerin emilimini sağlar. Omega 3 deposudur ve stresle savaşmakta birebirdir. Bu durumda strese bağlı aşırı yeme isteğini de köreltmiş olur. Eğer hala semizotuyla tanışmadıysanız hemen tanışın ve hergün yemeyi alışkanlık haline getirin, nasıl inceleceğinizi görün.
arada uğra bebişimmmm
hoşbuldummm..kilo wermişin sende hani 64 olacaktık..olmadı.neyse ramazana kadar 60 olcam inşallah..walla bi sen hatırladın bbeni saol kuzum..bu arada korse war bendede bayaaaa yüklü bi fiyata almıştım ama 1 defa giydim.korse içinde çok huzursuz oluyorum..ondan giymiyorum.ama göbeği düz tutma konusunda gerçekten iyi..
burada bulunan herkes gibi kilo propleminden muzdarip biri olarak dayanismaya katilmaya geldim..söyle bir kösecige sigisirim ben aman diim yer yok sana demeyin:18::18:
olurmu canimbu suskunluk yer yok anlaminami geliyor nedir:44:
sagol canim ya biran kimseden ses cikmaayinca kendimi kötü hissettim..biran olsa hissetmezdimde bayagi sürünce:))suzis kolay gelsin canim yarin hepimizin berat kandili kutlu olsun allah orucunu kabul etsin tatlim
cok sagol minderim güzel bilgilerin icindeyogurtlayip yedim bebegim ama ot gibiydin tadi yok baska ne koyabilirim yogurt domates semizotu 3lüsüde olur herhalde dimi :44: 1-2 patates koysam haslanmis icine :26:karbonhydrat ama zarari olurmu :44:
ask olsun canim 2 kere yazdim ben sana senden cevap gelmedi
olurmu canimhosgeldin aramiza
ben yazdıklarına cwp werdim kuzum son msjına cwp wermemişim bi..sen zaten hatırladın canım hani topikte olmasam hiç ismim geçmeyecek..şuan salı itibariyle 67.80 im.listeyede giremem mağlüm 1 hafta önce listede yoksam 1 hafta sonra alınmıyorum ben :44:..neyse dert değil artık burada olsam yeter listeye girmesemde olur.cumaya 1 kilo wermiş olmak istiyorum..ask olsun canim 2 kere yazdim ben sana senden cevap gelmedi
burada bulunan herkes gibi kilo propleminden muzdarip biri olarak dayanismaya katilmaya geldim..söyle bir kösecige sigisirim ben aman diim yer yok sana demeyin:18::18:
topik yaz nedeni ile biraz sessiz canim bende hem calisiyorum hem laf yetistiriyorumsagol canim ya biran kimseden ses cikmaayinca kendimi kötü hissettim..biran olsa hissetmezdimde bayagi sürünce:))
hosbuldum...
ben yazdıklarına cwp werdim kuzum son msjına cwp wermemişim bi..sen zaten hatırladın canım hani topikte olmasam hiç ismim geçmeyecek..şuan salı itibariyle 67.80 im.listeyede giremem mağlüm 1 hafta önce listede yoksam 1 hafta sonra alınmıyorum ben :44:..neyse dert değil artık burada olsam yeter listeye girmesemde olur.cumaya 1 kilo wermiş olmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?