görüsürüz :80:acilen cikmam lazim..herne kadar tanisamadiksada memnun oldum..birdahaki sefere insallah diyorum..kalin saglicakla
selam yafriler
siz keyfiniz ve kahyanız nasıllar
selam yafriler
siz keyfiniz ve kahyanız nasıllar
al sana patatesli semizotu tarifi,patatesi abartma canımmsuzis kolay gelsin canim yarin hepimizin berat kandili kutlu olsun allah orucunu kabul etsin tatlim
cok sagol minderim güzel bilgilerin icindeyogurtlayip yedim bebegim ama ot gibiydin tadi yok baska ne koyabilirim yogurt domates semizotu 3lüsüde olur herhalde dimi :44: 1-2 patates koysam haslanmis icine :26:karbonhydrat ama zarari olurmu :44:
ask olsun canim 2 kere yazdim ben sana senden cevap gelmedi
olurmu canimhosgeldin aramiza
gecen hafta blackcat yapti canim listeyi listeyi kim yapacak bilmiyorum canim:26: ama belki bu hafta girebilirsininsallah cumaya 3 gün var verirsin canim
gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem oldu suzicim.görüsürüz :80:
aaa selam canimnerelerdesin canim sen
keyfin ve kahyan yoksa sıkılırsın kızz..ça buk çağır gelsinler..slm canım..ben buradayım..keyfim kaçmış kahyasıda sanırım onunla gitmiş
aaaa minderim cok sagolal sana patatesli semizotu tarifi,patatesi abartma canımm
Muhterem'le Afiyetle: PATATESLİ SEMİZOTU SALATASI
canim senin cizelgede tarih olmus sanirsamkızlar netimde sorun var sanırım sayfayı ilerletemiyorum
evet canimgiremesemde önemsemiyorum.ya cidden kendim yapmayı okadar denedim ama olmuyor yiyip duruyorum.burası başka.hırslandırıyor insanı..
gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem oldu suzicim.
keyfin ve kahyan yoksa sıkılırsın kızz..ça buk çağır gelsinler..
verdim canım ama çok değil 3-4 kilocuk.en son tekrar 76 yı görmüştüm şimdi 72 küsür..ama yeni bir baskül aldım o bir buçuk kilo fazla tartıyo..aslında böyle iyiydiya diyorumki 6 ları gördüğüm zamanmı yeni baskülde tartılsam.eski baskülüme pil dayanmıyo,gına geldi artıkın pil alıp değişmektenaaaa minderim cok sagolyarim torba semizotu kaldi yarin onu yaparim öglen
canim senin cizelgede tarih olmus sanirsammerakli degilim dermissim ama merak ediyorum verdinmi aldinmi burdan uzakda
evet canimsonucda destek var yazip rahatliyorsun yada pisman oluyorsun ayrilma burdan
benim çiselkemi kim çaldı..biraz uzaklaşmayada gelmiiiişimdi işin yoksa ara bul yap pöfffff
sevindim canim
verdim canım ama çok değil 3-4 kilocuk.en son tekrar 76 yı görmüştüm şimdi 72 küsür..ama yeni bir baskül aldım o bir buçuk kilo fazla tartıyo..aslında böyle iyiydiya diyorumki 6 ları gördüğüm zamanmı yeni baskülde tartılsam.eski baskülüme pil dayanmıyo,gına geldi artıkın pil alıp değişmekten
kızlar biriniz link atında şu çizelgemi yapimm
kızlar biriniz link atında şu çizelgemi yapimm
walla bede 60 olayım bi 55e inerim yine 60 olayımda..ogünler gelir mi?acepp ben 55 kilo olurmuyurm.en son 17 yaşındayken bi 55tim bidahada görmedim..DUYUM hoşgeldin aramıza
SECEMM aaaaa biz idaaya mı girmiştik hiiiiiiiiç hatırlamıyorum
şaka şaka hatırlıyorum da işime gelmiyo
ramazan bayramına kadar 3-4 kilo versem yeter bana fazlası için kendimi sıkmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?