70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

al sana patatesli semizotu tarifi,patatesi abartma canımm
Muhterem'le Afiyetle: PATATESLİ SEMİZOTU SALATASI

gecen hafta blackcat yapti canim listeyi listeyi kim yapacak bilmiyorum canim:26: ama belki bu hafta girebilirsin insallah cumaya 3 gün var verirsin canim

giremesemde önemsemiyorum.ya cidden kendim yapmayı okadar denedim ama olmuyor yiyip duruyorum.burası başka.hırslandırıyor insanı..

al sana patatesli semizotu tarifi,patatesi abartma canımm
Muhterem'le Afiyetle: PATATESLİ SEMİZOTU SALATASI
aaaa minderim cok sagol yarim torba semizotu kaldi yarin onu yaparim öglen
kızlar netimde sorun var sanırım sayfayı ilerletemiyorum
canim senin cizelgede tarih olmus sanirsam merakli degilim dermissim ama merak ediyorum verdinmi aldinmi burdan uzakda
giremesemde önemsemiyorum.ya cidden kendim yapmayı okadar denedim ama olmuyor yiyip duruyorum.burası başka.hırslandırıyor insanı..
evet canim sonucda destek var yazip rahatliyorsun yada pisman oluyorsun ayrilma burdan

verdim canım ama çok değil 3-4 kilocuk.en son tekrar 76 yı görmüştüm şimdi 72 küsür..ama yeni bir baskül aldım o bir buçuk kilo fazla tartıyo..aslında böyle iyiydiya diyorumki 6 ları gördüğüm zamanmı yeni baskülde tartılsam.eski baskülüme pil dayanmıyo,gına geldi artıkın pil alıp değişmekten

DUYUM hoşgeldin aramıza

SECEMM aaaaa biz idaaya mı girmiştik hiiiiiiiiç hatırlamıyorum

şaka şaka hatırlıyorum da işime gelmiyo

ramazan bayramına kadar 3-4 kilo versem yeter bana fazlası için kendimi sıkmıycam

benim çiselkemi kim çaldı..biraz uzaklaşmayada gelmiiii şimdi işin yoksa ara bul yap pöfffff

sevindim canim sende ben gibi 300-500 gidiyordun en son hatirladigim kadariyla dimi nasil verdin insallah 6lilari da görecez canim öyle yaparsin artik canim 6lilari görünce ödül olarak yeni baskül alirsin
bende 73lerdeydim simdide 75lerde sürünüyorum

Son düzenleme:
BENSUZİ seni bu sıralar baya bi motive görüyorum

tatilden sonra kilo verme işine baya bi asılıcan kanımca belkide türkiyeden kilo vermiş olarak dönersin

çünküm insanlar tatilde hem yiyo hemde fazlasıyla hareket halinde oluyo

kızlar haftada 1 tartılma kararı almıştım o yüzden cumanın gelmesini iple çekiyorum
meraktan çatlıyorum ama tartılmıycam umarım cuma günü 68 li bişiler görürüm

geçen hafta meyve dışında sapıtmadığım halde + 400 gr çıkmıştım bu seferde fazla olursa kendimi intaar ederim artıkın

walla bede 60 olayım bi 55e inerim yine 60 olayımda..ogünler gelir mi?acepp ben 55 kilo olurmuyurm.en son 17 yaşındayken bi 55tim bidahada görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…