bayanlaar beni de aln aranıza küçük kardeşinz olarak a.s daha 16 yaşndayım ve 78 kiloyum malesefff:çok üzgünüm:
hoşgeldin güzelim aramıza.eminim burada kilolarından kurtulucaksın.biraz spor ve diyetle süper olursun.ama acele etme.hemen kilo veremesende pes etme sen devam et üstesinden geliceksin eminimbayanlaar beni de aln aranıza küçük kardeşinz olarak a.s daha 16 yaşndayım ve 78 kiloyum malesefff:çok üzgünüm:
merinos parkını baya güzelleştirmişler.geçenlerde bizde oralarda bi düğüne gitmiştik.süper yapmışlar.tren istasyonuydu sanırım adı.oradan anlattığın cafeyi gördüm.bursa ayaklarının altında.süper görünüyodu.ama gidemedik.en kısa zamanda bende gitmek istiyorum.güzel vakit geçirmene sevindim.bende kaç senedir bisiklete binmiyorum.yaklaşık 6 sene oluyo.sanırım botanik parktada bisiklet kiralama yeri varmış.hemde iki kişilik.orayada gitmek istiyorum.amaa bi türlü fırsat olmuyo.hem ev hem kurs hem bebiş biraz zor oluyo.bide havalarda ısındı.havuza gitmek daha mantıklı geliyoGünaydın kızlar... cumartesi eve gidince yazamadım pazar gününüe kuzenimeri gelin yemeğine aldık.. telaşe çoktu evde.... şimdi yazayım...
cumartesi günü çocuk gibi eğlendim... ilk önce pamuk helva aldık sonra merinos parkında dolaştık.. yeni açılan bir cafe varmış bursa manzaralı çok güzel.. teras katıda var ama gece açıyorlarmış rica ettik bizi gezdirdiler... parkın içinde bisiklet kiralama yeri yapmışlar.. çok sevindim... 10 senedir bisiklete binmiyordum ne bisiklet nede binecek yer vardı... hemen kiraladım gezdim parkta güzel dolaştım durdum... inince bacaklarım titriyordu birazda sıktım kendimi düşmemek için...
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
ROSEBUD_93................72.1.....71.1.....1.1:hooray:
MİNNA9595..............66.7....65.7....1:hooray:
MEZUNİYET......73........72.6....0.8
WHITEHALL...............73.8.....73....0.8
GÜL_0663..........71.3....69.8.......0.5
ELCİNCAKAR..............70.....69.5....0.5
SUPERSELMA.....73.4.....73....0.4
SECİLSECİL.....77.1.....76.8.....0.3
TALYA............77.4....77.2....0.2
HAYAL53..........72.......71.5......0.5
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
SEDAOZER..........66
BURSEFA...........69
MAGRENTA..........64
ESSN..............70
MERYEMTAZE........75.4
MERAN07...........65.8
AYAYNİLAY..............73
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava: klava: klava:
ÖZİ16.............75.3......76.1..0.8
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:
KIYMET_AY................79
MİSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI...........72.5
EFSANUR...........66
GÜLEYSA...........67.2
TOMBİKOS..........73
YOKRUMUZFALAN.....66
AZRAMM............69
GÖZYAŞI...........71
TSAMBİKOS.........70
SEVİLCAN..........66.5
ALMIRA............69.8
ARSIZGÖNLÜM.......69.9
CARPEDİEM.........68.1
xZEYNA............73
LOXANDRA..........71
EBTUNA............71.6
ZEYNP.............71
NNURAYY...........61
AYPARCAMM.........69.7
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
İNSİRAH.........77
KEDİDİLİ........72
YSMNDMR.........73
FATMA33.........77
YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMİŞ ARKADAŞIMIZ...
MELANKOLİ.......73.8
günaydın kızlar.fırsat bulup aranıza katılamadım uzun süredir.istanbuldan cumartesi geldik.ama en sonunda istediğim elbiselerden aldım sositososito vede çok mutluyum.çünkü üzerimde çok güzel durdu kendimim diye söylemiyoruminsan zayıfladıkça istediği gibi giyiniyo.daha çok kilo vermiş sayılmam.amacım daha çok vermek.bunun için sporuma ve diyetime devam edicem.sabah yarım simit yedim.bir bardak çay içtim.az peynir ve domates yedim.dün akşamda en sonunda kaç gün aradan sonra yürüyüşümü yaptım.3 km yürüdüm.bence diyet yapmak kadar sporda önemli.günde 1 saat yürüyüş bile insanda çok şey değiştiryo.ben geçmişi okumaya gidiyorum kızlar
merinos parkını baya güzelleştirmişler.geçenlerde bizde oralarda bi düğüne gitmiştik.süper yapmışlar.tren istasyonuydu sanırım adı.oradan anlattığın cafeyi gördüm.bursa ayaklarının altında.süper görünüyodu.ama gidemedik.en kısa zamanda bende gitmek istiyorum.güzel vakit geçirmene sevindim.bende kaç senedir bisiklete binmiyorum.yaklaşık 6 sene oluyo.sanırım botanik parktada bisiklet kiralama yeri varmış.hemde iki kişilik.orayada gitmek istiyorum.amaa bi türlü fırsat olmuyo.hem ev hem kurs hem bebiş biraz zor oluyo.bide havalarda ısındı.havuza gitmek daha mantıklı geliyo
secilsecil canım kılo çizelgesini kendın mı yaptın :1no2: bende yapıyorum ama kopyalamada problem olluyo nasıl yaptım yardımcı olurmusun :uhm:
çizelge için teşekkür ederim ben 1.5 kilo vermiştim 0.5 yazmışsınız tabloyu düzeltince bu haftanın 1. cisi ben oluyorum
senide tebrik ederiz canım... inşallah hep böyle devam edersin...
secilsecil canım kılo çizelgesini kendın mı yaptın :1no2: bende yapıyorum ama kopyalamada problem olluyo nasıl yaptım yardımcı olurmusun :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?