70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslarrr
minna gece gelemedim canım film seyrettim ondan sonrada yattım
bu hafta verebilirmiyim bilmiyorum regli olmuşum
vee uzun bir aradan sonra tümgün dışarda olup fittiri fittiri gezicem dönüşte görüşürüzzzzz

yemek pisiyor ocakta ütü bekliyor beni orada oğlan yıkanacak kuaföre gidecem hazırlanacam düğün var aksama varsa sihirli değneğiniz kızlar bugünlük ödünc verin kaydirigubbakcemile5 kankim gez dolas sen tadını cıkar benim yerime pazar gününün herkeze güzel pazarlar

kimse yokmuş bugun ben yine kaçırdım cumayıı evde degildim haftasonu da yeni geldim artık bundan sonra perşembeden yazmaya çalışayım ben zaten kilo aynı 71 ki bu hafta regşl oldum ve almadım buna da şükür diyorumm..

bayanlaar beni de aln aranıza küçük kardeşinz olarak a.s daha 16 yaşndayım ve 78 kiloyum malesefff:çok üzgünüm:

kavga,dövüş,kahkaha,diyet patlatan bir gün daha bitti
şimdi uyuma zamanıııııııııııııııııııııııı

Günaydın kızlar... cumartesi eve gidince yazamadım pazar gününüe kuzenimeri gelin yemeğine aldık.. telaşe çoktu evde.... şimdi yazayım...

cumartesi günü çocuk gibi eğlendim... ilk önce pamuk helva aldık sonra merinos parkında dolaştık.. yeni açılan bir cafe varmış bursa manzaralı çok güzel.. teras katıda var ama gece açıyorlarmış rica ettik bizi gezdirdiler... parkın içinde bisiklet kiralama yeri yapmışlar.. çok sevindim... 10 senedir bisiklete binmiyordum ne bisiklet nede binecek yer vardı... hemen kiraladım gezdim parkta güzel dolaştım durdum... inince bacaklarım titriyordu birazda sıktım kendimi düşmemek için...

ama dünkü menüde biraz zararlı şeyler vardı... sofrada olunca yememek ayıp olur diye azcık azcık yedim... güzel bir hafta sonuydu...

bayanlaar beni de aln aranıza küçük kardeşinz olarak a.s daha 16 yaşndayım ve 78 kiloyum malesefff:çok üzgünüm:

aramıza hoşgeldin canım... yaşın daha çok küçük... çok rahat verebilirsin kilolarını senin yapman gereken şey, yağlı, kızartma ve abur cuburu kesmek... diğer beslenmene dokunmadan bol bol yürüyüş spor yapmak... senin metabolizman bizlerden çok dahah hızlı çalışıyor... biraz gayret edip kendini dengelersen çok kolay verebilirsin... benim bir tanıdığım aynı böyleydi erkek ama.. sünnetini bile ameliyatla yaptılar baya kiloluydu... sonra kızartmaları falan azaltınca 5-6 ayda zayıfladı... 4 senedirde kilo almıyor şimdi üniversiteye gidiyor.. sana güzel bir örnek olsun...

günaydın kızlar.fırsat bulup aranıza katılamadım uzun süredir.istanbuldan cumartesi geldik.ama en sonunda istediğim elbiselerden aldım sositososito vede çok mutluyum.çünkü üzerimde çok güzel durdu kendimim diye söylemiyorum insan zayıfladıkça istediği gibi giyiniyo.daha çok kilo vermiş sayılmam.amacım daha çok vermek.bunun için sporuma ve diyetime devam edicem.sabah yarım simit yedim.bir bardak çay içtim.az peynir ve domates yedim.dün akşamda en sonunda kaç gün aradan sonra yürüyüşümü yaptım.3 km yürüdüm.bence diyet yapmak kadar sporda önemli.günde 1 saat yürüyüş bile insanda çok şey değiştiryo.ben geçmişi okumaya gidiyorum kızlar

hoşgeldin güzelim aramıza.eminim burada kilolarından kurtulucaksın.biraz spor ve diyetle süper olursun.ama acele etme.hemen kilo veremesende pes etme sen devam et üstesinden geliceksin eminim

herkeze gunaydın.....sabah yedıkleim kızarmış bir dılım ekmek bir fincan şekersiz yeşil çay.... dun annemdeydım sabah sarmısaklı kurumu içemedim...yarın başlıycam bıturlu duzenlı içemiyorum.....

merinos parkını baya güzelleştirmişler.geçenlerde bizde oralarda bi düğüne gitmiştik.süper yapmışlar.tren istasyonuydu sanırım adı.oradan anlattığın cafeyi gördüm.bursa ayaklarının altında.süper görünüyodu.ama gidemedik.en kısa zamanda bende gitmek istiyorum.güzel vakit geçirmene sevindim.bende kaç senedir bisiklete binmiyorum.yaklaşık 6 sene oluyo.sanırım botanik parktada bisiklet kiralama yeri varmış.hemde iki kişilik.orayada gitmek istiyorum.amaa bi türlü fırsat olmuyo.hem ev hem kurs hem bebiş biraz zor oluyo.bide havalarda ısındı.havuza gitmek daha mantıklı geliyo

secilsecil canım kılo çizelgesini kendın mı yaptın :1no2: bende yapıyorum ama kopyalamada problem olluyo nasıl yaptım yardımcı olurmusun :uhm:

çizelge için teşekkür ederim ben 1.5 kilo vermiştim 0.5 yazmışsınız tabloyu düzeltince bu haftanın 1. cisi ben oluyorum

çok sevindim canım ... insan 2 kiloda verse biraza sıkılaşınca kendimizi çok farklı görüyoruz... eski görüntümüz yerini daha zarif bir hale bırakıyor... her geçen gün dahada gençleştiğimizi hissediyoruz..
ben lise yıllarıma döndüm resmen.. psikolojim bile değişti.. eskisi kadar sinirlenmiyorum kafaya takmıyorum... benim için 8 kilo neler değiştirdi dahada değiştirmeye ve kilolar gitmeye devam edecek.... hepberaber hedefimize ulaşacağız inşallah canım durmak yok...

merinos parkı kurumaya alınmasıyla dahada yeşillendirilerek kültürel bir gelişme oldu bursamız için... belediye konservatuarıda oraya taşındı.. nikah salonuda var... istasyon denilen yer caddenin karşısında kalıyor ama çok yakın... ağaçların gölgesinde bisikletle gezinmek beni çok mutlu etti.. iş sterini attım 1 saat içinde... eve gittiğimde ayaklarım yere basmıyordu... ablam otur dinlen dedikçe benim hoplayasım geldi.. acayip motive olmuştum... en kısa zamanda tekrar gideceğim... bursalılara tavsiye ederim...

secilsecil canım kılo çizelgesini kendın mı yaptın :1no2: bende yapıyorum ama kopyalamada problem olluyo nasıl yaptım yardımcı olurmusun :uhm:

çizelgen görünüyor yapmışsın canım...

off ben sopamı gördüm şimdi mafoldumben
ama kızlar ne yapayım ya öyle çıkıyo şu sıkıcı dönemlerde ama bu hafta kendimi toparlamam lazım

merhabalar,bende bugün katıldım aranıza ,83 ten 76.500 indim ve idim ve cumadan beri tartılmıyorum,soğan suyuna başladım,biraz yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ilk etapta 69 u görmek istiyorum sonra ise 65,herkese başarılar tabi banada :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html adresine git.orada kilo çizelgesinin nasıl yapıldığı yazıyo.bitirdikten sonra ilk kutucuğun ikinci satırını kopyala.onuda kendi sayfandaki kilo doğum çizelgesine yapıştır ve kaydeti tıkla.senin kilo çizelgen başarılı görünüyo.hatayı nerde yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…