düşenin dotu olmaz misali ama delirmee kızz gell buraya biz oluruz her türlü dostttttüh cikmis mesaj( bir seye iki ayri cevap yazinca insan ne kadr komik duruma düsüyor demi...düstüm gitti..simdi benimdostum olurmu olmazmi..:44::44:
canım hergün sabah, ara,öğle,ara,akşam,ara olmak üzere böle yazarak alt alta menü paylaşıosunee kizl<r topigin kurallarii kim anlatacak bana...hergün menü paylasmalimiyiz...kaptan varmi...haftalik kilo verme listesi yayinlaniyormu yaris varmi itisme kakisma lafsokma..sac cekme ay cokmu abarttim nedir...neyse kurallar nedir kisacasi ´?
o zaman git..esinin laflarina kulak asma..erkekler öyle seylere para gitmesin diye hertürlü ikna ediciligini kullanirlar:)) bendeki sakal biyik normalde erkek kuaföründe tras olmayi gerektirecek boyuttaysada genede esin bir sey yok böyle güzelsin dogal ol falan der..yahu sakalima bakan beni zaten o kadar dogal bulurki..dogada ayilar ne kadar dogalsa kildan tüyden bende o uyumda kaliyorumkız sende eşim gibi düşündün hemen kuaföre saç için gitmiyeceğimkaş bıyık durumu için ama eşim diyo hani bişicik yokyaa töbe töbe hadi leyn diyorum bak varya diyorum yok yok hiçbişi yok diyoo ,daha güzel olmak içinmi yapıosun böyle diyo biz bize güzeliz yeter bize canım boşver dedi (son sözünden dolayı rahatım o yüzden kafamdan çıkardım kuaför olayını )ayyyy yazarken bile gülüom yaahuuuu kıskançlık konusuna gelince çok güzel demişsin valla canım birşeyden ne kadar korkarsan o kadar gelir başına hakket öyle korktuğum herşey başıma geliyor ,o yüzden o düşünceleri kafamdan silerek sadece eğlenmek kafa dağıtmak amaçlı gittiğimi düşünürsem herşey yolunda gidecek sanırım tavsiyelerin için sağoll,benim eşim beni çok seviyorr yaaa hala anlayamadım gitim ben bunu yaa hadi bakalım ,otourup şöle sakin kafa ile düşününce adam benim için neler neler yapıo ben hala kurmacalardayım dediğin gibi tapusu bende şeker
himm bizim diger topikle ayni gidiyormus desene...tamam o zaman sartlari kabul ediyorum..ama babaam her yere imza atma donuna kadar alirlar dedi...imza falan atmam kardesim..erkek adamiz..laf agizdan birkere cikar bizde..kabul dedikmi kabul iste ne imzasi..lütfen israr etmeyin...ya babamin dedigi olursa demi ama cok ayip dost var düsman var..duyum donsuz kalmis dedirtmem kimseye..düşenin dotu olmaz misali ama delirmee kızz gell buraya biz oluruz her türlü dostttt
canım hergün sabah, ara,öğle,ara,akşam,ara olmak üzere böle yazarak alt alta menü paylaşıosun
kaptan kısmına gelince dileğimiz vardı sürekli haftalık çizelgemizi hazırlıodu ama malum yaz olduğu için herkes yoğun şuan için bu görevi tam anlamıyla üstlenmiş kimse yok sürekli olarak
ama her cuma buraya kilo bildirimi yapıyoruz ilk hafta liste altı sonrası listeye alınıosun
kaçamaklar olduğunda şaplaklar hadi leyn neden yedinler al sana saç çekmeler oluo canım benim
arada rekabetler oluo ben seni geçerim görürsün bak gibilerinden
sonra bu rekabetler olurken bi bakmışsın toto fotoları konuoo (ileride takip ettikçe ve o arkilerimiz geldikçe ne demek istediğimi anlıyacaksın canım suzim ve ballıkaymağım az göstermediler totolarını ,sümüklü çocukları )
kısacası öle kavga olan bir topik değil zaten kavga yaratmak için gelen baştan daha burdan tüm kzılardan sopayı yiyip kaçıo hemencik
öle yani canım benimm güzel ve eğlenclei bir topiğizdir şahsen benn böyle dertli gbi olduğuma bakmaaa topiğin aşk böcüğü ve sevgi pıtırcığı oldum seviyorum bu sözleri yaaaavvvvvv
tamam canim..hadi namazina gecikme..allah kabul etsin simdiden...sonra yine konusuruzduyumcum dur yarın ikna çabalarım ile yaparım ben bu işi
neyse canım benim kaçmak zorundayım namaz falan kılcam
kocaman öpüyorum siziii görüşrüz kızlarr keyfim yerine geldii biraz yüksek sesle müzik ayna karşısında dans iyi geldi şimcik bana yavsiye edilir spor maksatlıda yapabilirsinizzzz valla
hoşgeldin canımtamam canim..hadi namazina gecikme..allah kabul etsin simdiden...sonra yine konusuruz
canıııııııııııım kıyamam sende benim gibi takıntılısınyaa kızçeler sizde de şöle sorunlar oluyormu yoksa bende mi bir acayiplik var
beni bilenler bilir mevzularısanırım eşimin iş arkadaşlarıyla pikniğe gideceğiz yakın bir zamanda ve bende hemen bir panik başladı
bir önceki buluşmamızda daha yeni başlamıştım diyete ,hatta çok iyi biliyorum ilk günü idi ,şimdi acaba zayıflamışsın falan derlermi yoksa farketmezlermiki diyorum(ama sorun değil sölemeselerde çünkü arada samimi bir ilişki yok hiçbirinle henüz)
aslında benim şimdiki sorunum böyle topluluklarda kendimi çok kasmam
aklımdan geçenler şuanda neler sayayım size :
ptty ne götüreceksin pikniğe ne hazırlamalısın
ne giyeceksin ,nasıl bir tarzda olmalısın ,acaba onlar sana alycı bakışlarla bakarlarmı
yanlış yorumlarlarmı dış görünüşümü
ne bilim küçük görürlermi
ne bilim onlarla nasıl bir muhabbet kurmalıyım nasıl samimi olmalıyım nasıl cana yakın olabilirim ,
yani toplum için nasıl kendim olabilirim ,eğer kendim olursam onlar bu halime gülerlermi ,
saçıma başıma ,kaşıma gözüme bakarlarmı vs.vs.
daha pek çok şey aklımı kurcuklayan
onların yanında eşimle nasıl olmalıyım gibi düşünceler
ona karşı nasıl davranmalıyım,
eğer ki kıskançlık damarım tutarsa kendime nasıl hakim olmalıyım
veya kıskanmama sebebiyet verecek bir olay olursa bu durumda ne yapmalıyım
vee çok saçmaaa amaaa onların yanında mesela atıyorumki mangal oldu piknikte el ilemi yerler yoksa çatal ilemi yerler ne yapmalıyım böyle kibarlıkları varmıdır ,
en önemliside gittiğimiz yerde lavobası varmıdır (ayy sinir oluom aamaa diyete başladığımdna beri takıntı haline geldi bu bende lavobası olmayan yere asla karşıyım)
vs. vs. vs. daha pek çok şeyyyy sizde böyle toplum içine gireceğinizde bunları düşünüomusunuz ,yoksa ben çok yabanimi kaldım yahu evde dura dura ondan böyle şeyler düşünüyorum sanırım
YAA BEN KISACASI GİTTİĞİM HER YERDE KENDİM OLMAK VE KENDİM OLDUĞUM İÇİN SEVİLMEK İSTİYORUM ,İÇİMDEKİ O ÖZGÜR KIZI ,HANIM ,ÇITIPITI KIZI ÇIKARMAK İSTİYORUM ,HERKES İLE SAMİMİ OLAYIM DOST CANLISI OLAYIM BİRİ BANA ZARAR VERECEKSE BİLE BU ÖZELLİKLERİMDEN DOLAYI ZARAR VEREMESİN DİYORUMKENDİMİ KASMIYIM ORAYA GİTTİĞİMDE İNSANLARLA ÖNYARGISIZ BİR İLİŞKİ KURAYIM İSTİYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM EMİNİM ARANIZDA YAŞÇA BENDE DAHA BÜYÜK VE HAYAT AÇISINDA DAHA TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZ VAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
bayııyom senin bu menülerineeeeeeeeeeeeeeeeeselam kizlar bugunku menumu sunuyorummm
sabah
uyaninca 1 bardak su
1 tk keten tohumu
Eki Görüntüle 458056
sosisleri yemedim
sonra disari ciktim..deli gibi yurudum..aksama anca geldimm
ara
6-7 badem
ogle
1 avuc findik
5-6 badem
ara
4 erik
yarim saat sonra
1 tane mc 1 liralik dondurma
aksam
Eki Görüntüle 458057 Eki Görüntüle 458058
yogurtlu semizotu,yarim kase turlu yemegi..
2 dilim domates,yarim salatalik 3 tane de zeytin yedim
ya yine karşılaşamadık dileeeeeeeeeeeeek özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiSaat 6 olmuş bende kaçar.
İyi akşamlar kızlar.
şu anda napıyorum biliyomusunuz bilmeseniz iyi olur ama siz yinede bilin
irmik helvası yiyorummmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinmerhaba arkadaşlar ben geçen sene yazın bu forumda çok katılımda bulunmuştum ama sonuç zaferdi.83 kılodan 69.900e düşmüştüm ama tam 1 yıl geçti aradan şimdi 74.5 kiloyum yeniden sizlerleyim. takipçiyim hadi bakalım yarından itibaren bana kolay gelsin
ye ye bişe olmaz ondan 59 kaloricik :26::26::26:
suzi ben kilo aldım
üzülme canım bende de para yok doktora da gitmiyom habire de tıkınıyom gidişat felaket valla artık yeni hedefim kışa kadar kilo almamak oldu.66.7 oldum
bütün motivem dağıldı doktora gitmeden toparlanamıcam onada param yok
burayada gelemiyorum.elim kolum bağlandı sanki suzi.bunalımın taaaaaaaaa oratasındayımm
suziiiiiiiiiiiiim hayırlı yolculuklar sanaaaaaaaaaaaaanarcicegimmbizlen senlen arkadas degilmiydik gel arkadas olalim sana göndereyim istek
öptüm kizlar mesaim bitiyor son kez gelmeye calisirim gelebilirsem insallahgelemezsem hakkinizi helal edin
öpüyorum sizi insallah izin dönüsü yine görüsürüz kendinize iyi bakincoook öpüyorum hepinizi
unutmadan birdesakin ben döndügümde kilo almis olmayin
hosbulduk canim..yaz sessizligi hakim topikte:)haftayada ben gidecegim insallah tatile.hoşgeldin canım
canıııııııııııım kıyamam sende benim gibi takıntılısın
ne mi giyeceksin canın ne istiyorsa onu. rahat edebileceğin bir kıyafet giy gitsin. olduğun gibi ol. çantana da ıslık mendil at halolldu mu lavabo sorununyemeğide nasıl istersen öyle ye.
kimse için kendini kasma . elle yiyorsan elle ye çatalla rahatsan çatala.
ben balığı bile çatalla yerim ama canım isterse de dalarım elimle hiç uğraşmam boşveeeeeeeeeer
başkalarının senin hakkında ne düşüneceğini de boşver. gülümser selamını verirsin. senle konuşanla sende konuşursun. aman herkes beni sevsin ama dost canlısı olayım diye uğraşma içinden geldiği gibi davranneşeli isen neşeli ol aman kibar ağır olayım diye kasma. kısaca içinden geldiği gibi ol. kendini kasarsan daha kötü olur.
zaten sıcak kanlı bir insansın o güzel gülümsemeni koy yüzüne tak eşini koluna git bacım. sç baş bıyık sakal la uğraşma
bayııyom senin bu menülerineeeeeeeeeeeeeeeee
ya yine karşılaşamadık dileeeeeeeeeeeeek özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiii
tek başına olmaz öyle banada yolla paylaşalım kaloriyi
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin
üzülme canım bende de para yok doktora da gitmiyom habire de tıkınıyom gidişat felaket valla artık yeni hedefim kışa kadar kilo almamak oldu.
yazın kilo milo veremiyorum ben
suziiiiiiiiiiiiim hayırlı yolculuklar sanaaaaaaaaaaaaa
selametle git gel
hosbulduk canim..yaz sessizligi hakim topikte:)haftayada ben gidecegim insallah tatile.
ay ben gelemiyorum öyle detoks olaylarina...bugün cok kacirdim ama ben genelde sabah cok öglen normal aksam az yemeyi vede günlük bir saat yürümeyi tercih ediyorum her zaman yapamasamda..ama bunu yapmaya basladim baslayali 104 kilodan 76 kiloya kadar geldim cok sükür..ama iki aydir kimildamiyor bile tarti..ama bende kaciriyorum yani...kız dur daha yeni gelmiştin
neyse kızlar rezil menüyü de yazayım sonra ben kaçar.
karpuz detoksu elimde patladı
sabah
karpuz
öğle karpuz
akşam
1 yumurta , 2-3 dilim peynir ile omlet, 2 dilim ekmek
oh be karnım doydu o kadar acıktım ki anlatamam tüm gün.
başlarım karpuzuna falan yok yok bana detoks falan olmaz. öldüm açlıktan saat 3 gibi canım haşlanmış tavuk yumurta falan çekti düşünün artık o kadar acıktım ki canım cıs bile istemiyor protein çekiyor
ay ben gelemiyorum öyle detoks olaylarina...bugün cok kacirdim ama ben genelde sabah cok öglen normal aksam az yemeyi vede günlük bir saat yürümeyi tercih ediyorum her zaman yapamasamda..ama bunu yapmaya basladim baslayali 104 kilodan 76 kiloya kadar geldim cok sükür..ama iki aydir kimildamiyor bile tarti..ama bende kaciriyorum yani...
:)) olur olur o günlerde yeniden olur..tamam isine bak..bende buranin bekcisi gibi oldum ha bu gün gelene selam gidene el sallar vaziyetteyim..sanimmi SIKILIYOR neburası normalde çok yoğundur canım ama yaz geldi biraz durgunlaştı ben sı sık gelirim.
şimdi ben kaçar acık evle ilgilenelim yine gelirim iyi akşamlaar
ah ah önceden 1-2 saat girmesem 4-5 sf ilerlerdi oku oku bitmez di
öptüm kizlar mesaim bitiyor son kez gelmeye calisirim gelebilirsem insallahgelemezsem hakkinizi helal edin
öpüyorum sizi insallah izin dönüsü yine görüsürüz kendinize iyi bakincoook öpüyorum hepinizi
unutmadan birdesakin ben döndügümde kilo almis olmayin
GamzeCimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yawrumm canımm ciğerrimmm hayırlı yolculuklarrrr.
Sağ salim varırsınız inşaallah çok güzel bir tatil olur.
Allah'a emanetsiniz kuzum.
Zerra gelmiş bugünn hoşgelmişşş.
Tavık protein oldugundan bence de çabuk verdirir.
Topiğine bakmadım ama mantık yürütüyorum.
Allah damatlıklarını göstersin bide canım bıdıklarının...
Pisikkkkk yazık sana yaaa bi yazı göremedinn oralarda.
Allah yardımcın olsun canımm.
Karpuza da fazla dayanma şeker oranı fazlaa proteinle beslen bence.
Esinnnn bugün uyku çuvalı gibi yatıp durmuşsun.
Nen var kuzum??
BetülCümm sen nasılsnnn???
Kızlar bugün oruçluydum ama felaket ölüyorum sanırım.
Halsizlik başladı iyice.
Kolumu kaldırcak halim yok ezan da 20:49 da okuncakmış yaklaşık 19 saattir aç olcam.
Önüme dana verseniz toynakları haricinde hepsini yiyebilirim sanırım.
Şaka bi yana annemden yoğurt çorbası istedim.
Çorba, az yemek, yoğurt, salata menü bu olur her zaman ki gibi.
Yemeğe yer kalır mı onu bile bilmiyorum.
Allah dualarımızı kabul eder inşaallah.
öğlen oldu ben günaydın yazıyorum ondan yaptıydım bebeğim
ay canım ne güzel hayırlı yolculuklar sağ sağlim gidip gelin inşallah..
suzim sen bugün mü gidiyodun 6 temmuz değil miydi yanlış mı hatırlıyorum :26:
naptın kız sen
akşama peynirli salata yapcam ben sen de yap istersen bol bol salata yiyelim
GamzeCimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yawrumm canımm ciğerrimmm hayırlı yolculuklarrrr.
Sağ salim varırsınız inşaallah çok güzel bir tatil olur.
Allah'a emanetsiniz kuzum.
Zerra gelmiş bugünn hoşgelmişşş.
Tavık protein oldugundan bence de çabuk verdirir.
Topiğine bakmadım ama mantık yürütüyorum.
Allah damatlıklarını göstersin bide canım bıdıklarının...
Pisikkkkk yazık sana yaaa bi yazı göremedinn oralarda.
Allah yardımcın olsun canımm.
Karpuza da fazla dayanma şeker oranı fazlaa proteinle beslen bence.
Esinnnn bugün uyku çuvalı gibi yatıp durmuşsun.
Nen var kuzum??
BetülCümm sen nasılsnnn???
Valla akşamda tıkındım. Sulu köfte,Makarna ve salata yedim :26:
Valla aynı çuval gibiydim bugün. Sonra bi yeşilçay içtimde kendime geldim azcık.
Çok kötüüyümm yaa
canım hayırdır neye canını sıktın :26:
kiloysa üzülme tatlım yarın yeni bi gün arada bizde oluyor öyle kopmalar filan..
sen isteyince çok güzel diyet yapabilen birisin bunu sen de gayet iyi biliyorsun
nişanın var bak inşallah 2 ay sonra..
çok güzel çıtır bi kız olcaksın orda
canını sıkma yarın her şeye tekrardan başla
Herkes tatil dönüşünde 2 kilo aldı ailede. Ama benim sevgili halamın benimle olan kilo problemini çözemediğim şu söylediği şeyide çözemedim.
"Evet ama esin almış belli oluyo" Burda annemde kardeşimde halamın kendi kızıda 2 kilo aldı ama kadın benimle sorunlu.
Yok canım kiloya sıkılmadım.Sevdicekle tartıştık. Öyle saçma davranıyo ki beni kendinden uzaklaştırıyo.
Artık ne telefonda konuşmak istiyorum ne görüşmek geliyo içimden. O böyle yaptıkça iyice uzaklık işte.
Nolduğunu anlamadım neyi var bilmiyorum. Eskisi gibi değil hiçbirşey. Biz nişanlanıcaksak detayları konuşmamız gerekmezmi?
Ama ben konuları açınca sinirleniyo. Konuşmak istemiyorum bunları diyo. Kiminle konuşcam ben anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?