70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüh cikmis mesaj( bir seye iki ayri cevap yazinca insan ne kadr komik duruma düsüyor demi...düstüm gitti..simdi benimdostum olurmu olmazmi..:44::44:
düşenin dotu olmaz misali ama delirmee kızz gell buraya biz oluruz her türlü dostttt
canım hergün sabah, ara,öğle,ara,akşam,ara olmak üzere böle yazarak alt alta menü paylaşıosun
kaptan kısmına gelince dileğimiz vardı sürekli haftalık çizelgemizi hazırlıodu ama malum yaz olduğu için herkes yoğun şuan için bu görevi tam anlamıyla üstlenmiş kimse yok sürekli olarak
ama her cuma buraya kilo bildirimi yapıyoruz ilk hafta liste altı sonrası listeye alınıosun
kaçamaklar olduğunda şaplaklar hadi leyn neden yedinler al sana saç çekmeler oluo canım benim
arada rekabetler oluo ben seni geçerim görürsün bak gibilerinden
sonra bu rekabetler olurken bi bakmışsın toto fotoları konuoo (ileride takip ettikçe ve o arkilerimiz geldikçe ne demek istediğimi anlıyacaksın canım suzim ve ballıkaymağım az göstermediler totolarını ,sümüklü çocukları )

kısacası öle kavga olan bir topik değil zaten kavga yaratmak için gelen baştan daha burdan tüm kzılardan sopayı yiyip kaçıo hemencik

öle yani canım benimm güzel ve eğlenclei bir topiğizdir şahsen benn böyle dertli gbi olduğuma bakmaaa topiğin aşk böcüğü ve sevgi pıtırcığı oldum seviyorum bu sözleri yaaaavvvvvv

o zaman git..esinin laflarina kulak asma..erkekler öyle seylere para gitmesin diye hertürlü ikna ediciligini kullanirlar:)) bendeki sakal biyik normalde erkek kuaföründe tras olmayi gerektirecek boyuttaysada genede esin bir sey yok böyle güzelsin dogal ol falan der..yahu sakalima bakan beni zaten o kadar dogal bulurki..dogada ayilar ne kadar dogalsa kildan tüyden bende o uyumda kaliyorum git biyiklarini kaslarini aldir..bende sac icin sandim..birde hafif makyaj yap..söyle tüm sempatikligini cikar ortaya..piknikte sevimli kedi yavrusu davetlerdede vahsi kedi olucan sekerim:)

himm bizim diger topikle ayni gidiyormus desene...tamam o zaman sartlari kabul ediyorum..ama babaam her yere imza atma donuna kadar alirlar dedi...imza falan atmam kardesim..erkek adamiz..laf agizdan birkere cikar bizde..kabul dedikmi kabul iste ne imzasi..lütfen israr etmeyin...ya babamin dedigi olursa demi ama cok ayip dost var düsman var..duyum donsuz kalmis dedirtmem kimseye..

duyumcum dur yarın ikna çabalarım ile yaparım ben bu işi

neyse canım benim kaçmak zorundayım namaz falan kılcam

kocaman öpüyorum siziii görüşrüz kızlarr keyfim yerine geldii biraz yüksek sesle müzik ayna karşısında dans iyi geldi şimcik bana yavsiye edilir spor maksatlıda yapabilirsinizzzz valla

tamam canim..hadi namazina gecikme..allah kabul etsin simdiden...sonra yine konusuruz

tamam canim..hadi namazina gecikme..allah kabul etsin simdiden...sonra yine konusuruz
hoşgeldin canım
canıııııııııııım kıyamam sende benim gibi takıntılısın
ne mi giyeceksin canın ne istiyorsa onu. rahat edebileceğin bir kıyafet giy gitsin. olduğun gibi ol. çantana da ıslık mendil at halolldu mu lavabo sorunun yemeğide nasıl istersen öyle ye.
kimse için kendini kasma . elle yiyorsan elle ye çatalla rahatsan çatala.
ben balığı bile çatalla yerim ama canım isterse de dalarım elimle hiç uğraşmam boşveeeeeeeeeer
başkalarının senin hakkında ne düşüneceğini de boşver. gülümser selamını verirsin. senle konuşanla sende konuşursun. aman herkes beni sevsin ama dost canlısı olayım diye uğraşma içinden geldiği gibi davran neşeli isen neşeli ol aman kibar ağır olayım diye kasma. kısaca içinden geldiği gibi ol. kendini kasarsan daha kötü olur.
zaten sıcak kanlı bir insansın o güzel gülümsemeni koy yüzüne tak eşini koluna git bacım. sç baş bıyık sakal la uğraşma
bayııyom senin bu menülerineeeeeeeeeeeeeeeee
Saat 6 olmuş bende kaçar.
İyi akşamlar kızlar.
ya yine karşılaşamadık dileeeeeeeeeeeeek özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiii
şu anda napıyorum biliyomusunuz bilmeseniz iyi olur ama siz yinede bilin

irmik helvası yiyorummmm

tek başına olmaz öyle banada yolla paylaşalım kaloriyi
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin
ye ye bişe olmaz ondan 59 kaloricik :26::26::26:
suzi ben kilo aldım

66.7 oldum
bütün motivem dağıldı doktora gitmeden toparlanamıcam onada param yok
burayada gelemiyorum.elim kolum bağlandı sanki suzi.bunalımın taaaaaaaaa oratasındayımm
üzülme canım bende de para yok doktora da gitmiyom habire de tıkınıyom gidişat felaket valla artık yeni hedefim kışa kadar kilo almamak oldu.
yazın kilo milo veremiyorum ben
suziiiiiiiiiiiiim hayırlı yolculuklar sanaaaaaaaaaaaaa
selametle git gel

hosbulduk canim..yaz sessizligi hakim topikte:)haftayada ben gidecegim insallah tatile.

hosbulduk canim..yaz sessizligi hakim topikte:)haftayada ben gidecegim insallah tatile.

kız dur daha yeni gelmiştin

neyse kızlar rezil menüyü de yazayım sonra ben kaçar.
karpuz detoksu elimde patladı
sabah
karpuz
öğle karpuz
akşam
1 yumurta , 2-3 dilim peynir ile omlet, 2 dilim ekmek
oh be karnım doydu o kadar acıktım ki anlatamam tüm gün.
başlarım karpuzuna falan yok yok bana detoks falan olmaz. öldüm açlıktan saat 3 gibi canım haşlanmış tavuk yumurta falan çekti düşünün artık o kadar acıktım ki canım cıs bile istemiyor protein çekiyor

ay ben gelemiyorum öyle detoks olaylarina...bugün cok kacirdim ama ben genelde sabah cok öglen normal aksam az yemeyi vede günlük bir saat yürümeyi tercih ediyorum her zaman yapamasamda..ama bunu yapmaya basladim baslayali 104 kilodan 76 kiloya kadar geldim cok sükür..ama iki aydir kimildamiyor bile tarti..ama bende kaciriyorum yani...

burası normalde çok yoğundur canım ama yaz geldi biraz durgunlaştı ben sı sık gelirim.
şimdi ben kaçar acık evle ilgilenelim yine gelirim iyi akşamlaar
ah ah önceden 1-2 saat girmesem 4-5 sf ilerlerdi oku oku bitmez di

:)) olur olur o günlerde yeniden olur..tamam isine bak..bende buranin bekcisi gibi oldum ha bu gün gelene selam gidene el sallar vaziyetteyim..sanimmi SIKILIYOR ne

canım benim iyi yolculuklar
fırsat bulursan orda da gir tamam mı

iyiyim tatlım nasıl olayım ders çalışıyorum aynı şeyler

Allah kabul etsin bebeğim ben de iftardan sadece küçük bi bardak su içmeme rağmen 1.1 kilo fark vardı arada
ne yediysem bu kadar

canlarıımm
kandiliniz mübarek olsun
bize de dua edin olur mu Rabbim herkese Her şeyin en hayırlısını versin..
güzel gördüklerimiz bazen hakkımızda hayırsız şeyler olabiliyor o yüzden hep hayırlısını isteyelim..
bi arkadaşım var büşra diye sınavı var ve o sınavı geçemezse direk sınıfta kalıyor sene tekrarı oluyormuş..
sizden ricam onun için dua eder misiniz çok stresli bi durum okulu uzatmak :26:
öpüyorum canlarım hepinizi iyi ki varsınız

Slm kizlar..kandiliniz mubarwk olsun..ne olur bunu okuyunca dua edin bana
1senedir cocuk istyrz nasip olmadi..esimin sperm degerlrinde problm cikti
Varikosel ameliyti oldu..beklemedeyiz..allah askina bana dua edin..rabbim saglkli sihhatli hayrli evlat
Nasip etsin..cok yoruldm artk...esimle ugrasmktn ve her ay husrana ugramktn..elbt vakti
Zamni vardir lutfn dua edin...

Menum
Sabah
2dilim ekmkle tost
2zeytin
1kupa yesil cay

Ogle
1kase yogurt corbasi
6mucver (yagda kizartilmis )
Salata

Ara
1avuc siyah uzum

Aksam
1kase yogurt corbasi

2lt su..yesil cay...sekersiz turk kahvesi

Valla akşamda tıkındım. Sulu köfte,Makarna ve salata yedim :26:

Valla aynı çuval gibiydim bugün. Sonra bi yeşilçay içtimde kendime geldim azcık.

Valla akşamda tıkındım. Sulu köfte,Makarna ve salata yedim :26:

Valla aynı çuval gibiydim bugün. Sonra bi yeşilçay içtimde kendime geldim azcık.

Çok kötüüyümm yaa

canım hayırdır neye canını sıktın :26:
kiloysa üzülme tatlım yarın yeni bi gün arada bizde oluyor öyle kopmalar filan..
sen isteyince çok güzel diyet yapabilen birisin bunu sen de gayet iyi biliyorsun
nişanın var bak inşallah 2 ay sonra..
çok güzel çıtır bi kız olcaksın orda
canını sıkma yarın her şeye tekrardan başla

Herkes tatil dönüşünde 2 kilo aldı ailede. Ama benim sevgili halamın benimle olan kilo problemini çözemediğim şu söylediği şeyide çözemedim.

"Evet ama esin almış belli oluyo" Burda annemde kardeşimde halamın kendi kızıda 2 kilo aldı ama kadın benimle sorunlu.

Yok canım kiloya sıkılmadım. Sevdicekle tartıştık. Öyle saçma davranıyo ki beni kendinden uzaklaştırıyo.

Artık ne telefonda konuşmak istiyorum ne görüşmek geliyo içimden. O böyle yaptıkça iyice uzaklık işte.

Nolduğunu anlamadım neyi var bilmiyorum. Eskisi gibi değil hiçbirşey. Biz nişanlanıcaksak detayları konuşmamız gerekmezmi?

Ama ben konuları açınca sinirleniyo. Konuşmak istemiyorum bunları diyo. Kiminle konuşcam ben anlamadım ki

canım önceden de bahsetmiştin halandan yanlış hatırlamıyorsam.. bırak o da sende ona takılmış işte ne derse desin umursama sen..
herkes kendi kafasına göre konuşuyor hiiç moralini bozma..

bu düşüncelerini ona açık açık söylesene canım :26:
askerden geldiğinden beri şöyle şöyle davranıyosun filan anlat bunları..
kaynanan belki dolduruyordur onu evde ya da o da nişan için onun üzerine geliyorsa o yüzden senden çıkartıyordur hıncını :26:
yaptığı doğru bişey değil de işte annesine yapamadığını sana yapıyor olabilir..
evde ne oluyor ne konuşuluyor bilmiyoruz ki :26:
sen onunla konuş böyle davranışından çok üzüldüğünü anlat..
tatlıya bağlanır inşallah

ALLAH'IM sen affet bi oruç tuttum oda beni tuttu iftardan hemen sonra kızımla koyun koyuna uyua kalmışız şimdi açabildim ancak gözlerimi :) oda yarı uykulu size uğramadan gidemezdim iftarda hepinize dua ettim ama sonrasında istediğim gibi olmadı yaaaa artık ne fena bitmişsem hemen uyumuşum

iftar menümü yazayımda bari biraz tuhaf ama olsun

bol göbek ve nar ekşili yağsız tuzssuz salata

üç dört kaşık bulgur pilavı ve yanına bir servis kaşığı karışık sebze yemeği

yanınada bir kepçe ayran çorbası:) çok mu fazla yaaa

ama deli gibi su iki şaşal birbuçukluklardan sizce öldürür mü bu menü yoksa ii mi?

ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…