teşekkür ettim,sizinle başarıcama eminim zaten a.s spora başladım 28 hazıranda pazar günleri hariç hergün gidiyorum 1-1.30 saat spor yapıyorum ama okul açılana kadar gidebilicem okul açııncada artık kısa yürüyüşlerle devam ederim...geçen yazın basnda 80 kiloydum akupunktrla falan 74lere indim okula başlayınca tekrar aldım çıktım 78e bunda yurttaa kalmamın büyük bi etkisi var :çok üzgünüm: ama tekrar vericem bi daha da almıycam inşşş
ne kadar devam edebilicem bilmiyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum tatlıyı tamamen kestim diyebilirm kızartma türü şeylerde annemin yapmasına izin vermiyorum:)zaten annemde kilo vermek istediği için evde destek olan biri var bu yüzden şanslıyım
merhabalar,bende bugün katıldım aranıza ,83 ten 76.500 indim ve idim ve cumadan beri tartılmıyorum,soğan suyuna başladım,biraz yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ilk etapta 69 u görmek istiyorum sonra ise 65,herkese başarılar tabi banada :))
teşekkür ederim geçen hafta oklavaklava: yedim bu hafta kutlamaları alayım hakettim =))) hihoyyyt
herkese selamlar
bursefacım iyi gezmişsin özledim senide görüşemiyoruzz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
bende sabah yediklerimi yazmayayım zira geç yaptığım içn kahvaltı deil brunch gibi olduuu
GÜL_0663..........71.3....69.8.......1.5:hooray:
ROSEBUD_93................72.1.....71.1.....1.1:hooray:
MİNNA9595..............66.7....65.7....1:hooray:
MEZUNİYET......73........72.6....0.8
WHITEHALL...............73.8.....73....0.8
ELCİNCAKAR..............70.....69.5....0.5
SUPERSELMA.....73.4.....73....0.4
SECİLSECİL.....77.1.....76.8.....0.3
TALYA............77.4....77.2....0.2
HAYAL53..........72.......71.5......0.5
listemizin son hali gül0663 yanlış yazmışım kusura bakma tatlım eeee yaramaz oğluşla arada bazen yanlışlıklar olabliyor....
teşekkür ederim sedacığım ellerine sağlık yaramaz oğluşunuda benim için öp
aramıza hoşgeldin canıma.s.a.s. azimli olunca veriliyor... ne güzel vermeyede başlamışsın.... buradaki motiveyle daha güzel kilo verirsin inşallah...
öyle kaçamak yapınca kovalıyoruz böyle verincede alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkis tutuyoruz...
kankimmmm nerlerdesin sen bende fazla giremiyorum ama msn 08:30 - 18:00 devamlı açık evde açamıyorum fazla... çok eğlendim deşarj oldum... bisiklet olayı süperdi.. haftaya izine çıkacağım hergün gidip bisikletle dolaşmayı planlıyorum... botanikparktada varmış birgünde oraya gideceğim... temizhavada spor yapmak rüzgarla dans etmek süperrrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?