70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ettim,sizinle başarıcama eminim zaten a.s spora başladım 28 hazıranda pazar günleri hariç hergün gidiyorum 1-1.30 saat spor yapıyorum ama okul açılana kadar gidebilicem okul açııncada artık kısa yürüyüşlerle devam ederim...geçen yazın basnda 80 kiloydum akupunktrla falan 74lere indim okula başlayınca tekrar aldım çıktım 78e bunda yurttaa kalmamın büyük bi etkisi var :çok üzgünüm: ama tekrar vericem bi daha da almıycam inşşş

eskiden bizde annemle birlikte spora giderdik.o zaman lise dönemindeydim.spor çıkışı kendimizi simitçide bulurduk.simit açma artık ne varsa toplar eve kahvaltıya giderdik.ne komilmişiz.sen o kadar yorul bide üstüne simitleri ye.şimdi kalorileri sayıyorum resmen:sm_confused: kilo almak çok kolay.onun için dikkat etmek gerekiyo.eminim sende kilolarından kurtulucaksın.sporunu aksatma yediklerinede dikkat et faydasını görürsün

ne kadar devam edebilicem bilmiyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum tatlıyı tamamen kestim diyebilirm kızartma türü şeylerde annemin yapmasına izin vermiyorum:)zaten annemde kilo vermek istediği için evde destek olan biri var bu yüzden şanslıyım

sporu hayatından çıkarma.okul başlasa bile günde 1 saat en azından 40 dakika yürüyüş yap.yeşil çay ve rezene çayı iç metabolizmayı hızlandırıyo.

herkese selamlar
bursefacım iyi gezmişsin özledim senide görüşemiyoruzz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
bende sabah yediklerimi yazmayayım zira geç yaptığım içn kahvaltı deil brunch gibi olduuu

GÜL_0663..........71.3....69.8.......1.5:hooray:
ROSEBUD_93................72.1.....71.1.....1.1:hooray:
MİNNA9595..............66.7....65.7....1:hooray:
MEZUNİYET......73........72.6....0.8
WHITEHALL...............73.8.....73....0.8
ELCİNCAKAR..............70.....69.5....0.5
SUPERSELMA.....73.4.....73....0.4
SECİLSECİL.....77.1.....76.8.....0.3
TALYA............77.4....77.2....0.2
HAYAL53..........72.......71.5......0.5

listemizin son hali gül0663 yanlış yazmışım kusura bakma tatlım eeee yaramaz oğluşla arada bazen yanlışlıklar olabliyor....

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkis alkis

SEDAOZER..........66
BURSEFA...........69
MAGRENTA..........64
ESSN..............70
MERYEMTAZE........75.4
MERAN07...........65.8
AYAYNİLAY..............73

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ

ÖZİ16.............75.3......76.1..0.8

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR

KIYMET_AY................79
MİSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI...........72.5
EFSANUR...........66
GÜLEYSA...........67.2
TOMBİKOS..........73
YOKRUMUZFALAN.....66
AZRAMM............69
GÖZYAŞI...........71
TSAMBİKOS.........70
SEVİLCAN..........66.5
ALMIRA............69.8
ARSIZGÖNLÜM.......69.9
CARPEDİEM.........68.1
xZEYNA............73
LOXANDRA..........71
EBTUNA............71.6
ZEYNP.............71
NNURAYY...........61
AYPARCAMM.........69.7

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ

İNSİRAH.........77
KEDİDİLİ........72
YSMNDMR.........73
FATMA33.........77

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMİŞ ARKADAŞIMIZ...

MELANKOLİ.......73.8

aramıza hoşgeldin canıma.s.a.s. azimli olunca veriliyor... ne güzel vermeyede başlamışsın.... buradaki motiveyle daha güzel kilo verirsin inşallah...

teşekkür ederim geçen hafta oklava klava: yedim bu hafta kutlamaları alayım hakettim =))) hihoyyyt

öyle kaçamak yapınca kovalıyoruz böyle verincede alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkis tutuyoruz...

kankimmmm nerlerdesin sen bende fazla giremiyorum ama msn 08:30 - 18:00 devamlı açık evde açamıyorum fazla... çok eğlendim deşarj oldum... bisiklet olayı süperdi.. haftaya izine çıkacağım hergün gidip bisikletle dolaşmayı planlıyorum... botanikparktada varmış birgünde oraya gideceğim... temizhavada spor yapmak rüzgarla dans etmek süperrrrrr.....

selam kızlar,nasılsınız...
bende cumadan beri sabahları yarım saat hızlı tempoda yürüyorum,akşamlarıda spor aletinde çalışıyorum yarım saat,inşallah cuma günü 2 kilom gitmiş olacak:lepi:
sabah yarım simit,domates,salatalık ve peynir bir bardakta çay içtim,şimdiye kadar 2 litre su içtim..
bi parça dondurma yedim,bu sıcaklarda oda olmazsa olmaz,kola daki kalori çok fazla diye kendimi dondurma ile avutuyorum...
az önce kalan yarım simidiminde yarısını yedim üstünede 2 bardak su içtim...

merhaba kızlar.2 haftadır yoktum,benım bılg bozuktu ve tatile gıtmıstım ancak donup halledebıldım,kılom hala 71,degısıklık yok,hatta tatıl donusu 73,5 gosteıyordu tartı,neyse 2 gun dıkkat edıp attım onu uzerımden.
bugun de ahmet marankının kıraz dıyetıne basladım ama yarım kaldı ancak oglene kadar yaptım,oglen annemler yanımda doner yıyınce yarım doner ve ayranla bozdum dıyetımafoldumben 3 gunlukmus bu dıyet,2 gun yaparım artık bende napımyerimseniben

bende kiraz diyetine başladım dayanabilecekmiyim bilmiyorum :bbo: açlık hissettğimde yeşil çayımı içiyorum

teşekkürlerrrrr

meraba kızlar bakıyorum nerdeyse herkes burda.hava çok sıcak.canım hiç bişey yapmak istemiyo.aslında açık havada biraz yürüyüş yapsam süper olacaktı

Selam ben de bu hafta bir kilo vermişim hatta bir buçuk:)
ışalah haftaya kadar 69a düşerim.Spora da başladım :)
Oh keyfim yerine geldi bugün:)

bursefa evt canım sonunda yapabıldım....kopyalamada hata yapıyomuşum duzeltınce hemen oldu :lepi:

selam kızlar uzun bır kac gündür yazamıyordum yenı gırebıldım, aramıza yenı katılanlara hoş geldınız dıyorum kaydirigubbakcemile5 buarada listede 800 gram yazılmıs ama ben 400 gram verdım ufak bır yanlıslık olmus tabı ben gercekten öyle olmasını temennı ederdım :roflol:

uzun zamandır düzenli giremedim birkaç hafta kilo bildiriminde de bulunamayacağım inş. aranıza geri döndüğümde daha zayıflamış ve katılımım düzenli olur.kendinize iyi bakın hemen çıktım bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…