70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar vakit geldi dolunay çıkmış hadi bakalım kurt kısçeler sıramız geldi :) bu akşam zerra ve abababa sıra sizin :)

bilmem fark ettiniz mi kg sorunu olan bazı hatunlar üye oluyo ama sonra bizim sadece maksat muhabbet olsun diye buda olduğumuzu sanıp hemen kaçıyolar ayy bitanesi vardı hatırlıyomusunuz ALLAH yardımcısı olsun bi şaka yapmıştık demediğini bırakmadı yok kabaymışızda bilmem neymişde dalga geçiyomuşuz falan o neydi öle yaa :)

kızlar merhaba bende yeni üye oldu siteye hayranm zaten ne aradysam buluodm bu başlıkta ilgi alanmda ne durumlardasnz bilmiyorum ama 2 haftadr feci hırs yaptım 3 kilo verdim 11 kilom var tabi hırsım nefsmle yarışıyooo hem destek olmak hemde desteğnz için burdaym iyi bakn kendnzee..:)

kızlar merhaba bende yeni üye oldu siteye hayranm zaten ne aradysam buluodm bu başlıkta ilgi alanmda ne durumlardasnz bilmiyorum ama 2 haftadr feci hırs yaptım 3 kilo verdim 11 kilom var tabi hırsım nefsmle yarışıyooo hem destek olmak hemde desteğnz için burdaym iyi bakn kendnzee..:)

Günaydın Hatunlar....

Bu günkü menüm

Sabah:
4 yk nesfit
1 ufak kutu süt

Ara:
3 erik

Öğle:
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek

Ara:
3 erik

Akşam:
Bilmiyorum

hoşgeldin canım
ben giderim o gider falan falan febmelan çıkıyorum kızlar ALLAH' AEMANET OLUN BYE!

deli hatun gece gece kendi kendine konuşmuş ay sabah sabah güldürdün beni

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

esin canım nişanlınla bozuşmuşun üzülme. erkekler bizim gibi değil canım :) onlar herşey kendiliğinden olur sanıyor. senin kadar nişan düğün işlerine takılmıyordur o yüzden.
vakti gelince elbet konuşacak boşver. çok uğraşıp kafana takma onu. sen gel bize anlat planlarını

Günaydın bebekleeer

Sabah tartıldığımda 79u gördüm, artık çeki düzen vericem kendime bugünden itibaren

annemden dizüstünü istedim bu hafta vericek bana, eskisi gibi gelicem yine

Sizi çok özledim

Günaydın Hatunlar....

Bu günkü menüm

Sabah:
4 yk nesfit
1 ufak kutu süt

Ara:
3 erik

Öğle:
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek

Ara:
3 erik

Akşam:
Bilmiyorum

Senin de anne pek destek olmuyo sanırım gamzem domates ssalatalıkla öğün geçiriyoruz

bebeğim sen nerelerdesn ya sınavın nasıl geçti
Kilo da verilmemiş hiç, neyse en azından almamışsında

delü yaaaa,hala karpuz istiyo musun
canım benim Allah yardımcın olsunnnn,hayırlısıyla sağlıklı bebişlerin olur..menü güzelde yawrum yağda kızartma yerine fırında,yağsız tavada ya da az yağlı pişirmeye çalış

askerden döndüğünden beri olurolmaz herşeye sinirleniyosun,beklenmedik tepkiler veriyosun..eski haline dönünceye kadar arama beni dee
ne zannediyo beyfendi kendini ya kafam attı şimdi..o sana trip atıyosa sen daha beter trip at da anlasın yaptığı hatayı..

Allah kabul etsin canım,bence ağır değil ekmek de yememişsin..4 kaşık bulgur pilavı = 2 dilim ekmek
hoşgeldin canımmm
Günaydın Hatunlar....

Bu günkü menüm

Sabah:
4 yk nesfit
1 ufak kutu süt

Ara:
3 erik

Öğle:
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek

Ara:
3 erik

Akşam:
Bilmiyorum
günaydın nazımmmmmenü güzel şekersarmısaklı yoğurtlu semizotu

hoşgeldin canım

deli hatun gece gece kendi kendine konuşmuş ay sabah sabah güldürdün beni

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın pisim
onlar herşey kendiliğinden olur sanıyor
günaydın norammmmşu sınavı hayırlısıyla atlat,sahalara bomba gibi döneceğinden eminimmm

batıkten aldım hayatm
ıste foto

gunydn tum tpık arkdslarıma
2 gun arkdalr wardı
sankı uzun zamndır yemek yemıomus gıbı saldırdım yemeklere
ne warsa yedım sımdı gobısım 9 aylık gıbı
ama bozmıcm moralımı

dün birsürü alıntı yaptım, ama henüz geçmişten çıkamadan ve sizlere yazamadan mesaim bitti. yoğun bir gündü...

ve

sizi özlediiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…