hoşgeldin canımkızlar merhaba bende yeni üye oldu siteye hayranm zaten ne aradysam buluodm bu başlıkta ilgi alanmda ne durumlardasnz bilmiyorum ama 2 haftadr feci hırs yaptım 3 kilo verdim 11 kilom var tabi hırsım nefsmle yarışıyooo hem destek olmak hemde desteğnz için burdaym iyi bakn kendnzee..:)
ben giderim o gider falan falan febmelan çıkıyorum kızlar ALLAH' AEMANET OLUN BYE!
Günaydın Hatunlar....
Bu günkü menüm
Sabah:
4 yk nesfit
1 ufak kutu süt
Ara:
3 erik
Öğle:
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek
Ara:
3 erik
Akşam:
Bilmiyorum
kilo vermek için bir çok insan düzenli uyku, düzenli uyku diye bas bas bağırıyor ya hani, kesinlikle haklılar.insan uyku düzeni bozukken ne yaptığını, ne yediğini bir türlü anlayamıyor. nasıl düzeltebilirim ki ben bu bozuk uyku düzenini? tavsiyesi olan var mı? :26: düzelteyim diye gece sabaha kadar uyumadım, gün boyunca da uyumayacaktım ki akşam erken yatayım düzelteyim diye, yine dayanamadım.
kız dur daha yeni gelmiştin
neyse kızlar rezil menüyü de yazayım sonra ben kaçar.
karpuz detoksu elimde patladı
sabah
karpuz
öğle karpuz
akşam
1 yumurta , 2-3 dilim peynir ile omlet, 2 dilim ekmek
oh be karnım doydu o kadar acıktım ki anlatamam tüm gün.
başlarım karpuzuna falan yok yok bana detoks falan olmaz. öldüm açlıktan saat 3 gibi canım haşlanmış tavuk yumurta falan çekti düşünün artık o kadar acıktım ki canım cıs bile istemiyor protein çekiyor
canım benim Allah yardımcın olsunnnn,hayırlısıyla sağlıklı bebişlerin olur..menü güzelde yawrum yağda kızartma yerine fırında,yağsız tavada ya da az yağlı pişirmeye çalışSlm kizlar..kandiliniz mubarwk olsun..ne olur bunu okuyunca dua edin bana
1senedir cocuk istyrz nasip olmadi..esimin sperm degerlrinde problm cikti
Varikosel ameliyti oldu..beklemedeyiz..allah askina bana dua edin..rabbim saglkli sihhatli hayrli evlat
Nasip etsin..cok yoruldm artk...esimle ugrasmktn ve her ay husrana ugramktn..elbt vakti
Zamni vardir lutfn dua edin...
Menum
Sabah
2dilim ekmkle tost
2zeytin
1kupa yesil cay
Ogle
1kase yogurt corbasi
6mucver (yagda kizartilmis )
Salata
Ara
1avuc siyah uzum
Aksam
1kase yogurt corbasi
2lt su..yesil cay...sekersiz turk kahvesi
Yok canım kiloya sıkılmadım.Sevdicekle tartıştık. Öyle saçma davranıyo ki beni kendinden uzaklaştırıyo.
Artık ne telefonda konuşmak istiyorum ne görüşmek geliyo içimden. O böyle yaptıkça iyice uzaklık işte.
Nolduğunu anlamadım neyi var bilmiyorum. Eskisi gibi değil hiçbirşey. Biz nişanlanıcaksak detayları konuşmamız gerekmezmi?
Ama ben konuları açınca sinirleniyo. Konuşmak istemiyorum bunları diyo. Kiminle konuşcam ben anlamadım ki
ALLAH'IM sen affet bi oruç tuttum oda beni tuttu iftardan hemen sonra kızımla koyun koyuna uyua kalmışız şimdi açabildim ancak gözlerimi :) oda yarı uykulu size uğramadan gidemezdim iftarda hepinize dua ettim ama sonrasında istediğim gibi olmadı yaaaaartık ne fena bitmişsem hemen uyumuşum
iftar menümü yazayımda bari biraz tuhaf ama olsun
bol göbek ve nar ekşili yağsız tuzssuz salata
üç dört kaşık bulgur pilavı ve yanına bir servis kaşığı karışık sebze yemeği
yanınada bir kepçe ayran çorbası:) çok mu fazla yaaa
ama deli gibi su iki şaşal birbuçukluklardan sizce öldürür mü bu menü yoksa ii mi?
ii geceler
hoşgeldin canımmmkızlar merhaba bende yeni üye oldu siteye hayranm zaten ne aradysam buluodm bu başlıkta ilgi alanmda ne durumlardasnz bilmiyorum ama 2 haftadr feci hırs yaptım 3 kilo verdim 11 kilom var tabi hırsım nefsmle yarışıyooo hem destek olmak hemde desteğnz için burdaym iyi bakn kendnzee..:)
günaydın nazımmmmGünaydın Hatunlar....
Bu günkü menüm
Sabah:
4 yk nesfit
1 ufak kutu süt
Ara:
3 erik
Öğle:
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek
Ara:
3 erik
Akşam:
Bilmiyorum
günaydın pisimhoşgeldin canım
deli hatun gece gece kendi kendine konuşmuş ay sabah sabah güldürdün beni
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
onlar herşey kendiliğinden olur sanıyoresin canım nişanlınla bozuşmuşun üzülme. erkekler bizim gibi değil canım :) onlar herşey kendiliğinden olur sanıyor. senin kadar nişan düğün işlerine takılmıyordur o yüzden.
vakti gelince elbet konuşacak boşver. çok uğraşıp kafana takma onu. sen gel bize anlat planlarını
günaydın norammmmGünaydın bebekleeer
Sabah tartıldığımda 79u gördüm, artık çeki düzen vericem kendime bugünden itibaren
annemden dizüstünü istedim bu hafta vericek bana, eskisi gibi gelicem yine
Sizi çok özledim
nerden aldın kaça aldın kzıçem güle güle giy fotosunu bekliyoruzz
ayy pisim ihtiyacım varmış böle bişeye sanırım okuduğum iyi oldu yahuu
boşverin kızçeler yaa takmıyorum anasını satiimmm kafamaaa herşey olacağına varır hayatta hep güleceğim her ne kadar hayat bana gülmesede ben inadına güleceğimmmmmmmmmmmmmm
dileğim seni çevrimiçi gördüm gel sarılalaım biraz canım benimmmmmnerlerdesin böle özledimmmmm kız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?