Günaydın kısçeler
EsinCim; erkek arkadaşın yeni askerden geldi biraz kafasını toparlasın orda sana bile anlatmadığı ne olaylarla karşılaşmıştır.
Erkekler teferruatlı şeylere gelemiyor canım daralıyordur.
Bizim hoşumuza gider ayrıntıları konuşmak hatta konuştuktan sonra tekrar konuşmak
Onlar öyle değil maalesef.
Biraz dinlensin Black'e katılıyorum zamanı gelince zaten konuşulcak olan konular bunlar.
Kız Noraaa gene mi 79 oldun sen.
BetülCüm hâlâ ders mi yaa tatilin noldu senin.
Hasret; Eteğini begendim canım gayet hoş durmuş beyaz badiyle daha da güzel olurdu kanımca.
Günaydın Hilâl
Günaydın Tuba
Günaydın Gamze
dün birsürü alıntı yaptım, ama henüz geçmişten çıkamadan ve sizlere yazamadan mesaim bitti. yoğun bir gündü...
ve
sizi özlediiimmmmm
çıkar içindeki 9 aylık bebeğiniiiigunydn tum tpık arkdslarıma
2 gun arkdalr wardı
sankı uzun zamndır yemek yemıomus gıbı saldırdım yemeklere
ne warsa yedım sımdı gobısım 9 aylık gıbı
ama bozmıcm moralımı
günaydın tatlımgünaydııınnnn
günaydın dilommmmmmGünaydın kısçeler
EsinCim; erkek arkadaşın yeni askerden geldi biraz kafasını toparlasın orda sana bile anlatmadığı ne olaylarla karşılaşmıştır.
Bizim hoşumuza gider ayrıntıları konuşmak hatta konuştuktan sonra tekrar konuşmak
Biraz dinlensin Black'e katılıyorum zamanı gelince zaten konuşulcak olan konular bunlar.
Hasret; Eteğini begendim canım gayet hoş durmuş beyaz badiyle daha da güzel olurdu kanımca.
Günaydın Hilâl
Günaydın Tuba
Günaydın Gamze
hoşgeldin noraaaaaaaaaaaamGünaydın bebekleeer
Sabah tartıldığımda 79u gördüm, artık çeki düzen vericem kendime bugünden itibaren
annemden dizüstünü istedim bu hafta vericek bana, eskisi gibi gelicem yine
Sizi çok özledim
günaydın mindeeeeeeeeeeeeeergünaydınnnnnnn kızlar
günaydın ve güle güle kullan kız çok hoş duruyon şuan tam kaç kilosun sen bakiiim
günaydın cocooooooooooogünaydııınnnn
günaydın dileeeeeeeeekGünaydın kısçeler
Günaydın Hilâl
Günaydın Tuba
Günaydın Gamze
hoşgeldin noraaaaaaaaaaaam
günaydın mindeeeeeeeeeeeeeer
günaydın ve güle güle kullan kız çok hoş duruyon şuan tam kaç kilosun sen bakiiim
günaydın cocooooooooooo
günaydın dileeeeeeeeek
kızlar dün akşam yine jullian bacı ile randevu yaptık.
20 dk jullian 20 dk da kol karın hareketi ekledim. şuan ölüyom heryerim ağrıyo
karar verdim ben tembel biriyim yemek yapmaya üşeniyorum o zaman kolay mamalarla kilo vermem lazım.
artık öğlenleri ve akşamları yemek yapmaya üşenirsem yoğurt ve meyve yiyeceğim.
birde madem benim karbonhidrat tüketiim fazla o zaman hayatımdan çıkarmam gerek.
prinç bulgur ekmek makarna hepsi yasak artık yemek yok. sadece kahvaltıda 1-2 dilim ekmek dışında ekmek yemeyeceğim :)
birde ara olayından vazgeçiyorum benim canım yemek istemediği halde zorla ara olsun diye birşeyler yemekten sıkıldım. canım isterse yiyeceğim istemezse yok.
herkes tatile gidiyo yaaaaaaaaaaa bir ben kaldım buralarda
günaydın norammmmşu sınavı hayırlısıyla atlat,sahalara bomba gibi döneceğinden eminimmm
günaydııınnnn
Günaydın kısçeler
Günaydın Hilâl
Günaydın Tuba
Günaydın Gamze
66 kıloyum hayatm
ama kesn almısmdır dun
ınsallah tatıldede almam kılo
1 ay gıbı bır sure ıstede yokum
zor ısım ama platese baslıorum cooook kararlıyım
günaydın cocooooooooooo
günaydın dileeeeeeeeek
karar verdim ben tembel biriyim yemek yapmaya üşeniyorum o zaman kolay mamalarla kilo vermem lazım.
birde madem benim karbonhidrat tüketiim fazla o zaman hayatımdan çıkarmam gerek.
prinç bulgur ekmek makarna hepsi yasak artık yemek yok. sadece kahvaltıda 1-2 dilim ekmek dışında ekmek yemeyeceğim :)
birde ara olayından vazgeçiyorum benim canım yemek istemediği halde zorla ara olsun diye birşeyler yemekten sıkıldım. canım isterse yiyeceğim istemezse yok.
66 kıloyum hayatm
ama kesn almısmdır dun
ınsallah tatıldede almam kılo
1 ay gıbı bır sure ıstede yokum
zor ısım ama platese baslıorum cooook kararlıyım
Oldum valla dilomAma bugünden itibaren eski norayım, şimdiden 1 lt su bitirdim, akşamları koşuya çıkıcam
Sen ne durumdasın yaa, çok endişeneniyorum bazen sen aklıma geldiğinde :26:
çıkar içindeki 9 aylık bebeğiniiii
günaydın tatlım
günaydın dilommmmmm
gunydn dılekcm nasılsın
bencede ole ama byaz badım kırısıktı utulemekle ugrasamadm gıydm ole
Hoşbulduk Blackcim en ufak fırsatta burdayım artık, ayrıca liste konusunda sana yardımcı olacağım söz veriyorum şeker, hatta sırayla yapabiliriz
Çok güzel kararlar almışsın bozma lan bu sefer valla saç baş dalcam sana haa
nasılsn hılalım nasıl gıdıo dıyet
ınsallh sende ben gıbı kacamklar yapmamıssndr
Günaydın kısçeler
Günaydın Hilâl
Günaydın Tuba
Günaydın Gamze
gunydn dılekcm nasılsın
bencede ole ama byaz badım kırısıktı utulemekle ugrasamadm gıydm ole
günaydın cocooooooooooo
günaydın dileeeeeeeeek
anacım geçmişi oku oku bugünü kaçırıyorum
geçmişe niyazi derler hem
şaka şaka okuycam , devam ediyorum okumaya ama bugünü de kaçırmayalım di mi şekerciklerim
ahh be canım dün iyiydi iyi olmnaya ama
yani şöyle iyiydi
öğlen çikolatalı puding yedim
önceki gün de ikindin çikolata yedim.
ben sanırım akşamalrı bişey yemedim mi iyi sayıyorum o günümü
neyse, işte böyle iyiydi yani anla sen
selaaammm
ahaa, ben de gördüm şimdi MaşaAllah tütütü
fıstıksın Hasretiiimmmm
Pisiii, ben de o jullianla buluşmak tanışmak istiyorum yaa ben çok mu tembelim
her yerim ağrısın, ama kas ağrısı olsun istiyorum
yani çalışayım yorulayım yağları yakayım atayım vücuttan istiyorum
daaa
icraat yok henüz.
ama dün 1 saat yürüyüş yaptım, o da iyi bişey di mi
tabii ki iyi canım .
ya bu jullian ile tanışmak birşey değilde devam etmek zor. çok zor bir hatun çok nazlı devam etmek zor geliyo. 1 hafta yapıp bırakıyorum hep
dun bna mısafrlıge geln arkdsımda kıloluHasretcim plateste başta çok zorlanıyorsun duruşlarda bile, ve biraz sıkıcı oluyor ama sakın bırakma sabrlı ol çok güzel inceltiyor
canm nette ebru sallının setı satılıyo cd sıyle braberşu platesi bende çok istiyorum ama nette ki videolardan anlamadım tam .
şöyle bir yere 1 ay derse gitsem diyorum ama burada plates eğitimcisinin verdiği ders de bulamadım.
millet 1 ay kurs alıp sertifika alıp ders veriyor bende onlara güvenemiyorum
anacım geçmişi oku oku bugünü kaçırıyorum
geçmişe niyazi derler hem
ahh be canım dün iyiydi iyi olmnaya ama
yani şöyle iyiydi
öğlen çikolatalı puding yedim
önceki gün de ikindin çikolata yedim.
ben sanırım akşamalrı bişey yemedim mi iyi sayıyorum o günümü
neyse, işte böyle iyiydi yani anla sen
ahaa, ben de gördüm şimdi MaşaAllah tütütü
fıstıksın Hasretiiimmmm
canım önceden de bahsetmiştin halandan yanlış hatırlamıyorsam.. bırak o da sende ona takılmış işte ne derse desin umursama sen..
herkes kendi kafasına göre konuşuyor hiiç moralini bozma..
bu düşüncelerini ona açık açık söylesene canım :26:
askerden geldiğinden beri şöyle şöyle davranıyosun filan anlat bunları..
kaynanan belki dolduruyordur onu evde ya da o da nişan için onun üzerine geliyorsa o yüzden senden çıkartıyordur hıncını :26:
yaptığı doğru bişey değil de işte annesine yapamadığını sana yapıyor olabilir..
evde ne oluyor ne konuşuluyor bilmiyoruz ki :26:
sen onunla konuş böyle davranışından çok üzüldüğünü anlat..
tatlıya bağlanır inşallah
kızlar merhaba bende yeni üye oldu siteye hayranm zaten ne aradysam buluodm bu başlıkta ilgi alanmda ne durumlardasnz bilmiyorum ama 2 haftadr feci hırs yaptım 3 kilo verdim 11 kilom var tabi hırsım nefsmle yarışıyooo hem destek olmak hemde desteğnz için burdaym iyi bakn kendnzee..:)
Günaydın Hatunlar....
Bu günkü menüm
Sabah:
4 yk nesfit
1 ufak kutu süt
Ara:
3 erik
Öğle:
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek
Ara:
3 erik
Akşam:
Bilmiyorum
hoşgeldin canım
deli hatun gece gece kendi kendine konuşmuş ay sabah sabah güldürdün beni
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
esin canım nişanlınla bozuşmuşun üzülme. erkekler bizim gibi değil canım :) onlar herşey kendiliğinden olur sanıyor. senin kadar nişan düğün işlerine takılmıyordur o yüzden.
vakti gelince elbet konuşacak boşver. çok uğraşıp kafana takma onu. sen gel bize anlat planlarını
Günaydın bebekleeer
Sabah tartıldığımda 79u gördüm, artık çeki düzen vericem kendime bugünden itibaren
annemden dizüstünü istedim bu hafta vericek bana, eskisi gibi gelicem yine
Sizi çok özledim
delü yaaaa,hala karpuz istiyo musun
canım benim Allah yardımcın olsunnnn,hayırlısıyla sağlıklı bebişlerin olur..menü güzelde yawrum yağda kızartma yerine fırında,yağsız tavada ya da az yağlı pişirmeye çalış
askerden döndüğünden beri olurolmaz herşeye sinirleniyosun,beklenmedik tepkiler veriyosun..eski haline dönünceye kadar arama beni dee
ne zannediyo beyfendi kendini ya kafam attı şimdi..o sana trip atıyosa sen daha beter trip at da anlasın yaptığı hatayı..
Allah kabul etsin canım,bence ağır değil ekmek de yememişsin..4 kaşık bulgur pilavı = 2 dilim ekmek
hoşgeldin canımmm
günaydın nazımmmmmenü güzel şeker sarmısaklı yoğurtlu semizotu
günaydın pisim
onlar herşey kendiliğinden olur sanıyor
günaydın norammmmşu sınavı hayırlısıyla atlat,sahalara bomba gibi döneceğinden eminimmm
gunydn tum tpık arkdslarıma
2 gun arkdalr wardı
sankı uzun zamndır yemek yemıomus gıbı saldırdım yemeklere
ne warsa yedım sımdı gobısım 9 aylık gıbı
ama bozmıcm moralımı
günaydııınnnn
Günaydın kısçeler
Günaydın Hilâl
Günaydın Tuba
Günaydın Gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?