tabii ki iyi canım .
ya bu jullian ile tanışmak birşey değilde devam etmek zor. çok zor bir hatun çok nazlı devam etmek zor geliyo. 1 hafta yapıp bırakıyorum hep[/Q
canım ben de hep başlıyorum,tam 2.levele geçerken bi aksilik çıkıyo ve yarıda kalıyo,haftaya yeniden başlayacam inşallah ama bu defa devam edip güzel sonuçlar alcam
canim insalah allah seninde muradini verir...sabir sabir..allahtan mükafatini alacaksin nasilsa gösterdigin sabirlarin...insallah sen ve sen gibi yüregi bebek hasretiyle yanan herkesin allah dualarini kabul eder..Slm kizlar..kandiliniz mubarwk olsun..ne olur bunu okuyunca dua edin bana
1senedir cocuk istyrz nasip olmadi..esimin sperm degerlrinde problm cikti
Varikosel ameliyti oldu..beklemedeyiz..allah askina bana dua edin..rabbim saglkli sihhatli hayrli evlat
Nasip etsin..cok yoruldm artk...esimle ugrasmktn ve her ay husrana ugramktn..elbt vakti
Zamni vardir lutfn dua edin...
Menum
Sabah
2dilim ekmkle tost
2zeytin
1kupa yesil cay
Ogle
1kase yogurt corbasi
6mucver (yagda kizartilmis )
Salata
Ara
1avuc siyah uzum
Aksam
1kase yogurt corbasi
2lt su..yesil cay...sekersiz turk kahvesi
naber kizlar..gününüz aydin aksam münenüz az kalorili olsun insallah
dun bna mısafrlıge geln arkdsımda kılolu
2 haftadr hem yuruyus hem plates yapıomus
masllhı war cok fark etmıs gerckten
sewdıckle berabr yapıcz ıns sıkılmam
canm nette ebru sallının setı satılıyo cd sıyle braber
ben onu alcm mesela
tsk ederm hılalcm
sutlu tatlının cok cok zararlı olacagını sanmıorum
we sureklı yemıyorsun kı ayda 1 mesela dımı
ıns - cıkarsn yarn cnm
Sorun şu şekerler...
Ben bu nişan alışverişine annesiyle gitmek istemiyorum.Elbisemi kendim almak istiyorum.
2.si yüzük almayada ailelerle gitmek istemiyorum.
Kısacası onun annesiyle çöp almaya bile gitmek istemiyorum. Bunu tartışıyoruz o olur mu öyle falan diyo.
Bende sinirden turgayla konuşurken annesine öküz demiş olabilirim .. :26::26:
sağol canım yaa içim rahatladı bir nebze de olsa
hadi bakalım, pilateste kolaylıklar diliyorum
ah be Esin'cim;
tartışma olabilir elbette ama sakın kırıcı sözler etmeyn birbirinize
inan seneler geçse de unutulmaz
ve sakın annesine öküz felan deme bir daha
insallah insallah:) bakalim kahvalti faslini az hasarla atlattik..aksam oluyor zaten nooluyorsaGünaydın canım. Senin için de az kalorili güzel bir gün olur inşallah
Bişey daha anlatmak istiyorum.Bunlar da tanışmaya geldiklerinde oldu.
Kadın sürekli kendisi oğulları için önemliymiş gibi yansıtmaya çalıştı. Söylediklerini sıralıyorum.
"Askerden önce ben nişan istemedim zor olur diye.. "( Bu nişan o zaman ben istemediğim için olmadı)
"Tatilde de ben durdurmadım zaten.Özledim. " (Tatilden de iş için dönmek zorunda kaldık)
"Tolga da(sevdiceğin kardeşi) 2 gün bi yere gitti aramadan duramadı." ( Böyle bişey de yok çocuk hastalandığı söylmek için aramış)
Ayrıca ben onlardayken de bişey söyledi. Kahvaltı yaptık komşuya çıkacaktı.
"Bende böyle gidiyorum da çocuklar niye bizi bırakıp gidiyosun diyolar" dedi bana.
Bende turgaya sordum öylemi diye. "Yoo dedi tolga bzen masayı böyle bırakıp nereye gidiyosun der "sadece dedi.
Bişey daha anlatmak istiyorum.Bunlar da tanışmaya geldiklerinde oldu.
Kadın sürekli kendisi oğulları için önemliymiş gibi yansıtmaya çalıştı. Söylediklerini sıralıyorum.
"Askerden önce ben nişan istemedim zor olur diye.. "( Bu nişan o zaman ben istemediğim için olmadı)
"Tatilde de ben durdurmadım zaten.Özledim. " (Tatilden de iş için dönmek zorunda kaldık)
"Tolga da(sevdiceğin kardeşi) 2 gün bi yere gitti aramadan duramadı." ( Böyle bişey de yok çocuk hastalandığı söylmek için aramış)
Ayrıca ben onlardayken de bişey söyledi. Kahvaltı yaptık komşuya çıkacaktı.
"Bende böyle gidiyorum da çocuklar niye bizi bırakıp gidiyosun diyolar" dedi bana.
Bende turgaya sordum öylemi diye. "Yoo dedi tolga bzen masayı böyle bırakıp nereye gidiyosun der "sadece dedi.
esin cnm allah yardımcın olsun senin kaynana dişliymiş
ama sana tek tavsiyem sus hayatım hiç bir söze karşılık verme.sabret.onlar bu şekilde en güzel cevabı almış
olurlar
dolapta ne var? bilelimde ona göre bir menü cikaralim sana:)kızlar bu günkü menüm uyduruk evet ne yesem diye düşünüp duruyorum.yapacak yemek bulamıyorum
akıl verin bana yemek söyleyin
Bunlara cevap vermedim zaten canım ya. İlk kez gelmişler bişey demeyim dedim.
Ama benim günlerimde gelecek az kaldı...
Kendini bana sevdirmeye çalışsa iyi olur. Yoksa evlene kadar oğlunu görüp göreceği bu kadarıdır.
canim anladigim kadariyla ya nisanlisin yada yeni evlisin...ama sunu unutmamaklazim:kaynanaadaylari yada yeni kaynana olan anneler kendileerini gelinlerine karsi önemli otoriter cocuklari üzerinde güc sahibi göstermek icin bazen böyle cabalara girerler...bence oluruna birak fazlada kafaya takma..hele hele kelimelere hic takilma.kendini öyle mutlu hissediyorsa birak mutlu olsun...gereksiz sinirlenmelere sabirizliklara vede agizdalaslarina hic girme.gercekten bos..o sinirlenecegin seyleri söylediginde buda böylemutlu oluyor varsin olsun de...zamanla beni tamayacak ve sözlerinin ne kadar gereksiz oldugunu anlayacak de..varsin ogullari sözünden cikmiyor annelerine cok düskün davraniyor gibi göstersin kendini..insallahda öyledir..annesine düskün bir erkek esine cok daha düskün olur zamanla...anneler ogullarini evereckleri zaman hep korkarlar ya onu benden cok severse yada ya otoritemden cikarsa...yada anneligimi önemsememeye baslarsa..yani icin icin anlamsiz bir kaybetme korkusuyla telaslanir ve bu telastanda bazen dengesiz hareket edebiliyorlar...oldugu gibi kabul et..o zaman sende az incinirsin..kaynananda bütün telaslarindan zamanla kurtulur..hem böylede sevdiceginide simdiden gelin kaynana didismelerinden uzak tutmus olursun...onu husursuz etmemis olursun..oda zamanla senin degerini cok daha fazla anlar bilir...sakinol...oluruna birak..kelimelere takilma...birak nasilistiyorsaöyle mutlu olsun...buda senin mutsuzluguna degil mutluluguna sebep olur zamanla
dolapta ne var? bilelimde ona göre bir menü cikaralim sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?