Yook canım nişanlı bile değilim şimdiden böylee yani. 2 ay sonra nişan olacak.
Off valla kafayı yicem ben haa. Tabi ki beni ondan daha fazla seviyor. Bunun için düşünmesine tereddüt etmesine gerek yok ki
Ay neyse kızlar kapatalım bu konuyu
Sizi de yordum kendi dertlerimlee
Ben akşam sevdicekle görüşcem bi fadesini alayım sonra herşeyini oluruna bırakmaya karar verdim.
Ama akşam çemkirmezsem içimde kalıcak.
esincim senin günün onun günü diye bakarsan basta kaybedersin...bak iki kaynana sahibi olmus biri olarak sana diyecegim savasma...birak onun günü sansin...ici rahat ederse ugrasmaz sizle huzurunuz kacmaz..o annesi onu görmesine zaten engel olamazsin..olmaya kalktigin zammanda yüzde yüz haksiz olursun..sende sevdigi kadin esi ilerde cocuklarinin annesi olacaksin..hicbir gün onu senden koparamayacak..ay...iki kuma gibi didismeleri anlamiyorum...aradaki farki unutmamak lazim..sen annesi olamazsin anneside karisi olamaz...rahat ol..adami SIKMA..kendinide SIKMAMIS olacaksin...Bunlara cevap vermedim zaten canım ya. İlk kez gelmişler bişey demeyim dedim.
Ama benim günlerimde gelecek az kaldı...
Kendini bana sevdirmeye çalışsa iyi olur. Yoksa evlene kadar oğlunu görüp göreceği bu kadarıdır.
vaalla sebtelere bakilirsa durum zaten melemen yada salatadan öteye gitmeyecek gibi:)))))))domates salatalık biber közlenmiş patlıcan sarımsak marul karpuz kayısı erik süt
menemenmi yapsam acep :44:
tut dilini sende
kuzu sen bu çocukla ve bu anneyle bir ömür geçirebilicene eminmisin
iyi düşün bence
esincim senin günün onun günü diye bakarsan basta kaybedersin...bak iki kaynana sahibi olmus biri olarak sana diyecegim savasma...birak onun günü sansin...ici rahat ederse ugrasmaz sizle huzurunuz kacmaz..o annesi onu görmesine zaten engel olamazsin..olmaya kalktigin zammanda yüzde yüz haksiz olursun..sende sevdigi kadin esi ilerde cocuklarinin annesi olacaksin..hicbir gün onu senden koparamayacak..ay...iki kuma gibi didismeleri anlamiyorum...aradaki farki unutmamak lazim..sen annesi olamazsin anneside karisi olamaz...rahat ol..adami SIKMA..kendinide SIKMAMIS olacaksin...
en sinir olacagin davranisi sergilediginde kaynanana söyle bir bak ve seviyorum ben bu kadini ya deeee:) sevmesende de..icindeki bütün kara bulutlar dagiliyor o zaman...anneni düsün...sence onun kaynanaligi nasil olurdu baskasina..illede cekisececk birseyler bulurdu geliniyle..ama insan annesine kizamiyor degilmi...yok o yapmaz diyor icinden ama hayatim kadinlarin anatomisinde var kiskanclik naparsan yap engel olunmaz buna..iyisimi oldugu gibi kabul edip hayati zorlastirmamak
duyum mercimek çorba nasıl olurki :44:
ama salata istemiyorumm
duyum mercimek çorba nasıl olurki :44:
ama salata istemiyorumm
vaalla sebtelere bakilirsa durum zaten melemen yada salatadan öteye gitmeyecek gibi:)))))))
Çocuklar geçirebilirim de anneyi zaten görmicem ki şeker ne zararı olcak.
Aramamaya yeminliyim çok büyükte yemin ettim hayatım boyunca bu telefondan onun numarası çevrilmeyecek diye.
Konuşmaya pek niyetim yok kendisiyle.
Yok canım Allahtan sevdicek öyle erkeklerden değil. Bize zarar verdiğinde susmuyo hiç.
Bana kendisi diyo yani telefon bağlatmayız cepten ararsa açmayız. Arada bi biz ararız diye.
Ondan rahatım yani aslında biraz. Kuma gibi didişmenin nedeni kendisi çünkü.
Sevdicek bana bişey alıyo bana da aldın mı? Bu benim mi diye başlıyo tribe.
Öpüyorum onu. O niye öpüyo bende öpecem o zaman diye çekiştiriyo ayırıyo bizi. Bunlrı kendisi yaptı ben yapmadım ki.
Çocuklar geçirebilirim de anneyi zaten görmicem ki şeker ne zararı olcak.
Aramamaya yeminliyim çok büyükte yemin ettim hayatım boyunca bu telefondan onun numarası çevrilmeyecek diye.
Konuşmaya pek niyetim yok kendisiyle.
Yok canım Allahtan sevdicek öyle erkeklerden değil. Bize zarar verdiğinde susmuyo hiç.
Bana kendisi diyo yani telefon bağlatmayız cepten ararsa açmayız. Arada bi biz ararız diye.
Ondan rahatım yani aslında biraz. Kuma gibi didişmenin nedeni kendisi çünkü.
Sevdicek bana bişey alıyo bana da aldın mı? Bu benim mi diye başlıyo tribe.
Öpüyorum onu. O niye öpüyo bende öpecem o zaman diye çekiştiriyo ayırıyo bizi. Bunlrı kendisi yaptı ben yapmadım ki.
corbayla doyulmuyorki anacim..yaninda illede ekmek kaciyor en azindan bende öyle..bak sen aksama naap biliyormusun...közlenmis patlicani soganli marollu maydonuzlu bir salata yap...azicikta sarmisak ez koy üstüne...icinede bir dilim kepekli ekmegi tostta kurut minik minik kir koy...sonrada agriyan disin varsa o yanla ye..böylece saatlerce sürecek agzinda ezmen...yemeden doyacan gibi gibi
Sana öneri vereyim canım...
Akşam : Sebze yemeği(Kabak yemeği) + yoğurt+salat a yada Çorba(Yoğurt çorbası) + salata+Bi dilim ekmek
Yarın öğlen : 4-5 köfte + Salata + Yoğurt + Zero(istersen) Yada Mantar sote + Salata + Yoğurt yada Ayran
sanada menü begendiremeyecez herhalde:)esasında cnm yoğurtlu bişeler çekiyor yaaa
Niye endişeleniyosun ki?:26:
İyiyim yawru daşşşş gibiyim albümüme beklerim.
deniycem tatlım okurken bile ağzım sulandı ne açım ben yaaabak naz cim.sana en sevdigim diet menülerimden birini vereyim: hazirda közlenmis patlicanin varya..yanina kirmizi top biberde közle..yada firina at .en yüksek ayarda en yüksek kata koy..pissin..domateste koy yanina..pistikten sonra onlari soy minik minik dogra..icine az soganla sarmisak kat..yaninada bir kase yogurt cacikta olabilir...acayip doyurucu cokta lezzetli oluyor..ay ben hemen koyuyorum firina biberlerimi domatesimi..benim aksam menüm belli olmustur..herifede yanina birseyler yaparim tamamdir..zaten sali günü yola cikacagiz aksam ne pisireyim derdim bitiyor birayligina..
Ooooww baktım beybi yorumları yapcam birazdan taş gibisin hakket haa
O dilini koparırım bak
Bugün ki menüm
Sabah:
4 yk yoğurt + 1 tk yulaf kepeği
1 kayısı
1 bardak zero
Ara:
5 kiraz
1 kayısı
Türk kahvesi
( bu araya kadar 1 lt su)
Öğlen:
1 bardak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara:
5 kiraz
1 yeşil elme ( ufak boy)
(akşam öğününe kadar 1 lt su daha)
Akşam:
3 dilim karpuz
1 kase yeşil mercimek çorbası
Akşam saat 9'da spora çıkıcam bi de beybiler
deniycem tatlım okurken bile ağzım sulandı ne açım ben yaaa
lennn sen niye tartılıyon sölee banaa
Haftaya cumaya kadar tartılmayacağım bebeğim haftaya cuma listeye girene kadar
Sen merak etme Noran düzeldi bebeğim artık ne tartı var ne cıs var ne dobiçlik var ne tembellik var :13::13::13:
Yine de sms alışverişimizi kesmeyelim
bende hep 2. levele geçip bırakıyorum yaaaa[
canım ben de hep başlıyorum,tam 2.levele geçerken bi aksilik çıkıyo ve yarıda kalıyo,haftaya yeniden başlayacam inşallah ama bu defa devam edip güzel sonuçlar alcam
slm yeni çıtır adayıııııııııııınaber kizlar..gününüz aydin aksam münenüz az kalorili olsun insallah
nora nora saçımı çekemez kiiiiiiiiiiiHaftaya cumaya kadar tartılmayacağım bebeğim haftaya cuma listeye girene kadar
Sen merak etme Noran düzeldi bebeğim artık ne tartı var ne cıs var ne dobiçlik var ne tembellik var :13::13::13:
Yine de sms alışverişimizi kesmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?