70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yook canım nişanlı bile değilim şimdiden böylee yani. 2 ay sonra nişan olacak.

Off valla kafayı yicem ben haa. Tabi ki beni ondan daha fazla seviyor. Bunun için düşünmesine tereddüt etmesine gerek yok ki

kuzu sen bu çocukla ve bu anneyle bir ömür geçirebilicene eminmisin
iyi düşün bence

esincim senin günün onun günü diye bakarsan basta kaybedersin...bak iki kaynana sahibi olmus biri olarak sana diyecegim savasma...birak onun günü sansin...ici rahat ederse ugrasmaz sizle huzurunuz kacmaz..o annesi onu görmesine zaten engel olamazsin..olmaya kalktigin zammanda yüzde yüz haksiz olursun..sende sevdigi kadin esi ilerde cocuklarinin annesi olacaksin..hicbir gün onu senden koparamayacak..ay...iki kuma gibi didismeleri anlamiyorum...aradaki farki unutmamak lazim..sen annesi olamazsin anneside karisi olamaz...rahat ol..adami SIKMA..kendinide SIKMAMIS olacaksin...

en sinir olacagin davranisi sergilediginde kaynanana söyle bir bak ve seviyorum ben bu kadini ya deeee:) sevmesende de..icindeki bütün kara bulutlar dagiliyor o zaman...anneni düsün...sence onun kaynanaligi nasil olurdu baskasina..illede cekisececk birseyler bulurdu geliniyle..ama insan annesine kizamiyor degilmi...yok o yapmaz diyor icinden ama hayatim kadinlarin anatomisinde var kiskanclik naparsan yap engel olunmaz buna..iyisimi oldugu gibi kabul edip hayati zorlastirmamak

kuzu sen bu çocukla ve bu anneyle bir ömür geçirebilicene eminmisin
iyi düşün bence

Çocuklar geçirebilirim de anneyi zaten görmicem ki şeker ne zararı olcak.

Aramamaya yeminliyim çok büyükte yemin ettim hayatım boyunca bu telefondan onun numarası çevrilmeyecek diye.

Konuşmaya pek niyetim yok kendisiyle.

Yok canım Allahtan sevdicek öyle erkeklerden değil. Bize zarar verdiğinde susmuyo hiç.

Bana kendisi diyo yani telefon bağlatmayız cepten ararsa açmayız. Arada bi biz ararız diye.

Ondan rahatım yani aslında biraz. Kuma gibi didişmenin nedeni kendisi çünkü.

Sevdicek bana bişey alıyo bana da aldın mı? Bu benim mi diye başlıyo tribe.

Öpüyorum onu. O niye öpüyo bende öpecem o zaman diye çekiştiriyo ayırıyo bizi. Bunlrı kendisi yaptı ben yapmadım ki.

duyum mercimek çorba nasıl olurki :44:
ama salata istemiyorumm

corbayla doyulmuyorki anacim..yaninda illede ekmek kaciyor en azindan bende öyle..bak sen aksama naap biliyormusun...közlenmis patlicani soganli marollu maydonuzlu bir salata yap...azicikta sarmisak ez koy üstüne...icinede bir dilim kepekli ekmegi tostta kurut minik minik kir koy...sonrada agriyan disin varsa o yanla ye..böylece saatlerce sürecek agzinda ezmen...yemeden doyacan gibi gibi

duyum mercimek çorba nasıl olurki :44:
ama salata istemiyorumm

Sana öneri vereyim canım...

Akşam : Sebze yemeği(Kabak yemeği) + yoğurt+salat a yada Çorba(Yoğurt çorbası) + salata+Bi dilim ekmek

Yarın öğlen : 4-5 köfte + Salata + Yoğurt + Zero(istersen) Yada Mantar sote + Salata + Yoğurt yada Ayran

ohooooooooooooo olayy bastan dengesiz...kadin tam dedigim gibi oglunu kiskaniyor...ama cok dogal bir duygu yalniz sevdiceginin tutumu aslinda endise verici..yani annesi icin acmayiz telefonu canimiz istediginde biz arariz demesi dogru degil kanimca..bugün bu kendi annesine yapan yarin sanada yaparsa hic sasirtici olmaz.. bunu söyleyebilen birinin vicdani degerleri tartisilir canim ...ben en iyisi daha fazla yorum yapmayayim yoksa pis kaynanaci diye sutlanacagim topikten:)) aslinda hicte kaynanaci degilim..benim simdiki kaynanamda evliligimin ilk yili etmedigini demedigini birakmadi...karsilikli hatali iletisimlerde bulunduk....ama simdi oda sessiz bende...su akar yatagini bulur misali yatagimizi bulduk iste

aman Allahımmm insanmı o kadın yaa

güzel fikir tatlımm tşk ederimmm

esincim mantardan çok sıkıldım salatadan çok sıkıldım etten tevuktan çok sıkıldımm herşeydenn çok sıkıldımmm ben yaaa
ama tavsiyelerin çok güzel tşk ederimm

esasında cnm yoğurtlu bişeler çekiyor yaaa
sanada menü begendiremeyecez herhalde:)
o zaman gecelim ikinci alternatife...sen patlicani sarmisakla yogurtla...bolca olsun yoksa doymazsin...yada patlicani dedigim gibi salata yap..yaninada yogurtlu corba yada yogurtlu makarna yap..yagsiz hasla yogurtla..manti gibi hafif vede doyurucu oluyor

bak naz cim.sana en sevdigim diet menülerimden birini vereyim: hazirda közlenmis patlicanin varya..yanina kirmizi top biberde közle..yada firina at .en yüksek ayarda en yüksek kata koy..pissin..domateste koy yanina..pistikten sonra onlari soy minik minik dogra..icine az soganla sarmisak kat..yaninada bir kase yogurt cacikta olabilir...acayip doyurucu cokta lezzetli oluyor..ay ben hemen koyuyorum firina biberlerimi domatesimi..benim aksam menüm belli olmustur..herifede yanina birseyler yaparim tamamdir..zaten sali günü yola cikacagiz aksam ne pisireyim derdim bitiyor birayligina..

Niye endişeleniyosun ki?:26:
İyiyim yawru daşşşş gibiyim albümüme beklerim.

Ooooww baktım beybi yorumları yapcam birazdan taş gibisin hakket haa

O dilini koparırım bak

Bugün ki menüm

Sabah:

4 yk yoğurt + 1 tk yulaf kepeği
1 kayısı
1 bardak zero

Ara:

5 kiraz
1 kayısı
Türk kahvesi
( bu araya kadar 1 lt su)

Öğlen:

1 bardak mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara:

5 kiraz
1 yeşil elme ( ufak boy)
(akşam öğününe kadar 1 lt su daha)

Akşam:

3 dilim karpuz
1 kase yeşil mercimek çorbası

Akşam saat 9'da spora çıkıcam bi de beybiler

deniycem tatlım okurken bile ağzım sulandı ne açım ben yaaa

lennn sen niye tartılıyon sölee banaa

deniycem tatlım okurken bile ağzım sulandı ne açım ben yaaa

lennn sen niye tartılıyon sölee banaa

Haftaya cumaya kadar tartılmayacağım bebeğim haftaya cuma listeye girene kadar

Sen merak etme Noran düzeldi bebeğim artık ne tartı var ne cıs var ne dobiçlik var ne tembellik var :13::13::13:

Yine de sms alışverişimizi kesmeyelim

kesmeyelim cnm
len pzt günü tartı günümüzdü sen iyice dengemi bozdun haaa
ben pzt tartılıcam.yoksa çatlarım
kendine gelmene çok sevindim cnm bende kendime geldim inş uzun sürer

slm kızlaaar yoğunum bakamıyorum hızlıcana bir bakındım atladığım varsa özür
[

canım ben de hep başlıyorum,tam 2.levele geçerken bi aksilik çıkıyo ve yarıda kalıyo,haftaya yeniden başlayacam inşallah ama bu defa devam edip güzel sonuçlar alcam
bende hep 2. levele geçip bırakıyorum yaaaa
naber kizlar..gününüz aydin aksam münenüz az kalorili olsun insallah
slm yeni çıtır adayıııııııııııı
nora nora saçımı çekemez kiiiiiiiiiii

esiiiiiiiiiiiiiiin yazmadan geçemedim bir kaynana mağduru olaraktan işte önerilerim.
1. duymamazlıktan gel umursama söylediği şeyleri zor olsa da gül geç yoksa ömrünüz didişmekle geçeeeeeeeeeeer
2, asla ama asla eşine annesini kötüleme yanında hakkında kötü konuşma. yüzde yüz haklı olsan da gün gelecek sana kızıp onu tutacak. baştan itibaren iyi gelini oyna
3, yüzük ve elbise konusunda nişanlınla konuş ama çok bastırma çok istiyosa gelsin boşveeeeeeer ben d senin gibi yüzük elbise hatta gelinlik alışverişini kaynana ile yaptım çk gıcık bir durumdu ama karşı çısam da kavga çıkacaktı. mesela elbise alırken anne sen sıkılırsın dedik o alt katta otururken biz yukardan istediğimizi beğendik sıyırdık yani.
nişan yüzüğünü ve nikah yüzüğünü de istediğimi seçtim ben takacam dedim. ama altınları kaynanam beğendi o takacak ya ama ben ne yaptım düğünden sonra gittim kuyumcuya verdim onun aldıklarını kendi beğendiğimi aldım

CANIM YAPACAĞINIZ ŞUAN Kİ HER DİDİŞME EVLENDİKTEN SONRA KAT BE KAT SİZE DÖNECEK. sinsi ol gül geçsin hı hı de heç. o kendi patronluğunu ilan etsin boşver . sen eşine yoğunlaş evlenince eşin sana kalacaaaaaaaak. o da evinde çatlayacaaaaaaak boşver bacım.

ben şimdi kaçaaaaaaaaaaar 2-3 saate dönecem inşallah fırsat bulusam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…