noraaa yavass gel kıs yada benıde ıple belıne bag-lada kossss kız bende aldım gıbı kg tatıl modundayımya nede olsaa püfffff ama ıstemyrmm benıde yakala da gotur temponla bırlıkteeee yaaaaHaftaya cumaya kadar tartılmayacağım bebeğim haftaya cuma listeye girene kadar
Sen merak etme Noran düzeldi bebeğim artık ne tartı var ne cıs var ne dobiçlik var ne tembellik var :13::13::13:
Yine de sms alışverişimizi kesmeyelim
öfff ne gsll de senn doalp hafıfmıs cnm sebzee yesıllık ohh ophhh ıstesende kacamak yapamazzsınnnnndomates salatalık biber közlenmiş patlıcan sarımsak marul karpuz kayısı erik süt
menemenmi yapsam acep :44:
Çocuklar geçirebilirim de anneyi zaten görmicem ki şeker ne zararı olcak.
Aramamaya yeminliyim çok büyükte yemin ettim hayatım boyunca bu telefondan onun numarası çevrilmeyecek diye.
Konuşmaya pek niyetim yok kendisiyle.
Yok canım Allahtan sevdicek öyle erkeklerden değil. Bize zarar verdiğinde susmuyo hiç.
Bana kendisi diyo yani telefon bağlatmayız cepten ararsa açmayız. Arada bi biz ararız diye.
Ondan rahatım yani aslında biraz. Kuma gibi didişmenin nedeni kendisi çünkü.
Sevdicek bana bişey alıyo bana da aldın mı? Bu benim mi diye başlıyo tribe.
Öpüyorum onu. O niye öpüyo bende öpecem o zaman diye çekiştiriyo ayırıyo bizi. Bunlrı kendisi yaptı ben yapmadım ki.
canım benım daha nısan bıle yokken boyle olmamalısınız yaa yoksa o evlılıkte hep esın arada kalır ve bırgun sana yada annesıne patlarr pozıtıf dusun esının annesı onu doguran o olmazsa esım olmaz bende onsuz olamam mantıgıyla dusun annelerr bılıyorumm cok zor lar ama ıledrde bızde olacagız ınsl..ben 4 yıldr esımın aılesıyleyasyrm ve vakıt gelıyor o benı duymuyr vakıt glyr ben onu bu boyle gecım ıstenırse ıster ıstemez gormesden glnyr sen sımdıden o kadınla arana duvar hatta cın seddı cekmıssın tmm o kadında suclu ama bu yasa kdr gelmıs artık degıstırmyzkı keske ole bırsey olsa ama olan ınannn esıne olacak hep o yıpranacakkk gormesden duymazdan gel bak aynı ortamdada pek kalmaycaksınız bırde kotusnu dusun ya aynı yerde yasayıp yusunu gunluk gorsen o zmn ne yapacaksın her zmn bır altyını ve bır ustunu dusun boylelıkleseytanın gazına gelmemıs olursun bunlar 4 yıldır kaynanası ıle oturan bendnızden fıkırler ben bole ayaktayım cok sukur dahada hıc vukatımmmız olmadıııııııYook canım nişanlı bile değilim şimdiden böylee yani. 2 ay sonra nişan olacak.
Off valla kafayı yicem ben haa. Tabi ki beni ondan daha fazla seviyor. Bunun için düşünmesine tereddüt etmesine gerek yok ki
bebeğim sen nerelerdesn yasınavın nasıl geçti
Kilo da verilmemiş hiç, neyse en azından almamışsında
Sorun şu şekerler...
Ben bu nişan alışverişine annesiyle gitmek istemiyorum.Elbisemi kendim almak istiyorum.
2.si yüzük almayada ailelerle gitmek istemiyorum.
Kısacası onun annesiyle çöp almaya bile gitmek istemiyorum. Bunu tartışıyoruz o olur mu öyle falan diyo.
Bende sinirden turgayla konuşurken annesine öküz demiş olabilirim .. :26::26:
kızlar bu günkü menüm uyduruk evet ne yesem diye düşünüp duruyorum.yapacak yemek bulamıyorum
akıl verin bana yemek söyleyin
slm kızlaaar yoğunum bakamıyorum hızlıcana bir bakındım atladığım varsa özür
bende hep 2. levele geçip bırakıyorum yaaaa
slm yeni çıtır adayıııııııııııı
nora nora saçımı çekemez kiiiiiiiiiii
esiiiiiiiiiiiiiiin yazmadan geçemedim bir kaynana mağduru olaraktan işte önerilerim.
1. duymamazlıktan gel umursama söylediği şeyleri zor olsa da gül geç yoksa ömrünüz didişmekle geçeeeeeeeeeeer
2, asla ama asla eşineannesini kötüleme yanında hakkında kötü konuşma. yüzde yüz haklı olsan da gün gelecek sana kızıp onu tutacak. baştan itibaren iyi gelini oyna
3, yüzük ve elbise konusunda nişanlınla konuş ama çok bastırma çok istiyosa gelsin boşveeeeeeer ben d senin gibi yüzük elbise hatta gelinlik alışverişinikaynana ile yaptım çk gıcık bir durumdu ama karşı çısam da kavga çıkacaktı. mesela elbise alırken anne sen sıkılırsın dedik o alt katta otururken biz yukardan istediğimizi beğendik sıyırdık yani.
nişan yüzüğünü ve nikah yüzüğünü de istediğimi seçtim ben takacam dedim. ama altınları kaynanam beğendi o takacak yaama ben ne yaptım düğünden sonra gittim kuyumcuya verdim onun aldıklarını kendi beğendiğimi aldım
CANIM YAPACAĞINIZ ŞUAN Kİ HER DİDİŞME EVLENDİKTEN SONRA KAT BE KAT SİZE DÖNECEK. sinsi ol gül geçsin hı hı de heç. o kendi patronluğunu ilan etsin boşver . sen eşine yoğunlaş evlenince eşin sana kalacaaaaaaaak. o da evinde çatlayacaaaaaaak boşver bacım.
ben şimdi kaçaaaaaaaaaaar 2-3 saate dönecem inşallah fırsat bulusam
Günaydın kısçeler
EsinCim; erkek arkadaşın yeni askerden geldi biraz kafasını toparlasın orda sana bile anlatmadığı ne olaylarla karşılaşmıştır.
Erkekler teferruatlı şeylere gelemiyor canım daralıyordur.
Bizim hoşumuza gider ayrıntıları konuşmak hatta konuştuktan sonra tekrar konuşmak
Onlar öyle değil maalesef.
Biraz dinlensin Black'e katılıyorum zamanı gelince zaten konuşulcak olan konular bunlar.
Kız Noraaa gene mi 79 oldun sen.
BetülCüm hâlâ ders mi yaa tatilin noldu senin.
Hasret; Eteğini begendim canım gayet hoş durmuş beyaz badiyle daha da güzel olurdu kanımca.
Günaydın Hilâl
Günaydın Tuba
Günaydın Gamze
Sorun şu şekerler...
Ben bu nişan alışverişine annesiyle gitmek istemiyorum.Elbisemi kendim almak istiyorum.
2.si yüzük almayada ailelerle gitmek istemiyorum.
Kısacası onun annesiyle çöp almaya bile gitmek istemiyorum. Bunu tartışıyoruz o olur mu öyle falan diyo.
Bende sinirden turgayla konuşurken annesine öküz demiş olabilirim .. :26::26:
slm kızlaaar yoğunum bakamıyorum hızlıcana bir bakındım atladığım varsa özür
esiiiiiiiiiiiiiiin yazmadan geçemedim bir kaynana mağduru olaraktan işte önerilerim.
1. duymamazlıktan gel umursama söylediği şeyleri zor olsa da gül geç yoksa ömrünüz didişmekle geçeeeeeeeeeeer
2, asla ama asla eşineannesini kötüleme yanında hakkında kötü konuşma. yüzde yüz haklı olsan da gün gelecek sana kızıp onu tutacak. baştan itibaren iyi gelini oyna
3, yüzük ve elbise konusunda nişanlınla konuş ama çok bastırma çok istiyosa gelsin boşveeeeeeer ben d senin gibi yüzük elbise hatta gelinlik alışverişinikaynana ile yaptım çk gıcık bir durumdu ama karşı çısam da kavga çıkacaktı. mesela elbise alırken anne sen sıkılırsın dedik o alt katta otururken biz yukardan istediğimizi beğendik sıyırdık yani.
nişan yüzüğünü ve nikah yüzüğünü de istediğimi seçtim ben takacam dedim. ama altınları kaynanam beğendi o takacak yaama ben ne yaptım düğünden sonra gittim kuyumcuya verdim onun aldıklarını kendi beğendiğimi aldım
CANIM YAPACAĞINIZ ŞUAN Kİ HER DİDİŞME EVLENDİKTEN SONRA KAT BE KAT SİZE DÖNECEK. sinsi ol gül geçsin hı hı de heç. o kendi patronluğunu ilan etsin boşver . sen eşine yoğunlaş evlenince eşin sana kalacaaaaaaaak. o da evinde çatlayacaaaaaaak boşver bacım.
noraaa yavass gel kıs yada benıde ıple belıne bag-lada kossss kız bende aldım gıbı kg tatıl modundayımya nede olsaa püfffff ama ıstemyrmm benıde yakala da gotur temponla bırlıkteeee yaaaa
öfff ne gsll de senn doalp hafıfmıs cnm sebzee yesıllık ohh ophhh ıstesende kacamak yapamazzsınnnnn
canım benım daha nısan bıle yokken boyle olmamalısınız yaa yoksa o evlılıkte hep esın arada kalır ve bırgun sana yada annesıne patlarr pozıtıf dusun esının annesı onu doguran o olmazsa esım olmaz bende onsuz olamam mantıgıyla dusun annelerr bılıyorumm cok zor lar ama ıledrde bızde olacagız ınsl..ben 4 yıldr esımın aılesıyleyasyrm ve vakıt gelıyor o benı duymuyr vakıt glyr ben onu bu boyle gecım ıstenırse ıster ıstemez gormesden glnyr sen sımdıden o kadınla arana duvar hatta cın seddı cekmıssın tmm o kadında suclu ama bu yasa kdr gelmıs artık degıstırmyzkı keske ole bırsey olsa ama olan ınannn esıne olacak hep o yıpranacakkk gormesden duymazdan gel bak aynı ortamdada pek kalmaycaksınız bırde kotusnu dusun ya aynı yerde yasayıp yusunu gunluk gorsen o zmn ne yapacaksın her zmn bır altyını ve bır ustunu dusun boylelıkleseytanın gazına gelmemıs olursun bunlar 4 yıldır kaynanası ıle oturan bendnızden fıkırler ben bole ayaktayım cok sukur dahada hıc vukatımmmız olmadıııııııunutma nasl baslarsan oyle gıder sekerr gusel dusun gusel gıtsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yawruşkaamm yorum istememişin ama şunu diyim ne kadar kötü olursa olsun o bi ANNE.
Sinir krizlerine de girsen ıhhh hakaret sana yakışmaz canım.
Turgay'ın yerine koy hep kendini empati yap.
Seni sakinleştirecek bak eminim.
Senin annen veya babanda anlaşılması zor, huysuz birisi olabilirdi.
Ne kadar kötü olursa olsun onlar anne baba bu yaşa kadar getirmiş etmiş.
İyi veya kötü saygılı olmak gerek bence ve ilk önce senin ilişkin için canım.
Sen ne kadar sinirle kırıp dökersen gün gelir o laflar senin ailene veya ilişkine sıçrar
İnşaallah atlatırsınız canım bunları da
GamzeCimm.
Patlıcan, kırmızı biber közlee yiii.
Mantar yapabülürsün.
Semizotu mevsimi ondan yapabilirsin yoğurtla.
Taze fasulye
Bezelye
Menemen de olabülür.
Peynirli salata da mümkün.
Aklıma gelenler bunlar.
Katılıyomm Black'e
Yemeğimi yedim damladım hemen.
Bozuk uyku düzenim sayesinde kahvaltı ve öğleyi birleştirmiş bulunuyorum. kafamı kırıcam.neyse...
Kahvaltı/Öğle
1 çay kaşığı krem peynir
2 tane yeşil zeytin
Yarım dilim ekmek
Yarım salatalık
Yarım litre su
1 bardak süt
çok yakışmış tatlım güle güle kullan
tembel öğrenciyim ben
bütünlemem var canım şimdi evdeyim de haftaya yine gidiyorum boluya nasipse
canım alışveriş konusunda haklısın ben de öyle isterim ama işler her zaman istediğimiz gibi olmayabiliyor :26:
hem ne olursa olsun annesine hakaret etme bebeğim o senin annene böyle bişey dese hoşuna gider miydi..
ilerde kötü bi anda bunları senin yüzüne vurabilir eşin..
senin kaynanan evet biraz abartıyor durumu ama aslında bunların hepsi kıskançlık..
ben bile abimi kıskanıyorum sevgilisinden tabii buldu yakışıklı çocuğu kaçırmaz filan diyorum
tamam kıza kötü davranmıyorum ama içimden geçmiyor da değil hani..
genel olarak türk toplumunda var bu erkekleri paylaşamama hali..
kaynanan da saçma hareketler yapıyor olabilir ama senin susman gerekiyor kanımca :26:
onu kendine rakip olarak görmene gerek yok herkesin yeri ayrı canını sıkma iki tarafın huzuru için bazen alttan almak gerekiyr.
bi süre sonra o da senin olgunluğunu farkedip kendini toparlayacaktır
inşallah sorunlarınızı en kısa zamanda halledersiniz..
Owww uykunu düzene sokmalısın canım... :26:
Ohhh en sonunda gözyaşları pıtır pıtır gitti valla. Senin yazdığın bu son yazıyıda okuyunca.
Yalnız şöyle bi sorun var.Ben birini umursamamaya çalışırsam buna alışırsam ne yazık ki artık hiç umrumda olmaz.
İlgilenmeyim bırakayım o arasın beni diyorum ama bunu yaparsam soğurum turgaydan da.
Neyse napıcamı şaşırdım ben. Akşam konuşalım da bakalım.
Owww uykunu düzene sokmalısın canım... :26:
canım benim yaa ama ağlama öyle
turgaya da kötü davranma o da iki arada kalıyor bi taraf anlayış gösterse o da rahatlar belki
düşünsene bi tarafta annesi bi tarafta eşi olacak insan.. onun için de zordur..
akşam sakin sakin konuşun moralini bozma her şey olacağına varır bu kadar yıllık ilişkiyi yıpratma bi nişan zamanı..
düğün alışverişleri filan hep zor geçer çok nadirdir sorunsuz atlatan :26:
şimdiden böyle zorlanırsan o zaman her şey daha zor olur düşünsene tüm evinin eşyalarını onlarla almak zorunda kalcaksın...
belli ki canın çok sıkılmış senin.. akşama kadar biraz sakinleşmeye çalış olgun davran biliyorum sen gayet olgun bi kızsın burda da göster onu..
sonrasını toparlarsınız inşallah..
o kadını da sevmeye çalış düşünsene sevdiğin erkeği bu yaşa kadar getirmiş büyütmüş..
sen iyi davrandıkça o da iyi davranır canını sıkma emin ol sonrasında kazanan sen olcaksın
bende onun için uğraşıyorum iki gündür ama başarabilmiş değilim...
anaaaaaaaaaaaaaa o kadr yazdim yazdim hepsi silinmis...ama amma ammmaaaaaaaaaaaa maaaaaaaa:105:slm kızlaaar yoğunum bakamıyorum hızlıcana bir bakındım atladığım varsa özür
Sakin konuşmaya çalışırım turgayla. Şimdi 3 saatim var yaklaşık.3 saatte sakinleşirim heralde.
Bende istemem 6 yıllık ilişkimin saçma sapan bi kadın yüzünden bitmesini.Özellikle hayalini kurduğumuz döneme girmişken.
Elimden geleni yapıcam ben. Teşekkür ederim canım
Ben genelde bi gece hiç uyumadığımda ertesi günün gecesi erkenden gümlerdim ama dene istersen
benide götürsene..gerci beni erkek kuaförü anca paklar ama olsun benim biyiklar sakallarda söyle bir yolunmak istiyor hani..hele bacaklar:) bugün hava cok sicak diye sort giydim..allahim rüzgar degdikce sallaniyorlar:)))))))))))) birde 4 gün sonra tatile cikicaz..ilk bir hafta otelde..anam beni böyle otelede almazlar..turistleri kaciriyon derlerben çıkayım da bi kuaföre gidip insana benzeyeyim
pala remziii derler onuun namına vaay vaayy remziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?