Ben genelde bi gece hiç uyumadığımda ertesi günün gecesi erkenden gümlerdim ama dene istersen
benide götürsene..gerci beni erkek kuaförü anca paklar ama olsun benim biyiklar sakallarda söyle bir yolunmak istiyor hani..hele bacaklar:) bugün hava cok sicak diye sort giydim..allahim rüzgar degdikce sallaniyorlar:)))))))))))) birde 4 gün sonra tatile cikicaz..ilk bir hafta otelde..anam beni böyle otelede almazlar..turistleri kaciriyon derler
günlerden pazar da değil ki ne bu topikteki sessizlik.yarın bildirimleri kime yapıyoruz? çarşamba başladım yani dün. bakalım iki günün neticesi neymiş. regl hala bitmedi, iki gün de çok az bir süre sanırım yarın pek muhteşem bir sonuç alamayacağım.
benide götürsene..gerci beni erkek kuaförü anca paklar ama olsun benim biyiklar sakallarda söyle bir yolunmak istiyor hani..hele bacaklar:) bugün hava cok sicak diye sort giydim..allahim rüzgar degdikce sallaniyorlar:)))))))))))) birde 4 gün sonra tatile cikicaz..ilk bir hafta otelde..anam beni böyle otelede almazlar..turistleri kaciriyon derler
kıyamam sana canım benim ya saol desteğin için ,ama Allah gönlüme göre verdi hayırlı ise gidelim dedim hep öle dua ettim, ama iptal olduhoşgeldin canım
canıııııııııııım kıyamam sende benim gibi takıntılısın
ne mi giyeceksin canın ne istiyorsa onu. rahat edebileceğin bir kıyafet giy gitsin. olduğun gibi ol. çantana da ıslık mendil at halolldu mu lavabo sorununyemeğide nasıl istersen öyle ye.
kimse için kendini kasma . elle yiyorsan elle ye çatalla rahatsan çatala.
ben balığı bile çatalla yerim ama canım isterse de dalarım elimle hiç uğraşmam boşveeeeeeeeeer
başkalarının senin hakkında ne düşüneceğini de boşver. gülümser selamını verirsin. senle konuşanla sende konuşursun. aman herkes beni sevsin ama dost canlısı olayım diye uğraşma içinden geldiği gibi davranneşeli isen neşeli ol aman kibar ağır olayım diye kasma. kısaca içinden geldiği gibi ol. kendini kasarsan daha kötü olur.
zaten sıcak kanlı bir insansın o güzel gülümsemeni koy yüzüne tak eşini koluna git bacım. sç baş bıyık sakal la uğraşma
Allah inş. dualarını kabul etmiştir saolasın bizide unutmadığın içinALLAH'IM sen affet bi oruç tuttum oda beni tuttu iftardan hemen sonra kızımla koyun koyuna uyua kalmışız şimdi açabildim ancak gözlerimi :) oda yarı uykulu size uğramadan gidemezdim iftarda hepinize dua ettim ama sonrasında istediğim gibi olmadı yaaaaartık ne fena bitmişsem hemen uyumuşum
iftar menümü yazayımda bari biraz tuhaf ama olsun
bol göbek ve nar ekşili yağsız tuzssuz salata
üç dört kaşık bulgur pilavı ve yanına bir servis kaşığı karışık sebze yemeği
yanınada bir kepçe ayran çorbası:) çok mu fazla yaaa
ama deli gibi su iki şaşal birbuçukluklardan sizce öldürür mü bu menü yoksa ii mi?
ii geceler
gel bacım bize anlatbiz planlarız herşeyi takma böle kafana pisime katılıyorumesin canım nişanlınla bozuşmuşun üzülme. erkekler bizim gibi değil canım :) onlar herşey kendiliğinden olur sanıyor. senin kadar nişan düğün işlerine takılmıyordur o yüzden.
vakti gelince elbet konuşacak boşver. çok uğraşıp kafana takma onu. sen gel bize anlat planlarını
Günaydın bebekleeer
Sabah tartıldığımda 79u gördüm, artık çeki düzen vericem kendime bugünden itibaren
annemden dizüstünü istedim bu hafta vericek bana, eskisi gibi gelicem yine
Sizi çok özledim
dört gözle bekliyorummmm şeker seniiiiKızlar ben kaçıyorum ama akşam gelicem
mükemmelsin hasretçim valla süper yakışmış güle güle giy canım ilk işim böyle bişi almak olucak bak yine alışveriş krizim tuttu benim hazır bende 66 lara gelmişken banada yakışır diye tahmin ediyorum artık
anaaa yoksa kötü görümcemi olcak benim betüşüm yok kız yapamaz temiz kalpli betüşümmm ıı-ıh yapmazzzçok yakışmış tatlım güle güle kullan
tembel öğrenciyim ben
bütünlemem var canım şimdi evdeyim de haftaya yine gidiyorum boluya nasipsecanım alışveriş konusunda haklısın ben de öyle isterim ama işler her zaman istediğimiz gibi olmayabiliyor :26:
hem ne olursa olsun annesine hakaret etme bebeğim o senin annene böyle bişey dese hoşuna gider miydi..
ilerde kötü bi anda bunları senin yüzüne vurabilir eşin..
senin kaynanan evet biraz abartıyor durumu ama aslında bunların hepsi kıskançlık..
ben bile abimi kıskanıyorum sevgilisinden tabii buldu yakışıklı çocuğu kaçırmaz filan diyorum
tamam kıza kötü davranmıyorum ama içimden geçmiyor da değil hani..
genel olarak türk toplumunda var bu erkekleri paylaşamama hali..
kaynanan da saçma hareketler yapıyor olabilir ama senin susman gerekiyor kanımca :26:
onu kendine rakip olarak görmene gerek yok herkesin yeri ayrı canını sıkma iki tarafın huzuru için bazen alttan almak gerekiyr.
bi süre sonra o da senin olgunluğunu farkedip kendini toparlayacaktır
inşallah sorunlarınızı en kısa zamanda halledersiniz..
vayy facelerde buluşuonuz kız topikçeee kıskanırım valla
içimden bir ses senin ege bölgesinde yaşadığını sölüo :26::26::26:kız nerelesin sen hakket :44:tabi özel değilse şeker sölemek zorunda da değilsinonlar bizden fenadır boşver
ben de bacakları hallettircem bi de
hadi ben çıkar
Sorun şu şekerler...
Ben bu nişan alışverişine annesiyle gitmek istemiyorum.Elbisemi kendim almak istiyorum.
2.si yüzük almayada ailelerle gitmek istemiyorum.
Kısacası onun annesiyle çöp almaya bile gitmek istemiyorum. Bunu tartışıyoruz o olur mu öyle falan diyo.
Bende sinirden turgayla konuşurken annesine öküz demiş olabilirim .. :26::26:
Ay neyse kızlar kapatalım bu konuyu
Sizi de yordum kendi dertlerimlee
Ben akşam sevdicekle görüşcem bi fadesini alayım sonra herşeyini oluruna bırakmaya karar verdim.
Ama akşam çemkirmezsem içimde kalıcak.
Çocuklar geçirebilirim de anneyi zaten görmicem ki şeker ne zararı olcak.
Aramamaya yeminliyim çok büyükte yemin ettim hayatım boyunca bu telefondan onun numarası çevrilmeyecek diye.
Konuşmaya pek niyetim yok kendisiyle.
Yok canım Allahtan sevdicek öyle erkeklerden değil. Bize zarar verdiğinde susmuyo hiç.
Bana kendisi diyo yani telefon bağlatmayız cepten ararsa açmayız. Arada bi biz ararız diye.
Ondan rahatım yani aslında biraz. Kuma gibi didişmenin nedeni kendisi çünkü.
Sevdicek bana bişey alıyo bana da aldın mı? Bu benim mi diye başlıyo tribe.
Öpüyorum onu. O niye öpüyo bende öpecem o zaman diye çekiştiriyo ayırıyo bizi. Bunlrı kendisi yaptı ben yapmadım ki.
bu bildirim olayı ne kii bide o kilonun gösterildiği yer nasıl oluyoo
anaaa yoksa kötü görümcemi olcak benim betüşüm yok kız yapamaz temiz kalpli betüşümmm ıı-ıh yapmazzz
sen çok yaşa emi kkızçem çok güldümm hee vallaa
içimden bir ses senin ege bölgesinde yaşadığını sölüo :26::26::26:kız nerelesin sen hakket :44:tabi özel değilse şeker sölemek zorunda da değilsin
slm kızlar dün gece fenalaştım bugün doktora gittim 6 tane özele gittim fakat hiç bbi hastane almadı.çok kötüyüm nefes alamıyorum dediysemde randewusuz alamayız hanfendi diyip durdular..dalasım geldi ama nefes yok zaten.bu nasıl bir sistemdir ki anlamıyorum.yığılıp kalacam we almıyorlar bakmıyorlar iyi mi???yarın gelin diyorlar....geldim ewe deli oldum..yarına ya nasip ya kısmet.dondurma yiyorum sinirden..yarına kaç kilo olucam acep..hepinizi öptüm..bol kilocuklar wermeler ballarım
himm kac seansta kurtuldun kurtulmak icin ne ödedin..ne kadar tuttugunu bileyimki maddi acidan yeterlimiyim degilmiyim karar vereyim:))canım maddi açıdan iyiysen lazer epilasyon tavsiye ederim
bende hormon bozukluğu vardı o sebepten kıl tüy derdini iyi bilirim yaptırıp kurtuldum
hepberaber yasayailim kiz..hazir dua ediyorkende zengin saglikli yasayalim dertsiz tasasiz yasayalim coculk cocugumuzla mutlu yasayalim...banada yüzvermeye gelmiyor ha..bir dua de bin dua isit dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)) alinti yapincada cevaplarken karisiyor biraz ama sen banami sordun nerde yasiyorsun diye ben genede üstüme alinarak cevaplayayim...yurt disinda yasiyorum..hatta yurdun 3000 km disinda:))kıyamam sana canım benim ya saol desteğin için ,ama Allah gönlüme göre verdi hayırlı ise gidelim dedim hep öle dua ettim, ama iptal oldu
Allah inş. dualarını kabul etmiştir saolasın bizide unutmadığın için
gel bacım bize anlatbiz planlarız herşeyi takma böle kafana pisime katılıyorum
79mu
noluyooooo kızz sanaa böleeeee başlarım sınav stresine senin olmazz kabul etmiyorumm sınavı bahane etmek yokkkkkgel leynn hemen buraya
dört gözle bekliyorummmm şeker seniiii
mükemmelsin hasretçim valla süper yakışmış güle güle giy canım ilk işim böyle bişi almak olucak bak yine alışveriş krizim tuttu benim hazır bende 66 lara gelmişken banada yakışır diye tahmin ediyorum artık
anaaa yoksa kötü görümcemi olcak benim betüşüm yok kız yapamaz temiz kalpli betüşümmm ıı-ıh yapmazzz
sen çok yaşa emi kkızçem çok güldümm hee vallaa
içimden bir ses senin ege bölgesinde yaşadığını sölüo :26::26::26:kız nerelesin sen hakket :44:tabi özel değilse şeker sölemek zorunda da değilsin
şeker sen hangi burçsun böyle yahuuu aslan ruhu gördüm sankii
sen tüm yazılanları okumuşsun dur ama tavsiyem tekrar otur şöle kendini dinle yeniden yazılanları oku gerçekten çok güzel tavsiyeler var
senin biraz sakinleşmen lazım
davanda haklıyken bu sert çıkışların yüzünden sen haksız duruma düşebilirsin canım
eminimki o öküz kelimesi bir anlık öfke ile çıkmıştır yoksa sen öle biri değilsin asla
şu an ne güzel bak sevdiğinde seni bazı durumlarda destekliyor fakat bazı durumlarda ters tepkiler vermeye başlamış anne konusunda
canım benim her ne kadar istemesekte nişan düğün işleri hep aileler ile birlikte yapılır siz ne yapın biliomusunuz
sevdiceğinle ailelere gezmeye diye çıkıyoruz deyin ama gezmeyin nişan düğün alışverişi için gerekli olan şeylere bakın
yüzükleri seçin,ama almayın o gün içerisinde
ertesi gün aileleri toplayın aaaaa burası çok ucuz gelin buraya bakalım ikinizde biz bunu çok beğendik hemen atlayın aaaa çok hoşmuş falan diyeee
gib gibi gibi
böylece bir sorun çıkmazzz sanırım en azından fazla karışamazlar hemde çabucak alışverişi bitirirsin canım onlarlada az vakit geçirmiş olursunuz
kaynanaya gelince bence hiç ses çıkarma boşver konuşsun he he he de geç (he=eet)
eğer demezsen sürekli annen şöle turgay haksızmıyım turgay yok şölemi turgay dersen inanki sevdiceğin (turgay)çok üzülür ki zaten şuan bir bunalımda o ,çünkü askerden daha yeni geldi ve inanki bir sene geçmediği sürece asla üzerindeki baskıyı atlatamaz ,(şahsen asker eşi oldum o dönemleri evliyken atlattım eşim şurda daha yeni işe girdiğinden beri kendine geldi düzene girdi)
senide anlıyorum özeniyorsun haklı olarak sonuçta bir defa evlilik oluo hayatta
ama sabretmen şart bu evrede en çok iş sana düşüyor
sen idare etmelisin sen idare ettikçe senin sevdiceğin sana daha çok ilgi gösterecek ve tüm herşeyin yükünü unutacaksın o aşk ile
o yüzden biraz daha sabır esincim ,buradaki arkadaşların olarak biz seni çok seviyoruz ve sen çok iyi temiz kalpli bir kızsın
sen etrafına gül , boşver varsın onlar gülmesin sen gülmeye devam et elbet bir gün gülecek onlarda
egeliyiz gıı
bebeim manisalıyım ben söylemiştm de gözünden kaçtı sanırım
kötü görümce değilim kıza iyi davranıyorum da abimi de kıskanıyorum tabii
acil bölümüne başvursaydın canım kabul etmemek gibi bişey yapamazlar acilde :26:
Allah şifa versin şu derdinden bi kurtulsan iyi olcak
gecmis olsun canim kendine dikkat et..birdahaki sefere randevu al ondan sonra fenalas...insan randevusuz fenalasirmi hicslm kızlar dün gece fenalaştım bugün doktora gittim 6 tane özele gittim fakat hiç bbi hastane almadı.çok kötüyüm nefes alamıyorum dediysemde randewusuz alamayız hanfendi diyip durdular..dalasım geldi ama nefes yok zaten.bu nasıl bir sistemdir ki anlamıyorum.yığılıp kalacam we almıyorlar bakmıyorlar iyi mi???yarın gelin diyorlar....geldim ewe deli oldum..yarına ya nasip ya kısmet.dondurma yiyorum sinirden..yarına kaç kilo olucam acep..hepinizi öptüm..bol kilocuklar wermeler ballarım
gecmis olsun canim kendine dikkat et..birdahaki sefere randevu al ondan sonra fenalas...insan randevusuz fenalasirmi hicsaka bir yanada türkiye bu konuda gercekten cok geri...insan sagliginin hic bir önemi yok..hayatininda haliyle tabi...gemisini kurtaran kaptandir hesabi sabaha cikan yasar nasilsa demi
lütfen doktorlarimiza haksizlik etmeeeeeeeeeee!onlar müneccimden daha basarililar..bir bakista icini disini neyin var neyin yok anliyorlar...ille igne sokup kanmi almak lazim..makinalara sokup incelemekmi lazim..bizim doktorlarimiz süper süper..hatta sor 3 sene sonra neler olacak diye anlatirlar ..senden benden daha iyi fal bakarlar..herseyde tip degil ya..bizimkiler gözleriyle neyin var neyin yok okuyorlar herseyiniaynen canım yaaa..daha önce gittim bi doktora gözüme baktı kansızsın dedi ondandır dedi yolladı.bidaha gittim strestir dedi yolladı.bu ne yaa..umursayan yok.tam anlamıyla kontrol olmak istiyorum.belki çekap yaptırırım.resmen ölmezsen yarın gelirsin demeye getiriyorlar..bide okadar umursamazlar ki!!!bıktım artıkk..topiktekilerde benim bu derdimden bıktı artıkın..yarın tekrar gitcem..artık ne war bbi öğrensem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?