slm kızlar dün gece fenalaştım bugün doktora gittim 6 tane özele gittim fakat hiç bbi hastane almadı.çok kötüyüm nefes alamıyorum dediysemde randewusuz alamayız hanfendi diyip durdular..dalasım geldi ama nefes yok zaten.bu nasıl bir sistemdir ki anlamıyorum.yığılıp kalacam we almıyorlar bakmıyorlar iyi mi???yarın gelin diyorlar....geldim ewe deli oldum..yarına ya nasip ya kısmet.dondurma yiyorum sinirden..yarına kaç kilo olucam acep..hepinizi öptüm..bol kilocuklar wermeler ballarım
kiz ssecem dikkatimi cektide aramizda nerdeyse 10 kilo var...bende istiyorum banane bananeeeeeeeeeeeeeeeeee ..hadii anlat bana 67 olmak nasil bir duygu ne hissediyorsun..incecik hafif havali...ben yaklasim 18 sene önce o kilodaydim...hatirlamiyorumbile o yillari.tek hatirladigim :su anda o kiloya gelebilmek icin herseyi yapabilecim halimi begenmiyordum bile...genclikmi dersin ne dersin artik...of of bende 60 lari gürürmüyüm birgün..gördügümn günü su sarkiyi söyleyip dansedecem:amaninda amanin kim gelmis eski sevgilim gelmis..sutu sicak icmis belli gezmis tozmus ögrenmis
hadi gelköyümüze geri dönelim fadimenin dügününde halay cekelim..bende zayıflamak için herşeyi yaparımama olmiiiiiiiiiiiiiiiii olmiiiiiiiiiiiiiiiiiii aynı yerde sayıp duriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hadi gelköyümüze geri dönelim fadimenin dügününde halay cekelim...belki birkac kolori yakariz
bu benden tembel cikti yaaaaa:44::44:kendimizi çayırlara vuralımotlayalım otlayalım
yok vazgeçtim ineklerde çok şişman
eee bacım ikimiz kaldıkanlat bakalım neredensin ne iş yaparsın kaç yaşındasın yazmıştın ama şimdi kim gidip okuyacak totom falan erir mazallah
bu benden tembel cikti yaaaaa:44::44:
anlatayim:yurtdisinda yasiyorum.35 yasinda 4 sipa sahibiyim..hernekadar türkiyede tahsilimi yapmis biri olaraktan tipim evde devletin maasiyla gecinen hayati yemek (yapmak ve yemek)temizlemek toplayip ertesi gün geri dagitmakla gecen kendi halinde yagli yagli hatta selülitli bir hatunum:)) herne kadar belli etmesemde oldukca hassas ruha sahip edebiyattan bilhassa siirden hoslanam ama bu karsiliksiz askyüzünden bunalim takilan bir tipim..en iyi yaptigim sey sütlac en iyi yedigim sey disimin koparabildigi herseydirözel zevklerim arasinda spor yapmak yüzmek kosmak step yapmak diet bisküvisi kemirmek daha dogrusu bütün bunlarin hayalini kurup sonrada SIKILIP kalkip tikinmak vardir
cok hizliyimdir coooooooooooooooooook..esasinda benimki biraz karisik..ilk evliligimden iki kizim vardi..sonra ikinci evliligimi yaptim bir kizda ondan oldu..sonra esimin ilk evliliginden bir oglu vardi..annesi onu istemeyince ben kabul ettim..oldu birde oglan..yani alismisimcok cocukluluga sese gürültüye...bir yemek yaptimmi dügün kazani kayniyor evde:)) ayiptir söylemesi hic istahimiz yokturdaaaaaaaaaaakız 35 yaşında 4 sıpa ne ara yaptın .daha doğrusu nasıl bakıyon onlara
ben erzurumda devlet memuruyum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim aslında 6 yılın içindeyiz yavsıpam yok. ama bende de bir dört bacaklı var. kendisi pisim olur. sabah iş akşam ev sabah iş akşam ev
sıkıla sıkıla yaşıyoz işte
hayatım çok sıkıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ya anlatacak bir faaliyetim bilem yok. ben bile kendimden sıkıldıııııııııııııııım
akşamları genelde hep netteyim bak konuşacak kimse de yoooooooooooooook 70-79 tatile çıktı ben hala buradayım daha eylülde tatile çıkacaz çok var daha çooooooooooook
ahhh ahhhh zaten bir piyango çıksa ilk işim benimde ahanda o dediğini yaptırmak oliiiciiiikkkkkcanım maddi açıdan iyiysen lazer epilasyon tavsiye ederim
bende hormon bozukluğu vardı o sebepten kıl tüy derdini iyi bilirim yaptırıp kurtuldum
kaçırmışım gözümden canım yaaa kusuruma bakma ,ama hislerim kuvvetli imiş doğru çıktıegeliyiz gıı
bebeim manisalıyım ben söylemiştm de gözünden kaçtı sanırım
kötü görümce değilim kıza iyi davranıyorum da abimi de kıskanıyorum tabii
abababa ya sormuştum ama sanada sormuş olayım şeker sen nerdensin dicem 3000 km uzakta hangi memleket var napıon oralarda bakıyım sennhimm kac seansta kurtuldun kurtulmak icin ne ödedin..ne kadar tuttugunu bileyimki maddi acidan yeterlimiyim degilmiyim karar vereyim:))
hepberaber yasayailim kiz..hazir dua ediyorkende zengin saglikli yasayalim dertsiz tasasiz yasayalim coculk cocugumuzla mutlu yasayalim...banada yüzvermeye gelmiyor ha..bir dua de bin dua isit dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)) alinti yapincada cevaplarken karisiyor biraz ama sen banami sordun nerde yasiyorsun diye ben genede üstüme alinarak cevaplayayim...yurt disinda yasiyorum..hatta yurdun 3000 km disinda:))
hadi gelköyümüze geri dönelim fadimenin dügününde halay cekelim...belki birkac kolori yakariz
ayyyy çok güldüm duyum ve pisi muhabbetinize çok uyum sağlamışsınızzzzzbende zayıflamak için herşeyi yaparımama olmiiiiiiiiiiiiiiiii olmiiiiiiiiiiiiiiiiiii aynı yerde sayıp duriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
cok hizliyimdir coooooooooooooooooook..esasinda benimki biraz karisik..ilk evliligimden iki kizim vardi..sonra ikinci evliligimi yaptim bir kizda ondan oldu..sonra esimin ilk evliliginden bir oglu vardi..annesi onu istemeyince ben kabul ettim..oldu birde oglan..yani alismisimcok cocukluluga sese gürültüye...bir yemek yaptimmi dügün kazani kayniyor evde:)) ayiptir söylemesi hic istahimiz yokturdaaaaaaaaaaabenim hayatiminda öyle sosyalaktiviteleri falan oldugu söylenmez..en büyük aktivitem markete gidip araba araba erzak alisverisi yapip onlari evde yerlestirip vakti gelincede pismis yada pismemis yenmeye hazirlamak...ha erzurumdasin ha avrupanin en sosyal ülkesinde ..inan hayatimiz ayni tempoda gidiyor..benimkedim bile yok...bir kedim bile yok anliyormusun hadi gülümseeeeeeeee bu arada kedileri hic sevmem..yavruysa bir iki oksarim..komsunun yada arkadasimin kedisiyse ayip olmasin diye bir el atarim tüylerine tamamdir:)) evde son numaram (ki 3 yasinda olur) kediden beter zaten...ee gam keder dersen herkesten cok bendedir ama dert herkeste var...biz mümkün oldugunca gülelim güldürelim demi ama...erzurumda pek soguk canim ya..yaz aylari gene idare ediyordurda kisin kediyi disarda unutayim deme
ahhh ahhhh zaten bir piyango çıksa ilk işim benimde ahanda o dediğini yaptırmak oliiiciiiikkkkk
kaçırmışım gözümden canım yaaa kusuruma bakma ,ama hislerim kuvvetli imiş doğru çıktı
abababa ya sormuştum ama sanada sormuş olayım şeker sen nerdensin dicem 3000 km uzakta hangi memleket var napıon oralarda bakıyım senn
ayyyy çok güldüm duyum ve pisi muhabbetinize çok uyum sağlamışsınızzzzzsize anlatacaklarım varrr ehehehehe ama namazımı falan kılayım ondan sonraa
AZ SONRA GELİYORUM GELECEĞİN ÇITIR HATUNLARI
yukarda saydiklarimin haricinde yaptigim fazla birsey yyok acikcasi...ee evde 4 cocuk olunca biride 3 yasinda olunca kolay olmuyor...ha arda gayret gelince ki o aralar cok uzundur aksamüstü yürüyüse cikiyorum..helede bu aralar ihlamur agaclari cicek acti..buram buram kokuyor..bir zevkli oluyor anlatamam ki buna ragmen popoyu kaldirmam kolay olmuyor...bahcede salincaga oturup cayimi leptopumu alip tembellik yapmak daha cazip geliyor..sonrada dertleniyorum niye kilo veremiyorum diyeahhh ahhhh zaten bir piyango çıksa ilk işim benimde ahanda o dediğini yaptırmak oliiiciiiikkkkk
kaçırmışım gözümden canım yaaa kusuruma bakma ,ama hislerim kuvvetli imiş doğru çıktı
abababa ya sormuştum ama sanada sormuş olayım şeker sen nerdensin dicem 3000 km uzakta hangi memleket var napıon oralarda bakıyım senn
ayyyy çok güldüm duyum ve pisi muhabbetinize çok uyum sağlamışsınızzzzzsize anlatacaklarım varrr ehehehehe ama namazımı falan kılayım ondan sonraa
AZ SONRA GELİYORUM GELECEĞİN ÇITIR HATUNLARI
gelgel ben burdayım hatun bize de dua et kızdün ne güzel kıldım namaz bugün yok ah ah önceden kılardım ben namaz ya iyice tembel oldum yanacam öbürtarafta. yağlarımda cız cız edecek ay şimdi çarpılacam
kizlar kocacim uyandi..karpuz istiyor...yemleyip geleyim dermisiiiiiiiiiiiiiiiimadamda bir tatli dil yok ya..misin falanda yok..karpuz getir bahceye cabuuk...oy oy sinir oldum. sonra geri gelirim beni bekleyin anacim
hepimize birden ediom şeker dua inş kabul eder Allah'ım,töbe töbe çarpılcaz şimdi kızz dalga geçmeegelgel ben burdayım hatun bize de dua et kızdün ne güzel kıldım namaz bugün yok ah ah önceden kılardım ben namaz ya iyice tembel oldum yanacam öbürtarafta. yağlarımda cız cız edecek ay şimdi çarpılacam
oooovvvvvvvvvvvvvvvv bahçe salıncak çayy laptop mükemmel şeyler bunlarr hayalimdeki ev tipi yandada bir deniz oldumu ohhh mis gibi deniz kokusu ve dalga sesleri ile ne güzel olur ev keyfiyukarda saydiklarimin haricinde yaptigim fazla birsey yyok acikcasi...ee evde 4 cocuk olunca biride 3 yasinda olunca kolay olmuyor...ha arda gayret gelince ki o aralar cok uzundur aksamüstü yürüyüse cikiyorum..helede bu aralar ihlamur agaclari cicek acti..buram buram kokuyor..bir zevkli oluyor anlatamam ki buna ragmen popoyu kaldirmam kolay olmuyor...bahcede salincaga oturup cayimi leptopumu alip tembellik yapmak daha cazip geliyor..sonrada dertleniyorum niye kilo veremiyorum diye
AY BİRİ KİLO almak isteyenler topiğine popom büyüsün istiyorum diye başlık açmış
ya kendimi tutamıyom ellemeyin gülecem
allahım ben bunu küçültcem diye uğraşıyom millet büyüsün diyo
ya benimki niye küçük değil. bende popom büyüsün diye başlık açmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?