70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen dur ben gönüllü olarak 5 kilo kalça veririm

gelelim banaaa

dün akşam mevlid vardı oraya gittik bana demesinler mi kız sen zayıfladınmı yoksa sen hiç dışarı çıkmayıosun daha öncede biz seni yanlışmı gördük acaba hep böle zayıfmıydın dediler

hadi canım yaa falan ayağınaa yattım ama annem sağolsun bozdu
dedi evde bizim gelin sütle yenilen şeylerden yiyo hiçbişi yemio diyet bisküvileri yiyor falan dedi

bende hee valla dedim diyet yapıom ama bayaa zayıflamışsın
bizede söle bu işin sırrını
tmm dedim anlattım herşeyi
aaaaaaa olmazz hayatta ben açlıktan ölürüm dedi kadınn
açlıktan ölürsen hep böle zayıflıcam die bakarsın dedim
boğazları kısmadan olmuo bu işler dedim vs. vs

ama bendeki sevinmeyi görün öle sevindimki
kadın hatta dedi sen anlamıomusun zayıfladığını peki
bana sorarsan hiç zayıflamadım ama tartıdaki rakam düşüo ,düştüğüne göre zayıflıomdur herhal dedim
ölee işte kocişede söledimmmm hadi bakam dioo yaptın bu sefer bu işi dio daha var dedim bir 10 kilo daha gittimi cillop gibi karıya sahip olcan diomm

sen dur ben gönüllü olarak 5 kilo kalça veririm

kız tarttıya çıkınca popoyu yukarı kaldırınca benim ideal kiloma hemencik ulaşıomm asıl ben gönüllü olurum çekil şurdan pisi kapma sırayı hani nerde o kızçe göster bana çabukk

ayy kızlar yarın sonuçlar açıklanabilirmişşş kpss son tercihler
inş. eşim bir yerleri tutturmuştur devlet kapısı özel sektörden daha iyi en azından izin günü belli yahu
adamın saçında beyazlar çıktı bu iş yüzünden çok üzülüom eşime :26::18:
onun için çok dua ediom hep hakkımızda hayırlısı ise gidelim değilse kalaım burada die ama inş. bakalım yaa
dileğimiz eşimle olmasından yana

hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

karpuz mu hani nerde nerde verin yiyem onu
kızlar bugünkü menümü yazam
sabah: 2 dilim ekmek ,1 yumurta, 3 yeşil zeytin
öğle: 2 dilim ekmek , domates yeşil biber peynir 2 çatal reçel
akşam: 2 tavuk butu küçük ve haşlanmış 1 tabak yoğurt
sonra da 1 avuç kadar lebebi ile 5-10 tane fındık

güzell amaaa günlük 4 dilim ekmek fazla değilmi pisim sen hem ara yapsana şeker belki ondan böle saldırıosundur yemeğe :26:

hani ekmek yoktu hayatında haniii nerdeeee sen üşenme şeker bence yemek falan yap sebze yemeği falan kolay pratik şeyler bir sürü oluo bak minderin kabak yemeği tarifi vardı çok güzeldii gelirse muhahkkak dene yoğurtlu çok iyi giido

geri kalan herşeyini beğendimm

sorma canım ya öğlen aslında yoğurt yiyecektim eşim evdeydi kahvaltı diye tutturdu yeni kelkmıştı da
4 dilim yazdım ama aslında dilimler küçük
yemek yapmak zor geli bacım ya akşam evde eşim yoktu ama bak kendimi zorlayıp tavuk haşladım çok zor oldu.
tavuğu paketinden çıkar tencere ye koy sonra üstüne su ekle sonra baharat at falan acayip yoruldum sorma
tembelim kabul ediyorum

ben sende tipik bir bunalım havası seziyorum canım benim

çünkü bende bazen aynen senin gibi hiç yemek yapasım gelmez ,zor gelir ki tüm gün evdeyim hatta bri gün biri bana çok kızmıştı tüm gün evdesin buna rağmen üşeniosun demişti bana ama haklıydı yani

o yüzden herkeste bir dert var boşver salla gitsin

bugünü yaşayalım gitsin kaç günlük ki şu koca dünya

pisim yaa şurda konu açtım kpss hakkında bu kızçe doğrumu sölüoki ay sizlerden başka kimseye güvenemz oldum yaa benn

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...etimmi-onlisansmi-bilemedim.html#post25386828

bakarsanız sevinirim

almaz olurmuyuz canım kendini tanıtmakla başlayabilirisn herşye hoşgeldin aramıza

Tanitiyim canim ben 30 yasinda 1 kizi olan bundan 5 ay oncesine kadar kilolariyla mutsuz ama diyet yapmaktan korkan bir insandim ama yegenimin sunneti icin bi seyler almak isteyip magazalara girdigimde sizemi olacak beden yok denilince dur dedim kendime diyetisyene gittim bi 13 kilo verdim polikistik over vede triot hastasiyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

Hosbulduk canim nasilsiniz neler yapiyosunuz

Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

ivit ya ben dvamlı bunalımım
bakayım konuna hemen
tam yerine geldin canım :) çok güzel kilolar verdi arkadaşlar bana bakma ben topiğin sürüneniyim

ptty kullanıcısından alıntı

canım lise mezunu olarak gireceksin sınava aslında senin için iyi niye dersen lise seviyesinin sınavı daha kolay sonra da mezun olunca üniversite diplomanı sunar kurum içi geçiş talep edersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…