canım lise mezunu olarak gireceksin sınava aslında senin için iyi niye dersen lise seviyesinin sınavı daha kolay sonra da mezun olunca üniversite diplomanı sunar kurum içi geçiş talep edersin
Tarti gunu ne zaman kizlar bide 2 hafta duzenli menu bildirenmi giriyor listeye
daha önce gittim acile strestir deyip gönderiyorlar canım..
kaçırmışım gözümden canım yaaa kusuruma bakma ,ama hislerim kuvvetli imiş doğru çıktı
gelelim banaaa
dün akşam mevlid vardı oraya gittik bana demesinler mikız sen zayıfladınmı yoksa sen hiç dışarı çıkmayıosun daha öncede biz seni yanlışmı gördük acaba hep böle zayıfmıydın dediler
hadi canım yaa falan ayağınaa yattım ama annem sağolsun bozdu
dedi evde bizim gelin sütle yenilen şeylerden yiyo hiçbişi yemio diyet bisküvileri yiyor falan dedi
bende hee valla dedim diyet yapıom ama bayaa zayıflamışsın
bizede söle bu işin sırrını
tmm dedim anlattım herşeyi
aaaaaaa olmazz hayatta ben açlıktan ölürüm dedi kadınn
açlıktan ölürsen hep böle zayıflıcam die bakarsın dedim
boğazları kısmadan olmuo bu işler dedim vs. vs
ama bendeki sevinmeyi görün öle sevindimki
kadın hatta dedi sen anlamıomusun zayıfladığını peki
bana sorarsan hiç zayıflamadım ama tartıdaki rakam düşüo ,düştüğüne göre zayıflıomdur herhal dedim
ölee işte kocişede söledimmmm hadi bakam dioo yaptın bu sefer bu işi dio daha var dedim bir 10 kilo daha gittimi cillop gibi karıya sahip olcan diomm
Mrb kizlar benide araniza alirmisiniz
anaaam ama oranin milleti tez yaslanmiyormus buda avantajin...ama ben sevmiyorum sogugu yaaaaaaaa...söyle pis pis terleyecemki kemiklerim isinsin:))sorma canım ya yazı da soğuk. dün söylemesi ayıp elektrik sobası yaktım.f elaket dolu yağdı sıcaklık 10 derece falandı.
şuan dışarısı buz gibi ev bile soğuk mutfakta oturuyorum çünkü salonda üşüyorum
ay ne güzel 4 velet hangi ülkedesinben hiç yurt dışına çıkmadım ya. bir pasaportum bile yooooooook
hayvanları çok severim ama kedi alacak cesaretim hiç olmamıştı eşim süpriz diye almışsıpa elimde büyüdü çok alıştım kızm diye severim hali ile bizim evin ferdi oldu. bak resmi
benim bir arkadas var 45 kilo bile degil..yanyana geldikmiydi kizin badigardi gibi duruyorum yaninda...oda popomda popom diyor büyüsün diye..gerci oda cok kuru beee...bendede popo var kiz arkandan yürüyünce tek kisilik oluyoruz:)))))))))))))))) genede zayiflik sismanliktan iyidir kim ne derse desinAY BİRİ KİLO almak isteyenler topiğine popom büyüsün istiyorum diye başlık açmış
ya kendimi tutamıyom ellemeyin gülecem
allahım ben bunu küçültcem diye uğraşıyom millet büyüsün diyo
ya benimki niye küçük değil. bende popom büyüsün diye başlık açmak istiyorum
bak iste deniz yok aslinda var.benim oglanin adi deniz...ama öyle püfür püfür kokmuyor:))))))))hepimize birden ediom şeker dua inş kabul eder Allah'ım,töbe töbe çarpılcaz şimdi kızz dalga geçmee
oooovvvvvvvvvvvvvvvv bahçe salıncak çayy laptop mükemmel şeyler bunlarr hayalimdeki ev tipi yandada bir deniz oldumu ohhh mis gibi deniz kokusu ve dalga sesleri ile ne güzel olur ev keyfi
istiosa biz verekk yahuuuuuu
ooooooooooooooooo yoldasim gelmis...hosgelmis...Mrb kizlar benide araniza alirmisiniz
anaaam ama oranin milleti tez yaslanmiyormus buda avantajin...ama ben sevmiyorum sogugu yaaaaaaaa...söyle pis pis terleyecemki kemiklerim isinsin:))
benim bir arkadas var 45 kilo bile degil..yanyana geldikmiydi kizin badigardi gibi duruyorum yaninda...oda popomda popom diyor büyüsün diye..gerci oda cok kuru beee...bendede popo var kiz arkandan yürüyünce tek kisilik oluyoruz:)))))))))))))))) genede zayiflik sismanliktan iyidir kim ne derse desin
bak iste deniz yok aslinda var.benim oglanin adi deniz...ama öyle püfür püfür kokmuyor:))))))))
ooooooooooooooooo yoldasim gelmis...hosgelmis...
benide benide:))))))))Sen gelrsinde ben gelmemmi yoldasim bizim topik bosaldi bende biraz sapittim ondan buraya geldim sagolsun kizlarda cok guzel karsiladi
söle çabuk ne yedin ne yedin al sanaaabugün yataktan kalkınca biraz gözüm karardı..
aniden kalktım diye olduğunu düşünüyorum ama annem çıldırmış gibi bişeyler yememi istiyor
diyet yapıyomuşum da halsiz düşmüşüm
tamam tamam itiraf ediyorum kızlar ben çok yedim :18:
doğru tahmin şeker nerden anladın
oooh işte başlasın iltifatlar
tebrikler canım inşallah daha güzel sonuçlar alcaksın
valla cok haklisin..gelen olmayinca kilodan falanda konusmayinca insan saliyor kendini..hafdi bakalim insallar sapitmalar biter deeeeeeeeeeee ben sali günü yolcuyom 1 ay yokum nasil olcak bu dieet isi....:44:
inşallah konuşmanız güzel geçer akşam mutlu dönersin canım benim
klasiktir zaten o yöntem. dün denedim gece hiç uyumadım, gün içinde dayanamadım uyudum, boşa gitti.bu gece de erken yatmaya zorladım kendimi. 1 de yattım ki o saatte yatsam erken kalkardım. normalde okul varkende 12 gibi falan yatarım. 2 saat sonra gece 3 te uyandım. 3 buçuk saat kadar yatakta debelendim zorladım 6 buçuk gibi yeniden uyudum ve yine öğlen uyandım. anlayacağın bu da güme gitti. ne yapacağımı bilemiyorum. hava sıcak olunca dayak yemiş gibi oluyorum dinlenemiyorum bi türlü.
kıyamam sana canım benim ya saol desteğin için ,ama Allah gönlüme göre verdi hayırlı ise gidelim dedim hep öle dua ettim, ama iptal oldu
Allah inş. dualarını kabul etmiştir saolasın bizide unutmadığın için
gel bacım bize anlatbiz planlarız herşeyi takma böle kafana pisime katılıyorum
79mu
noluyooooo kızz sanaa böleeeee başlarım sınav stresine senin olmazz kabul etmiyorumm sınavı bahane etmek yokkkkkgel leynn hemen buraya
dört gözle bekliyorummmm şeker seniiii
mükemmelsin hasretçim valla süper yakışmış güle güle giy canım ilk işim böyle bişi almak olucak bak yine alışveriş krizim tuttu benim hazır bende 66 lara gelmişken banada yakışır diye tahmin ediyorum artık
anaaa yoksa kötü görümcemi olcak benim betüşüm yok kız yapamaz temiz kalpli betüşümmm ıı-ıh yapmazzz
vayy facelerde buluşuonuz kız topikçeee kıskanırım valla
sen çok yaşa emi kkızçem çok güldümm hee vallaa
içimden bir ses senin ege bölgesinde yaşadığını sölüo :26::26::26:kız nerelesin sen hakket :44:tabi özel değilse şeker sölemek zorunda da değilsin
şeker sen hangi burçsun böyle yahuuu aslan ruhu gördüm sankii
sen tüm yazılanları okumuşsun dur ama tavsiyem tekrar otur şöle kendini dinle yeniden yazılanları oku gerçekten çok güzel tavsiyeler var
senin biraz sakinleşmen lazım
davanda haklıyken bu sert çıkışların yüzünden sen haksız duruma düşebilirsin canım
eminimki o öküz kelimesi bir anlık öfke ile çıkmıştır yoksa sen öle biri değilsin asla
şu an ne güzel bak sevdiğinde seni bazı durumlarda destekliyor fakat bazı durumlarda ters tepkiler vermeye başlamış anne konusunda
canım benim her ne kadar istemesekte nişan düğün işleri hep aileler ile birlikte yapılır siz ne yapın biliomusunuz
sevdiceğinle ailelere gezmeye diye çıkıyoruz deyin ama gezmeyin nişan düğün alışverişi için gerekli olan şeylere bakın
yüzükleri seçin,ama almayın o gün içerisinde
ertesi gün aileleri toplayın aaaaa burası çok ucuz gelin buraya bakalım ikinizde biz bunu çok beğendik hemen atlayın aaaa çok hoşmuş falan diyeee
gib gibi gibi
böylece bir sorun çıkmazzz sanırım en azından fazla karışamazlar hemde çabucak alışverişi bitirirsin canım onlarlada az vakit geçirmiş olursunuz
kaynanaya gelince bence hiç ses çıkarma boşver konuşsun he he he de geç (he=eet)
eğer demezsen sürekli annen şöle turgay haksızmıyım turgay yok şölemi turgay dersen inanki sevdiceğin (turgay)çok üzülür ki zaten şuan bir bunalımda o ,çünkü askerden daha yeni geldi ve inanki bir sene geçmediği sürece asla üzerindeki baskıyı atlatamaz ,(şahsen asker eşi oldum o dönemleri evliyken atlattım eşim şurda daha yeni işe girdiğinden beri kendine geldi düzene girdi)
senide anlıyorum özeniyorsun haklı olarak sonuçta bir defa evlilik oluo hayatta
ama sabretmen şart bu evrede en çok iş sana düşüyor
sen idare etmelisin sen idare ettikçe senin sevdiceğin sana daha çok ilgi gösterecek ve tüm herşeyin yükünü unutacaksın o aşk ile
o yüzden biraz daha sabır esincim ,buradaki arkadaşların olarak biz seni çok seviyoruz ve sen çok iyi temiz kalpli bir kızsın
sen etrafına gül , boşver varsın onlar gülmesin sen gülmeye devam et elbet bir gün gülecek onlarda
slm kızlar dün gece fenalaştım bugün doktora gittim 6 tane özele gittim fakat hiç bbi hastane almadı.çok kötüyüm nefes alamıyorum dediysemde randewusuz alamayız hanfendi diyip durdular..dalasım geldi ama nefes yok zaten.bu nasıl bir sistemdir ki anlamıyorum.yığılıp kalacam we almıyorlar bakmıyorlar iyi mi???yarın gelin diyorlar....geldim ewe deli oldum..yarına ya nasip ya kısmet.dondurma yiyorum sinirden..yarına kaç kilo olucam acep..hepinizi öptüm..bol kilocuklar wermeler ballarım
kendimizi çayırlara vuralımotlayalım otlayalım
yok vazgeçtim ineklerde çok şişman
eee bacım ikimiz kaldıkanlat bakalım neredensin ne iş yaparsın kaç yaşındasın yazmıştın ama şimdi kim gidip okuyacak totom falan erir mazallah
gelelim banaaa
dün akşam mevlid vardı oraya gittik bana demesinler mikız sen zayıfladınmı yoksa sen hiç dışarı çıkmayıosun daha öncede biz seni yanlışmı gördük acaba hep böle zayıfmıydın dediler
hadi canım yaa falan ayağınaa yattım ama annem sağolsun bozdu
dedi evde bizim gelin sütle yenilen şeylerden yiyo hiçbişi yemio diyet bisküvileri yiyor falan dedi
bende hee valla dedim diyet yapıom ama bayaa zayıflamışsın
bizede söle bu işin sırrını
tmm dedim anlattım herşeyi
aaaaaaa olmazz hayatta ben açlıktan ölürüm dedi kadınn
açlıktan ölürsen hep böle zayıflıcam die bakarsın dedim
boğazları kısmadan olmuo bu işler dedim vs. vs
ama bendeki sevinmeyi görün öle sevindimki
kadın hatta dedi sen anlamıomusun zayıfladığını peki
bana sorarsan hiç zayıflamadım ama tartıdaki rakam düşüo ,düştüğüne göre zayıflıomdur herhal dedim
ölee işte kocişede söledimmmm hadi bakam dioo yaptın bu sefer bu işi dio daha var dedim bir 10 kilo daha gittimi cillop gibi karıya sahip olcan diomm
ayy kızlar yarın sonuçlar açıklanabilirmişşş kpss son tercihler
inş. eşim bir yerleri tutturmuşturdevlet kapısı özel sektörden daha iyi en azından izin günü belli yahu
adamın saçında beyazlar çıktı bu iş yüzünden çok üzülüom eşime :26::18:
onun için çok dua ediom hep hakkımızda hayırlısı ise gidelim değilse kalaım burada die ama inş. bakalım yaa
dileğimiz eşimle olmasından yana
Mrb kizlar benide araniza alirmisiniz
bugün yataktan kalkınca biraz gözüm karardı..
aniden kalktım diye olduğunu düşünüyorum ama annem çıldırmış gibi bişeyler yememi istiyor
diyet yapıyomuşum da halsiz düşmüşüm
tamam tamam itiraf ediyorum kızlar ben çok yedim :18:
Ya kizlar bende bu kilonzu gosteren seylerden istiyorumm nasi yapablrm?
kızlar morAlım cok bozuk bende sureklı tekrarlayan faranjıt ve sınuzıt var hemsıre bı arkadas var refluden olabılır dedı acaba bende reflumu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?