70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım lise mezunu olarak gireceksin sınava aslında senin için iyi niye dersen lise seviyesinin sınavı daha kolay sonra da mezun olunca üniversite diplomanı sunar kurum içi geçiş talep edersin

Allah senden razı olsun pisim hiç bölesini düşünmedim kız ben ,kafa çalışıyor valla senin seviyorum topiğimin kızçelerini yahuu

Tarti gunu ne zaman kizlar bide 2 hafta duzenli menu bildirenmi giriyor listeye

tartı günü cuma canım hergün menü paylaşıosun sabah ,ara,öğle,ara,akşam,ara die

ilk hafta liste altı oluosun sonraki haftalar bildirim yaptıkça hep listedesin şeker

daha önce gittim acile strestir deyip gönderiyorlar canım..

önceden de söylemiştim göğüs hastalıklarına ya da psikiyatriye görünmeni tavsiye ederim.
uyku apnesi varsa göğüs hastalıkları tanıyı koyar zaten yoksa ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.
istersen internetten bi araştır uyku apnesini. sana uyuyorsa ona göre doktorunu yönlendirirsin..

kaçırmışım gözümden canım yaaa kusuruma bakma ,ama hislerim kuvvetli imiş doğru çıktı

doğru tahmin şeker nerden anladın

oooh işte başlasın iltifatlar
tebrikler canım inşallah daha güzel sonuçlar alcaksın

Mrb kizlar benide araniza alirmisiniz

tabii ki
hoşgeldin

bugün yataktan kalkınca biraz gözüm karardı..
aniden kalktım diye olduğunu düşünüyorum ama annem çıldırmış gibi bişeyler yememi istiyor
diyet yapıyomuşum da halsiz düşmüşüm
tamam tamam itiraf ediyorum kızlar ben çok yedim :18:

anaaam ama oranin milleti tez yaslanmiyormus buda avantajin...ama ben sevmiyorum sogugu yaaaaaaaa...söyle pis pis terleyecemki kemiklerim isinsin:))

benim bir arkadas var 45 kilo bile degil..yanyana geldikmiydi kizin badigardi gibi duruyorum yaninda...oda popomda popom diyor büyüsün diye..gerci oda cok kuru beee...bendede popo var kiz arkandan yürüyünce tek kisilik oluyoruz:)))))))))))))))) genede zayiflik sismanliktan iyidir kim ne derse desin

bak iste deniz yok aslinda var.benim oglanin adi deniz...ama öyle püfür püfür kokmuyor:))))))))

ooooooooooooooooo yoldasim gelmis...hosgelmis...

Sen gelrsinde ben gelmemmi yoldasim bizim topik bosaldi bende biraz sapittim ondan buraya geldim sagolsun kizlarda cok guzel karsiladi

valla cok haklisin..gelen olmayinca kilodan falanda konusmayinca insan saliyor kendini..hafdi bakalim insallar sapitmalar biter deeeeeeeeeeee ben sali günü yolcuyom 1 ay yokum nasil olcak bu dieet isi....:44:

söle çabuk ne yedin ne yedin al sanaaa oldumu aklın başına geldimi şeker

doğru tahmin şeker nerden anladın

oooh işte başlasın iltifatlar
tebrikler canım inşallah daha güzel sonuçlar alcaksın
ne bilim öle geldi içimden sorayım bakayım dedim tuttu valla

ana kafam karışıtı benim yavvvv bir konu açtım kafam allabullak oldu kpss hakkında

neyse kizlar ben kacarim...disari serin oldu..kizi uyutmaliyim..yarin sabah insallah görüsürüz...bolmuhabbet az istahlar dilerim byeeeeeee

valla cok haklisin..gelen olmayinca kilodan falanda konusmayinca insan saliyor kendini..hafdi bakalim insallar sapitmalar biter deeeeeeeeeeee ben sali günü yolcuyom 1 ay yokum nasil olcak bu dieet isi....:44:

Sorma canim ya bende öyle menumu yaziyorum iyi yada kotu bisey yazan yok kilodanda konusmayinca cevrede cok zayifladin iyisin artik deyince bi anda luzumsuz bi ozguven yani

kızlar morAlım cok bozuk bende sureklı tekrarlayan faranjıt ve sınuzıt var hemsıre bı arkadas var refluden olabılır dedı acaba bende reflumu var

neyse kızçeler çıkmak zorundayım öptüüm hepinizi görüşürüzz

inşallah konuşmanız güzel geçer akşam mutlu dönersin canım benim

Döndüüm tatlııııııııııııııııııııııııııııım

Tüh ya. Aklıma da başka yöntem gelmiyo ki.Öğrencilikten hatırlayamadım hiç. İnşallah düzelir canım kısa sürede.

Çoook teşekkür ederim canım çok güzel yazmışsın. Bu arada aslan burcuyum tatlım.

Konuştuk hallettik. Zafer ellerimde Hahahhha

Geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et tatlım

Akşam akşam güldürdün beni delüüüüüüüüüü

Çok sevindim canım zayıfladığının farkedilmesi çok güzel. Duydukça gaz geliyo insana.

Eşin içinde hayırlısı olsun tatlım. İnşallah yerleşir bi yerlere.

Elbetteee. Hoşgeldin bileeee

Amaaan canım sağlığından önemli değil hiç bişey. Şeker al arada bi şekerin düşmüştür belkide.

Ya kizlar bende bu kilonzu gosteren seylerden istiyorumm nasi yapablrm?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…