söle çabuk ne yedin ne yedin al sanaaaoldumu aklın başına geldimi şeker
ne bilim öle geldi içimden sorayım bakayım dedim tuttu valla
ana kafam karışıtı benim yavvvv bir konu açtım kafam allabullak oldu kpss hakkında
Döndüüm tatlııııııııııııııııııııııııııııım
Oyy canım. Hiç kafanı meşgul etme hemen doktora git.
Tesekkur edermm esinturgay
ne yemedim ki
bol su içerek kurtarmaya çalışıyorum bakalım yarın neler görücem
sonucun güzel olmasına sevindim canım
eee alışverişe ne zaman çıkılıyor
kaynana geliyr mu :26:
doktormu var cnm bura merkeze 2 saat burdakılerde ılgılenmıo
Alışverişe ağustosta gideriz muhtemelen onlar köye gitcekler gelcekler falan anca.
Kaynana geliyor ama turgayla anlaştım sende gelicen dedim yoksa hayatta gitmem dedim kabul etti canım.
iyi olmuş canım mutlu döndün ya o bile yeter
Rica ederim canım.
Alışverişe ağustosta gideriz muhtemelen onlar köye gitcekler gelcekler falan anca.
Kaynana geliyor ama turgayla anlaştım sende gelicen dedim yoksa hayatta gitmem dedim kabul etti canım.
Tüh yaa. Düşüne düşüne kendini de üzeceksin şimdi. Gündüz bi ara gitsen olmaz mı ? :26:
saol cnmda bura terör bolgesı ve 2saat boyunca magaralar var korkuyom ben gıtmeye
Anladım canım.Haklısın tabi ki.Neyse o zaman inşallah öyle bişey yoktur. Allah korusun yaa.
Oyyy saol canım. birde bazı karalar aldık.
Benim kaynanacağım canım 25 yaşındaki oğluna bütün maaşını elime vereceksin demiş.
O da sinirliydi işte. karar verdik aylık 500 benim hesabıma yatırcaz. Biriktircez.
maaşını elime verceksin ne yaa
yarın cuma erken kalkın hanımlar,
çıkartalım en cici gecelikleriiii ,
girelim önce wwwwc'mizeee
üzmeyelim tartıdaki biziii,,
tabi tartı yarın beni üzcek o kesinde bakalım,jilliana başladığımdan beri 63ten inemedim,noluyosaaaa
Öyle demiş işte canım valla. Ben napayım ben sevmeye çalışayım dedikçe böyle beni delirtiyo işte.
25 yaşındaki adamda maaş alınırmı yaa. Amaan neyse biz haleetik zaten 950 alıyo.
500 bana vericek biriktircez gerisini de buluşur yeriz
çok enteresan cidden kaç yaşına gelmiş ne maaşı..
durumları kötü mü ki öyle bi şey mi anlamadm çok saçma..
neyse siz biriktirin hesabınızı bilin de
Mecbur birikcek şeker.Eşya alınacak nişandan bi kaç ay sonra. Biz çok beklemeyi düşünmüyoruz bakalım hayırlısı.
akıllıyımdır azıcıkAllah senden razı olsun pisim hiç bölesini düşünmedim kız ben ,kafa çalışıyor valla seninseviyorum topiğimin kızçelerini yahuu
ne alaka ben anlamadım faranjit ve sinüzit boğaz ve sinüslerdeki iltehap ama reflü mide ile alakalı birşeykızlar morAlım cok bozuk bende sureklı tekrarlayan faranjıt ve sınuzıt var hemsıre bı arkadas var refluden olabılır dedı acaba bende reflumu var
Oyyy saol canım. birde bazı karalar aldık.
Benim kaynanacağım canım 25 yaşındaki oğluna bütün maaşını elime vereceksin demiş.
O da sinirliydi işte. karar verdik aylık 500 benim hesabıma yatırcaz. Biriktircez.
kilo bildirimi
başlangıç:73
geçen hafta:66.2
bu hafta:63
gelen:800
toplamda giden:10
hedef:58
arkadaşımın düğünü için yola çıkıyorum kızlar burdan alın olur mu artık kim yapcaksa :26:
seviyorm sizii
Eki Görüntüle 458978
başlangıç kilo:84
geçen hafta:68.50
bu hafta:66.20
giden:2300
toplam giden:17.80 gr
hedef:55
salı günü kilom 67.80 di.kilo bildirimi kime yapılıyor bilmiyorum listeye alırsanız beni buradan alırmısınız doktora gitcem tekrar giremeyebilirim.isterseniz salı günkü kilomdanda ekleyebilirsiniz listeye..1.600grdan yani hadi öptüm..byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?