aramıza hoşgeldin canıma.s.a.s. azimli olunca veriliyor... ne güzel vermeyede başlamışsın.... buradaki motiveyle daha güzel kilo verirsin inşallah...
selam kızlar uzun bır kac gündür yazamıyordum yenı gırebıldım, aramıza yenı katılanlara hoş geldınız dıyorum kaydirigubbakcemile5 buarada listede 800 gram yazılmıs ama ben 400 gram verdım ufak bır yanlıslık olmus tabı ben gercekten öyle olmasını temennı ederdım :roflol:
merhaba kızlar.2 haftadır yoktum,benım bılg bozuktu ve tatile gıtmıstım ancak donup halledebıldım,kılom hala 71,degısıklık yok,hatta tatıl donusu 73,5 gosteıyordu tartı,neyse 2 gun dıkkat edıp attım onu uzerımden.
bugun de ahmet marankının kıraz dıyetıne basladım ama yarım kaldı ancak oglene kadar yaptım,oglen annemler yanımda doner yıyınce yarım doner ve ayranla bozdum dıyetımafoldumben 3 gunlukmus bu dıyet,2 gun yaparım artık bende napımyerimseniben
bursefa evt canım sonunda yapabıldım....kopyalamada hata yapıyomuşum duzeltınce hemen oldu :lepi:
slm kızlarrr..
ya bugun yediklerimi yazma taraftarı diilim öyle evdeyimm boş boşş..
kızlar ben de bugun basladım 1111111.kez ama olacak bu sefer nası olsa zayıflıyorum diye sımarıp yemekleri goturmicem ahhhh ali ahhh yaktın beni bi zayıflayım seni cadı kazanında kaynatıcamkaydirigubbakcemile
günaydın arkadaşlar :)
bu yukardaki liste ne oluyor acaba?
merak ettimde...
günaydınn bende zayıflamak istiyorum.1 senelik evliyim evlenmeden önce 63 kloydum gayet iyiydi öyle memnundum ama evlenince 74 kiloya çıktım bunun sebebide çok yemem değil alında çok hareketsiz kalmam çok yoğun bi çalışma tempom vardı ama evlenince işten ayrıldım ve böel oldum yani 2 ayda alım bu kiloyu çok snir oluyorum ve veremiyorumm off inşallah verebilirim.
harç biti yapı paydos senağlamasenağlama
ben süt üretimine geçiyorum... yok bulgur yok hoşaf derken benim diyet hoşaf oldu. biraz önce komşumun getirdiği içli köftelerle sıze ayak uyduramayacağıma .. kendimide moralman çökertmemeye karar verdim...
beni bırakın ben vuruldum.. siz kendinizi kurtarın kaydirigubbakcemile
artık ek gıdaya geçince yeniden katılırım umarım o zaman büyük bir çoğunuz 60likler grubunda olursunuz...:lepi:
hepinize başarılar...::a015:
teşekkürler bursefa yanıtladığın için,
kabul ederseniz bende listeye girmek isterim,önümüzdeki cuma kesin kilomu bildiririm
burada,kabul etmezsenizde canınız sağolsun(belki belli bir süreniz varsa bu bitince başlarsanız yenisine diye) :)
amaninnn.... olmuyor böyle süt müt iyi hoşta ben bi saldım 73 ten 75e direkt fırladım :1shok: şimdi 73.3 olduk gene :umursamaz:.
beni geri alın bu sefer yapıcam yeter artık herkes dal oldu ben odun dolaşıyorum.artık süt bahaneside sökmüyor....:CüvCüv:
kocişte yavaştan zayıfla sinyalleri veriyor...."spora başlayalım mı canım...???".... benmki pek bi fittir zaten spor yapıyorsun neye başlıycan? olay beni spor yaptırmak için bahane...
artık buraya kadar yapıcaz bu gece... bebeğe ben bakarım sen yüzmeye gym e git dedi.. mecbur gidicez.. biri dürtmeden olmuyor...
bugün yediklerim...
sabah
beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim ekmek....
daha da arada bişey yenedim.
hadi bakalım bugün 1. gün kazamız mubarek ola turkbayragi
topiğimizde sınır yok canım... mesajla bildirimde bulunan herkez katılmış olur ve listeye eklenir... seda arkadaşımız eklemiştir yeni listeye... herkeze yer var topiğimizde... cuma sabah aç karnına tartılıp hemen bildireceğiz canım...
hayırlı olsun canım... spora başlaman eşinin destek vererek bebişe bakması çok güzel... sanada zaman kalacak rahat rahat spor yapacaksın... yüzme güzel kilo verdirir hemde sıkılaşırsın...
yemek pisiyor ocakta ütü bekliyor beni orada oğlan yıkanacak kuaföre gidecem hazırlanacam düğün var aksama varsa sihirli değneğiniz kızlar bugünlük ödünc verin kaydirigubbakcemile5 kankim gez dolas sen tadını cıkar benim yerime pazar gününün herkeze güzel pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?