70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ROSEBUD_93................72.1.....71.1.....1.1
MİNNA9595..............66.7....65.7....1
MEZUNİYET......73........72.6....0.4
WHITEHALL...............73.8.....73....0.8
GÜL_0663..........71.3....69.8.......0.5
ELCİNCAKAR..............70.....69.5....0.5
SUPERSELMA.....73.4.....73....0.4
SECİLSECİL.....77.1.....76.8.....0.3
TALYA............77.4....77.2....0.2
HAYAL53..........72.......71.5......0.5

düzelttim tatlım bu hafta bazı yanlışlıklar olmuş kusura bakmayın emi kızlar....

kızlar ben de bugun basladım 1111111.kez ama olacak bu sefer nası olsa zayıflıyorum diye sımarıp yemekleri goturmicem ahhhh ali ahhh yaktın beni bi zayıflayım seni cadı kazanında kaynatıcamkaydirigubbakcemile

herkeze gunaydın....saarmısaklı kürümü içtim 1 saat sonra kahvaltımı yapıcam....kahvaltıda sadece şekersiz yeşil çay içmeyi duşunuyorum....

günaydınn bende zayıflamak istiyorum.1 senelik evliyim evlenmeden önce 63 kloydum gayet iyiydi öyle memnundum ama evlenince 74 kiloya çıktım bunun sebebide çok yemem değil alında çok hareketsiz kalmam çok yoğun bi çalışma tempom vardı ama evlenince işten ayrıldım ve böel oldum yani 2 ayda alım bu kiloyu çok snir oluyorum ve veremiyorumm off inşallah verebilirim.

hoşgeldin canım...tatilde yemekten kısılmıyor valla... yeni aldığın için vermişsin hemen oklavadan kurtuldun... yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlat yeter bize...

bursefa evt canım sonunda yapabıldım....kopyalamada hata yapıyomuşum duzeltınce hemen oldu :lepi:

iyi olmuş canım... kilo verdikçe değiştirirsin çizelgeni dahada mutlu oluyor insan her mesajda gördükçe hırslanıyor...

slm kızlarrr..
ya bugun yediklerimi yazma taraftarı diilim öyle evdeyimm boş boşş..

zeynep'çim kaçamakmı yaptın yoksa ??? oklava geliyor bak ona göre...

kızlar ben de bugun basladım 1111111.kez ama olacak bu sefer nası olsa zayıflıyorum diye sımarıp yemekleri goturmicem ahhhh ali ahhh yaktın beni bi zayıflayım seni cadı kazanında kaynatıcamkaydirigubbakcemile

hoşgeldin canım... sirkelen şöyle.... bizim topikte zayıflamayan olmayacak inşallah... ne kadar çok paylaşımda bulunursan o kadar faydasını görürsün... beynine kazınıyor neredeyse ne yiyeceğin, ne yemeyeceğin, spor yapman gerektiği gördükçe hevesleniyorun... ben çalışırken hevesleniyorum eve gidince yorgunda olsam yapmaya çalışıyorum.. evde olsam daha çok yaparım ama kısmet...

günaydın arkadaşlar :)

bu yukardaki liste ne oluyor acaba?
merak ettimde...

cuma günleri tartılarak kilolarımızı bildiriyoruz canım... en çok kilo verenler kupa alıyorlar... birbirimizle yarışarak motive olmaya daha dikkat etmeye çalışıyoruz bu sayede...

aramıza hoşgeldin canım... istedikten sonra yapılamayacak birşey yok... yediklerine dikkat etmekten çok senin yapacağın şey spor yapmak... yoğun tempo sonucu oturunca öyle oluyor.. benimde kış ayında öyle oldu... koşturuyordum işler yoğun olunca sadece bilgisayardaki işlere baktım ve kış aylarında oturunca sonuç 4-5 kilo olarak döndü bana... yediklerine dikkt et spor yap mutlaka yeni aldığın için kolay verirsin...

merhaba kızlar... bugün anca fırsat buldum yazmaya.... haftada 3 akşam kursa gidiyorum onun için akşamları giremiyorum artık... bugün kursum yok ama ödevim var... onları yetiştireceğim... yediklerimi yazayım...

1 bardak sirkeli su... (07:30)
3 kayısı, 1 avuç kiraz... (07:45)
1 avuç kan üzümü ve sıcak su.... (09:00)
1 dilim kepekli ekmek beyaz peynir ve 1 fincan çay... ( 09:30)

çok yedim ama akşam başım döndü kansızlıkmı başladı diye biraz daha bol meyve yemeye başladım...

teşekkürler bursefa yanıtladığın için,
kabul ederseniz bende listeye girmek isterim,önümüzdeki cuma kesin kilomu bildiririm
burada,kabul etmezsenizde canınız sağolsun(belki belli bir süreniz varsa bu bitince başlarsanız yenisine diye) :)

amaninnn.... olmuyor böyle süt müt iyi hoşta ben bi saldım 73 ten 75e direkt fırladım :1shok: şimdi 73.3 olduk gene :umursamaz:.
beni geri alın bu sefer yapıcam yeter artık herkes dal oldu ben odun dolaşıyorum.artık süt bahaneside sökmüyor....:CüvCüv:

kocişte yavaştan zayıfla sinyalleri veriyor...."spora başlayalım mı canım...???".... benmki pek bi fittir zaten spor yapıyorsun neye başlıycan? olay beni spor yaptırmak için bahane...

artık buraya kadar yapıcaz bu gece... bebeğe ben bakarım sen yüzmeye gym e git dedi.. mecbur gidicez.. biri dürtmeden olmuyor...

bugün yediklerim...
sabah
beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim ekmek....

daha da arada bişey yenedim.

hadi bakalım bugün 1. gün kazamız mubarek ola turkbayragi

topiğimizde sınır yok canım... mesajla bildirimde bulunan herkez katılmış olur ve listeye eklenir... seda arkadaşımız eklemiştir yeni listeye... herkeze yer var topiğimizde... cuma sabah aç karnına tartılıp hemen bildireceğiz canım...

hayırlı olsun canım... spora başlaman eşinin destek vererek bebişe bakması çok güzel... sanada zaman kalacak rahat rahat spor yapacaksın... yüzme güzel kilo verdirir hemde sıkılaşırsın...

en az bi saat yapmak lazım.. insallh bu sefer olucak...
cuma biraz zayıflamış oluruz...

minna9595 merhaba canım.Ben 90 kilo ve üzerindekiler diyet grubundan, gezinti yaparken senin Mersin'li olduğunu gördüm.Sevindim doğrusu.İyi kilo vermeler.Kendine iyi bak:lepi:

bugün yediklerim...
sabah
beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim ekmek....

öğle

kiraz..
yemek yapamadım abur cubur yameyim diye kiraz yedim.. açım ama...

işte geldim burdayım
evde olduğumdan paso yatmaktayım
kendimi serdim iyice sırtım nasır bağladı yatmaktan
belimde agrıyo yakı var şimdi
boğazımı tutarsam bu hafta zayıflarım
ama regliyim biraz daha bbeklemem gerek
öpüldünüz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

ovlede bir fincan yeşil çay şekersiz içtim şimdide 6 tane erık yedım....zayıflamm lazım :Saruboceq:

kızlar nerelerdesiniz,topik iyice ölmüş.....tabi yaz geldi böyle oldusırnaşık şey

bende diyetime 3 haftadır düzenli olarak devam ediyorum,bir ara kilo almıştım,ama şu anda herşey yolunda,hani hep derler ya herşey beyinde bitiyo diye,ben bunu pek önemsemezdim ama gerçekten öyleymiş,artık yaşam biçimi haline getiricem bu yeni düzenimi

az az ve sık sık yiyorum,ama hiçbişeyide kısmıyorum,sadece neyi neyle yemem gerektiğini daha iyi biliyorum,daha çok su,yeşil çay içiyorum,ve artık vücudumu daha iyi tanıyorum şunu anladımki ben abur cuburu kesip,akşam da mümkün olduğunca az ve erken saatte yersem kesinle daha güzel kilo veriyorum

tabi sporu da unutmamak lazım,hergün olmasada 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum,bu ara karnıma streç sarım akşamları arkadaşımla dans ediyoruz,halay çekiyoruz,kolbastı,mezdeke ne kadar hareketli oyun varsa sıkılmadan oynuyoruz ve inanın streçinde etkisiyle her yerimden terler boşalıyo

kendime kurduğum yeni düzen böyle,ve hep böyle olucak,eğer bi gün fazla yersem kesinlikle ertesi gün yağa dönüşmeden telafi ediyorum,ve bu şekilde 3 haftada 3,5 kilo verdim

bu arada kendimede dijital tartı aldım ama yaklaşık diğeriyle arasında 4 kilo farkediyo,eskisini kardeşime verdim,bununla devam edicem,şu anda dijitale göre 77 yim,ama hiç öyle durmuyorum,zaten önemli olan tartı değil benim için nasıl göründüğüm

biliyorum çok uzattım ama o kadar uzun zaman olduki acısını çıkartayım ve sizinle paylaşayım istedim

hepinizi kocaman öpüyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…