70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:70.1
bu hafta:69.6
giden:500 gr
toplam giden:5.200
hedef:64

bu haftada istediğim gibi veremedim fakat yine moral bozmak yok aynen devam

düğünde azıcık döktür yawrum gider o 800 gramcıkkkk

tebrik ederim yawrummmmmm

resmen fetret dönemi yaşıyorum yaa

kilo bildirimi

başlangıç:76
geçen hafta:64,5
bu hafta:64,5
gelen giden: 0
toplamda giden:11,5
hedef:58
öğün aralarını değiştir canım ..hep aynı düzen gitme..nesfit yiyebilirsin ya da yoğurtlu yulaf kepeği..benim de bu hafta sabit kalmış

merhaba kızlarr

başlangıç: 70.500
geçen hafta: 69.00
bu hafta: 68.700
giden: 300gramcıkkkkk

olsun canımm yine de gitmiş

tatilde olmana rağmen +100 gram çok iyi canım

başlangıç:
71.9
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 71.3
Giden: 300gr
toplamda giden: 300gr
hedef: 67

tebrik ederim canım
Kilo bildirimi

Baslangic: 67

Gecen hafta : 65.4

Bu hafta: 64.3

Giden: 1100

toplamda giden: 2700

Hedef: 58
tebrik ederimmmmmmm tatlım

kızlar kusura bakmayın dün ve bugün giremedim forumaa..hani kandil günü arayıp gelicem diyip iptal eden misafirlerim vardı yaa..gece 2:30 da geldiler,yemek yediler,duş aldılar derken gece 4te anca yattım
işe de geç geldim
bildirimleri sayfada paylaşın..ben sayfalardan toplayıp liste yapmaya çalışıcam bakalım işallah becerebilirimmm:26:

kızlar ben yemediğim halde bikaç haftadır bu kiloları veremiyorumya

moralim bozuluyo fakat nasılsa veremedim deyipte yemeklere saldırmıyorum

inadına daha çok sarılıyorum diyete inadım inat adım kel murat misali ben de kendime şaşıyorum valla

MAŞAALLAH TEBAREKALLAH diyeyimde nazar etmiyim kendime

Başlangıç kilo: 77.3
Geçen hafta: 77.3
Bu hafta: 76.6
Giden: 700 gr.
Toplamda giden: 700 gr.
Hedef: 55

2 günde 700 gr. ha? Hep reglin oyunları bunlar.

Son düzenleme:
Bende bildirim yapayim o zaman

Baslangic 87
Gecen hafta 73.8
Bu hafta 73.8
Hedef 65

Kizlar bu hafta cok zivittim almamis olmam bile buyuk sans

becerirsin canım ay çok sevindim birinin gönüllü olmasına yine bana kaldı diyordum
sana yolladığım excel sayfasında sadece geçen hafta ve bu hafta yazan değerleri değiştir hesabı otomatik yapıyor zaten .
tüm değerleri girdikten sonra da verilen kilo sütünunu seçip sırala demen yeterli
sorun olursa bana özel mesaj at canım yardımcı olurum

Kilo bildirimi
Baş:79.8
Bu hf:61.2
Hedef: 56
Gecen hf bildirim yapmamıştım bu hf liste altiyim

Kiz meraba deyip kacmissin

sorma ya ufaklik huysuzlasti mecburen onla ilgilendim..simdi sakin cok sükür....ay evde dünya is var..sali günü yola cikacagiz ama benim elim kolum kalkmiyor.kendimi cok bitkin hissediyorum.biran önce otele kapagi atip söyle günese iki seksen uzanmak istiyorum..coluk cocuk koca hickimse olmasin yanimda..sadece keyfim veben...no sitres no isgüc no ses...cocuklari gene bizimkilere saticamda herifi naapsam:)) onada uyku ilaci alayim bari..odada yatsin 7 gün24 saat

ben araniza iki gündür katildigim icin sanirim bu hafta bildirim yapmiyorum yoksa yapiyormuyum:44::44::44: ben gende yapayim.
baslangic:82.6
gecen hafta:76.1
bu hafta:75.8
giden:300 gr
toplam giden:6800

başlangıç 77 yada 78

geç haf 68

bu 70.6

giden yok

.......... kınama haftasoıda düzenlerseniz tal
ibim

ne kadar kg verirsem veriiim vücudum şekle girmediği için 75 kg olan komşum 77 kg olan komşum ve yine 73 kg olan komşum 42 ve 44 giydiklerini söylüyorlar bense 48 den aşağı giyemiyorum ........... şimdi biri bana bunun mantığını sölesiin oyyy oyy!hatta etek bedenlerime bakıp şaşırann komşum inanmam bizim tartıda tartılcaksın dedi onunkindede tartıldım 70.6?! ...........

Canim neden oyle oluyoki boyun kac ben 165 im 87 kiloyken 48 beden giyiyordum simdi 44 42 degisiyor canim neden boyle oluyorki

Merhaba arkadaşlar. Ilk defa bir froum ortamına katılıyorum. Doğru yerdemi yazıyorum bilemiyorum.
Ben 11 yaşından beri kiloluydum ve geçen sene rekor kırarak 106 kiloyu gördüm! Ateşten hastanede yattıktan sonra 98 kiloya düştüm. Ne yaparsam yapayım 90'dan inemedim.
Gelelim 2 ay önce başladığım diyetime. 64 gün önce 94.4 kiloydum. Bir ailem, çok tatlı bir sevgilim ve güzel planlarım vardı. Fakat hep mutsuzdum, çok kiloluydum. 1.64 boya 94/95 kiloydum. Karar verdim, dua ettim, egzersiz yaptım 79 kiloya indim kısa sürede. Hala kiloluyum ama tabiki fark var.
Demem oki daha vericeğim çok kilo var. Birlikte eminim daha güçlü olucaz. Ilk hedefim 68. 60 ları görsem hüngür hüngür ağlarım sanırım..:)
Busefer dönmek yok diyor, sorularınız varsa cevaplamayı bekliyorum.
Resimlerimide ekliyebilirim isterseniz.
Iyi günler

Canım bende 79 kiloyum üst tarafım 42 alt tarafım 44. Bu boy ve kemik yapısıyla ilgili olmalı.

canım oncelıkle tebrık ederım nasıl basardın kısaca bahsedermısın

ne yemedim ki
bol su içerek kurtarmaya çalışıyorum bakalım yarın neler görücem

sonucun güzel olmasına sevindim canım
eee alışverişe ne zaman çıkılıyor
kaynana geliyr mu :26:
anaaaammm dün akşammm sana kızdım amaaa sormaa bende dün gece ne yaptım sölesemm yuhhh dersiniz:18::18:
sebep neden vercekmişki bu zamana kadar 25 yıldan beri oğlumu bakmış onlara töbe töbe

tmm evin yetmediği yerde ihtiyaç olur ister ama insan evladını düşünür sonuçta evlenicek ev kuracak, kızz evlendikten sonrada göz dikmez inş. sizin maaşa bu kayın validen
dediğin gibii bayaa dişli ama boşver takma takmadıkça baktı gördü ses çıkmıo senden uğraşmayı bırakçak zamanla seninle sonrasen rahat edersin canım

şuan eşimin ailesiyle kalıoruz ama eşim işe başladığından beri hiç sormazlar maaş konusunu istemezlerde ben evin durumuna bakarım yetmediği yerde hadi kociş bu seferde biz yapalım alışveriş derim geri kalan para da zaten yeni yapılan eve gidecek evlendiğimizden beri doğru dürüst şöyle güzel bir eşyalı evde oturamadık eşimle ve ailelerde farkında özendiğimizi görüolar o yüzden para biriktirmemize ses çıkarmıolar

başlangıç:
71.9
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 71.3
Giden: 300gr
toplamda giden: 300gr
hedef: 67
kız senin hesapta yanlış 600 olmıycakmı giden :26:

komşularına senin giydiğin kıyafetleri denet bakalım şeker eğer onlara bol geliosa o zaman senin kemk yapın farklıdır ya da boy farkı vardır ama eğer kıyafetlerin içine giremezler ise beden ölçüleri markaya göre çok değişio hemen pes etmek için bahane kızçem yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…