kilo bildirimi
başlangıç:73
geçen hafta:66.2
bu hafta:63
gelen:800
toplamda giden:10
hedef:58
arkadaşımın düğünü için yola çıkıyorum kızlar burdan alın olur mu artık kim yapcaksa :26:
seviyorum sizii
tebrik ederim yawrummmmmmEki Görüntüle 458978
başlangıç kilo:84
geçen hafta:68.50
bu hafta:66.20
giden:2300
toplam giden:17.80 gr
hedef:55
salı günü kilom 67.80 di.kilo bildirimi kime yapılıyor bilmiyorum listeye alırsanız beni buradan alırmısınız doktora gitcem tekrar giremeyebilirim.isterseniz salı günkü kilomdanda ekleyebilirsiniz listeye..1.600grdan yani hadi öptüm..byeee
öğün aralarını değiştir canım ..hep aynı düzen gitme..nesfit yiyebilirsin ya da yoğurtlu yulaf kepeği..benim de bu hafta sabit kalmışresmen fetret dönemi yaşıyorum yaa
kilo bildirimi
başlangıç:76
geçen hafta:64,5
bu hafta:64,5
gelen giden: 0
toplamda giden:11,5
hedef:58
merhaba kızlarr
başlangıç: 70.500
geçen hafta: 69.00
bu hafta: 68.700
giden: 300gramcıkkkkk
herkese selamlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 61.2 kg
gelen: 100 gr
toplamda giden: 9.4 kg
hedef: 55 kg
Bu hafta hiç giremedim, yıllık iznimdeyim, köye gittik. Hiç kiloma dikkat etmemiştim, çok almışımdır diye düşünürken 100 gr. da kalmışım çok şükür. Haftaya iş başlıyor, menülerimi de düzene koyarım artık. Sizler nasılsınız kızlar, ne var ne yok? Herkesler iyidir umarım.
başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 71.3
Giden: 300gr
toplamda giden: 300gr
hedef: 67
tebrik ederimmmmmmm tatlımKilo bildirimi
Baslangic: 67
Gecen hafta : 65.4
Bu hafta: 64.3
Giden: 1100
toplamda giden: 2700
Hedef: 58
naber kizlar ne var ne yok?
kızlar kusura bakmayın dün ve bugün giremedim forumaa..hani kandil günü arayıp gelicem diyip iptal eden misafirlerim vardı yaa..gece 2:30 da geldiler,yemek yediler,duş aldılar derken gece 4te anca yattım
işe de geç geldim
bildirimleri sayfada paylaşın..ben sayfalardan toplayıp liste yapmaya çalışıcam bakalım işallah becerebilirimmm:26:
Kiz meraba deyip kacmissin
ne kadar kg verirsem veriiim vücudum şekle girmediği için 75 kg olan komşum 77 kg olan komşum ve yine 73 kg olan komşum 42 ve 44 giydiklerini söylüyorlar bense 48 den aşağı giyemiyorum........... şimdi biri bana bunun mantığını sölesiin oyyy oyy!hatta etek bedenlerime bakıp şaşırann komşum inanmam bizim tartıda tartılcaksın dedi onunkindede tartıldım 70.6?! ...........
ne kadar kg verirsem veriiim vücudum şekle girmediği için 75 kg olan komşum 77 kg olan komşum ve yine 73 kg olan komşum 42 ve 44 giydiklerini söylüyorlar bense 48 den aşağı giyemiyorum........... şimdi biri bana bunun mantığını sölesiin oyyy oyy!hatta etek bedenlerime bakıp şaşırann komşum inanmam bizim tartıda tartılcaksın dedi onunkindede tartıldım 70.6?! ...........
merhaba arkadaşlar. ılk defa bir froum ortamına katılıyorum. Doğru yerdemi yazıyorum bilemiyorum.
Ben 11 yaşından beri kiloluydum ve geçen sene rekor kırarak 106 kiloyu gördüm! Ateşten hastanede yattıktan sonra 98 kiloya düştüm. Ne yaparsam yapayım 90'dan inemedim.
Gelelim 2 ay önce başladığım diyetime. 64 gün önce 94.4 kiloydum. Bir ailem, çok tatlı bir sevgilim ve güzel planlarım vardı. Fakat hep mutsuzdum, çok kiloluydum. 1.64 boya 94/95 kiloydum. Karar verdim, dua ettim, egzersiz yaptım 79 kiloya indim kısa sürede. Hala kiloluyum ama tabiki fark var.
Demem oki daha vericeğim çok kilo var. Birlikte eminim daha güçlü olucaz. ılk hedefim 68. 60 ları görsem hüngür hüngür ağlarım sanırım..:)
busefer dönmek yok diyor, sorularınız varsa cevaplamayı bekliyorum.
Resimlerimide ekliyebilirim isterseniz.
ıyi günler
anaaaammm dün akşammm sana kızdım amaaa sormaa bende dün gece ne yaptım sölesemm yuhhh dersiniz:18::18:ne yemedim ki
bol su içerek kurtarmaya çalışıyorum bakalım yarın neler görücem
sonucun güzel olmasına sevindim canım
eee alışverişe ne zaman çıkılıyor
kaynana geliyr mu :26:
sebep neden vercekmişki bu zamana kadar 25 yıldan beri oğlumu bakmış onlara töbe töbeOyyy saol canım. birde bazı karalar aldık.
Benim kaynanacağım canım 25 yaşındaki oğluna bütün maaşını elime vereceksin demiş.
O da sinirliydi işte. karar verdik aylık 500 benim hesabıma yatırcaz. Biriktircez.
kız senin hesapta yanlış 600 olmıycakmı giden :26:
başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 71.3
Giden: 300gr
toplamda giden: 300gr
hedef: 67
komşularına senin giydiğin kıyafetleri denet bakalım şeker eğer onlara bol geliosa o zaman senin kemk yapın farklıdır ya da boy farkı vardır ama eğer kıyafetlerin içine giremezler ise beden ölçüleri markaya göre çok değişione kadar kg verirsem veriiim vücudum şekle girmediği için 75 kg olan komşum 77 kg olan komşum ve yine 73 kg olan komşum 42 ve 44 giydiklerini söylüyorlar bense 48 den aşağı giyemiyorum........... şimdi biri bana bunun mantığını sölesiin oyyy oyy!hatta etek bedenlerime bakıp şaşırann komşum inanmam bizim tartıda tartılcaksın dedi onunkindede tartıldım 70.6?! ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?