canım bende ilk başlarda çok kilo weriyordum sonra tam senin gibi 69a geldiğimde kilo weremez oldum.3 hafta kadar.şimdi yine wermeye başladım ama.çünkü diyetimi iyi yapınca 2 kiloya kadar weriyorum.ben geçen cumaya kadar annemdeydim we 69 kilo oldum.cuma sabahı tartıldım 68.50 sıktım kendimi we 66.20ye düştüm.daha salı günü 67.80 dim.wüccut bazen duraklıyor.we kaçamak asla yapmamak gerek..yine werirsin sen şuan sabretmeye dewam et daha fazla wereceksin gör bak
canım şu birazları biraz açsakBugünkü menüm
sabah biraz kraker yedim yoldaydikta
Ara yok
Öğlen 1 porsiyon et sote 1 dilim ekmek yoğurt
Ara biraz cerez
Aksam biraz kizartma bol salata yogurt 1 dilim ekmek
Ara meyva yiyebilirim yoksa yemiyeyimmi
2.5 litre su spor olarak 20 dakika tempolu yürüyüş 3 saat kuvette totoyu yaya yaya yatma ama su yorar derlerde nasil yoruyorki ben bilemedim evet kizlar cantalari carpin bakem ben boyle adam olacam
canım sağol yaa baya dikkat ediyorum yediklerime daha önce 70 li kilolarda bi kaç ay kalmıştım sanırım vucut bu kilomu hatırladı ondandır kolay kolay bırakmıyo
yazdıkların bana moral oldu çooooooooooook teşekkür ederim
sen bugün doktora gidicektin nooldu haberler iyidir İNŞAALLAH
Kizlar selam karatay diyeti yapaninz varmi??
bu konuda bende dertliyim boy 1.64 kilo 69.6 beden 44
bende şöyle bi fark oldu 64 kilodayken 44-46 giyiyodum şimdi 69 kiloda 44 giyiyorum
4 aydır spora gidiyorum baya bi faydası oldu
canım şu birazları biraz açsak
bu arada hoş geldin
SULTANERDEM umarım yanlış yazmadım sende hşgeldin
saol canım gittim canım tomografi tahlil falan filan derken 5e kadar uğraştım.zatürre geçirmişsin dedi ama öyle öksürüklü falan şiddetli hastalık geçirmedim ama olmuşum bi ara herhalde.doktor sağ akciğerde su we afedersin balgam oluşumu war dedi ama bende öksürük falan yok yani.artı panik atak warmış.neyse ilaç tedawisine başladım.artı sağ kasığımda arada aşırı şiddetli sancı aynı doğum sancısı gibi we ardından mide bulantısı oluyordu. ondanda gittim tomografi çekildi.sonuç yarın işte..hayırlısı.doktor bey artık dayanamıyorum nolur kurtarın beni budan diye yalwardım resmen..her saat başı balon şişircem 15 gün boyunca.we su içemiyordum pek doktor her saat başı 1 bardak su içeceksin dedi..7 saatte 600tlyi geçti tahliller..iyi mi?????????????
canım ben tartılmadım suzi de tatilde 1 ay kadar yok. noranın sınavı var unutmuştur o da :) gerisini bilmiyomsuzi,black,nora,geweze,hasret adini hatirlayamadigim kisceler nerdesinizzbildirimleri bekliyorummmm
teşekkürlerr. gerçekten çok hoşbuldum.
çok tuhaf bir durum. Aynı boydayız ben 79.3 sense 69 kilosun ama bedenimiz aynı. Benim üst beden 42. Kemik yapındır bence. Bide 42 beden denedinmi acaba? Bazen rahat olsun diye büyüğüne gidiyor elimiz...
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
AHHHHHH AHHHHHH ZOR BU İŞLERR KIZÇELERRRR MORALİM BOZULDU YAAA HAYIRLISI BÖLEMİŞ NE YAPALIM
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
AHHHHHH AHHHHHH ZOR BU İŞLERR KIZÇELERRRR MORALİM BOZULDU YAAA HAYIRLISI BÖLEMİŞ NE YAPALIM
Kızlar bedene takılmayın, markadan markaya bedenler değşiyor.Önemli olan sizin kendinizi hangi kilodayken mutlu hissettiğiniz,gerisi boş.1-2 hafta oluyo mağazaları dolaşmıştım aynı mağazada 42 beden etek oldu 44 beden elbise sıktı bişey anlamadım
senin güzel hatırın için bu hafta 42 hatta 40 beden kıyafet deniyim sonucu yazarım
bildirimde gecen hafta 61 bu hafta 61,2 yazmissin canim o yuzden sordum.
saol canım gittim canım tomografi tahlil falan filan derken 5e kadar uğraştım.zatürre geçirmişsin dedi ama öyle öksürüklü falan şiddetli hastalık geçirmedim ama olmuşum bi ara herhalde.doktor sağ akciğerde su we afedersin balgam oluşumu war dedi ama bende öksürük falan yok yani.artı panik atak warmış.neyse ilaç tedawisine başladım.artı sağ kasığımda arada aşırı şiddetli sancı aynı doğum sancısı gibi we ardından mide bulantısı oluyordu. ondanda gittim tomografi çekildi.sonuç yarın işte..hayırlısı.doktor bey artık dayanamıyorum nolur kurtarın beni budan diye yalwardım resmen..her saat başı balon şişircem 15 gün boyunca.we su içemiyordum pek doktor her saat başı 1 bardak su içeceksin dedi..7 saatte 600tlyi geçti tahliller..iyi mi?????????????
çok şaşırdım doğrusu ben bu kadarını beklemiyodum ALLAH şifa versin canım seni yavrularına bağışlasın
ilaçlarını düzenli kullan vitaminli gıdalarla beslen
bu sıralar kiloyuda kafana takma merak etme ben seni geçmem :)))
Geçmiş olsuncanım, Allah tez şifalar versin inşallah. Sağlık güvenceniz yok muydu, ne kadar çok ödemişsin?
anaaaammm dün akşammm sana kızdım amaaa sormaa bende dün gece ne yaptım sölesemm yuhhh dersiniz:18::18:
sebep neden vercekmişki bu zamana kadar 25 yıldan beri oğlumu bakmış onlara töbe töbe
tmm evin yetmediği yerde ihtiyaç olur ister ama insan evladını düşünür sonuçta evlenicek ev kuracak, kızz evlendikten sonrada göz dikmez inş. sizin maaşa bu kayın validen
dediğin gibii bayaa dişli ama boşver takma takmadıkça baktı gördü ses çıkmıo senden uğraşmayı bırakçak zamanla seninle sonrasen rahat edersin canım
şuan eşimin ailesiyle kalıoruz ama eşim işe başladığından beri hiç sormazlar maaş konusunu istemezlerde ben evin durumuna bakarım yetmediği yerde hadi kociş bu seferde biz yapalım alışveriş derimgeri kalan para da zaten yeni yapılan eve gidecek evlendiğimizden beri doğru dürüst şöyle güzel bir eşyalı evde oturamadık eşimle ve ailelerde farkında özendiğimizi görüolar o yüzden para biriktirmemize ses çıkarmıolar
kız senin hesapta yanlış 600 olmıycakmı giden :26:
komşularına senin giydiğin kıyafetleri denet bakalım şeker eğer onlara bol geliosa o zaman senin kemk yapın farklıdır ya da boy farkı vardır ama eğer kıyafetlerin içine giremezler ise beden ölçüleri markaya göre çok değişiohemen pes etmek için bahane kızçem yola devam
kilo bildirimi
başlangıç:75.4kg
geçen hafta:67.3kg
bu hafta:67.4kg
gelen:100gram
toplamda giden:8 kg
hedef:55
ahhhhh uleynnnn dün gecee 2 tabak spagetti yemeseydim ne güzel 66 oluodum ama ben yedim dayanamadım hatta kociş yemek yerken bana aynen şöle baktıyuhh dedii naptın bölee aldın kalorileri
sus sus sus hiç konuşma dedim sen istedin makarna yapşimdide dayanamayıp yedim bu haftaki kaçamağım bu olsun benim dedim
ama beni görün gece bir rahatsızlandım mide davul gibi şiş kocişe diom masaj yap yoksa ölcem ağrıdAN sağolsun yaptıda biraz midem rahatladı yoksa sabaha kadar ölmüştüm :26::26:
anladımki benim mide küçülmüş ve artık çok yemeği kaldırmıo midembuda güxel bir haber olsa gerek değilmi kızlar avutuyorum kendimi bölee
canim gelen 100 gram mi 200 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicammm:26:
canim giden 300 gram mi 600 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?