70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sağol yaa baya dikkat ediyorum yediklerime daha önce 70 li kilolarda bi kaç ay kalmıştım sanırım vucut bu kilomu hatırladı ondandır kolay kolay bırakmıyo

yazdıkların bana moral oldu çooooooooooook teşekkür ederim

sen bugün doktora gidicektin nooldu haberler iyidir İNŞAALLAH

canım şu birazları biraz açsak

bu arada hoş geldin

SULTANERDEM umarım yanlış yazmadım sende hşgeldin

saol canım gittim canım tomografi tahlil falan filan derken 5e kadar uğraştım.zatürre geçirmişsin dedi ama öyle öksürüklü falan şiddetli hastalık geçirmedim ama olmuşum bi ara herhalde.doktor sağ akciğerde su we afedersin balgam oluşumu war dedi ama bende öksürük falan yok yani.artı panik atak warmış.neyse ilaç tedawisine başladım.artı sağ kasığımda arada aşırı şiddetli sancı aynı doğum sancısı gibi we ardından mide bulantısı oluyordu. ondanda gittim tomografi çekildi.sonuç yarın işte..hayırlısı.doktor bey artık dayanamıyorum nolur kurtarın beni budan diye yalwardım resmen..her saat başı balon şişircem 15 gün boyunca.we su içemiyordum pek doktor her saat başı 1 bardak su içeceksin dedi..7 saatte 600tlyi geçti tahliller..iyi mi?????????????

Kizlar selam karatay diyeti yapaninz varmi??

merhaba canım. ben dünün ve bugünün gazıyla Karatay diyetini yapmak istedim. Fakat nedense o cevizleri yedikçe yiyesim geldi. Uzun süredirde miğdem küçüldüğü için tam yağlı yoğurtta miğdemi mahfetti. Canan Karatay biraz abartıyor sanki bu 40 zeytin yesenizde birşey olmaz, bol bol ceviz yeyinleri. Kendisi sağlıklı yaşamdan bahsediyor evet, fakat böyle güzel bir kilo verilmez, heleki biraz daha kısa süreli istiyorsanız. Tabi her diyet herkese göre değildir, bilemem...

bu konuda bende dertliyim boy 1.64 kilo 69.6 beden 44

bende şöyle bi fark oldu 64 kilodayken 44-46 giyiyodum şimdi 69 kiloda 44 giyiyorum

4 aydır spora gidiyorum baya bi faydası oldu

çok tuhaf bir durum. Aynı boydayız ben 79.3 sense 69 kilosun ama bedenimiz aynı. Benim üst beden 42. Kemik yapındır bence. Bide 42 beden denedinmi acaba? Bazen rahat olsun diye büyüğüne gidiyor elimiz...

çok şaşırdım doğrusu ben bu kadarını beklemiyodum ALLAH şifa versin canım seni yavrularına bağışlasın

ilaçlarını düzenli kullan vitaminli gıdalarla beslen

bu sıralar kiloyuda kafana takma merak etme ben seni geçmem :)))

suzi,black,nora,geweze,hasret adini hatirlayamadigim kisceler nerdesinizzbildirimleri bekliyorummmm
canım ben tartılmadım suzi de tatilde 1 ay kadar yok. noranın sınavı var unutmuştur o da :) gerisini bilmiyom
teşekkürlerr. gerçekten çok hoşbuldum.

hoşgeldiiin

kızlar bugün pek gelemedim kilo veren herkesi tebrik ederim biraz özel işlerim var ihmal edecem sizi özür :)

çok tuhaf bir durum. Aynı boydayız ben 79.3 sense 69 kilosun ama bedenimiz aynı. Benim üst beden 42. Kemik yapındır bence. Bide 42 beden denedinmi acaba? Bazen rahat olsun diye büyüğüne gidiyor elimiz...

1-2 hafta oluyo mağazaları dolaşmıştım aynı mağazada 42 beden etek oldu 44 beden elbise sıktı bişey anlamadım

senin güzel hatırın için bu hafta 42 hatta 40 beden kıyafet deniyim sonucu yazarım

HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.

AHHHHHH AHHHHHH ZOR BU İŞLERR KIZÇELERRRR MORALİM BOZULDU YAAA HAYIRLISI BÖLEMİŞ NE YAPALIM

AHHHHHH AHHHHHH ZOR BU İŞLERR KIZÇELERRRR MORALİM BOZULDU YAAA HAYIRLISI BÖLEMİŞ NE YAPALIM

hayirlisi olsun tatlimmisallah daha guzel firsatlar cikar karsiniza..

Sağlık olsun canım, çalışır seneye girersin, istedikten sonra insanın yapamayacağı hiçbirşey yoktur. Sen yeterki iradeli ve azimli ol,bir şekilde kazanan sen olursun. Benim dayımın kızı 3 sene mi 4 sene mi uğraştı,dersaneye gitti, öğretmenlik kazandı. Şimdi eşi de öğretmen, çok iyiler yani, herşeyin başı sabır canım.

Kızlar bedene takılmayın, markadan markaya bedenler değşiyor.Önemli olan sizin kendinizi hangi kilodayken mutlu hissettiğiniz,gerisi boş.

Son düzenleme:

Geçmiş olsuncanım, Allah tez şifalar versin inşallah. Sağlık güvenceniz yok muydu, ne kadar çok ödemişsin?

off dosyayi nasil eklicemm bilemedimmm

Bu haftanın birincisi '' seyyah1984'' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri çok çoooooooook tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alacaklar inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız;ssecemm,narcicegi16,alsimi,devran-26,zerra,duyum ve pttydir..
Katılımlarının devamını diliyoruz.

Kusurum varsa affola

Son düzenleme:

saol canım benim..ay hiç güleceğim yoktu kız.ya geçersen..yok öyle kilo wermeye dewam.kız yiiyorum ben yine yemesem iyi baya kilo wercemde yiyom.eşim oğlana süt almaya gitti bişeyler almış gelmiş şimdi onu yiyorum gece gece..ama yarın dewam ederim diyete.şuan yediğimi hiç dert etmiyorum.önümüzdeki haftada iyi kilolar wermeyi hedefliyorum inşallah yoğun bi kaçamak yapmazsam..

Geçmiş olsuncanım, Allah tez şifalar versin inşallah. Sağlık güvenceniz yok muydu, ne kadar çok ödemişsin?

saol bitanem inşallah geçer gider dayanmak çok zor artık..sağlık güwencemiz war ama eşim yatırmayı unutmuş geçen ay o yüzden..

Valla umursamamaya çalışcam kendisini canım.Allahtan sevdicek parayı verme taraftarı değil yani. Anlaştık kendi aramızda sorun yok

100gr gelenden bişey olmaz tatlım ya. Verirsin hemencik.

canim gelen 100 gram mi 200 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicammm:26:

canim giden 300 gram mi 600 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicam:26:

Canım benim ne yazıkki giden yanlış değil.Bu hafta ki kilom yanlış. 71.6 olceek o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…