canim gelen 100 gram mi 200 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicammm:26:herkese selamlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 61.2 kg
gelen: 100 gr
toplamda giden: 9.4 kg
hedef: 55 kg
Bu hafta hiç giremedim, yıllık iznimdeyim, köye gittik. Hiç kiloma dikkat etmemiştim, çok almışımdır diye düşünürken 100 gr. dakalmışım çok şükür. Haftaya iş başlıyor, menülerimi de düzene koyarım artık. Sizler nasılsınız kızlar, ne var ne yok? Herkesler iyidir umarım.
canim giden 300 gram mi 600 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicam:26:
başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 71.3
Giden: 300gr
toplamda giden: 300gr
hedef: 67
kızlar ben yemediğim halde bikaç haftadır bu kiloları veremiyorumya
moralim bozuluyo fakat nasılsa veremedim deyipte yemeklere saldırmıyorum
inadına daha çok sarılıyorum diyete inadım inat adım kel murat misali ben de kendime şaşıyorum valla
MAŞAALLAH TEBAREKALLAH diyeyimde nazar etmiyim kendime
canım oncelıkle tebrık ederım nasıl basardın kısaca bahsedermısın
kızlar acil önerilerinizi bekliyorum
takıldığım yerden nasıl kurtulacağım
kilo haftada 500 gr gidiyordu zaten son zamanlar, şimdi iyiden durdu
napıcam bir akıl verin
canım bende ilk başlarda çok kilo weriyordum sonra tam senin gibi 69a geldiğimde kilo weremez oldum.3 hafta kadar.şimdi yine wermeye başladım ama.çünkü diyetimi iyi yapınca 2 kiloya kadar weriyorum.ben geçen cumaya kadar annemdeydim we 69 kilo oldum.cuma sabahı tartıldım 68.50 sıktım kendimi we 66.20ye düştüm.daha salı günü 67.80 dim.wüccut bazen duraklıyor.we kaçamak asla yapmamak gerek..yine werirsin sen şuan sabretmeye dewam et daha fazla wereceksin gör bak
kızlar yarın kaynımın nişanı var düğün salonunda olcak ama ben abiye giymek istemiyorumm evde 2 tane güzel abiyem var ama ne bilim kararsız kaldım elbise aldım sade bişi. eklemeyi beceremedim resmi linli atıyorum benimkinin rengi üstü nar çiçeği altı lacivert sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum...Puane Boydan Elbise Modelleri puane tesettür boydan elbise modelleri
kızlar yarın kaynımın nişanı var düğün salonunda olcak ama ben abiye giymek istemiyorumm evde 2 tane güzel abiyem var ama ne bilim kararsız kaldım elbise aldım sade bişi. eklemeyi beceremedim resmi linli atıyorum benimkinin rengi üstü nar çiçeği altı lacivert sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum...Puane Boydan Elbise Modelleri puane tesettür boydan elbise modelleri
Geçen hafta 61.1 gr.canim gelen 100 gram mi 200 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicammm:26:
canim giden 300 gram mi 600 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicam:26:
KAZZY nooldu gülüm 2 kilo yarışı diye kendini paralıyodun nooodduuuuuuuubaşlangıç 77 yada 78
geç haf 68
bu 70.6
giden yok
.......... kınama haftasoıda düzenlerseniz tal
ibim
bildirimde gecen hafta 61 bu hafta 61,2 yazmissin canim o yuzden sordum.Geçen hafta 61.1 gr.
gelen 100 gr. yani
bu konuda bende dertliyim boy 1.64 kilo 69.6 beden 44ne kadar kg verirsem veriiim vücudum şekle girmediği için 75 kg olan komşum 77 kg olan komşum ve yine 73 kg olan komşum 42 ve 44 giydiklerini söylüyorlar bense 48 den aşağı giyemiyorum........... şimdi biri bana bunun mantığını sölesiin oyyy oyy!hatta etek bedenlerime bakıp şaşırann komşum inanmam bizim tartıda tartılcaksın dedi onunkindede tartıldım 70.6?! ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?