70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi

başlangıç:75.4kg
geçen hafta:67.3kg
bu hafta:67.4kg
gelen:100gram
toplamda giden:8 kg
hedef:55

ahhhhh uleynnnn dün gecee 2 tabak spagetti yemeseydim ne güzel 66 oluodum ama ben yedim dayanamadım hatta kociş yemek yerken bana aynen şöle baktı yuhh dedii naptın bölee aldın kalorileri
sus sus sus hiç konuşma dedim sen istedin makarna yap şimdide dayanamayıp yedim bu haftaki kaçamağım bu olsun benim dedim

ama beni görün gece bir rahatsızlandım mide davul gibi şiş kocişe diom masaj yap yoksa ölcem ağrıdAN sağolsun yaptıda biraz midem rahatladı yoksa sabaha kadar ölmüştüm :26::26:

anladımki benim mide küçülmüş ve artık çok yemeği kaldırmıo midem buda güxel bir haber olsa gerek değilmi kızlar avutuyorum kendimi bölee

canim gelen 100 gram mi 200 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicammm:26:

başlangıç:
71.9
geçen hafta: 71.9
bu hafta: 71.3
Giden: 300gr
toplamda giden: 300gr
hedef: 67
canim giden 300 gram mi 600 gram mi cevap verirsen ona gore listeye yazicam:26:

canım bende ilk başlarda çok kilo weriyordum sonra tam senin gibi 69a geldiğimde kilo weremez oldum.3 hafta kadar.şimdi yine wermeye başladım ama.çünkü diyetimi iyi yapınca 2 kiloya kadar weriyorum.ben geçen cumaya kadar annemdeydim we 69 kilo oldum.cuma sabahı tartıldım 68.50 sıktım kendimi we 66.20ye düştüm.daha salı günü 67.80 dim.wüccut bazen duraklıyor.we kaçamak asla yapmamak gerek..yine werirsin sen şuan sabretmeye dewam et daha fazla wereceksin gör bak

canım oncelıkle tebrık ederım nasıl basardın kısaca bahsedermısın

canım çok teşekkürler. Öncelikle hayatımda kilo aldırabilicek herşeyi çıkardim. tatlı'nın her türünü, şeker olabilicek herşeyi; meyveyi bile! Akşam hiç yemedim. Egzersiz olarak Zumba yaptım (grup egzersizleri, latin dansları karışık bir egzersiz şekili) Zumbayı haftada 3 kez yapıyorum, başka insanlar varken durmuyorsun 45 dakika yapabiliyorsun. Yapamadığım yada yürüyemediğim günler (çalıştığım için) evde yapıyorum.
Beyaz ekmek hiç yemiyorum fakat tam tahıllıyıda kestim artık. Kalori alımım az ama hiç zorluk çekmiyorum. Bazen aç karnına egzersiz yaparken başım döner gibi oluyor ama olur okadar. Böyle..:)

kızlar acil önerilerinizi bekliyorum
takıldığım yerden nasıl kurtulacağım
kilo haftada 500 gr gidiyordu zaten son zamanlar, şimdi iyiden durdu
napıcam bir akıl verin

sabret sakın kaçamak yapma caım duraklıyor şuan wücut demek ki!kendni korumaya alıyor.gerçekte eğer sabredersen güzel kilolar werirsin..i

aynen öyle. bende 84'de kalakalmıştım. Daha çok egzersize yüklendim hemen fark etti. Kabız kalma ve egzersiz yap canım

kızlar yarın kaynımın nişanı var düğün salonunda olcak ama ben abiye giymek istemiyorumm evde 2 tane güzel abiyem var ama ne bilim kararsız kaldım elbise aldım sade bişi. eklemeyi beceremedim resmi linli atıyorum benimkinin rengi üstü nar çiçeği altı lacivert sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum...Puane Boydan Elbise Modelleri puane tesettür boydan elbise modelleri

yarinki sinavda basarilar kizlar! Allah yardimciniz olsunnn

Son düzenleme:
başlangıç 77 yada 78

geç haf 68

bu 70.6

giden yok

.......... kınama haftasoıda düzenlerseniz tal
ibim
KAZZY nooldu gülüm 2 kilo yarışı diye kendini paralıyodun nooodduuuuuuuu

2 kilo vermek şöyle dursun üstüne bide 2.600 aldın iyimi ALLAH seni neetmesin

Bugünkü menüm
sabah biraz kraker yedim yoldaydikta
Ara yok
Öğlen 1 porsiyon et sote 1 dilim ekmek yoğurt
Ara biraz cerez
Aksam biraz kizartma bol salata yogurt 1 dilim ekmek
Ara meyva yiyebilirim yoksa yemiyeyimmi

2.5 litre su spor olarak 20 dakika tempolu yürüyüş 3 saat kuvette totoyu yaya yaya yatma ama su yorar derlerde nasil yoruyorki ben bilemedim evet kizlar cantalari carpin bakem ben boyle adam olacam

bu konuda bende dertliyim boy 1.64 kilo 69.6 beden 44

bende şöyle bi fark oldu 64 kilodayken 44-46 giyiyodum şimdi 69 kiloda 44 giyiyorum

4 aydır spora gidiyorum baya bi faydası oldu

suzi,black,nora,geweze,hasret adini hatirlayamadigim kisceler nerdesinizzbildirimleri bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…