70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah:
4 yk. nesfis
1 ufak kutu süt

ara:
5 erik

öğle
3 yk. mercimek çorba
3 yk yoğrt
5 yk patlıcan yemeği

ara:
5 erik

akşam:
yarım kase mercimek çorba
1 tabak cacık
1 dilim peynir
1 dilim kavun

vedalaşmaya geldim yarın gidiyorum bir yada iki hafta kadar yokum :) tatile gidiyorum ama ALLAH'ın izniyle dönüşüm mutteşem olcak! :) ooo ptty ptty karamela sepetim geçen hafta hepinizin moral manı çok düşüktü benim asıl amacım gaz dı :) ama tabii verseydim iki kg de süper olurdu hani pes etmişde diilim :) tatlış yine yarışcam döndüğümde tmm tmm şimdilik siz güzelsiniz ben çirkiin ben çirkiin ben çirkiin kaybettim tamam tamam :) hadin hepinize baş baş ALLAH'A EMANETSİNİZ sizi seviyorre beybiler :) şimdi gidiym son ütüler falan var daha namazda kılcam inş uykuda fena basıyo :/

HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.

AHHHHHH AHHHHHH ZOR BU İŞLERR KIZÇELERRRR MORALİM BOZULDU YAAA HAYIRLISI BÖLEMİŞ NE YAPALIM
üzüldüm canım ama bekle sabır sonunda istediğine ulaşacaksın

pisimmm listeyi nasil yapistircammm:26:
canım o kısımda bend hep sorun yaşıyorum eski bir liste bulup ona yapıştırıyordum genelde
[TABLE="class: grid"]
TAM BU BOŞLUĞA YAPIŞTIR LİSTEYİ TABLE TABLE YAZILARININ ARASINDA KALACAK
[/TABLE]

[table="class: Grid"] tam bu boşluğa yapıştır listeyi table table yazılarının arasında kalacak:3

tam bu boşluğa yapıştır listeyi table table yazılarının arasında kalacak
[/table]
YAPIŞTIRMAMA İZİN VERMİYO ANLATAMADIM :)
TABLE YAZAN İLK YERİ LİSTENİN BAŞINA TABLE YAZAN İKİNCİ YERİ SONUNA YAPIŞTIRACAKSIN

Günaydın kızlar,
Listemiz çıkmamış, görmek için girmiştim ama neyse.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

Kendinize iyi bakın
Ftemiz canım ikimizde 59 U görüp kaçırdık
Ne dersin bu cuma hedefimiz 59 lar olsun mu

hayirlisi olsun tatlimmisallah daha guzel firsatlar cikar karsiniza..

üzüldüm canım ama bekle sabır sonunda istediğine ulaşacaksın

inş. canlarım benim yaa kaç günden beri başınızı yedim dedim sonuç kötü olsada kızların bilmesi de hakları
hemen pcye girip yazıyı paylaşıp çıktım moral bozukluğundan
eşimin sonuçlarıydı ben daha girmedim bu sınava bu sene gireim dedim ama eşim diğer senelerde girersin bu sınavlarını iyi tutu boşver şimdilik dedi haklıda yani bütünlemelere kaldım 6 ders var eylülde verilcek birde kpss olursa kafayı yerim en iyisi okulu bitirmek sanırım olmazsa geçişde yapıp 4 yıllığa yükseltiyim diorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda çok sağolun bana hep destek oldunuz ,iyiki varsınızz

bu aradaa kızçeler limangoda istediğim elbise var , elimde 20 tl çekimde var ama tel istiyor onaylamak için tüm telefon nolarımı kullandım limango için başka kalmadı elimde çok istiodum ben ama bu kıyafeti napçem şimcik ben sepeti yeniliom sürekli ama ne çare elimde onaylı çekim yok

en azından sevdiceğin senin tarafında şeker iyi hadi yoksa çekilmez bir hal alırdı ilişkin :18::18:

kızz ben hafta 66ları görmüştüm yoksa üzülmezdimde ama 66 ları görünce birden 67 olunca insan korkuo şeker yaa dün gecede nerdeyse 68 görüodum deliriodum noluo bana diee

ama neyseki yeni bir gün yeni diyet demek herşeye sıfırdan yepyeni başlar gibi başladım birazdan menü paylaşayım yorum yapın sizde

tamam canım sende 4 yıllığa devam et bak en güzeli
tel no ne için lazım anlamadım

tamam canım sende 4 yıllığa devam et bak en güzeli
tel no ne için lazım anlamadım

yaa şeker limangodan 20 tl çekim var ama o çeki kullanamk için tel no istio (daha önce limangoya kayıt olmamış)mesela ben teli yazıyorum sonra cep teline msj gelio limango kodu o kodu alıosun çek olan sayfaya girdiğinde 20 tl lik veya kaç tl ise çekin tanımlanıyor yani

benim telefonlar hepsi kayıtladım ve çekleri kullandım şimdide tel no sıkıntısı çekiyorum bölee

Son düzenleme:
gunaydin kizlar,liste yapmayi deniyorum su an..yarim saate kadar olacak sanirimmm

[TABLE="class: grid, width: 100, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]baslangic[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu
hafta...
[/TD]
[TD]giden...[/TD]
[TD]toplam giden....[/TD]
[TD]hedefffffff[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyyah1984[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65,4[/TD]
[TD]64,3[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisan 34[/TD]
[TD]74,8[/TD]
[TD]70,1[/TD]
[TD]69,6[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]5,2[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozlemelek[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]68,7[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minderbob[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]61,5[/TD]
[TD]61,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocostar[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]11,5[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]9,5[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ababa[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kazzy[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]-2,6[/TD]
[TD]7,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu haftanın birincisi '' seyyah1984'' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri çok çoooooooook tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alacaklar inşallah.
ssecemm,narcicegi16,alsimi,devran-26,zerra,duyum ve ptty gecen hafta bildirim yapmayip bu hafta bildirim yapan arkadaşlarımız olduklarindan kural geregi bu hafta liste alti olacaklardir. Haftaya da bildirim yaparsaniz listedesiniz

Katılımlarının devamını diliyoruz.

Kusurum varsa affola

Son düzenleme:
hım anladım bende kayıtlıyı ne yazık ki yoksa no verebilirdim :)

eline sağlık canım

kızlar sütlaç yaptınız mı hiç geçen hafta yapmıştım çok katı olmuştu şimdi tekrar deniyorum :)
fırında nasıl oluyor birde bilen varsa

sabah (7:30)
2-3kaşık domatesli sucuk ,1 kk peynir ,6 yeşil zeytin,yarım salatalık ,1 dilim ekmek 2 su bardağı çay ,

ara (11:00)
2 etiform ,yarım salatalık

öğlen (13:30)
sabahki menü yine

ara(15:30)
2-3 hurma

ara(18:00)
2etiform

akşam (20:00)
1dolmalık biber yanına yoğurt

ara(22:00)
2 hurma

:44::44::44::44::44::44::44::44:
çok mu oldu ki ben mneü paylaşmayalı menüdeki öğün sayım artmış sanki

hım anladım bende kayıtlıyı ne yazık ki yoksa no verebilirdim :)

eline sağlık canım

saolasın canım benim yaaa düşünmen bile yeterli bakalım çek sayfasınada yazdım ama pek bişi çıkmaz gibi geliyor

elbiseyi ekledim sepette yatıo senmiydin pisim hani sepete keleyip ekleyip sonra almadan çıkıoduk alışveriş sitesinden ahanada bugün bende öle oliicim sanırım

elbiseye şu an ya benimsin ya da toğrağın gülüm der gibiyim

bu fotolar jullianın egzersiz programı öncesi ve sonrası

öncesi görüntülerinde kendimi gördüm sanki ay arkadan bende böööööle iğyençmiyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…