üzüldüm canım ama bekle sabır sonunda istediğine ulaşacaksın
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
AHHHHHH AHHHHHH ZOR BU İŞLERR KIZÇELERRRR MORALİM BOZULDU YAAA HAYIRLISI BÖLEMİŞ NE YAPALIM
canım o kısımda bend hep sorun yaşıyorum eski bir liste bulup ona yapıştırıyordum geneldepisimmm listeyi nasil yapistircammm:26:
[table="class: Grid"] tam bu boşluğa yapıştır listeyi table table yazılarının arasında kalacak:3
hayirlisi olsun tatlimmisallah daha guzel firsatlar cikar karsiniza..
Sağlık olsun canım, çalışır seneye girersin, istedikten sonra insanın yapamayacağı hiçbirşey yoktur. Sen yeterki iradeli ve azimli ol,bir şekilde kazanan sen olursun. Benim dayımın kızı 3 sene mi 4 sene mi uğraştı,dersaneye gitti, öğretmenlik kazandı. Şimdi eşi de öğretmen, çok iyiler yani, herşeyin başı sabır canım.
üzüldüm canım ama bekle sabır sonunda istediğine ulaşacaksın
Valla umursamamaya çalışcam kendisini canım.Allahtan sevdicek parayı verme taraftarı değil yani. Anlaştık kendi aramızda sorun yok
100gr gelenden bişey olmaz tatlım ya. Verirsin hemencik.
Canım benim ne yazıkki giden yanlış değil.Bu hafta ki kilom yanlış. 71.6 olceek o.
inş. canlarım benim yaa kaç günden beri başınızı yedim dedim sonuç kötü olsada kızların bilmesi de hakları
hemen pcye girip yazıyı paylaşıp çıktım moral bozukluğundan
eşimin sonuçlarıydı ben daha girmedim bu sınava bu sene gireim dedim ama eşim diğer senelerde girersin bu sınavlarını iyi tutu boşver şimdilik dedi haklıda yani bütünlemelere kaldım 6 ders var eylülde verilcek birde kpss olursa kafayı yerim en iyisi okulu bitirmek sanırım olmazsa geçişde yapıp 4 yıllığa yükseltiyim diorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda çok sağolun bana hep destek oldunuz ,iyiki varsınızz
bu aradaa kızçeler limangoda istediğim elbise var , elimde 20 tl çekimde var ama tel istiyor onaylamak için tüm telefon nolarımı kullandım limango için başka kalmadı elimde çok istiodum ben ama bu kıyafeti napçem şimcik ben sepeti yeniliom sürekli ama ne çare elimde onaylı çekim yok
tamam canım sende 4 yıllığa devam et bak en güzeli
tel no ne için lazım anlamadım
hım anladım bende kayıtlıyı ne yazık ki yoksa no verebilirdim :)yaa şeker limangodan 20 tl çekim var ama o çeki kullanamk için tel no istio (daha önce limangoya kayıt olmamış)mesela ben teli yazıyorum sonra cep teline msj gelio limango kodu o kodu alıosun çek olan sayfaya girdiğinde 20 tl lik veya kaç tl ise çekin tanımlanıyor yani
benim telefonlar hepsi kayıtladım ve çekleri kullandım şimdide tel no sıkıntısı çekiyorum bölee
[TABLE="class: grid, width: 100, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]baslangic[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu
hafta...[/TD]
[TD]giden...[/TD]
[TD]toplam giden....[/TD]
[TD]hedefffffff[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyyah1984[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65,4[/TD]
[TD]64,3[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisan 34[/TD]
[TD]74,8[/TD]
[TD]70,1[/TD]
[TD]69,6[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]5,2[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozlemelek[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]68,7[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minderbob[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]61,5[/TD]
[TD]61,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocostar[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]11,5[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]9,5[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ababa[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kazzy[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]-2,6[/TD]
[TD]7,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi '' seyyah1984'' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri çok çoooooooook tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alacaklar inşallah.
ssecemm,narcicegi16,alsimi,devran-26,zerra,duyum ve ptty gecen hafta bildirim yapmayip bu hafta bildirim yapan arkadaşlarımız olduklarindan kural geregi bu hafta liste alti olacaklardir. Haftaya da bildirim yaparsaniz listedesiniz
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Kusurum varsa affola
hım anladım bende kayıtlıyı ne yazık ki yoksa no verebilirdim :)
eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?