70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fotosunu eklede bakalım ..

he iyi aklıma düşürdün ben bir sepet dolduram he he he

kızlar sütlaç yaptınız mı hiç geçen hafta yapmıştım çok katı olmuştu şimdi tekrar deniyorum :)
fırında nasıl oluyor birde bilen varsa

ben yaptım bebğim pirinci abartma koyarken acık sulu olsun sonra tepsiye diz tepsiye acık sı koy 200 derecede üstü kızarana kadan pişir sonrada soğutt

leyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
listeyi yaptim, gelin gariiii
ellerine sağlık canım benim süper olmuş

bu fotolar jullianın egzersiz programı öncesi ve sonrası

öncesi görüntülerinde kendimi gördüm sanki ay arkadan bende böööööle iğyençmiyim ya

kız bir anda cıbıl cıbıl çıkınca sayfada footolar böle oldum dedim piisi fotolarını bu halde koyamaz herhalll yok canımm dedim meğerse jillian bacıymış ehehe

ben yaptım bebğim pirinci abartma koyarken acık sulu olsun sonra tepsiye diz tepsiye acık sı koy 200 derecede üstü kızarana kadan pişir sonrada soğutt

üstünün kızarması için yumurta falan mı ekleniyor yoksa süt şeker pirinç bileşiği yeterli mi sanki kızarmaz gibi geliyorda

Kendinize iyi bakın
Ftemiz canım ikimizde 59 U görüp kaçırdık
Ne dersin bu cuma hedefimiz 59 lar olsun mu
Ay keşke canım, sen demiştin zaten dikkat et çabuk kaçıyor 59 diye. Gerçekten öyle oldu, alması kolay da maalesef vermesi o kadar kolay değil, 200-300 gr. vererek ulaşmıştım ben o kiloya, 2-3 hafta sonra ancak dikkat edersem 59 görürüm artık. Sağlık olsun da, bir şekilde görürüz inşallah.

leyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
listeyi yaptim, gelin gariiii

Geldim canım, eline sağlık. Kilo veren herkese de tebriklerrr.

Bence fazla bişey yok da, öğlen yemek türü bişeyler yesen diyorum, sebze yemeği ya da çorba, evdeydin sanırım.yanına salata-yoğurt.

yok kız ben dğilim allah iyiliğini versin kendimi böle koyarmıyım hiç.

Listemiz ne kadar azalmış böyle, 9 kişicik kalmışız. 30 kişi olduğumuz günleri hatırlıyom, nerde bu kızçeler. Verdiklerini almaya gittiler herhal iki gün sonra herkes döner kürkçü dükkanına, çok kilo aldık diye
Burdan uzak kalmak yaramıyor insana, gelin kızçeler gelin.Fazla uzak kalmayın.

Bence fazla bişey yok da, öğlen yemek türü bişeyler yesen diyorum, sebze yemeği ya da çorba, evdeydin sanırım.yanına salata-yoğurt.
doğru diosun canımda hiç canım istemiyor zoraki yemek için yiyorum bu sıcakta birde sabhatan kalanlar çöpe gitmeisn diye :18::18:

yine şu sıralar herşey çok çöpe gitmeye başladı içim içimi yiyor valla :18::18:

yok kız ben dğilim allah iyiliğini versin kendimi böle koyarmıyım hiç.

ekliyim bak foto 40 mı alsam 42 mi :44::44:bedende takılı kaldım, çekim olsa hemen aliicim

güzelmiş bu mankendeki kaç beden yazıyormu?
42 sana büyük gelmez mi kız 42 yi ben giyiyorum

güzelmiş bu mankendeki kaç beden yazıyormu?
42 sana büyük gelmez mi kız 42 yi ben giyiyorum

mankenin beden ölçüleri yazmıo şeker bilmemki bide çuval gibi gelirse daha önce hiç elbise almadım :18::18:

topikte bir kızçe almıştı bundan sordum bakalım ,hatta kızçe benim için foto falan koymuştu sağolsun öle mankendeki kadar kısada durmuo ,aman kısada olursa napıyım evde giyerim bende bol bol

merhaba kızlar

nasıl gidiyor kilolarla mücadeleniz

canım bende o elbisenin 36 bedeni var ve çok rahat giyiyorum çokçok bol bi elbise 42 alma derim

merhaba kızlar

nasıl gidiyor kilolarla mücadeleniz

canım bende o elbisenin 36 bedeni var ve çok rahat giyiyorum çokçok bol bi elbise 42 alma derim

saol canım benim sölediğin iiyi oldu valla

bedene de karar kıldıktan sonra ,yok mu kzçeler yaa hiç limangoya kayıtlı olmayan tel no nuz hiç :18:

neyse kızlar ben kaçar akşam ütü yapmıştım salon da duruyorlar hala ben ucundan toplamaya başlayayım sonra da süpür sil püüüüüüüüüüüf her cumartesi aynı işler ne sıkıcı hayatım var ya

bende üşeniom vaalllaaa :18::18::18:ramazandan önce yaparım artık büyük temizlik ramazanda temiz temiz otururum kolay gelsin sana canım benim

Son düzenleme:
kızlar sütlaç yaptınız mı hiç geçen hafta yapmıştım çok katı olmuştu şimdi tekrar deniyorum :)
canim banu atabayin tarifleri guzel oluyor
[video=dailymotion;xrodrg]http://www.dailymotion.com/video/xrodrg_fyryn-sutlac_lifestyle[/video]

ara ogunlerin 100 kaloriyi gecmedigi icin 2 ara ogun normal canim
evet canim dogru diyosunnnnkizlar tatillerden donun hemennn

benim eve de gel bacooo..bugun kendime kahvalti ziyafeti yaptimmmmcok yedim..yataga geri yattim,biri beni kaldirsinnnn

Allahım özüme dönüyorum menüm beğenildi oley oley oleyyy nihale gibi sevineyim (alemin kralı)

kalkk kızzzzzzzzzzzz bu saaate kadar yatakta ne işin varr al şöle eline bir güzel çayını aç camları veya çık balkona ohhhh püfür püfür otur al pcye de elineeee bize yaz bakalım neler ettin nasıl gidyor diyet yaşamınnn

azicik daha yatiyim yawwrumhafta ici calisiyorum yatiyim azicik daha2 haftadir 61,5da kaldim eskiden 6li rakamlari gorsem yeter diyodum..simdi 5li rakamlari gormeye ramak kaldidiyet hayatima gelince menulerim meydanda baco2 gundur paylasmadim,bu aksam paylasicam ama..hep ayni seyleri yemekten skildimfarkli ne yiyebilirimm bilmiyorummm

kız bu saate kadar yatmışsın zaten yeter artıkın sana bir hafta boyunca olsun canım benim iş olsunda çalışalım yeterki

heee vlaa şeker diyete başlayallı 4 ay olmuş her ay 4 kilo vermek normaldi 16 kilo gitmesi gerekirken daha 8 kilo anca gitti kağlumbağa hızında gidiom bende valla

yanii şöyle hemencik aklımdan bir hesap geçiriyorum 75den 55lere 20 kilo vermem gereken kilo
o zaman ayda 2kilo vermiş oluyorum tipik olarak 10 ayda 55 lere ulaşırım hadi araya ramazan girdi diyelimm tam bir senede anca 55lere

abovvvvvvvvvvv çok yoll varrmışda haberimde yokmuşş hemencik kurtulemde korumaya alıyım diye hiç bakmıyormuşum meğer

Canım pirinci biraz az olsun normal sütlaca göre
Aynen tencere de pişiriyorsun sıvı kısmından birazcık ayırıp yumurta sarisiyla cirp
Tenceredeki karışımı fırına dayanıklı kâselere bölusturup üzerine yumurtalı karistirimi paylastirip
Fırına suruyosun yüksek ısıda üzeri kizarana kdr pişir
Ohh miss afiyet olsun
Bende dün normal sütlac yaptım bak şimdi canım fırın sütlac istedi

Ptty canım hakkınızda hayırlısı olsun

Minderim eline saglık
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Topikcene biraz saldık gibi toparlanmak şart
Yoksa bu yağlardan kurtulamicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…