saolasın canım benim yaaa düşünmen bile yeterli bakalım çek sayfasınada yazdım ama pek bişi çıkmaz gibi geliyor
elbiseyi ekledim sepette yatıosenmiydin pisim hani sepete keleyip ekleyip sonra almadan çıkıoduk alışveriş sitesinden ahanada bugün bende öle oliicim sanırım
elbiseye şu an ya benimsin ya da toğrağın gülüm der gibiyim
kızlar sütlaç yaptınız mı hiç geçen hafta yapmıştım çok katı olmuştu şimdi tekrar deniyorum :)
fırında nasıl oluyor birde bilen varsa
ellerine sağlık canım benim süper olmuşleyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
listeyi yaptim, gelin gariiii
ben yaptım bebğim pirinci abartma koyarken acık sulu olsun sonra tepsiye diz tepsiye acık sı koy 200 derecede üstü kızarana kadan pişir sonrada soğutt
Ay keşke canım, sen demiştin zaten dikkat et çabuk kaçıyor 59 diye. Gerçekten öyle oldu, alması kolay da maalesef vermesi o kadar kolay değil, 200-300 gr. vererek ulaşmıştım ben o kiloya, 2-3 hafta sonra ancak dikkat edersem 59 görürüm artık. Sağlık olsun da, bir şekilde görürüz inşallah.Kendinize iyi bakın
Ftemiz canım ikimizde 59 U görüp kaçırdık
Ne dersin bu cuma hedefimiz 59 lar olsun mu
leyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
listeyi yaptim, gelin gariiii
sabah (7:30)
2-3kaşık domatesli sucuk ,1 kk peynir ,6 yeşil zeytin,yarım salatalık ,1 dilim ekmek 2 su bardağı çay ,
ara (11:00)
2 etiform ,yarım salatalık
öğlen (13:30)
sabahki menü yine
ara(15:30)
2-3 hurma
ara(18:00)
2etiform
akşam (20:00)
1dolmalık biber yanına yoğurt
ara(22:00)
2 hurma
:44::44::44::44::44::44::44::44:
çok mu oldu ki ben mneü paylaşmayalı menüdeki öğün sayım artmış sanki
ellerine sağlık canım benim süper olmuş
kız bir anda cıbıl cıbıl çıkınca sayfada footolarböle oldum dedim piisi fotolarını bu halde koyamaz herhalll yok canımm dedim meğerse jillian bacıymış ehehe
doğru diosun canımda hiç canım istemiyor zoraki yemek için yiyorum bu sıcakta birde sabhatan kalanlar çöpe gitmeisn diye :18::18:Bence fazla bişey yok da, öğlen yemek türü bişeyler yesen diyorum, sebze yemeği ya da çorba, evdeydin sanırım.yanına salata-yoğurt.
yok kız ben dğilim allah iyiliğini versin kendimi böle koyarmıyım hiç.
güzelmiş bu mankendeki kaç beden yazıyormu?doğru diosun canımda hiç canım istemiyor zoraki yemek için yiyorum bu sıcakta birde sabhatan kalanlar çöpe gitmeisn diye :18::18:
yine şu sıralar herşey çok çöpe gitmeye başladı içim içimi yiyor valla :18::18:
ekliyim bak foto 40 mı alsam 42 mi :44::44:bedende takılı kaldım, çekim olsa hemen aliicim
Eki Görüntüle 459563
güzelmiş bu mankendeki kaç beden yazıyormu?
42 sana büyük gelmez mi kız 42 yi ben giyiyorum
doğru diosun canımda hiç canım istemiyor zoraki yemek için yiyorum bu sıcakta birde sabhatan kalanlar çöpe gitmeisn diye :18::18:
yine şu sıralar herşey çok çöpe gitmeye başladı içim içimi yiyor valla :18::18:
ekliyim bak foto 40 mı alsam 42 mi :44::44:bedende takılı kaldım, çekim olsa hemen aliicim
Eki Görüntüle 459563
merhaba kızlar
nasıl gidiyor kilolarla mücadeleniz
canım bende o elbisenin 36 bedeni var ve çok rahat giyiyorum çokçok bol bi elbise 42 alma derim
neyse kızlar ben kaçar akşam ütü yapmıştım salon da duruyorlar halaben ucundan toplamaya başlayayım sonra da süpür sil püüüüüüüüüüüf her cumartesi aynı işler ne sıkıcı hayatım var ya
canim banu atabayin tarifleri guzel oluyorkızlar sütlaç yaptınız mı hiç geçen hafta yapmıştım çok katı olmuştu şimdi tekrar deniyorum :)
ara ogunlerin 100 kaloriyi gecmedigi icin 2 ara ogun normal canimsabah (7:30)
2-3kaşık domatesli sucuk ,1 kk peynir ,6 yeşil zeytin,yarım salatalık ,1 dilim ekmek 2 su bardağı çay ,
ara (11:00)
2 etiform ,yarım salatalık
öğlen (13:30)
sabahki menü yine
ara(15:30)
2-3 hurma
ara(18:00)
2etiform
akşam (20:00)
1dolmalık biber yanına yoğurt
ara(22:00)
2 hurma
:44::44::44::44::44::44::44::44:
çok mu oldu ki ben mneü paylaşmayalı menüdeki öğün sayım artmış sanki
evet canim dogru diyosunnnnListemiz ne kadar azalmış böyle, 9 kişicik kalmışız. 30 kişi olduğumuz günleri hatırlıyom, nerde bu kızçeler. Verdiklerini almaya gittiler herhaliki gün sonra herkes döner kürkçü dükkanına, çok kilo aldık diye
Burdan uzak kalmak yaramıyor insana, gelin kızçeler gelin.Fazla uzak kalmayın.
neyse kızlar ben kaçar akşam ütü yapmıştım salon da duruyorlar halaben ucundan toplamaya başlayayım sonra da süpür sil püüüüüüüüüüüf her cumartesi aynı işler ne sıkıcı hayatım var ya
canim banu atabayin tarifleri guzel oluyor
[video=dailymotion;xrodrg]http://www.dailymotion.com/video/xrodrg_fyryn-sutlac_lifestyle[/video]
ara ogunlerin 100 kaloriyi gecmedigi icin 2 ara ogun normal canim
evet canim dogru diyosunnnnkizlar tatillerden donun hemennn
benim eve de gel bacooo..bugun kendime kahvalti ziyafeti yaptimmmm cok yedim..yataga geri yattim,biri beni kaldirsinnnn
Allahım özüme dönüyorummenüm beğenildi oley oley oleyyy nihale gibi sevineyim (alemin kralı)
kalkk kızzzzzzzzzzzz bu saaate kadar yatakta ne işin varr al şöle eline bir güzel çayını aç camları veya çık balkona ohhhh püfür püfür otur al pcye de elineeee bize yaz bakalım neler ettin nasıl gidyor diyet yaşamınnn
azicik daha yatiyim yawwrumhafta ici calisiyorum yatiyim azicik daha 2 haftadir 61,5da kaldim eskiden 6li rakamlari gorsem yeter diyodum..simdi 5li rakamlari gormeye ramak kaldi diyet hayatima gelince menulerim meydanda baco 2 gundur paylasmadim,bu aksam paylasicam ama..hep ayni seyleri yemekten skildim farkli ne yiyebilirimm bilmiyorummm
kızlar sütlaç yaptınız mı hiç geçen hafta yapmıştım çok katı olmuştu şimdi tekrar deniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?