70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bencede öyle yapmalısın. lütfen haber verr:) Ben yeni görüyorum mesajını daha alışamadım buraya. hadi bakalımm bol şans!

canim ilk aylar guzel gidiyo da sonra durakliyosun ..benim de senden farkim yok canim..ama sonucta yavas kilo vermek daha kalici internnette okumustum paylasiyorum''
3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.''​

yavaş vermek daha kalıcı diye zzaten avutuyorum kendimi yoksa hemen pes ederdim bu zaman kadar ama ıı-ıh yola devam

denemek lazım yeşil çayı ,bu bitki çaylarından farklı dimi :44::44:ben kayısı form içiyorum ama onuda wc sıkıntısı yaşadığımda öle sık sık yapmıyorum :26:

form cayini haftada 1 ya da 2 kere ic canim,ama yesilcayi gunde en az 2 bardak icyesilcay yag yakilmasina yardimci..

form cayini haftada 1 ya da 2 kere ic canim,ama yesilcayi gunde en az 2 bardak icyesilcay yag yakilmasina yardimci..

tadı nasılki canım valla kayısılı form çayını denemişsinidr eğer öyleyse yok günde 2 defa almıyım ondan ben

ama ama ama zayıflamak için her yol denenmeli diye bir ses duyar gibiyim senden minderim

tadını söle sen canım benim ona göre içerim

yesilcay saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

YEŞİL ÇAYIN FAYDALARI
Yeşil çayı, Çinliler yıllarca başağrısından depresyona kadar birçok hastalığın tedavisinde kullanmışlardır. Kuvvetli antioksidanlar içerir.Vücudumuzun antioksidan ihtiyacını karşıladığı gibi günlük su ihtiyacını da karşılar.

• Kanser riskini azaltır;kolon,pankreas,rektum,yemek borusu,mesane,mideki sağlıklı hücrelere zarar vermeden, kanserhücrelerinin büyümesini önler.Prostat kanserini azaltır,yumurtalık kanseri ve meme kanserine karşı etkilidir.

• Romatoid artrit olanların iyileşmesine yardım eder.

• Hipertansiyon riskini azaltır ve kan basıncını ayarlar

• Kolestrolü düşürür.

• Beyin tümorünü küçültür.

• Sigara içenlerde akciğer kanseri riskini azaltır.

• Kanser ilaçlarının negatif yan etkilerini azaltır.

• Metabolizmayı hızlandırır.

• Bağışıklık sisteminin savunma mekanizmasını iyileştirerek,vücudun bakteri ve viruslere karşı savaşmasını sağlar.

• Kanın pıhtılaşmasını önleyerek,imme ve kalp krizinin riskinin azalmasına yardım eder.

• Böbrek hastalıklarına karşı koruyucudur.

• Serbest radikallerin zararlı etkilerini yok eder.

• Yeşil çay sakinleştirici etkisi sayesinde yorgunluğun ve stresin azalmasına yardım eder.

• Kalp damar hastalıklarına karşı savaşır.

• Anti-bakteriyal ve anti-viral özellikleri vardır.

• Yeşil çayın içindeki EGCG(epigallocatechin) kuvvetli bir anti-oksidandır.
  • Menopozun yan etkilerini azaltır.Östrojen etkisi yapan içecekler arasındadır.

• Kemikleri yapılandırır. Kemik mineral yoğunluğunu artırır.Yeşil çay kemiğe egsersiz ve kalsiyumla benzer faydalar sağlar.Kemik erimesini önler.
  • Karaciğeri,alkolden ve diğer zararlı kimyasallardan korur.

• Alzheimer,Parkinson gibi hastalıklara karşı korur.

• Diş çürümelerini önler

• Gribe karşı iyi savaşır.

• Gıda zehirlenmelerini önlemeye yardım eder.

• Trigliseriti yüksek hastalarının günde iki fincan yeşil çay içmeleri trigliseriti normal seviyeye indirir.

• Migrene iyi gelir.

• İçindeki kafein yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.İdrar söktürür.
Zararlı etkileri:

• Diüretik oldugu icin bazı hastalıklarda dikkatli kullanılmalıdır.Günde iki,üç fincan tüketilebilir.

• Kafein içerdiği için uykusuzluk sorunu olanlar dikkatli kullanmalıdır.

• Karaciğerinden problemi olan insanlar yeşil çayın içindeki bazı bileşenlerden dolayı dikkatli kullanmalılar.

• Hamileler doktora danışarak kullanmalıdır.

Bende yeşil cayı sevmeyerek içiyordum ta ki yeni doğuşun Elmalı yeşil çayını kesfedene kdr

MİNDERBOB eline sağlık liste için

PTTY sende üzülme tatlısı her işte bi hayır vardır ama biz bunu göremiyoruz

beyza 25
Nergis

Giriş tarihiAug 2007Mesajlar266​

[h=2]
Diyetisyenden Süper Yağ Yakıcı Çay[/h]
hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş​

kizlar bunu gezinirken buldumm

bu da baska bir cay tarifi
bu çayda ödem atıp bölgesel yağ çözüyormuş
tarifi veriyorum 1 bardak kaynamış suya
2 tane avokado yaprağı
2 parmak ucu kadar zencefil kök
1 tutam mısır püskülü
1 tutam kiraz sapı
1 tutam funda yaprağı
hepsini 5 dakika demleyip öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat sonra içiyorsunuz..
bu arada dr dönüşümlü 2 çayıda içebilirsin dedi mesela 1 hafta bu çayı 1 hafta yukaridaki diger çayı..

Öyle tatlım şanslıyım o bakımdan. Anlıyorum seni ben 69 lara düştüm de tekrar 71 e çıktım diye bile bozuldu moralim.

leyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
listeyi yaptim, gelin gariiii

Eline sağlık canııım. Kızlaaar bu haftaki performans iyi değil sanırım. Ben 300gr la ikinci olmuşsam durum vahim

sağol canım haftaya da bunu deneyeyim :) yarısı light süt yarısı tatlandırıcılı garip bir sütlaç yaptım diet sütlaç

Inanmiyorum birinci olmusum :) iyice gaza geldim simdi ..ama dun dondurma
Ve cikolata yiyip cozuttum ((( kizlar yaris yapsak aslinda daha iradeli olabiliriz..benle yarisan var mi...

Canim..ellerine saglik liste guzel olmus..emegine saglik tatlim :) acilay modu oldu bu da :)))

Kizlar ciddiyim bu yaris mevzusunda..ben de varim diyen varsa yarisalim :)

Maksat iradeyi saglamak..

canlarım nasılsınız
ben geldim bi alıp bi vermekten çok sıkıldım da geldim
bugün babamla konuştuk.
sevgilimin babası aramıştı ya nişan yapalım diye, onu söyledi bana..
sen ne dersin dedi sanki cevabımı bilmiyor
neysee sonuç.. ben ve sevgilim bütünlemelerimizi geçersek bayramdan sonra aile arası yüzük takma gibi bişey yaparmışız..
söz gibi..
o yüzden artık deli gibi ders çalışmam lazım cuma günü bütünlemem var :18::18::18:
çok sık gelemem ama uğrarım inşallah yine çok çalışmalıyım..
veee sözde güzel olmam içiiiin diyete sarılıyoruuumm
bu iş böyle olmucak aylardır 63 civarı gezip duruyorum verip geri alıyorum..
kendimi toparlamanın zamanı gelmişti çok cozuttum bu kadar yeter her şey baştan başlıyor
bu hafta:63
hedef: 58

sizi seviyorum canlarım

canım şu birazları biraz açsak

bu arada hoş geldin

SULTANERDEM umarım yanlış yazmadım sende hşgeldin

Bence hec acmayalim hemide iki gun oldu unuttum gitti bilene yemistimki ben

Ben varim kendimi biraz toplama gerekli egerki sende ka bul edersen

Günaydın kızlaaar...Haftasonu gene topik garip kalmış.

Bende kursa başladım hafta sonları oraya gidiyorum bende fazla gelemiyorum..Birazdan çıkıcam ders var 12 de..

Çok sevindim canım senin adına. İnşallah dersler başarıyla biterde artık bi söz yaparsınız.

Diyete yeniden başlamanada sevindim. Fazla bişey kalmamış hedefe. Başarırsın

Hepinize günaydin citir adayi hanimlarrrrrrr

Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…