1-2 hafta oluyo mağazaları dolaşmıştım aynı mağazada 42 beden etek oldu 44 beden elbise sıktı bişey anlamadım
senin güzel hatırın için bu hafta 42 hatta 40 beden kıyafet deniyim sonucu yazarım
kız bu saate kadar yatmışsın zaten yeter artıkın sana bir hafta boyuncaolsun canım benim iş olsunda çalışalım yeterki
heee vlaa şeker diyete başlayallı 4 ay olmuş her ay 4 kilo vermek normaldi 16 kilo gitmesi gerekirken daha 8 kilo anca gitti kağlumbağa hızında gidiom bende valla
yanii şöyle hemencik aklımdan bir hesap geçiriyorum 75den 55lere 20 kilo vermem gereken kilo
o zaman ayda 2kilo vermiş oluyorum tipik olarak 10 ayda 55 lere ulaşırım hadi araya ramazan girdi diyelimm tam bir senede anca 55lere
abovvvvvvvvvvv çok yoll varrmışda haberimde yokmuşş hemencik kurtulemde korumaya alıyım diye hiç bakmıyormuşum meğer
canim ilk aylar guzel gidiyo da sonra durakliyosun ..benim de senden farkim yok canim..ama sonucta yavas kilo vermek daha kaliciinternnette okumustum paylasiyorum'' 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.''
yavaş vermek daha kalıcı diye zzaten avutuyorum kendimi yoksa hemen pes ederdim bu zaman kadar ama ıı-ıh yola devam
denemek lazım yeşil çayı ,bu bitki çaylarından farklı dimi :44::44:ben kayısı form içiyorum ama onuda wc sıkıntısı yaşadığımda öle sık sık yapmıyorum :26:
form cayini haftada 1 ya da 2 kere ic canim,ama yesilcayi gunde en az 2 bardak icyesilcay yag yakilmasina yardimci..
ben de deneyeyim elmalisiniBende yeşil cayı sevmeyerek içiyordum ta ki yeni doğuşun Elmalı yeşil çayını kesfedene kdr
hosgeldin canimkızlar ben de zayıflamak istiyorum boyum 176 kilom 70 bana yardımcı olurmusunuzz
en azından sevdiceğin senin tarafında şeker iyi hadiyoksa çekilmez bir hal alırdı ilişkin :18::18:
kızz ben hafta 66ları görmüştüm yoksa üzülmezdimde ama 66 ları görünce birden 67 olunca insan korkuo şeker yaa dün gecede nerdeyse 68 görüodum deliriodum noluo bana diee
ama neyseki yeni bir gün yeni diyet demek herşeye sıfırdan yepyeni başlar gibi başladım birazdan menü paylaşayımyorum yapın sizde
leyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
listeyi yaptim, gelin gariiii
Canım pirinci biraz az olsun normal sütlaca göre
Aynen tencere de pişiriyorsun sıvı kısmından birazcık ayırıp yumurta sarisiyla cirp
Tenceredeki karışımı fırına dayanıklı kâselere bölusturup üzerine yumurtalı karistirimi paylastirip
Fırına suruyosun yüksek ısıda üzeri kizarana kdr pişir
Ohh miss afiyet olsun
Bende dün normal sütlac yaptım bak şimdi canım fırın sütlac istedi
Ptty canım hakkınızda hayırlısı olsun
Minderim eline saglık
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Topikcene biraz saldık gibi toparlanmak şart
Yoksa bu yağlardan kurtulamicez
[TABLE="class: grid, width: 100, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]baslangic[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu
hafta...[/TD]
[TD]giden...[/TD]
[TD]toplam giden....[/TD]
[TD]hedefffffff[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyyah1984[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65,4[/TD]
[TD]64,3[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisan 34[/TD]
[TD]74,8[/TD]
[TD]70,1[/TD]
[TD]69,6[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]5,2[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozlemelek[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]68,7[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minderbob[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]61,5[/TD]
[TD]61,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocostar[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]11,5[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]9,5[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ababa[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kazzy[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]70,6[/TD]
[TD]-2,6[/TD]
[TD]7,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi '' seyyah1984'' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri çok çoooooooook tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alacaklar inşallah.
ssecemm,narcicegi16,alsimi,devran-26,zerra,duyum ve ptty gecen hafta bildirim yapmayip bu hafta bildirim yapan arkadaşlarımız olduklarindan kural geregi bu hafta liste alti olacaklardir. Haftaya da bildirim yaparsaniz listedesiniz
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Kusurum varsa affola
canım şu birazları biraz açsak
bu arada hoş geldin
SULTANERDEM umarım yanlış yazmadım sende hşgeldin
Inanmiyorum birinci olmusum :) iyice gaza geldim simdi ..ama dun dondurma
Ve cikolata yiyip cozuttum((( kizlar yaris yapsak aslinda daha iradeli olabiliriz..benle yarisan var mi...
Canim..ellerine saglik liste guzel olmus..emegine saglik tatlim :) acilay modu oldu bu da :)))
Kizlar ciddiyim bu yaris mevzusunda..ben de varim diyen varsa yarisalim :)
Maksat iradeyi saglamak..
canlarım nasılsınız
ben geldim bi alıp bi vermekten çok sıkıldım da geldim
bugün babamla konuştuk.
sevgilimin babası aramıştı ya nişan yapalım diye, onu söyledi bana..
sen ne dersin dedi sanki cevabımı bilmiyor
neysee sonuç.. ben ve sevgilim bütünlemelerimizi geçersek bayramdan sonra aile arası yüzük takma gibi bişey yaparmışız..
söz gibi..
o yüzden artık deli gibi ders çalışmam lazım cuma günü bütünlemem var :18::18::18:
çok sık gelemem ama uğrarım inşallah yine çok çalışmalıyım..
veee sözde güzel olmam içiiiin diyete sarılıyoruuumm
bu iş böyle olmucak aylardır 63 civarı gezip duruyorum verip geri alıyorum..
kendimi toparlamanın zamanı gelmişti çok cozuttum bu kadar yeter her şey baştan başlıyor
bu hafta:63
hedef: 58
sizi seviyorum canlarım
Hepinize günaydin citir adayi hanimlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?