70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra
yaklaşık 1.5 aydır topiğe uğrayamadım diyeti de bıraktım KPSS ye hazırlanıyordum. 1.5 ay iyi kastım ama sınavda vaktim yetmedi. okumaya vakit bulamadığım sorular var pek ümitli değilim. pztesiden itibaren tekrar diyete başlıycam. sizlerde ne var ne yok. pucca , mine,kara kedi vs... buralardamısınız

Tebrik ederim yawrummmmmmcok sevindim,5 kiloyu bu nisan vesilesiyle gaza gelip verirsinnn kuzummm

Hepinize günaydin citir adayi hanimlarrrrrrr
gunaydin canim

gunaydin canimne kursuna basladin yaz tatilinde

Son düzenleme:
dunku menumu paylasayim

sabah uyaninca 1 tk keten tohumu
2 dilim ekmek

biraz ziyafet yaptimmm

ara
yapamadim,fazlasiyla doymusummm

ogle

mercimek corbasi ve salata

ara
1 demlik yesil cay
1,5 dilim kavun
1 catal dondurma

aksam
1 light cola
3-4 catal cheesecake

gece
1 seftali,1 erik

Çok sevindim canım senin adına. İnşallah dersler başarıyla biterde artık bi söz yaparsınız.

Diyete yeniden başlamanada sevindim. Fazla bişey kalmamış hedefe. Başarırsın

Tebrik ederim yawrummmmmmcok sevindim,5 kiloyu bu nisan vesilesiyle gaza gelip verirsinnn kuzummm

teşekkür ederim canlarım
evet az kaldı inşallah hedefe bu gazla veririm inşallah
kahvaltıyla başladım zaten şimdilik iyi gidiyor
ben çalışmaya gideyim

Bence hec acmayalim hemide iki gun oldu unuttum gitti bilene yemistimki ben

Ben varim kendimi biraz toplama gerekli egerki sende ka bul edersen

Kabul ettim gitti :))))

Cumaya kadar en fazla kilo veren kazanir :)))

Aslinda kilo vermk basli basina kazanmak ama maksat gaza gelelim
Kacamak yapmayalim....

Tmm canim basladik
Hedefimiz en az 1500 :)))
Ama ben spor yapmiyrm diyetle ne kadar giderse artik..
Evet zili caliyorum yarismamiz baslamistir :))))

selam kızlar....
alıntıdır....
Karabiberin içerdiği keskin bileşenler, yağ hücrelerini mi hedef alıyor?

Karabiberi kokladığınızda hapşurmanıza neden olan aynı içeriğin zayıflamanıza yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz?

Ön çalışmalarda, karabiberin içerdiği “piperin”in yeni yağ hücrelerinin oluşumunu engellediği düşünülmektedir.

Eğer ileriki çalışmalar da bu bulguları doğrularsa, karabiberin doğal bir yağ savaşçısı ve obezite düşmanı baharat olduğu açıklanabilecektir.

Güney Kore, Seul Üniversitesinden araştırmacı Ui Hyun’un Tarım ve gıda kimyası dergisinde yayınlanan yazısına göre, “Karabiberin ana maddesi olan piperin’in yağ hücrelerinin oluşumun engellediğini düşündüğümüzde, obezite ve obeziteye bağlı hastalıklarla savaşma konusunda potansiyel bir tedavi unsuru olabileceğini söyleyebiliriz” ibareleri dikkat çekti.

Karabiber yağ savaşçısı mıdır?

Araştırmalar gösteriyor ki, karabiberin faydalarını ve bitkinin ilaç olarak kabul edilişi doğu tıbbında yüzyıllar öncesine dayanıyor. Öyle ki bu hastalıklar arasında,kolera, diyare (ishal) ve bir çok sindirim yolu hastalığı var.

Hatta şimdiki araştırmalarla da desteklenen bir gerçek de, karabiberin kan dolaşımını hızlandırdığı, büyük olasılıkla yağ yakımında etkili bir madde olmasını da bu özelliğine borçlu.

Hem bu kadar lezzetli hem de bu kadar faydalı hem de bu kadar tanıdık olduğunu düşünürsek, eğer yağ hücreleri üzerindeki etkileri “kesin” kanıtlanırsa sofralarımızdaki yeri daha üst düzeyde olacaktır.

gunaydin canim

gunaydin canimne kursuna basladin yaz tatilinde

Web tasarımı kursu canım.Sevdicek askere gitmeden önce başlamıştık o gidince yarım kaldı.

Şimdi devam ediyoruz işte bakalım.

Zil sesini gec duydum ya ama tmm hedefimiz 1.5 kilo ben spor yapmayada calisicam

Selamlar herkeseeeeeeee
Nerde bu millettttttttt
Ben de bütün pazar evdeydim hatta bütün hf sonu
Dün oglus hastaydi çıkamadım bügünde kocis işte

Ben kalan kilolarımı nası veririm diye topik topik dolaniyom
Önümüzdeki hf gecen aylarda yapmıştım ayran detoksu ve sonrası iki gün tavuk salata diyeti yapcam
Birileri sabote etmezse

sabah (15:30)
bir dolmalık biber,yarım domates,yarım salatalık,(patatesli,yumurtalı,soğanlı salata vardı bir çorba kasesi doluydu ziyan olmasın diye onuda yedim)yarım dilim ekmek ,2 bardak çay ,3-4 çatal sucuklu domates,

gerisi Allah bilir diyorummm daha ne diyimki kendime yahuuuu acayip bişi oldum iyice yemek öncesi kendimi duraklatmak için 2 bardak su içiyorum sürekli bir yeme isteği var bendde nolcak halimmm

birde şey başladı tek öğün yapma özelliği ama o tek öğünde işte yukarıdaki gibi kalabalık olabiliyorrrr

Pttycik sen saatleri mi şaşırdın gıııı
Biz o saatte ikinci öğünümüzü yemeye hazirlaniyoduk
Dört gibi yedik
İnşallah aksama bisey yemem inşallaaaaahhhhhh

Pttycik sen saatleri mi şaşırdın gıııı
Biz o saatte ikinci öğünümüzü yemeye hazirlaniyoduk
Dört gibi yedik
İnşallah aksama bisey yemem inşallaaaaahhhhhh

sormaa zerram yaaa
kociş gececi oldu yine benim döndü saatler hep o gececi olunca öğünler sapıtıo tam o giderken hazırlıyorum yemek +taa öğlen kalkıyorum öle olunca bu iğrenç menü çıkıyor ortaya şimdide birşeyler atıştırıp acaba öğünü kapatsammı diye düşünüyorum

Allah kolaylık veersin canım
Vardiyali olunca yapacak bisey yok tabi öğünler altüst oluyor

slm kızlar nasılsınız ben termalden döndüm vede bugünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek 2 catal sucuk peynir domates salatalık
ara 4 tane erik
ara dondurma
akşam üstü 8 tane kelebek 2 dilim ekmek bol salata yogurt
ara kiraz
2.5 litre su spor yok

hakkınızı helal edin arkadaşlar özel sebeplerle bir daha kk ya gelmeyeceğim. çok özür hepinizi özleyeceğim
sadece veda etmek istedim

Slm kizlar bugunki menum

Pazardi ve gec kalktim ogle yemegi kaynadi

Sabah
1haslanms yumurta
3zeytin
2dilim ekmkle kasarli tost
1catal krem peynir

Ara
10tane kuru uzum

Aksam
1kase yogurt corbasi
Salata

2lt su ..yesil cay..turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…