slm kızlar nasılsınız ben termalden döndüm vede bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 catal sucuk peynir domates salatalık
ara 4 tane erik
ara dondurma
akşam üstü 8 tane kelebek 2 dilim ekmek bol salata yogurt
ara kiraz
2.5 litre su spor yok
Canim sen bole yersen kesin 1.sin :)))
Baya iyi kilo vermissin felaket bi rakipsin bnm icin :)))
Ama hic zorlanmiyacksn emin ol :)))
Ben kaplumbaga hizindayimdir :)))
ama gaza getirelim birbirimizi...tmm kanksss :)))
hakkınızı helal edin arkadaşlar özel sebeplerle bir daha kk ya gelmeyeceğim. çok özür hepinizi özleyeceğim
sadece veda etmek istedim
hakkınızı helal edin arkadaşlar özel sebeplerle bir daha kk ya gelmeyeceğim. çok özür hepinizi özleyeceğim
sadece veda etmek istedim
günaydın çıtırlarımmmm
slm kızlar.. sizleri uzun süredir takip ediyorum ve çok beğeniyorum. azminiz ve iradeniz maşallah harika. çoğunuzu tanıyor sayılırım:)) dediğim gibi takiptesiniz:)) ben de 80-89 topiğinde zayıflayan biriyim. ama topiğimiz bu aralar çok durgun. bizim topikten buraya kaçanlarda var bilirsiniz:)) ben de buraya katılmak isterim kabul ederseniz. çünü motivasyonum biraz bozuldu ve kilo aldım malesef( artık yavaş yavaş toparlanmak istiyorum.
kız senle yarışalımmııı biiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcuma bildirime geç kaldım diye yapamadım,ama not aldım spordan olsa gerek(ki inş.ondandır)62.2çıktım cuma günü
Günaydın Çıtırcııığım..
Elbette katılabilirsin bence bi sorun yok.Yalnız bizim topikte durdun söyleyeyim baştan canım.
saol teşekkür ederim.. ama ikinci cümleni anlayamadım:))) sıcaktan beynim sulanıyor. yağlarım erise onun yerine keşke:))
saol teşekkür ederim.. ama ikinci cümleni anlayamadım:))) sıcaktan beynim sulanıyor. yağlarım erise onun yerine keşke:))
Yanlış yazmışım çünkü komple canım. Afyoum patlamadan yazdığımdan olsa gerek.
Dedim ki baştan söyleyeyim bizim topikte durgun bu aralar...
Hoş geldin canım
Esininde dediği gibi birşeyde durgun bu aralar canlandırmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?