70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim sen bole yersen kesin 1.sin :)))

Baya iyi kilo vermissin felaket bi rakipsin bnm icin :)))

Ama hic zorlanmiyacksn emin ol :)))

Ben kaplumbaga hizindayimdir :)))

ama gaza getirelim birbirimizi...tmm kanksss :)))

Canim sen bole yersen kesin 1.sin :)))

Baya iyi kilo vermissin felaket bi rakipsin bnm icin :)))

Ama hic zorlanmiyacksn emin ol :)))

Ben kaplumbaga hizindayimdir :)))

ama gaza getirelim birbirimizi...tmm kanksss :)))

tmm kanka ama bana bakma bugün iradeli bi günümdü bakalım umarım devamı gelir senin menüde güzel yanlız gözümden kaçmadı

hakkınızı helal edin arkadaşlar özel sebeplerle bir daha kk ya gelmeyeceğim. çok özür hepinizi özleyeceğim
sadece veda etmek istedim

pisim noldu yaaaakocis mi kizdi noldu yawrummmbirakma bizi yaaa,sensiz nasil tadi ollur mu bu topiginn

sanırım olay cuma takım yarışmalarındaki kırgınlık yüzünden çıktı,,onlara kızıp kk'yı terkediyoo,ama bence gereksiz tabi eğer tek sorun ordaki durumsa eğer,,gitme boşver orayı takma kafana,takıl sadece buraya ne gerek var,pire için yorgan yakıcaksın,,üzülme nolur,,benimde zamanında başıma benzer bişey geldi haklıyken haksız duruma düşmüştüm attılar sözde beni takımdan,,
ama ben bıraktımmı burayı asla,,lütfen sende bırakmaa

kız senle yarışalımmııı biiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcuma bildirime geç kaldım diye yapamadım,ama not aldım spordan olsa gerek(ki inş.ondandır)62.2çıktım cuma günü

Son düzenleme:
slm kızlar.. sizleri uzun süredir takip ediyorum ve çok beğeniyorum. azminiz ve iradeniz maşallah harika. çoğunuzu tanıyor sayılırım:)) dediğim gibi takiptesiniz:)) ben de 80-89 topiğinde zayıflayan biriyim. ama topiğimiz bu aralar çok durgun. bizim topikten buraya kaçanlarda var bilirsiniz:)) ben de buraya katılmak isterim kabul ederseniz. çünü motivasyonum biraz bozuldu ve kilo aldım malesef( artık yavaş yavaş toparlanmak istiyorum.

günaydın çıtırlarımmmm

Günaydın Çıtırcııığım..

Elbette katılabilirsin bence bi sorun yok.Yalnız bizim topikte durgun söyleyeyim baştan canım.

Son düzenleme:
merhabalarrrr ben geldım kg aldım tabıı 10 gun boyunca duzensız yemek yemek spor yok yatma kalkma dusenı yok falan fılan neyse pısman dglımm gerı verırım ınsl..bgunden ıtıbaren gerı basladımmm hafıfı kahvaltı yaptım sımdı suyumu aldımpc karsısına gectımm bu arda kpss ye basvurdum onun ıcın okula gıdıp kayıt yaptıracagımm gırecegk olanlar bılgı paylassın lutfen:))sımdı

sabh :7 de ıncır lı havuc lu su ıctım(kadın dogum ıcın)
*10:00-da cok az yufka ekmegı ıle az yagda yumurta
-3 zeytın
baska cnm ıstemedııı

sımıde su ıcıyorummm okula gcdgmm 30 dk yururum sanırımm uzak cunku okulll

kız senle yarışalımmııı biiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcuma bildirime geç kaldım diye yapamadım,ama not aldım spordan olsa gerek(ki inş.ondandır)62.2çıktım cuma günü

Bilemedim tuğba sen beni geçersin ben boğazıma pek hakim olamıyorum
Ben cuma 61.2 kg dim
Bu cuma hdefim 59 lar
Ama dün cok kaçırdım
Yarışsakmi ki
Hadi yarışalım
Belki gaza gelir 59 lari tekrar görürüm
Dört gün var yapabilirim inşallah
Ama sennnnnn spor yapiyomussun
Ben yiyip içip yatiyom

Pisim neden ayrıldın kızzzzzz
Kim üzdü seni

Günaydın Çıtırcııığım..

Elbette katılabilirsin bence bi sorun yok.Yalnız bizim topikte durdun söyleyeyim baştan canım.

saol teşekkür ederim.. ama ikinci cümleni anlayamadım:))) sıcaktan beynim sulanıyor. yağlarım erise onun yerine keşke:))

Menü paylascaktim ama ne yicemi bilmiyorum
Neyse sabah yediklerimi yazayım

Saat 10:30 da
Melemen(2 biber iki küçük domates iki küçük soğan iki diş sarımsak iki küçük yumurta , yagsiz)
Yarım kk kdr beyaz peynir,2 küçük salatalık
5-6 tk acılı ezme
Üç dilim beyaz ekmek(kendi ekmegim kuflenmis)
Bir kupa elmali yeşil cay
Bir fincan siyah cay

Hepicini yedim cokkkk tokum

saol teşekkür ederim.. ama ikinci cümleni anlayamadım:))) sıcaktan beynim sulanıyor. yağlarım erise onun yerine keşke:))

Yanlış yazmışım çünkü komple canım. Afyoum patlamadan yazdığımdan olsa gerek.

Dedim ki baştan söyleyeyim bizim topikte durgun bu aralar...

Yanlış yazmışım çünkü komple canım. Afyoum patlamadan yazdığımdan olsa gerek.

Dedim ki baştan söyleyeyim bizim topikte durgun bu aralar...

sağol cnm aydınlattığın için:)) artık böyle böyle anlaşacağız.. en hareketki topik burası cnm emin ol:) artık olanla yetinmeye çalışırz. çünkü ben anladım ki kilo vermek bir grup işiymiş.. dilerim hepimiz hedefimizdeki kiloya sağlıkla ulaşırız..

Hoş geldin canım
Esininde dediği gibi birşeyde durgun bu aralar canlandırmak lazim

teşekkür ederim cnm saol.. kesinlikle canlandırmak azım. kalabalıklaştıkça motivasyonu artıyor insanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…