70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar :)

En kısa zamanda 80 sınırını aşıp 70'li rakamları görmek istiyorum.

Diğer başlıklarda yazıyorum ama buraya da bir uğrayayım dedim, müstakbel 70-79 kilo adayı olarak :76:

Neler yapıyorsunuz? Hangi diyetleri uyguluyorsunuz, kilo verme süreciniz nasıl geçiyor vs merak ediyorum :)

hoşgeldiniz kızlar

yaaa hiç tadım tuzum kalmadı blackcat gitti mi şimdi

evet pisim yaaa gitme nolurr

SULTANERDEM haftasonu senin güzel hatırın için mağazaları dolaştım

lcw ve de facto da 40 beden oluyo diger mağazalarda 42 biraz sıkıyo sonuç budur şeker

BLACKCAT lütfen gitme yada bi süre kafanı toparla yine gel ama bu süre bi kaç günü geçmesin olur mu

poff gitsin artık bu kilolar yahuuu çok sıkıldım artık kilolu yaşamaktan hep sorun oluo kilolar her gittiğim yerde milletin laf sokmasından bıktım sanki dünyada bi tek ben kiloluyummmmmm

poff gitsin artık bu kilolar yahuuu çok sıkıldım artık kilolu yaşamaktan hep sorun oluo kilolar her gittiğim yerde milletin laf sokmasından bıktım sanki dünyada bi tek ben kiloluyummmmmm

merhaba bn 80-89 grubundaydım tatilw giden arkadaslarımızın dan dolayı forum a gelen çok az bn de size takılmaya karar verdim uygun ise tabi
68 kılosun ve yakınıyorsun benım dövülmem gerek herhaldede ewet kılo çok kotu birsey hem saglık hem hayata motivasyonunla ama sen 68 kilosun ne guzel belli bir kilo ya gelmıssın artık gr gr oynatabılırsın sıkma canını lutfen harısı bana ve tum isteyenlere inş bnde görürüm o kiloları

Selam canım,
Kadın doğum için ne işe yarıyor havuçlu su canım?

hakkınızı helal edin arkadaşlar özel sebeplerle bir daha kk ya gelmeyeceğim. çok özür hepinizi özleyeceğim
sadece veda etmek istedim

Aaaaa, ne oldu canım, neden ayrılıyosun, anlat derdini derman olalım, ama böyle de olmaz ki, bizi meraklar içinde bırakıp gitme lütfennnn.

Herkese merhabalar,
Herkeese güzel bir hafta diliyorum. Blakcat arkadaşımız ayrılmış, çoook üzüldüm, zaten kaç kişi kaldık ki, toparlanın arkladaşlar, bırakmayın burayı, nasıl motive olacağız yoksa.

1. Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Canım sen, ben ve OZLEMELEK aynı oranda kiloluyuz aslında çünkü her ne kadar kilolarımız farklı olsa da vücut kitle indekslerimiz aynı. Bu da boy farkından kaynaklanıyor. Hepimiz 28-29 civarında vücut kitle indeksine sahibiz :)

Katılıyorum, ne kadar çok kişi ne kadar çok paylaşım, o kadar fazla motivasyon ve başarı

Canım çok güzel bir paylaşım

Ayrıca badem, kahve, yoğurt ve çorba tüketenlerin, bu besinleri tüketmeyenlere oranla daha hızlı kilo verdiği görülmüş

hoşşgeldinn canım aramıza bizde durgunus gelinde hareketlenelim kilom 68 ama boyum 152 o yüzden top gibi görünüyorummm

hafta sonu neler yedım
cumartesi
sabah:kepeklı sandivinç, elma suyu
öglen:tavuk baget yarım k.ekmegı,maden suyu
arada kıraz yedım baya
aksam :1 lahmacunun 4/1 ini yedim zero kola ve salata ıle
pazar
sabah:1 bucuk kepek ekmegnıne sandıvınc yaptım peynır domates
öglen:bizimkiler dışarda iskender yedı alışveriş magazasında ben yemek katına bıle cıkmadım lıght çubuk kraker almıssım onu atıstırdım bırde sade dondurma yedım
aksam:kayısı,kiraz yedım

kızlar forum çok bos kalıyo canlarım canlanalım hedefe ulasalalım Allah ın izni ile
öglen:bamya yemegi,salata yedım
ay dolaba fom çubuk ve form kaysılı bisküvi var resmen hayretmıyorum yaw her astıgım da dolabı atıyorum agzıma cok yemedım ama yıyıyorum yawww kendimden ötürü kitleyecegım dolabı o olacak

hoşşgeldinn canım aramıza bizde durgunus gelinde hareketlenelim kilom 68 ama boyum 152 o yüzden top gibi görünüyorummm

En son hedefin 55 mi canım? Bence 45-47 kiloda fıstık gibi olursun :82:

Bence de başlığı boş bırakmayalım. Ben her fırsatta uğricam :)

Kalori hesabına göre mi besleniyorsun?

En son hedefin 55 mi canım? Bence 45-47 kiloda fıstık gibi olursun :82:

Bence de başlığı boş bırakmayalım. Ben her fırsatta uğricam :)

Kalori hesabına göre mi besleniyorsun?

yok canım Allah ne verdi ise çalışıyorum bn muhasebeciyim yasım 21 çalıstıgım yede yemek çıkıyo çıkan dan uygun olanlarını secıyorum mesela bugun öglen soslu spagettı, helva ve ayran var dı onları yemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…