70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ha bide unuttum söylemeyi 2 gündür kiraz diyeti yapıyorum,marankinin,hiçte bozmadım,yarın son ama karnım içine göçtü sanki,perşembe sabahı tartılıcam,bunuda biraz toksinlerimi atayım,şişlikler gitsin diye yapıyorum

iki gün ara verdim diyet bozuldu yaaa hakkaten bu kadınlar kulübüyle diyet doktor kontrolünde diyet gibi insan kendini kilo vermek zorunda hissediyo 76.7 cumaya kadar 76 olucam inşallah.

kızlar hiç kimseler yok sonunda istediğim gibi kilo çizelgemi yaptım inşallah kilolarıda sonunda veririm hepinizi öptüm görüşürüzkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

kızlar inanamıyorum ama 2 gunde 2 kilo verdim 5 te yatıp 1 gibi kalkıyorum kalktıgımda 4 adet kuru kayısı 1 bardak ılık su 2 ser saat arayla yiyorum sonra 2 dilim form kepekli kızarmıs ekmek yaglı peynir 3 zeytin domates salatalık yag kullanmadıgım icin peynirin yagını sorun etmedim 2 saat sora 12 adet kiraz ve 6.30 7.30 arası da ton balıgı 2 kepce corba ayran ya da ayran tavuk corba kırmızı ette yenebilir 100 gr kadar 2_3lt su 1 sise limon sıkılmıs dogal maden suyu ve 4 bardak da lipton limonlu yesil cay iciyorumzemuszemus ben nefret ederdim saglıklı seylerden ama tadı super

cahilliğimi mazur görün ama bişey sorucam,kilo verdiğimde kilo çizelgesindeki kilomu nasıl değiştiricem?? :uhm:

canım kilo cizelgesi nası yapılır die bi baslık var orda resimlerle anlatıyor diyet gruplarının baslıgında

kızlar bır kaç gündür yazamıyordum öyle sık sık malum ayagım alçıdan kurtuldu ya tadını cıkartıyorum cuma günü kılo bıldırımınde bulunamayacagım çünkü şehir dışına düğüne gidiyorum abimin oglunun sünnet düğünü gelınce yazarım kiloları umarım almam kararlıyım gaza gelip yemeyeceğim kaydirigubbakcemile5

canım hosgeldin özlettin kendini bu kadar ara verme yaz geldi herkez kactı eylül ayınd topik yine cok kalabalık olur sanırım

güle güle canım, ayağını cok zorlama tam iylesmeden yiğenin sünneti diye lokmaları götürme sakın elini uzatınca kk oklavalrı aklına gelsin klava:::klava:klava: iyi eğlenceler

az önce ölcülerimi aldım:
göğüs 90
bel 67
basen 99 cm göğüs bel iyi ama basen biraz daha düsmesi lazım ama tabi önceki ölcülerimin yanında bu süper :lepi:

:bbo:ya orda çizelgenin nasıl yapıldığı açıklanmış,ben yaptım ama kiloyu deiştiremiyorum kilo verdim ama hala öylece duruyor :bbo:

kızlar bugun aksam yemegmde 4 yemek kasıı pilav ve 1 bardak haslanmıs kuru fasulye yicem yarın karpuz diyetinin 1 gununu yapıcam ertesi gun de 1 patatesle yagsız soganlı we biberli saata yapıcam sizlere de fikir olsun aynı seyleri yemekten sıkılırsanızyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
opuyorumnanaktankızlar 3 gunde 2.5 kiloyu vermis bulunmaktayım yuppiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2:teytey:bu arada ben de yarısa katılmak istiyorum beni de ekler misiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar,herkese neşeli bir gn dilerim :)

tebrikler arkadaşım :)
3.günde ne yaptınki verdin 2,5 kiloyu ?
yeniyimde yazdıysanda okumamdım sanırım

gunaydın arkadaşlar.....sarmısaklı kürümü içtim 1 saat sonra kahvaltı yapıcam kahvaltıda da 1 fıncan şekersiz yeşil çay içmeyi duşunuyorum.....kılo vermem gayet guzel gıdıyo bozmak ıstemıyorum lmaz:

günaydın arkadslar bende bu gün lapa diyeti yapıcam ama patronum maleseef poğaça börek almış yemiyorum desem ayıp yiyorum desem baa ayıp offf ne yapcam
sabah güzlece sporumu yaptım sirkeli suyumu içitm yürüyüşümü yaptım

günaydın kızlar dün giremedim.bugün yarımdan biraz fazla simit ve az peynir yedim.yarım bardakta çay içtim.şimdi çıkıyorum sınavım var bugün.bana şans dileyin.öptüm sizi

ooo kiracım aferin sana... ne güzel diyet spor devam edebilmişsin... çok sevindim canım... topiğimizede aradad osa uğrarsan daha mutlu olacağız... streç sıcaklarda çok kaşındırıp tarih ediyor cildimi.. sana dokunmuyorsa devqm et işe yarıyor valla...

cahilliğimi mazur görün ama bişey sorucam,kilo verdiğimde kilo çizelgesindeki kilomu nasıl değiştiricem?? :uhm:

canım baştan yapacaksın listeyi.. istediğin çizelge seçeneklerini seçerek başlangıç kilonu son kilonu ve hedefini yazınca toplam verdiğin kiloyu kendi yazıyor zaten altına...

alçıdan kurtuldun diye fazla zorlama canım ayağını... güle güle canım iyi eğlenceler... kaçamak yapmadan gelirsin inşallah...

az önce ölcülerimi aldım:
göğüs 90
bel 67
basen 99 cm göğüs bel iyi ama basen biraz daha düsmesi lazım ama tabi önceki ölcülerimin yanında bu süper :lepi:

süpersin canım... bendede aynı sorun var... ölçüleri bilmiyorum ama belim ince kalçalar desen offffff...... üst beden 40 olursa alt beden 42-44 anca oluyor... duvara vurma metodunu deneyeceğim artık.....

opuyorumnanaktankızlar 3 gunde 2.5 kiloyu vermis bulunmaktayım yuppiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2:teytey:bu arada ben de yarısa katılmak istiyorum beni de ekler misiniz

inşallah giden kilolar su değildir canım... ilk etapta hızlı verilen su oluyor daha sonra biraz yavaşlıyor kilo vermek... haberin olsunda sonra niye veremiyorum diye üzülme... hızlı vermek çokda iyi birşey değil.. daha kolay geri alınıyor.. yavaş verirsen daha kalıcı olur... cuma günü tartılıp bildirirsen listeye eklenirsin canım...

işin zor canım... yesen iin içini yiyecek, yemesen bir türlü... ben okuyup yazana kadar yedin belkide... biraz daha hareket yaparsın bol bol su içer yakarsın yakarsın artık... bir daha öyle olunca midem bugün kötü ben almayayım.. ağır gelir falan dersin...

kızlarrr... ben akşamları iremiyorum artık... hareketli geçmiş biraz.. okumak azda olsa vaktimi aldı... seviniyorum böyle yazılacak şeyler olunca... benim diyet devam ediyor ama spor biraz sallantıda.. kursa gidince yürüyüş yapamıyorum fazla.. düzenimi oturtayım onuda yapacağım inşallah...

gunaydın kızlar nasılsınız.dıyete kaldıgım yerden devamçdun de kıraz dıyetını yapmaya calıstım ama aksam 6 da bozdum karın agrısına dayanamadım,bugun yapmyacagım artık.300 gr verdım sayesınde budabırseydır.bugun yedıklerım sanah 2 krep,az peynır,domates salatalık,yarım muz
eskı beslenme duzenıme donuyorum umarım kılo vermem devam eder.ah bırde spora tekrar baslayabılsem benden ıyısı olmayacak
ooo kırazcım hosgeldın,gozumuz yollard kalmıstı,dıyete tekrar baslamana sevındım,enınde sonunda yapıcaz baska yolu yok,aceleye de gerek yok zaten yavas yavas.sen ogru olanı yapıyorsun yemeyı azaltıp hareketı arttırmak en kestırme yol zayıflamak ıcın.tebrıkler
iki gün ara verdim diyet bozuldu yaaa hakkaten bu kadınlar kulübüyle diyet doktor kontrolünde diyet gibi insan kendini kilo vermek zorunda hissediyo 76.7 cumaya kadar 76 olucam inşallah.
aynen bende oyleyım canım,burayı bosladımmı kılo vermem de duruyor,kılo bekcısıyız bırbırımızıın
guzel gıdıyorsun canım,ılk gunler hızlı kılo gıdıyor zaten,sonra yavaslarsa moralını bozma tamammı,ıstıkrarlı devam et,gıdecek kılolar:lepi:
canım bosver o tek tıp besın dıyetlerını,daha cok acıktırıyor ınsanı

canım hosgeldin özlettin kendini bu kadar ara verme yaz geldi herkez kactı eylül ayınd topik yine cok kalabalık olur sanırım

teşekkür ederim fıstıklar,bundan sonra daha sık uğramaya çalışıcam topiğe,sizsiz olmuyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…