kızlar nerelerdesiniz,topik iyice ölmüş.....tabi yaz geldi böyle oldusırnaşık şey
bende diyetime 3 haftadır düzenli olarak devam ediyorum,bir ara kilo almıştım,ama şu anda herşey yolunda,hani hep derler ya herşey beyinde bitiyo diye,ben bunu pek önemsemezdim ama gerçekten öyleymiş,artık yaşam biçimi haline getiricem bu yeni düzenimi
az az ve sık sık yiyorum,ama hiçbişeyide kısmıyorum,sadece neyi neyle yemem gerektiğini daha iyi biliyorum,daha çok su,yeşil çay içiyorum,ve artık vücudumu daha iyi tanıyorum şunu anladımki ben abur cuburu kesip,akşam da mümkün olduğunca az ve erken saatte yersem kesinle daha güzel kilo veriyorum
tabi sporu da unutmamak lazım,hergün olmasada 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum,bu ara karnıma streç sarım akşamları arkadaşımla dans ediyoruz,halay çekiyoruz,kolbastı,mezdeke ne kadar hareketli oyun varsa sıkılmadan oynuyoruz ve inanın streçinde etkisiyle her yerimden terler boşalıyo
kendime kurduğum yeni düzen böyle,ve hep böyle olucak,eğer bi gün fazla yersem kesinlikle ertesi gün yağa dönüşmeden telafi ediyorum,ve bu şekilde 3 haftada 3,5 kilo verdim
bu arada kendimede dijital tartı aldım ama yaklaşık diğeriyle arasında 4 kilo farkediyo,eskisini kardeşime verdim,bununla devam edicem,şu anda dijitale göre 77 yim,ama hiç öyle durmuyorum,zaten önemli olan tartı değil benim için nasıl göründüğüm
biliyorum çok uzattım ama o kadar uzun zaman olduki acısını çıkartayım ve sizinle paylaşayım istedim
hepinizi kocaman öpüyorum........
canım hosgeldin özlettin kendini bu kadar ara verme yaz geldi herkez kactı eylül ayınd topik yine cok kalabalık olur sanırımha bide unuttum söylemeyi 2 gündür kiraz diyeti yapıyorum,marankinin,hiçte bozmadım,yarın son ama karnım içine göçtü sanki,perşembe sabahı tartılıcam,bunuda biraz toksinlerimi atayım,şişlikler gitsin diye yapıyorum
kızlar bır kaç gündür yazamıyordum öyle sık sık malum ayagım alçıdan kurtuldu ya tadını cıkartıyorum cuma günü kılo bıldırımınde bulunamayacagım çünkü şehir dışına düğüne gidiyorum abimin oglunun sünnet düğünü gelınce yazarım kiloları umarım almam kararlıyım gaza gelip yemeyeceğim kaydirigubbakcemile5
kızlar nerelerdesiniz,topik iyice ölmüş.....tabi yaz geldi böyle oldusırnaşık şey
bende diyetime 3 haftadır düzenli olarak devam ediyorum,bir ara kilo almıştım,ama şu anda herşey yolunda,hani hep derler ya herşey beyinde bitiyo diye,ben bunu pek önemsemezdim ama gerçekten öyleymiş,artık yaşam biçimi haline getiricem bu yeni düzenimi
az az ve sık sık yiyorum,ama hiçbişeyide kısmıyorum,sadece neyi neyle yemem gerektiğini daha iyi biliyorum,daha çok su,yeşil çay içiyorum,ve artık vücudumu daha iyi tanıyorum şunu anladımki ben abur cuburu kesip,akşam da mümkün olduğunca az ve erken saatte yersem kesinle daha güzel kilo veriyorum
tabi sporu da unutmamak lazım,hergün olmasada 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum,bu ara karnıma streç sarım akşamları arkadaşımla dans ediyoruz,halay çekiyoruz,kolbastı,mezdeke ne kadar hareketli oyun varsa sıkılmadan oynuyoruz ve inanın streçinde etkisiyle her yerimden terler boşalıyo
kendime kurduğum yeni düzen böyle,ve hep böyle olucak,eğer bi gün fazla yersem kesinlikle ertesi gün yağa dönüşmeden telafi ediyorum,ve bu şekilde 3 haftada 3,5 kilo verdim
bu arada kendimede dijital tartı aldım ama yaklaşık diğeriyle arasında 4 kilo farkediyo,eskisini kardeşime verdim,bununla devam edicem,şu anda dijitale göre 77 yim,ama hiç öyle durmuyorum,zaten önemli olan tartı değil benim için nasıl göründüğüm
biliyorum çok uzattım ama o kadar uzun zaman olduki acısını çıkartayım ve sizinle paylaşayım istedim
cahilliğimi mazur görün ama bişey sorucam,kilo verdiğimde kilo çizelgesindeki kilomu nasıl değiştiricem?? :uhm:
kızlar bır kaç gündür yazamıyordum öyle sık sık malum ayagım alçıdan kurtuldu ya tadını cıkartıyorum cuma günü kılo bıldırımınde bulunamayacagım çünkü şehir dışına düğüne gidiyorum abimin oglunun sünnet düğünü gelınce yazarım kiloları umarım almam kararlıyım gaza gelip yemeyeceğim kaydirigubbakcemile5
az önce ölcülerimi aldım:
göğüs 90
bel 67
basen 99 cm göğüs bel iyi ama basen biraz daha düsmesi lazım ama tabi önceki ölcülerimin yanında bu süper :lepi:
opuyorumnanaktankızlar 3 gunde 2.5 kiloyu vermis bulunmaktayım yuppiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2:teytey:bu arada ben de yarısa katılmak istiyorum beni de ekler misiniz
günaydın arkadslar bende bu gün lapa diyeti yapıcam ama patronum maleseef poğaça börek almış yemiyorum desem ayıp yiyorum desem baa ayıp offf ne yapcam
sabah güzlece sporumu yaptım sirkeli suyumu içitm yürüyüşümü yaptım
ooo kırazcım hosgeldın,gozumuz yollard kalmıstı,dıyete tekrar baslamana sevındım,enınde sonunda yapıcaz baska yolu yok,aceleye de gerek yok zaten yavas yavas.sen ogru olanı yapıyorsun yemeyı azaltıp hareketı arttırmak en kestırme yol zayıflamak ıcın.tebrıklerkızlar nerelerdesiniz,topik iyice ölmüş.....tabi yaz geldi böyle oldusırnaşık şey
aynen bende oyleyım canım,burayı bosladımmı kılo vermem de duruyor,kılo bekcısıyız bırbırımızııniki gün ara verdim diyet bozuldu yaaa hakkaten bu kadınlar kulübüyle diyet doktor kontrolünde diyet gibi insan kendini kilo vermek zorunda hissediyo 76.7 cumaya kadar 76 olucam inşallah.
guzel gıdıyorsun canım,ılk gunler hızlı kılo gıdıyor zaten,sonra yavaslarsa moralını bozma tamammı,ıstıkrarlı devam et,gıdecek kılolar:lepi:kızlar inanamıyorum ama 2 gunde 2 kilo verdim 5 te yatıp 1 gibi kalkıyorum kalktıgımda 4 adet kuru kayısı 1 bardak ılık su 2 ser saat arayla yiyorum sonra 2 dilim form kepekli kızarmıs ekmek yaglı peynir 3 zeytin domates salatalık yag kullanmadıgım icin peynirin yagını sorun etmedim 2 saat sora 12 adet kiraz ve 6.30 7.30 arası da ton balıgı 2 kepce corba ayran ya da ayran tavuk corba kırmızı ette yenebilir 100 gr kadar 2_3lt su 1 sise limon sıkılmıs dogal maden suyu ve 4 bardak da lipton limonlu yesil cay iciyorumzemuszemus ben nefret ederdim saglıklı seylerden ama tadı super
canım bosver o tek tıp besın dıyetlerını,daha cok acıktırıyor ınsanıgünaydın arkadslar bende bu gün lapa diyeti yapıcam ama patronum maleseef poğaça börek almış yemiyorum desem ayıp yiyorum desem baa ayıp offf ne yapcam
sabah güzlece sporumu yaptım sirkeli suyumu içitm yürüyüşümü yaptım
ooo kırazcım hosgeldın,gozumuz yollard kalmıstı,dıyete tekrar baslamana sevındım,enınde sonunda yapıcaz baska yolu yok,aceleye de gerek yok zaten yavas yavas.sen ogru olanı yapıyorsun yemeyı azaltıp hareketı arttırmak en kestırme yol zayıflamak ıcın.tebrıkler
canım hosgeldin özlettin kendini bu kadar ara verme yaz geldi herkez kactı eylül ayınd topik yine cok kalabalık olur sanırım
ooo kiracım aferin sana... ne güzel diyet spor devam edebilmişsin... çok sevindim canım... topiğimizede aradad osa uğrarsan daha mutlu olacağız... streç sıcaklarda çok kaşındırıp tarih ediyor cildimi.. sana dokunmuyorsa devqm et işe yarıyor valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?