70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kalori hesabı yapıyorum, yani yasaklı yiyecek yok. Evde veya bulunduğu ortamda ne varsa onları yiyorum ama kalori dahilinde. Mesela günlük 1200-1600 kalori aralığında besleniyorum. Senin yaptığın da aslında aynı şey ama sen sanırım kalorilerini hesaplamıyorsun.

ben bi 55i göreyimdeeeemziyorum ve sert diyetler uygulayamıyorum kızımın doğum gününe kadar hedefim bu ekim 3te 55 olmak istiyorum

İnşallah canım. Eminim, 55'i De 40'lı rakamları da göreceksin, azmi ve sabrı elden bırakmadığın sürece

Bak hem bebişin varmış. Sadece onu emzirirken bile egzersiz yapmış gibi kalori harcıyorsun :)

az yemeye olabıldıgınce sık yemeye calısıyorum hasta olmam gerektı olmadım onun şişkinliği var

yok mu kızlar şişkinliği ödemi atacak bi öneriniz

Ben de ödem attırıcı bir şeyler arıyorum ama karpuz detoksu yapamam biliyorum :)

Ben ödem atsam da birkaç gün sonra tekrar ödem oluyor zaten vücudumda. Bu kadar çok ödem olmasının bir nedeni de kilolar zaten. Fazla kilo her zaman ödeme neden oluyor maalesef

hoşgeldiniz kızlar

hoşbulduk cnm saolll:)

cnm sen 60ları kesinlikle göreceksin. Maşallah istikarralı ve azimlisin. kendi kendine canını sıkma lüütfen...

cnm yeşilçay ve bol su iç.. biraz da olsa katkısı oluyo..

cnm sen 60ları kesinlikle göreceksin. Maşallah istikarralı ve azimlisin. kendi kendine canını sıkma lüütfen...

sen de hosgeldın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım hiç bozmadan istikrarlı bir biçimde devam edıyorum

hoşgeldiniz kızlar

Bu menü hafta sonu olduğu için böyledir umarım, çok düzensiz yoksa. Yukarda ben liste gönderdim, ona uymaya çalışırsan çok faydasını görürsün, daha önce 1 sene kadar burda kalan ve yaklaşık 30 kg. veren arkadaşımız hazırlamıştı o listeyi.

Ben de muhasebeciyim, Antalya'dayım ve 36 yaşındayım, 2 kızım var. Yeni gelenler de kendinizi tanıtırsanız kaynaşırız

Yeşil çay canım.

Çabuk giden çabuk gelir canım, bunu unutmayın ve uzun vadeye yayın kilo verme serüveninizi. ben aralıktan bu yana sitedeyim ve haftada 300-500 gr.vere vere geldim bu günlere, şok diyetlere itibar etmeyin, nacizane tavsiyem.

kadın dogumda yumruta cogaltıcı olarak ıse yarıyorseker:))bu ayda boyledeneyım dedım:))

1 st yuruyus ve ben sabah ogle arasında
- 1 dılım karpuz ve
- 2 tane altın basak form bızkuvı yedım ve eve geldım
*ögle:
-sehrıye corbası pısırıyorum canımıstedı yanndede
-yarım dılım kepek ekmek
-su

*aksam
-yogurt semız otu salatası ınsl..bırazda corba ıcerım gene esım yogurtlu makarna ıstedı aksama onda onu yapacaım ınsl..

kedii canım sen nereye gdyrsunn hayrdır yaaaaaa

Sabah canım kahvaltı istemediği için 30 tane badem yedim.

Bir süre geçtikten sonra çılbır yaptım kendime, birkaç gündür bir çılbır tutturdum gidiyorum :) 2 yumurtayla yaptım, sonra da üzerine 2 kaşık yoğurt koydum. Yanında 5 adet salatalık yedim, tok tutsun diye. 2 dilim de ekmek.

Arada 1 kahve içtim ve 1 parça çikolata hüplettim.

Evi toplarken, odayı temizlerken 15 tane badem daha.

Evde gözleme, börek ve kek vardı. Sağa baktım, sola baktım; en sonunda yarım gözleme yedim. Çok yağlı değildi ama bol peynirliydi. Yanında 1 bardak şekersiz kola.

Şimdi tekrar kahve ve 1 parça çikolata.

Akşam yemeği olarak da 1-2 kase yoğurt yicem.

Bugün ortalama 1500 kalori ediyor.

Ayağımdaki ve dizimdeki ağrı hafifledi ama halen tamamen geçmiş değil. Yürüyüşe gitmedim ama az da olsa dans etmeye çalıştım, ek olarak temizlik yaptım.

tsk ederım canım bn poset yesıl cay ıcıyorum faydası olur demı
listenin çıktısını alayım canım çok sağol

epeyyy karıştırmıssın mideyii:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…