En son hedefin 55 mi canım? Bence 45-47 kiloda fıstık gibi olursun :82:
Bence de başlığı boş bırakmayalım. Ben her fırsatta uğricam :)
ben bi 55i göreyimdeeeemziyorum ve sert diyetler uygulayamıyorum kızımın doğum gününe kadar hedefim bu ekim 3te 55 olmak istiyorum
yok canım Allah ne verdi ise çalışıyorum bn muhasebeciyim yasım 21 çalıstıgım yede yemek çıkıyo çıkan dan uygun olanlarını secıyorum mesela bugun öglen soslu spagettı, helva ve ayran var dı onları yemedım
ben bi 55i göreyimdeeeemziyorum ve sert diyetler uygulayamıyorum kızımın doğum gününe kadar hedefim bu ekim 3te 55 olmak istiyorum
ben kalori hesabı yapıyorum, yani yasaklı yiyecek yok. Evde veya bulunduğu ortamda ne varsa onları yiyorum ama kalori dahilinde. Mesela günlük 1200-1600 kalori aralığında besleniyorum. Senin yaptığın da aslında aynı şey ama sen sanırım kalorilerini hesaplamıyorsun.
Inşallah canım. Eminim, 55'i de 40'lı rakamları da göreceksin, azmi ve sabrı elden bırakmadığın sürece
Bak hem bebişin varmış. Sadece onu emzirirken bile egzersiz yapmış gibi kalori harcıyorsun :)
yok mu kızlar şişkinliği ödemi atacak bi öneriniz
maydanoz ye canım veya 3 gün karpu diyeti yap. sanah öğle akşam 500gram karpuz yada kiraz yiceksin 3 gün başka bişi yok ama yapabilirsen ne alaepey ödem atarsın
HIM maydonozu pek sevmem ama deniyeyim sagol canım aclık dan olurum 3 gunde :26:
deneyen bi arkadaşımız vardı ölmediiiiiiiiiii
ya benim karpuz getırme sansım yok emme kıraz getırebılırım denemek gerek aslında kac kılo verdıydıkı arkadasımız kendısı burda mı işin inceliğini öğrensek
3 günde 3 kilo
hoşgeldiniz kızlar
merhaba bn 80-89 grubundaydım tatilw giden arkadaslarımızın dan dolayı forum a gelen çok az bn de size takılmaya karar verdim uygun ise tabi
68 kılosun ve yakınıyorsun benım dövülmem gerek herhaldede ewet kılo çok kotu birsey hem saglık hem hayata motivasyonunla ama sen 68 kilosun ne guzel belli bir kilo ya gelmıssın artık gr gr oynatabılırsın sıkma canını lutfen harısı bana ve tum isteyenlere inş bnde görürüm o kiloları
hoşbulduk cnm saolll:)
cnm sen 60ları kesinlikle göreceksin. Maşallah istikarralı ve azimlisin. kendi kendine canını sıkma lüütfen...
cnm yeşilçay ve bol su iç.. biraz da olsa katkısı oluyo..
hoşgeldiniz kızlar
merhaba bn 80-89 grubundaydım tatilw giden arkadaslarımızın dan dolayı forum a gelen çok az bn de size takılmaya karar verdim uygun ise tabi
68 kılosun ve yakınıyorsun benım dövülmem gerek herhaldede ewet kılo çok kotu birsey hem saglık hem hayata motivasyonunla ama sen 68 kilosun ne guzel belli bir kilo ya gelmıssın artık gr gr oynatabılırsın sıkma canını lutfen harısı bana ve tum isteyenlere inş bnde görürüm o kiloları
hoşbulduk cnm saolll:)
cnm sen 60ları kesinlikle göreceksin. Maşallah istikarralı ve azimlisin. Kendi kendine canını sıkma lüütfen...
Cnm yeşilçay ve bol su iç.. Biraz da olsa katkısı oluyo..
Bu menü hafta sonu olduğu için böyledir umarım, çok düzensiz yoksa. Yukarda ben liste gönderdim, ona uymaya çalışırsan çok faydasını görürsün, daha önce 1 sene kadar burda kalan ve yaklaşık 30 kg. veren arkadaşımız hazırlamıştı o listeyi.hafta sonu neler yedım
cumartesi
sabah:kepeklı sandivinç, elma suyu
öglen:tavuk baget yarım k.ekmegı,maden suyu
arada kıraz yedım baya
aksam :1 lahmacunun 4/1 ini yedim zero kola ve salata ıle
pazar
sabah:1 bucuk kepek ekmegnıne sandıvınc yaptım peynır domates
öglen:bizimkiler dışarda iskender yedı alışveriş magazasında ben yemek katına bıle cıkmadım lıght çubuk kraker almıssım onu atıstırdım bırde sade dondurma yedım
aksam:kayısı,kiraz yedım
Ben de muhasebeciyim, Antalya'dayım ve 36 yaşındayım, 2 kızım var. Yeni gelenler de kendinizi tanıtırsanız kaynaşırızyok canım Allah ne verdi ise çalışıyorum bn muhasebeciyim yasım 21 çalıstıgım yede yemek çıkıyo çıkan dan uygun olanlarını secıyorum mesela bugun öglen soslu spagettı, helva ve ayran var dı onları yemedım
Yeşil çay canım.yok mu kızlar şişkinliği ödemi atacak bi öneriniz
3 günde 3 kilo
kadın dogumda yumruta cogaltıcı olarak ıse yarıyorseker:))bu ayda boyledeneyım dedım:))Selam canım,
Kadın doğum için ne işe yarıyor havuçlu su canım?
Aaaaa, ne oldu canım, neden ayrılıyosun, anlat derdini derman olalım, ama böyle de olmaz ki, bizi meraklar içinde bırakıp gitme lütfennnn.
bu menü hafta sonu olduğu için böyledir umarım, çok düzensiz yoksa. Yukarda ben liste gönderdim, ona uymaya çalışırsan çok faydasını görürsün, daha önce 1 sene kadar burda kalan ve yaklaşık 30 kg. Veren arkadaşımız hazırlamıştı o listeyi.
Ben de muhasebeciyim, antalya'dayım ve 36 yaşındayım, 2 kızım var. Yeni gelenler de kendinizi tanıtırsanız kaynaşırız
Yeşil çay canım.
çabuk giden çabuk gelir canım, bunu unutmayın ve uzun vadeye yayın kilo verme serüveninizi. Ben aralıktan bu yana sitedeyim ve haftada 300-500 gr.vere vere geldim bu günlere, şok diyetlere itibar etmeyin, nacizane tavsiyem.
sabah canım kahvaltı istemediği için 30 tane badem yedim.
Bir süre geçtikten sonra çılbır yaptım kendime, birkaç gündür bir çılbır tutturdum gidiyorum :) 2 yumurtayla yaptım, sonra da üzerine 2 kaşık yoğurt koydum. Yanında 5 adet salatalık yedim, tok tutsun diye. 2 dilim de ekmek.
Arada 1 kahve içtim ve 1 parça çikolata hüplettim.
Evi toplarken, odayı temizlerken 15 tane badem daha.
Evde gözleme, börek ve kek vardı. Sağa baktım, sola baktım; en sonunda yarım gözleme yedim. çok yağlı değildi ama bol peynirliydi. Yanında 1 bardak şekersiz kola.
şimdi tekrar kahve ve 1 parça çikolata.
Akşam yemeği olarak da 1-2 kase yoğurt yicem.
Bugün ortalama 1500 kalori ediyor.
Ayağımdaki ve dizimdeki ağrı hafifledi ama halen tamamen geçmiş değil. Yürüyüşe gitmedim ama az da olsa dans etmeye çalıştım, ek olarak temizlik yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?