70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz yeni gelen kısçeler..

Kızlar ben hala eski düzene geri dönemedim.Yiyip duruyorum ne bulursam artık.

Şimdi dışarı çıkacağım.Yemek yemeyim dışarda diye yemeğimi de yedim.

Ama sevdicekle buluşcam o işten çıkmış olcak aç olcak. Yemek yicek dayanamayıp yanında bende hüpletebilirim.

2 akşam yemeği yemiş olcam yani.

Yeşilçay falanda içemiyorum artık.Yaz geldi çekilmez oldu iyice.

Helpp!!!

Neyse ben şimdi kaçayım.

Anca giderim hava sıcak otobüs işkencesi çekicem şimdi

Akşama görüşürüz çııtır adayları.

tsk ederım canım bn poset yesıl cay ıcıyorum faydası olur demı
listenin çıktısını alayım canım çok sağol
Olur olur, ben de onlardan içiyorum. Tenekede çaykurun bergamot aromalısı var, onu da tavsiye ederim.

Slm canım,
Yemek yemeden dışarı çıksan nasıl olur? Bırakma ama kendini toparlanmaya çalış, ben de bıraktım 1.700 gr. olarak geri döndü bana, inşallah düzene koyacağım bu hafta.
Sende toparlan hadi bakayım, dışarı çıkmışken bolcana gezdir sevdiceği de, yürüyüş yapmış olursunuz. Yeşilçayı da bir şekilde tüketmeye çalış.

Imdat biri bana yardım etsın agzım hıc durmuyo habıre bisküvi çubuk ( form)canım acayıp seyler cekıyo bu ne boyle ya

Beyaz leblebi, kuru kayısı(3-4 ad.), hurma (3-4 ad), yağsız süt 1 bardak, ayran 1 bardak bunlar ara öğün olabilir. Kendini çoık mu kastın, diyet yapıcam, zayıflicam diye, ben de ne zaman dikkat edicem desem senin gibi saldırmaya başlardım, sağlıklı besleneceğim demen lazım öncelikle, bunu kafana koy, biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı besleniyoruz. Salata türü bütün yeşilliklerden sınırsızca tüketebilirsin. Kendini 38 beden pantolonların içinde hayal et, o bisküvilerden ömrünce yedin de ne geçti eline bunları düşün.

HAY AĞZINA SAGLIK KARDEŞ kastım kendımı ama hıc boyle olmamıstım bısküvi falan hıc yemezdım diyette 1 paket kayısılı form biskuvıyı bıtırdim hasta olacagım oolamadım gıttı olsam rahatlayacagım biraz

bu zamanlarda da 1 bardak süt içine çubuk tarçın atıp içmeyi deneyebilirsin, tatlı krizini kesiyor veya 1 tatlı kaşığı pekmez ile, sonuçta en az kalori ile atlatman bu dönemi önemli. Hiç kasma kendini, rahat ol, o zaman daha kolay verirsin.

Imdat biri bana yardım etsın agzım hıc durmuyo habıre bisküvi çubuk ( form)canım acayıp seyler cekıyo bu ne boyle ya

Bol bol salatalık yiyebilirsin, salatalığın hem kalorisi çok düşük hem de tok tutuyor. 1 kase yoğurt yiyebilirsin, 1 kasede 120 kalori var ve yine oldukça doyurucu. 10-15 tane badem ya da fındık yiyebilirsin. Kuruyemişler de doyurucu ama yerken dikkatli olmak lazım kalorileri biraz fazla. Tabii ki içebiliyorsan bir de bol su içmelisin, nefsini köreltiyor insanın.

haklısın canım bakalım hayırlısı ile su gunu de bı atlatayım
bugun neler yemısım
sabah:kepeklı sandıvınc,elma suyu
arada :kbar 90 kalorı dıyordu onu
öglen:bamya yemegı,salata
arada 1 paket içinde 6 tane bisküvi var form kaysılı
aksama Allah kerım
arada limonlu maden suyu süt tozlu sekersız cafe baska bu kadar

Bugunki menum...erkn yaziyrm umarim aksam bisi tikistirmam

Sabah
2dilim ekmkle kasarli tost
3zeytin
1catal krem peynir
Yesil cay

Ara
Yok

Ogle
1kase yogurt corbasi
4yk mantarli tavuk sote
Salata
Karpuz (cok az)

Ara
1elma

Aksam
1kase yogurt corbasi
Tavuklu salata

2lt su..yesil cay..turk kahvesi

Devran kanksss sen ne yaptin :))) cumaya en az1500

canım sevdicekle yemek yesydin keşke evde yemeseydin :26:
çünkü o yerken muhtemelen sen de yiceksin o zaman 2 akşam yemeği çok olurdu :26:
gittiğiniz yerlerde de mutlaka diyete uygun şey olur herhlde.. salata-ızgara filan öyle şeyler ye..
dikkat et canım benim bak 2 ay kaldı nişana..
hadi beraber zayıflayalım topiğin çıtır gelinleri olaraktan

menüm

sabah

bir küçük armut ve karpuz

akşam

bir tavuk but salata 2 dilim tam buğday ekmeği 2 kırmızı bibir

sabahtan beri su içiyorum ve eşim gelene kadar canım bişi istemediği için öğlen yemedim:103:

selam yawrular,
nasilsinizblack baska bir zayiflama topiginde tartismis sanirim o yuzden gitmis pisim eger okuyorsan burayi geri donnnnnnnnnnnnnpire icin yorgan yakma..o topige ugramazsin olur biter yawrummbizi birakma ama yaaaaa

Son düzenleme:
selam yawrular,
nasilsinizblack baska bir zayiflama topiginde tartismis sanirim o yuzden gitmis pisim eger okuyorsan burayi geri donnnnnnnnnnnnnpire icin yorgan yakma..o topige ugramazsin olur biter yawrummbizi birakma ama yaaaaa

ben araştırdım ama tartışma göremedim orayada özel sorunlarımdan ayrılıyorum yazmışş ama bunları okuyosannn bize ayıp ediosun biz seni bu kadar düşünürken sana kızgınımm pisim

kız kim benmi geçicem senii hahahahayyt ilk defa bu söylediğine katılmıyorum üzgünüm bu yüzden,,dediğim gibi öncedende,,,2ay boyunca ye iç yat pozisyonunda olan ben hala yeni düzenime adapte olamadım,,oyüzden pek ümitli değilim,heleki spor yapıyorumyaa iyice kilom azalmıyo artıyoilk zamanlarında olurmuş artış ama bendeki nedense halen devam ediyo:26:
bakalım geçen hafta boyunca eşim gündüzdeydi haliyle akşam yemeğinde evde oldu ve 8 bilemedin 9 larda yendi hep yemek,,geç geldi bazen 10da yendi üstüne bide osaatten sonra yemek sonrası meşhur eğlencesi meyve ve çekirdek çay e bende katılıyorum ister istemez,,noldu kaldım öyle,,amadünden itibaren yeni hafta boyunca eşim hep 15te gidicek akşamları kendim tekimhafif besleniyorum buda beni mutlu ediyo
bir hafta çıldır bihafta dengele modu benim hayatım yapcak bişey yok
eşimle yine iddaya girdim ama pek ciddi değil eskisi gibi stres yapmıyorum ama 1ayda 10cm incelmem lazım,bu sefer kilo değil cm'ine girdik

haydi bakalım

zerra=61.2
triendy=62.2

üzerinden yarışa başladık cuma görüşmek üzere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…