Olur olur, ben de onlardan içiyorum. Tenekede çaykurun bergamot aromalısı var, onu da tavsiye ederim.tsk ederım canım bn poset yesıl cay ıcıyorum faydası olur demı
listenin çıktısını alayım canım çok sağol
Slm canım,Hoşgeldiniz yeni gelen kısçeler..
Kızlar ben hala eski düzene geri dönemedim.Yiyip duruyorum ne bulursam artık.
Şimdi dışarı çıkacağım.Yemek yemeyim dışarda diye yemeğimi de yedim.
Ama sevdicekle buluşcam o işten çıkmış olcak aç olcak. Yemek yicek dayanamayıp yanında bende hüpletebilirim.
2 akşam yemeği yemiş olcam yani.
Yeşilçay falanda içemiyorum artık.Yaz geldi çekilmez oldu iyice.
Helpp!!!
Imdat biri bana yardım etsın agzım hıc durmuyo habıre bisküvi çubuk ( form)canım acayıp seyler cekıyo bu ne boyle ya
Beyaz leblebi, kuru kayısı(3-4 ad.), hurma (3-4 ad), yağsız süt 1 bardak, ayran 1 bardak bunlar ara öğün olabilir. Kendini çoık mu kastın, diyet yapıcam, zayıflicam diye, ben de ne zaman dikkat edicem desem senin gibi saldırmaya başlardım, sağlıklı besleneceğim demen lazım öncelikle, bunu kafana koy, biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı besleniyoruz. Salata türü bütün yeşilliklerden sınırsızca tüketebilirsin. Kendini 38 beden pantolonların içinde hayal et, o bisküvilerden ömrünce yedin de ne geçti eline bunları düşün.
HAY AĞZINA SAGLIK KARDEŞ kastım kendımı ama hıc boyle olmamıstım bısküvi falan hıc yemezdım diyette 1 paket kayısılı form biskuvıyı bıtırdim hasta olacagım oolamadım gıttı olsam rahatlayacagım biraz
Imdat biri bana yardım etsın agzım hıc durmuyo habıre bisküvi çubuk ( form)canım acayıp seyler cekıyo bu ne boyle ya
bu zamanlarda da 1 bardak süt içine çubuk tarçın atıp içmeyi deneyebilirsin, tatlı krizini kesiyor veya 1 tatlı kaşığı pekmez ile, sonuçta en az kalori ile atlatman bu dönemi önemli. Hiç kasma kendini, rahat ol, o zaman daha kolay verirsin.
Hoşgeldiniz yeni gelen kısçeler..
Kızlar ben hala eski düzene geri dönemedim.Yiyip duruyorum ne bulursam artık.
Şimdi dışarı çıkacağım.Yemek yemeyim dışarda diye yemeğimi de yedim.
Ama sevdicekle buluşcam o işten çıkmış olcak aç olcak. Yemek yicek dayanamayıp yanında bende hüpletebilirim.
2 akşam yemeği yemiş olcam yani.
Yeşilçay falanda içemiyorum artık.Yaz geldi çekilmez oldu iyice.
Helpp!!!
menüm
sabah
bir küçük armut ve karpuz
akşam
bir tavuk but salata 2 dilim tam buğday ekmeği 2 kırmızı bibir
sabahtan beri su içiyorum ve eşim gelene kadar canım bişi istemediği için öğlen yemedim:103:
bu ne kız bişey yememişsin
yerim canım her zaman ama istemedi canım bugün hava sıcaakk yemek falan yiyemedimyediklerime saydım bugün yememek için kendimi zorlamadım yaneee
selam yawrular,
nasilsinizblack baska bir zayiflama topiginde tartismis sanirim o yuzden gitmis pisim eger okuyorsan burayi geri donnnnnnnnnnnnn pire icin yorgan yakma..o topige ugramazsin olur biter yawrumm bizi birakma ama yaaaaa
anladım canım ah keşke benimde yiyesim gelmese
Bilemedim tuğba sen beni geçersin ben boğazıma pek hakim olamıyorum
Ben cuma 61.2 kg dim
Bu cuma hdefim 59 lar
Ama dün cok kaçırdım
Yarışsakmi ki
Hadi yarışalım
Belki gaza gelir 59 lari tekrar görürüm
Dört gün var yapabilirim inşallah
Ama sennnnnn spor yapiyomussun
Ben yiyip içip yatiyom
Pisim neden ayrıldın kızzzzzz
Kim üzdü seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?