70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunlarıı inşallah istediğiniz kiloya inersiniz yakın zamanda

kız senden bitanede burda var kimmi tabiki beeeeeeeeeennnnnn:18: ne bulursam yiyorum bigün bişey kaçamak yapmazsam diğer gün mutlaka kaçıyo biyerdeenn

hatunlarrr hepinizee iyi gecelerrrrrrrrrrrr eksilerle uyanınnnn inş

blackcat sende gelip bunları okucan biliyorummm bize açıklama borçlusunnnn

Evde misafiler ve onlara ikram edilen binbir çeşit yemek, çerez, tatlı vs var. Allah tarafından sınanıyorum ben galiba. Hemen yatayım da zincirleme bir kazanın önüne geçeyim

Herkese iyi geceler.

Valla artık çok geçti yedim dışardada :26::26:

Haklısın bundan sonra yemicem evde aslında dışarda yememek için yemiştim ama olmadı gene.

Bulduk bişeyler işte. Tavuk ızgara,çorba yedim ama fantayı da götürdüm yani. :26:

selam yawrular,
nasilsinizblack baska bir zayiflama topiginde tartismis sanirim o yuzden gitmis pisim eger okuyorsan burayi geri donnnnnnnnnnnnnpire icin yorgan yakma..o topige ugramazsin olur biter yawrummbizi birakma ama yaaaaa

Selam beybiiiii...Napıııyooon?

kız senden bitanede burda var kimmi tabiki beeeeeeeeeennnnnn:18: ne bulursam yiyorum bigün bişey kaçamak yapmazsam diğer gün mutlaka kaçıyo biyerdeenn

Bu aralarda bende öyleyim valla. Bi dur demek lazım artık. Yoksa nişanımda dobiç bi gelin adayı olucam

ya kafayı yiycem benim bmı neden gözükmüyor nedeeeenn,sabah gözüküyodu daha niye gittiii,bir bilen varsaa heeeelllppp

EDİT=allah allah gözükmeye başlamış gene neyse sorun çözüldü.....

Son düzenleme:
ben 2/3(jillian'da level 2de 3.günümü yani) yapmaya gidiyorrruumm,,çok yorgunum yapıp hemen yatıcam:95::95:iyi geceleeerr

Son düzenleme:
Haklısın bundan sonra yemicem evde aslında dışarda yememek için yemiştim ama olmadı gene.

Bulduk bişeyler işte. Tavuk ızgara,çorba yedim ama fantayı da götürdüm yani.

evdekini yemeseydin yine çok olmazdı da neyse canım olsun üzülmee ama bundan sonra dikkat et olur mu tatlım

iyi geceler kizlarbugun cok keyfim yoktucok ugrayamadim topige..yarin guzel bir gun olur umarimmm..

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım.
Bu nasıl bir menüdür böyle, çoook eksik ve düzensiz, sabahları mutlaka kahvaltı yapmaya çalış, domaters-salatalık-biber-maydanoz bunlar çok önemli, aralarını yapmaya çalış, akşam da mümkünse ekmek yeme, çorba ve salata ekleyebilirdin, ve her öğünde mutlaka yoğurt tüketmeye çalış, 2 kaşık dahi olsa. Yoğurdun yağ yakıcı özelliği var,metaboloizma hızlandırıcı.

iyi geceler kizlarbugun cok keyfim yoktucok ugrayamadim topige..yarin guzel bir gun olur umarimmm..
Neyin var şeker, anlat rahatlarsın.

Herkese günaydınlarrrr, geleceğin çıtır çerezleri
Nasılsınız bakem, sıcaklarla aranız nasıl.
Ben de cumadan beri +1 kg fazla çıktım tartıda, umarım ödemdir, oysa haftasonu falan da dikkat etmiştim. İnşallah cumaya kadar gider de, eksi bir rakam görürüm, hepimiz görürüz.

İnşallah çanım hepimiz eksileri görürüz
Ama sen dikkat ettiysen kesin ekside olursun
Bende cumaya göre bir kg artidayim ama yediğimden tabi
Dün anlamsız bı sekilde yedim
Ac olmadığım halde
Yarım nutella kavanozu ve yarımdan fazla ekmek banamisin demedi
Fadimecim senin iki kızın vardı dimi
Benim kız Eylül de 13 ü bitirecek
Ama bu sene sıkıntılıyiz en ufak bişeyde alevleniyor
Seninkiler nasıl sennapiyosun canım
Beni cok üzüyor cok canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…