- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
merhaba bn 80-89 grubundaydım tatilw giden arkadaslarımızın dan dolayı forum a gelen çok az bn de size takılmaya karar verdim uygun ise tabi
68 kılosun ve yakınıyorsun benım dövülmem gerek herhaldede ewet kılo çok kotu birsey hem saglık hem hayata motivasyonunla ama sen 68 kilosun ne guzel belli bir kilo ya gelmıssın artık gr gr oynatabılırsın sıkma canını lutfen harısı bana ve tum isteyenlere inş bnde görürüm o kiloları
sağol cnm aydınlattığın için:)) artık böyle böyle anlaşacağız.. en hareketki topik burası cnm emin ol:) artık olanla yetinmeye çalışırz. çünkü ben anladım ki kilo vermek bir grup işiymiş.. dilerim hepimiz hedefimizdeki kiloya sağlıkla ulaşırız..
teşekkür ederim cnm saol.. kesinlikle canlandırmak azım. kalabalıklaştıkça motivasyonu artıyor insanın..
hoşgeldiniz geleceğin çıtır hatunlarıı inşallah istediğiniz kiloya inersiniz yakın zamandaMerhaba arkadaşlar :)
En kısa zamanda 80 sınırını aşıp 70'li rakamları görmek istiyorum.
Diğer başlıklarda yazıyorum ama buraya da bir uğrayayım dedim, müstakbel 70-79 kilo adayı olarak :76:
Neler yapıyorsunuz? Hangi diyetleri uyguluyorsunuz, kilo verme süreciniz nasıl geçiyor vs merak ediyorum :)
Hoşgeldiniz yeni gelen kısçeler..
Kızlar ben hala eski düzene geri dönemedim.Yiyip duruyorum ne bulursam artık.
Şimdi dışarı çıkacağım.Yemek yemeyim dışarda diye yemeğimi de yedim.
Ama sevdicekle buluşcam o işten çıkmış olcak aç olcak. Yemek yicek dayanamayıp yanında bende hüpletebilirim.
2 akşam yemeği yemiş olcam yani.
Yeşilçay falanda içemiyorum artık.Yaz geldi çekilmez oldu iyice.
Helpp!!!
Olur olur, ben de onlardan içiyorum. Tenekede çaykurun bergamot aromalısı var, onu da tavsiye ederim.
Slm canım,
Yemek yemeden dışarı çıksan nasıl olur? Bırakma ama kendini toparlanmaya çalış, ben de bıraktım 1.700 gr. olarak geri döndü bana, inşallah düzene koyacağım bu hafta.
Sende toparlan hadi bakayım, dışarı çıkmışken bolcana gezdir sevdiceği de, yürüyüş yapmış olursunuz. Yeşilçayı da bir şekilde tüketmeye çalış.
canım sevdicekle yemek yesydin keşke evde yemeseydin :26:
çünkü o yerken muhtemelen sen de yiceksin o zaman 2 akşam yemeği çok olurdu :26:
gittiğiniz yerlerde de mutlaka diyete uygun şey olur herhlde.. salata-ızgara filan öyle şeyler ye..
dikkat et canım benim bak 2 ay kaldı nişana..
hadi beraber zayıflayalım topiğin çıtır gelinleri olaraktan
selam yawrular,
nasilsinizblack baska bir zayiflama topiginde tartismis sanirim o yuzden gitmis pisim eger okuyorsan burayi geri donnnnnnnnnnnnn pire icin yorgan yakma..o topige ugramazsin olur biter yawrumm bizi birakma ama yaaaaa
kız senden bitanede burda var kimmi tabiki beeeeeeeeeennnnnn:18: ne bulursam yiyorum bigün bişey kaçamak yapmazsam diğer gün mutlaka kaçıyo biyerdeenn
Haklısın bundan sonra yemicem evde aslında dışarda yememek için yemiştim ama olmadı gene.
Bulduk bişeyler işte. Tavuk ızgara,çorba yedim ama fantayı da götürdüm yani.
evdekini yemeseydin yine çok olmazdı da neyse canım olsun üzülmee ama bundan sonra dikkat et olur mu tatlım
Ah edebilsem canım. Ne oluyo bana anlamıyorum.
Herşey yiyesim var. Herşeye tembellik ederim ama yemeğe etmiyorum bi türlü.
iyi geceler kizlarbugun cok keyfim yoktu cok ugrayamadim topige..yarin guzel bir gun olur umarimmm..
geçer canım canını sıkma..
adet dönemindeysen ondan da olabilir..
toparlarsın sen
iyi akşamlar kızlar
İyi geceler canım. İnşallah ciddi bişeyin yoktur. Yarın güzel olsun gel topiğe....
Daha yeni bitti adet dönemi
toparlan o zaman kız
İyi geceler canım. İnşallah ciddi bişeyin yoktur. Yarın güzel olsun gel topiğe....
Daha yeni bitti adet dönemi
Afiyet olsun canım.haklısın canım bakalım hayırlısı ile su gunu de bı atlatayım
bugun neler yemısım
sabah:kepeklı sandıvınc,elma suyu
arada :kbar 90 kalorı dıyordu onu
öglen:bamya yemegı,salata
arada 1 paket içinde 6 tane bisküvi var form kaysılı
aksama Allah kerım
arada limonlu maden suyu süt tozlu sekersız cafe baska bu kadar
Bu nasıl bir menüdür böyle, çoook eksik ve düzensiz, sabahları mutlaka kahvaltı yapmaya çalış, domaters-salatalık-biber-maydanoz bunlar çok önemli, aralarını yapmaya çalış, akşam da mümkünse ekmek yeme, çorba ve salata ekleyebilirdin, ve her öğünde mutlaka yoğurt tüketmeye çalış, 2 kaşık dahi olsa. Yoğurdun yağ yakıcı özelliği var,metaboloizma hızlandırıcı.menüm
sabah
bir küçük armut ve karpuz
akşam
bir tavuk but salata 2 dilim tam buğday ekmeği 2 kırmızı bibir
sabahtan beri su içiyorum ve eşim gelene kadar canım bişi istemediği için öğlen yemedim:103:
Neyin var şeker, anlat rahatlarsın.iyi geceler kizlarbugun cok keyfim yoktu cok ugrayamadim topige..yarin guzel bir gun olur umarimmm..
Herkese günaydınlarrrr, geleceğin çıtır çerezleri
Nasılsınız bakem, sıcaklarla aranız nasıl.
Ben de cumadan beri +1 kg fazla çıktım tartıda, umarım ödemdir, oysa haftasonu falan da dikkat etmiştim. İnşallah cumaya kadar gider de, eksi bir rakam görürüm, hepimiz görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?