yok bir daha bozmak falan düzenli devam edecegım leblebinin 1 avucu 20 kalorı mış alayım koyayım acıkınca yıyım
bnm yeni bir diyet bulmam lazımmm
Bende istiyorum değişik bişey böyle. Gaza getircek ümitlendircek bir diyet lazım banada
yee ama abartmaaa kuzum
merhabalar..ya delircem bırak peşimi 66bırak artık beni.bi ara 69 bırakmıyo diye çırpınıyordum şimdi 66.ya geçen hafta ne güzelwerdim bu hafta kaçamakta yapmadım 4 gün oldu tık yokkk..bakalım cumaya kadar dewam bi gelişme olsun ne olur.bu hafta 2 kilo hedefliyordum oysaa..ama daha gram wermedim.cumaya tatile çıkabilirim we ozaman bi güzel yerim..bittim ben bittim..:18::18::18::18::18::18:
nasıl verdın ne kadar sure de canımçok güzel kılo vermıssın masallah
mart 18den bu yana 17 kilo işte.arada çok bozdum aslında şuana kadar 55 olacaktım da yabi aralarda bi kaç hafta bile tıka basa yediğim oldu.ondan hep durakladım kaldım.pişmanım..6 ay önce doğum yaptım.göbek warya o göbek deli etcek beni.helede basenler bacaklar..çıldırcammmm
Doğum kiloları daha çabuk verilir, bir de emziriyorsan... Zaten emzirmek bile başlı başına bir egzersiz. 500 kalori harcanıyormuş.
yok canım emzirmiyorum.oğlumdada böyle oldu sütüm hemen bitiyor benim.5 ayı zorla bbitirdik ..bide oğlumda küçük ikisinin kiloları üst üste bindi.oğlumun kilolarını wermeden kıza hamile kaldım.92 kiloyla doğuma gittim 87 ile geldim.we artık 55 olmak istiyorum
yok canım emzirmiyorum.oğlumdada böyle oldu sütüm hemen bitiyor benim.5 ayı zorla bbitirdik ..bide oğlumda küçük ikisinin kiloları üst üste bindi.oğlumun kilolarını wermeden kıza hamile kaldım.92 kiloyla doğuma gittim 87 ile geldim.we artık 55 olmak
istiyorum
mart 18den bu yana 17 kilo işte.arada çok bozdum aslında şuana kadar 55 olacaktım da yabi aralarda bi kaç hafta bile tıka basa yediğim oldu.ondan hep durakladım kaldım.pişmanım..6 ay önce doğum yaptım.göbek warya o göbek deli etcek beni.helede basenler bacaklar..çıldırcammmm
1. hamilelikten sonra kendini pek toparlayamadan 2. si olmuş. Doğrudur, ikisi de üst üste binmiş. Ama neyse ki hayli kilo vermişsin, çoğu gitmiş azı kalmış. Boyun kaç?
bu kiloya gelmişsin ya canımm gerisinide verirsin
sen takıntı yapmıssın canım boyun kac kılon çok guzel Allah bagıslasın bebegını
amin canım 1.60 boyyy kısaaa
her şey dahil tatile giderseniz diyeti unut bir kereInsanın gözü dönüyor :)
yarım pansiyon ya da butik oteller iyi bu durumda :)
Her şey dahil tatile giderseniz diyeti unut bir kereİnsanın gözü dönüyor :)
Yarım pansiyon ya da butik oteller iyi bu durumda :)
Kalori hesabı yapabilirsiniz kızlar. Her şeyden ölçü dahilinde yiyerek.
onlarda da tadı çıkmıyor:18:
Herşey dahil iyi hoş da, kilo alma konusunda da süper etkisi oluyor tabii. Geçenlerde biz de yarım pansiyon gittik, içeçek paralı, su paralı, tadı çıkmıyor valla, geçmiş yıllarda herşey dahil gitmiştik, herşeyden bol bol iç-ye. Yarım pansiyon ekonomik açıdan da daha pahalıya geliyor aslında düşünürsen, ama biz şirketten gitmiştik neyseki, cebimizden para çıkmadı, ama bol bol çay-kahve de içtim diyemicem, sadece ikindi ücretsizdi çay saatinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?