arkadaşlar meraba benide aranıza alırmısınız:26: öncelikle kendimi tanıtayım 1.63 boyunda 71 kilo esmer tatlımı tatlı bi bayanım etrafımdakiler tarafından hep beğenilmeme ragmen şu kahrolası kilolar yüzünden bi türlü kendimle barışamıyorum sanki hep bir tarafım eksik ama artık eksikleri tamamlama zamanı geldikendimi bildim bileli hep tombik bir bayandım 65 -68 arası gidip geliyordu kilom en son tartıya çıktığımda 71 kiloyu görünce çok üzülmüştüm ama bir türlü bu kilolardan kurtulmak için harekete geçemedim yeni evliyim 1 ay oldu eşim kilomu sorun etmesede hamileliğe hazır olmam için bu kilolardan kurtulmam gerektiğine inanıyorum yoksa bu kilolarla bide hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum sizden destek almak motive olmak motive etmek için burdayım hadi bismillah...:)
Bende geldim ama hepiniz gibi çok kalmadan gideceklerden olmak istiyorum
Ben 168 boyunda ve maalesef 75 kiloyum 3 ay sonra düğünüm var 65 olmak istiyorum ama tek başıma yapamayacağımı düşündüğüm için sizin aranıza katılmaya karar verdim.Ayın 4 ünde b-fit e yazıldım iş çıkışı oraya gidiyorum 1 saat kadar sporumu yapıyorum şimdilik memnunum ama işin içine bana özel verilen diyet listemide katmak zorundayım yoksa olmuyor çok iyi biliyorum hepinizden kocaman kocaman destek bekliyorum :18:
Bende geldim ama hepiniz gibi çok kalmadan gideceklerden olmak istiyorum
Ben 168 boyunda ve maalesef 75 kiloyum 3 ay sonra düğünüm var 65 olmak istiyorum ama tek başıma yapamayacağımı düşündüğüm için sizin aranıza katılmaya karar verdim.Ayın 4 ünde b-fit e yazıldım iş çıkışı oraya gidiyorum 1 saat kadar sporumu yapıyorum şimdilik memnunum ama işin içine bana özel verilen diyet listemide katmak zorundayım yoksa olmuyor çok iyi biliyorum hepinizden kocaman kocaman destek bekliyorum :18:
hayırlı olsun canımAllahtamamını erdir sin hiç merak etme 3 ay da verırsın forum çok guzel destek olunca da
Kızlar haftalık kilo bildirimi yapıyor muyuz? Şayet yapıyorsak hangi gün?
verırsın cnm bnmm ınsl... dıkkt et kosturmacan baslar zten yakında dugun ıcın yemenede dkkt edersen oldu bu ıs bol su ıc yesıl cay ıc oncelıkle bunlara dktt et odem atsın vucudunnnBende geldim ama hepiniz gibi çok kalmadan gideceklerden olmak istiyorum
bgn ogle arasından sonra alısverıse cıktım awm carsı fılan 2-3 st rahat gezdık bır pantolon etegı aldım hafta sonu dugun ıcın ama kalıbı dar sanırım kı 44
beden oldu cunku ama lcw dan 40 bedene etek aldım yanıonunla aynı benden de gıbı oldu gıyınınce:)
etek pantolanun ustune de gorumcem de facto dan bluz almıs hedıye bana onu gıymeyı dusunuyorum sızce nasl olur etekpantolan kıremıt rengı bluz da beyazz sızceeeee nslll kızlarrr
cuma gunlerı yapıyoruz hemen hemen hher hafta kımın yapacagı degsyr cumaya yakın topıkde soylenır kıme msj atacagımızzz ınsl..gusel kg ler verırısın sende bısımlee
Bence kiremit rengi etek pantolon üstüne beyaz bluz çok güzel olur ama inşallah bluz da çok bol değildir, hem bluz hem pantolon bol olursa hoş durmayabilir. Ben etek pantolonları çok seviyorum ama şu kiloda ve bedende onlar bile güzel durmuyorŞöyle bir en azından 75 olsaydım iyiydi :)
bide boyun uzunsa daha güzel duruyor :)
evet canim her cuma sabah bildirim yapiyoruz..bildirim sekliKızlar haftalık kilo bildirimi yapıyor muyuz? Şayet yapıyorsak hangi gün?
foto cekip,yuklersen daha iyi yorum yapariz tatlimoncelık menumde :
-07:00 ıncır suyumm 1 kayısı
-10:00
*1 haslanmıs yumurta
*2-3 dal semız otu
*3zeytın
*1 ınce dlm kepek ekmegı
*1 brdk sekersız cay
-11:00
*2 kayısı
*1 kucuk seftalı
*1 kıraz
-12:00
*2yaprak ıcı(yaprak sararken attım azıma:)
*yesıl cay
-16:00
*1 kepce guvec
*1 ymk kasıgı prınc pılavı
*3 kasık cacık
*2-3 caltal karpuz kucuk dılımm
18:00
*aksam yemegı cnm ıstemyr gene yarak saracagımıcınden yerımbıraz oglen cokoldu cunkuuuuuuuu hafta sonunaca 71lerı gormek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bgn ogle arasından sonra alısverıse cıktım awm carsı fılan 2-3 st rahat gezdık bır pantolon etegı aldım hafta sonu dugun ıcın ama kalıbı dar sanırım kı 44
beden oldu cunku ama lcw dan 40 bedene etek aldım yanıonunla aynı benden de gıbı oldu gıyınınce:)
etek pantolanun ustune de gorumcem de facto dan bluz almıs hedıye bana onu gıymeyı dusunuyorum sızce nasl olur etekpantolan kıremıt rengı bluz da beyazz sızceeeee nslll kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?