70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hoşgeldinn sende benm gibi yenisin hemen hemen aynı kilo ve boydayız :) aynı durum bende de var kendimle barışık hiç deilim

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldınızzzzzzzzzzzzz
öglen:nohut yemegı,pilav,cacık var dı
1 kepçe nohut ve xaxık yedım pilav yemedım suan sade maden suyumu içiyorum

slm kızlar. ben diyete bir türlü motive olamıyorum diye hiç tavsiye etmediğim bir şey yaptım. kendime ceza olsun diye. isveç diyetine başladım. ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanırım beni,m ki çakma isveç olacak:)) kendime göre değişiklikler yapacağım. yazayım menümü
sabah
1 nescafe

öğlen
2 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık

akşam
haşlama tavuk göğsü
salata

ara
1 muz

su ve yeşil çay..

Bende geldim ama hepiniz gibi çok kalmadan gideceklerden olmak istiyorum

Ben 168 boyunda ve maalesef 75 kiloyum 3 ay sonra düğünüm var 65 olmak istiyorum ama tek başıma yapamayacağımı düşündüğüm için sizin aranıza katılmaya karar verdim.Ayın 4 ünde b-fit e yazıldım iş çıkışı oraya gidiyorum 1 saat kadar sporumu yapıyorum şimdilik memnunum ama işin içine bana özel verilen diyet listemide katmak zorundayım yoksa olmuyor çok iyi biliyorum hepinizden kocaman kocaman destek bekliyorum :18:

Aramıza hoşgeldin müstakbel gelin :123:

hayırlı olsun canımAllahtamamını erdir sin hiç merak etme 3 ay da verırsın forum çok guzel destek olunca da

Son düzenleme:
hayırlı olsun canımAllahtamamını erdir sin hiç merak etme 3 ay da verırsın forum çok guzel destek olunca da

Amin inşallah bugün ev bakmalara başladık hazırlık aşamaları zorlu geçicek sanırım ama özellikle kilo konusunda sizden destek alacağıma eminim hayırlısı diyelim bakalım :13:

ben birde dunku menumu yazayim

Sabah 1 dilim ekmek kucuk kase patates salatasi domates
Ara buzlas
Oglen kucuk kase corba 1 dilim ekmek
Ara kiraz
Aksam taze fasulye 1 küçük tabak bulgur pilavi yogurt
Ara 1 küçük sekerpare kiraz

2.5 litre su 1 saat tempolu yürüyüş dun boyle gecti bakalim bugun nasil gececek

30 badem
1 kase yoğurt
1 fincan Türk kahvesi
1 dilim kek (kendime özel yaptım, light)
6 köfte
5-6 kaşık salata
1 kase çorba
2 salatalık
1 fincan Türk kahvesi
1 parça çikolata

Ortalama 1350 kalori.

1,75 lt su. 1,5 saat yürüyüş

Kızlar haftalık kilo bildirimi yapıyor muyuz? Şayet yapıyorsak hangi gün?

oncelık menumde :
-07:00 ıncır suyumm 1 kayısı
-10:00
*1 haslanmıs yumurta
*2-3 dal semız otu
*3zeytın
*1 ınce dlm kepek ekmegı
*1 brdk sekersız cay
-11:00
*2 kayısı
*1 kucuk seftalı
*1 kıraz

-12:00
*2yaprak ıcı(yaprak sararken attım azıma:)

*yesıl cay

-16:00
*1 kepce guvec
*1 ymk kasıgı prınc pılavı
*3 kasık cacık
*2-3 caltal karpuz kucuk dılımm

18:00
*aksam yemegı cnm ıstemyr gene yarak saracagımıcınden yerımbıraz oglen cokoldu cunkuuuuuuuu hafta sonunaca 71lerı gormek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bgn ogle arasından sonra alısverıse cıktım awm carsı fılan 2-3 st rahat gezdık bır pantolon etegı aldım hafta sonu dugun ıcın ama kalıbı dar sanırım kı 44
beden oldu cunku ama lcw dan 40 bedene etek aldım yanıonunla aynı benden de gıbı oldu gıyınınce:)

etek pantolanun ustune de gorumcem de facto dan bluz almıs hedıye bana onu gıymeyı dusunuyorum sızce nasl olur etekpantolan kıremıt rengı bluz da beyazz sızceeeee nslll kızlarrr

cuma gunlerı yapıyoruz hemen hemen hher hafta kımın yapacagı degsyr cumaya yakın topıkde soylenır kıme msj atacagımızzz ınsl..gusel kg ler verırısın sende bısımlee

verırsın cnm bnmm ınsl... dıkkt et kosturmacan baslar zten yakında dugun ıcın yemenede dkkt edersen oldu bu ıs bol su ıc yesıl cay ıc oncelıkle bunlara dktt et odem atsın vucudunnn

Bence kiremit rengi etek pantolon üstüne beyaz bluz çok güzel olur ama inşallah bluz da çok bol değildir, hem bluz hem pantolon bol olursa hoş durmayabilir. Ben etek pantolonları çok seviyorum ama şu kiloda ve bedende onlar bile güzel durmuyor Şöyle bir en azından 75 olsaydım iyiydi :)

cuma gunlerı yapıyoruz hemen hemen hher hafta kımın yapacagı degsyr cumaya yakın topıkde soylenır kıme msj atacagımızzz ınsl..gusel kg ler verırısın sende bısımlee

Hoşbulduk canım

Ben de gerektiğinde liste yapabilirim. Madem sırayla liste yapılıyor; herkes sorumluluğunu yerine getirmeli, taşın altına elini koymalı. Ben sorumluluk almaya hazırım

Son düzenleme:

bide boyun uzunsa daha güzel duruyor :)

evet canim her cuma sabah bildirim yapiyoruz..bildirim sekli
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

foto cekip,yuklersen daha iyi yorum yapariz tatlimmenu de guzel bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…