Canım 17 kilo vermişsin 4 ayda nerdeyse, bundan daha da hızlı verirsen zaten geri alman kolay olur, bence sabırlı olmalısın, çok güzel vermişsin şimdiye kadar, bundan sonra da verirsin. Önemli olan kalıcı kilo vermek bunu unutma lütfen, beslenme tarzımızı hep aynı şekilde koruyabilirsek, bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu ara ben de gitmiştim otele, yıllık izne falan çıktım, hemen 1.7 kg. aldım ve ondan kötüsü bel çevrem 72'ye düşmüş, sabah ölçtüm 80 olmuş, çok moralim bozuldu açıkçası. Keşke hep zayıf kalsak.:18:
gitmiyor anacım gitmiyor.. gidecekte ben tatile çıkcam diye telaşlanıyorum işte..
merhaba aranıza yeni katıldım bugun itibariyle 72 kiloyum :) ama bu kiloları kafama çok takar oldum aynaya baktıgımda sanki hala 90 kiloyum gibi geliyor moralim yerle bir açıkcası60 kilo olmak istiyorum vermem gereken 12 kilom daha var..
Herşey dahil iyi hoş da, kilo alma konusunda da süper etkisi oluyor tabii. Geçenlerde biz de yarım pansiyon gittik, içeçek paralı, su paralı, tadı çıkmıyor valla, geçmiş yıllarda herşey dahil gitmiştik, herşeyden bol bol iç-ye. Yarım pansiyon ekonomik açıdan da daha pahalıya geliyor aslında düşünürsen, ama biz şirketten gitmiştik neyseki, cebimizden para çıkmadı, ama bol bol çay-kahve de içtim diyemicem, sadece ikindi ücretsizdi çay saatinde.
merhaba aranıza yeni katıldım bugun itibariyle 72 kiloyum :) ama bu kiloları kafama çok takar oldum aynaya baktıgımda sanki hala 90 kiloyum gibi geliyor moralim yerle bir açıkcası60 kilo olmak istiyorum vermem gereken 12 kilom daha var..
keşke ah keşke yesek yesek kilo almasak..bi zamanlar 84tüm şimdi 66.o kilodan bu hale nasıl geldiysem inşallah bu haldende 55 i görcem..Canım 17 kilo vermişsin 4 ayda nerdeyse, bundan daha da hızlı verirsen zaten geri alman kolay olur, bence sabırlı olmalısın, çok güzel vermişsin şimdiye kadar, bundan sonra da verirsin. Önemli olan kalıcı kilo vermek bunu unutma lütfen, beslenme tarzımızı hep aynı şekilde koruyabilirsek, bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu ara ben de gitmiştim otele, yıllık izne falan çıktım, hemen 1.7 kg. aldım ve ondan kötüsü bel çevrem 72'ye düşmüştü, sabah ölçtüm 80 olmuş, çok moralim bozuldu açıkçası. Keşke hep zayıf kalsak.:18:
hoşgellldinnnnnnnnnn çokda kilolu değilsinnn be canım
hoşgeldin canım aramıza..burayı takip et inan çok güzel kilo werirsiin.bide kendine inan ..
hoşbuldukkk :) 60 kilo olsam sanırım bu takıntılı halimden kurtulucakmışım gibi geliyor martta 90 kiloydum sonra spor diyet derken 72 leri gördüm bugun bunada şükür aslında ama yinede moralimi çok bozuyor bu kilolar daha evli deilim bide evlensem çocuk yapsam kim bilir nasıl olurum :)
Hoşbuldukkk :) 60 kilo olsam sanırım bu takıntılı halimden kurtulucakmışım gibi geliyor martta 90 kiloydum sonra spor diyet derken 72 leri gördüm bugun bunada şükür aslında ama yinede moralimi çok bozuyor bu kilolar daha evli deilim bide evlensem çocuk yapsam kim bilir nasıl olurum :)
bugünü hafif geciştirirsen canım yağa dönüşmez yedikleringunde en az 2 tane ıcıyorum sekerım ama dün kü yedıklerım den sonraa kendıme cok kızıyorum habıre kavgalıyım kendımle
tebrik ederim canımmSelam arkadaşlar
Dün gece zor da olsa uyumayı başardım ve hiç kaçamak yapmadım :124:
Bugün tartıda -500 gram gördüm, çok mutluyum :)
Şimdi şöyle güzel, köpüklü bir Türk kahvesini hak ettim :)
menü güzel yawrum ama sıkıldın hep aynı şeyleri yemekten dimiSlm şekerlerr......
Bugünkü menüm
Sabah:
2 kayısı
yarım simit
Ara:
soda
Öğle:
4 yk. nesfit
1 ufak kutu süt
ara:
yeşil çay
Akşam:
yoğurt
salata
off off kuzu ergenlik çağındaki her genç böyle oluyo sanırımm,Allah dayanma sabrı versin:18:Ahhh canım hiç sorma, aynı sorunlar bizde de var. Laf söylenmiyor ki, hemen öfffler, tühler. Benimki zaten hep sorunluydu, kardeşi olduğundan beri, kardeşiyle hiç geçinemez, sürekli yarış içinde, ona şunu aldınız, ona bunu aldınız, her zaman kıyaslıyor, oysaki ikisine de eşit davranıyoruz. Abla gibi davranmıyor hiç, koruyup kollayacağı yere, sürekli kavga halindeler, işten yorgun argın gelipte bir de onlar kavga ettimi halimi hayal bile edemezsin, resmen çıldırıyorum. Bilemiyorum bu zamane çocuklarını nasıl mutlu edeceğiz, şimdiye kadar hiç mutlu, tatminkar olduğunu görmedimki, doyumsuz, şükürsüz,vssssssss vs.
Allah akıl fikir versin ama beni çoook üzüyor maalesef.
Geçmişe mazi derler canım, cumaya daha var, toparlanmaya bak, akşam hafif geçir.
Bu nasıl bir menüdür şeker???
iyiyim bebişim bugün sağolGünaydııııııııııııııııııın kısçeler.
Günaydın canım. Bizim buralar daha tam yaz göremedi iyiz burda Ankarada
Günaydın canımmm. Amiin amin eksiler bi görünse.
Günaydın beybiDaha iyimisin bugün ?
Bazen oluyo canım sıkma kendini. Saat başı yemek yemişsin
Üzülme pişmanlık hissetmen olumlu bişey.
Biliyorum canım istemiyo ama bişeyler yemelisin zayıflamak için de bişeyler yemeye ihtiyacın var
Tebrikler beybi. Türk kahvesini hakkettin elbet ama ödülleri abartma
Günaydın canım. Akşama yemekte eklesen nasıl olur?
Bende istiyorum değişik bişey böyle. Gaza getircek ümitlendircek bir diyet lazım banada
canım paylaşmıştım önceden ama yine de yazıyım 3 gün durmaksızın yeşilçay içersen,duraklama kırılıyomuş dene istersenmerhabalar..ya delircem bırak peşimi 66bırak artık beni.bi ara 69 bırakmıyo diye çırpınıyordum şimdi 66.ya geçen hafta ne güzelwerdim bu hafta kaçamakta yapmadım 4 gün oldu tık yokkk..bakalım cumaya kadar dewam bi gelişme olsun ne olur.bu hafta 2 kilo hedefliyordum oysaa..ama daha gram wermedim.cumaya tatile çıkabilirim we ozaman bi güzel yerim..bittim ben bittim..:18::18::18::18::18::18:
hoşgeldin canımmerhaba aranıza yeni katıldım bugun itibariyle 72 kiloyum :) ama bu kiloları kafama çok takar oldum aynaya baktıgımda sanki hala 90 kiloyum gibi geliyor moralim yerle bir açıkcası60 kilo olmak istiyorum vermem gereken 12 kilom daha var..
canım patateste nişasta olduğu için çok fazla tüketilmesi önerilmiyor,bilgineHanımlar akşam için patates çorbası yapıyorum. Tavsiye ederim, hem lezzetli hem de kalorisi az
canım patateste nişasta olduğu için çok fazla tüketilmesi önerilmiyor,bilgine
arkadaşlar meraba benide aranıza alırmısınız:26: öncelikle kendimi tanıtayım 1.63 boyunda 71 kilo esmer tatlımı tatlı bi bayanım etrafımdakiler tarafından hep beğenilmeme ragmen şu kahrolası kilolar yüzünden bi türlü kendimle barışamıyorum sanki hep bir tarafım eksik ama artık eksikleri tamamlama zamanı geldikendimi bildim bileli hep tombik bir bayandım 65 -68 arası gidip geliyordu kilom en son tartıya çıktığımda 71 kiloyu görünce çok üzülmüştüm ama bir türlü bu kilolardan kurtulmak için harekete geçemedim yeni evliyim 1 ay oldu eşim kilomu sorun etmesede hamileliğe hazır olmam için bu kilolardan kurtulmam gerektiğine inanıyorum yoksa bu kilolarla bide hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum sizden destek almak motive olmak motive etmek için burdayım hadi bismillah...:)
çok iyi kilo vermişsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?