70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba aranıza yeni katıldım bugun itibariyle 72 kiloyum :) ama bu kiloları kafama çok takar oldum aynaya baktıgımda sanki hala 90 kiloyum gibi geliyor moralim yerle bir açıkcası 60 kilo olmak istiyorum vermem gereken 12 kilom daha var..

Kiloyu korumak kilo vermekten daha zor maalesef

gitmiyor anacım gitmiyor.. gidecekte ben tatile çıkcam diye telaşlanıyorum işte..

Canım 17 kilo vermişsin 4 ayda nerdeyse, bundan daha da hızlı verirsen zaten geri alman kolay olur, bence sabırlı olmalısın, çok güzel vermişsin şimdiye kadar, bundan sonra da verirsin. Önemli olan kalıcı kilo vermek bunu unutma lütfen, beslenme tarzımızı hep aynı şekilde koruyabilirsek, bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu ara ben de gitmiştim otele, yıllık izne falan çıktım, hemen 1.7 kg. aldım ve ondan kötüsü bel çevrem 72'ye düşmüştü, sabah ölçtüm 80 olmuş, çok moralim bozuldu açıkçası. Keşke hep zayıf kalsak.:18:

Son düzenleme:

Aramıza hoşgeldin canım :124:

5 kilo alıp dönmesem bari işte..70leri bidaha görmek istemiyorum.

hoşgellldinnnnnnnnnn çokda kilolu değilsinnn be canım

hoşgeldin canım aramıza..burayı takip et inan çok güzel kilo werirsiin.bide kendine inan ..

keşke ah keşke yesek yesek kilo almasak..bi zamanlar 84tüm şimdi 66.o kilodan bu hale nasıl geldiysem inşallah bu haldende 55 i görcem..

hoşgellldinnnnnnnnnn çokda kilolu değilsinnn be canım

Hoşbuldukkk :) 60 kilo olsam sanırım bu takıntılı halimden kurtulucakmışım gibi geliyor martta 90 kiloydum sonra spor diyet derken 72 leri gördüm bugun bunada şükür aslında ama yinede moralimi çok bozuyor bu kilolar daha evli deilim bide evlensem çocuk yapsam kim bilir nasıl olurum :)

çok iyi kilo vermişsin canım

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Daha çoluk çocuk yokken bu haldeyim, bir de doğursam kimbilir ne halde olucam :111:

Hanımlar akşam için patates çorbası yapıyorum. Tavsiye ederim, hem lezzetli hem de kalorisi az

gunde en az 2 tane ıcıyorum sekerım ama dün kü yedıklerım den sonraa kendıme cok kızıyorum habıre kavgalıyım kendımle
bugünü hafif geciştirirsen canım yağa dönüşmez yediklerin
tebrik ederim canımm
Slm şekerlerr......

Bugünkü menüm

Sabah:
2 kayısı
yarım simit

Ara:
soda

Öğle:
4 yk. nesfit
1 ufak kutu süt

ara:
yeşil çay

Akşam:
yoğurt
salata
menü güzel yawrum ama sıkıldın hep aynı şeyleri yemekten dimibelki videodan bişeyler kaparsın
[video=youtube;OZI3RDe0uK4]http://www.youtube.com/watch?v=OZI3RDe0uK4&feature=player_embedded[/video]
off off kuzu ergenlik çağındaki her genç böyle oluyo sanırımm,Allah dayanma sabrı versin:18:
iyiyim bebişim bugün sağolvideo paylaştım bi göz at istersen

canım paylaşmıştım önceden ama yine de yazıyım 3 gün durmaksızın yeşilçay içersen,duraklama kırılıyomuş dene istersen

hoşgeldin canım
Hanımlar akşam için patates çorbası yapıyorum. Tavsiye ederim, hem lezzetli hem de kalorisi az
canım patateste nişasta olduğu için çok fazla tüketilmesi önerilmiyor,bilgine

arkadaşlar meraba benide aranıza alırmısınız:26: öncelikle kendimi tanıtayım 1.63 boyunda 71 kilo esmer tatlımı tatlı bi bayanım etrafımdakiler tarafından hep beğenilmeme ragmen şu kahrolası kilolar yüzünden bi türlü kendimle barışamıyorum sanki hep bir tarafım eksik ama artık eksikleri tamamlama zamanı geldikendimi bildim bileli hep tombik bir bayandım 65 -68 arası gidip geliyordu kilom en son tartıya çıktığımda 71 kiloyu görünce çok üzülmüştüm ama bir türlü bu kilolardan kurtulmak için harekete geçemedim yeni evliyim 1 ay oldu eşim kilomu sorun etmesede hamileliğe hazır olmam için bu kilolardan kurtulmam gerektiğine inanıyorum yoksa bu kilolarla bide hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum sizden destek almak motive olmak motive etmek için burdayım hadi bismillah...:)

canım patateste nişasta olduğu için çok fazla tüketilmesi önerilmiyor,bilgine

Koskoca tencereye 2 tane orta boy patates koydum canım. Yarım havuç, 1 soğan ve 5 kaşık erişte. 1 yumurta ve 1 kaşık unla da terbiye ettim, hepsi bu :) Geriye kalan su :90:

Hoşgeldin canım

Bence çok doğru düşünüyorsun, halihazırda kilon varken hamile kalmamalısın, zaten hamilelik sürecinde kilo alacaksın. Hatta ideal kilonun bile biraz altına düşmekte fayda var hamilelik öncesi. Böylece hamilelikte alınan kilolar göze fazla batmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…