70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben tabloyu yaparim ama cuma gunu 12:00ye kadar bildirimleri yapabilirseniz..cunku cuma 6da otobusum var,annemlere gidiyorum persembeye kadar topige giremiycem kizlar haberiniz olsun+larla gelmek istemiyorummmm:18::18::18:ama anne yemeklerine de dayanamammmmmm:18::18::18::18:

Son düzenleme:
bugunku menumu paylasiyim
sabah
uyaninca
1 tk keten tohumu
1 catal beyaz peynir attim agzima ise gec kaldim,bisey hazirlayamadim nuget aldim yanima

ara
6-7 findik
kahve

ogle
yine ayni

ara
yesilcay

aksam

fotograftaki tavuk kadar bi posta daha yedimmm
gidakliycam sanirimm bugunn

acikirsam findik,badem yicem..yesilcay da icerim sanirim

Hoşbulduk canım

Ben de gerektiğinde liste yapabilirim. Madem sırayla liste yapılıyor; herkes sorumluluğunu yerine getirmeli, taşın altına elini koymalı. Ben sorumluluk almaya hazırım
cnm ısteyen yapıyorrr zorunluı dgl yanııı ıstersen dersın o hafta sen yaparsın

esımın amcası aradı hazırladımm olara gdyrzz dıger amcası gelmıs de hemde yuruyus olacakk hehe 30 dk * 2 :1 st heheytt arabamız kayın babısde cunkumm daha ıyı olduuuu hemdee heheyttttttt gorusuruzz canlarımmmm

evet canim her cuma sabah bildirim yapiyoruz..bildirim sekli
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

foto cekip,yuklersen daha iyi yorum yapariz tatlimmenu de guzel bu arada
tmm seker yuklerım fotoyu en gec yarınn :)) ama dıjıtalı kabul etmyrr bu byk glyr dıyrr ayarını blyrsanız yazında daha kolay olur oyle yuklemem esımı beklemem en azındann

bugunku menumu paylasiyim

Menünü çok beğendim, çok hafif :)

Haşlanmış tavuğu çok yesen de sorun değil, pek bir kalorisi yok zaten ama nugget işlenmiş olduğu için fazla yememekte fayda var

Menülerinin fotoğraflarını eklemen de şahane olmuş, çok hoşuma gitti.

Ben de yapayım diyorum ama üşeniyorum :76:

slm kızlar,ben hep bebek isteyenler topiklerindeydim bi d eburaya göz atayım dedim ve giden kiloları görünce epey bi moral oldu bana..ben tüp bebek tedavilerinden sonra kendimi 79 kiloda buldum boyum da 1.63,şimdi 74lere geldim.epey zorlandım ama meğersem ben polikistik over hastasıymışım,o da insülin direnci yaparmış...insülin direnci de kolay kilo aldırp verdirmezmiş...şimdi çocuk isityorsam 10 kilo vermemi söyledi doktorum en az,bi yandan da gliffor kullanıyorum,u şekeri düzenleyici..bana önerielriniz var mı,baze irademe sahip olamıyorum hele de yaz zamanı,dondurmalar varken:)

Iyi aksamlar herkese

Sabah
1muz
2dilim ekmkle tost
1catal krem peynir
3zeytin

Ogle
Yarim kase corba
5catal ispanak yemegi
Cok az karpuz

Aksam
1kase corba
1muz
Yarim avuc siyah uzum

1.5lt su..yesil cay..sekersiz turk kahvesi

Bugun sacmasapan seylr yedim..yemk yiyesim gelmiyor ya
Muzu da hasta oldgm icin yemek zorunda kaldim

Biliyorum canım bu diyeti ben bunu uygulamıştım işte azcık değiştirerek mesela akşam üstü tost yapıyodum burda kızlar fazla dedi.

Onu çıkarmıştım..

Hoşgeldin canım. İnşallah amacına sağlıklı bi biçimde ulaşırsın.

Sende hoşgeldin şeker. Bi çok açıdan destek görürsün burda. Emin ol

Tamam canım bana uyar ben yaparım 12ye kadar.

Herkese Günaydınnnn
Tüm kısçeler nedelerr :44::44::44:
bugünkü menüm

Uyanınca
2 erik
2 kocaman bardak su

Kahvaltı
6 yk nesfit
1 ufak kutu süt

Ara
1 avuç leblebi

Öğle
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt

Ara
1 avuç leblebi

Akşam
4 yk. kabak yemeği
yoğurt
salaya

Ara
1 dilim kavunn

günaydııınn;

iki gündür yoktum, oğlum hasta idi işe de gelemedim.
diyet de yalan oldu şu sıralar tabi

umarım herkes iyidir, ilk fırsatta geçmişi okuyacağım

tuniii, hoşgeldin canım gördüm seni aşağıda

günaydın tatlımmenü güzelkimse yok dediğin gibi yawrumnora hatun nerde,kpssde geçti..teşrif etmiycek mi aramızaaa bu arada sınavı nasıl geçmiş noranın:26:

günaydın canımçok çok geçmiş olsun,işallah önemli bişeyi yoktur:26:

günaydın tatlımmenü güzelkimse yok dediğin gibi yawrumnora hatun nerde,kpssde geçti..teşrif etmiycek mi aramızaaa bu arada sınavı nasıl geçmiş noranın:26:

Günaydın cnmm nora sınava eylülde girecekmiş.hala ders çalışıyor.bu gün onunla en başından başlıyoruz.öncesi yok bu gün ilk günümüz

Son düzenleme:

heeey, selam canım benim
norayla yeniden bir başlangıç yapıyormuşsunuz
beni de alsanıza aranıza
oğlumun hastaığı sarstı beni, yeniden motive olmaya ihtiyacım var

gell cnm sende gel.bak şunları yapıcaz.

1 hayatımızda ilk defa diyete başlıyormuşuz gibi başlıyoruz.öncesi yok.bundan sonrası var.
2 her ana yemekten önce 2 kocaman bardak su içicez
3 her gün istisnasız spor yapıcaz
4 her hafta noranın hedefi 2 kg bnm 1 kg. buna odaklanıcaz
5 su içmeyi asla ihmal etmicez
6 bundan sonra hiç ama hiç kaçamak yapmıcaz !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…