cnm ısteyen yapıyorrr zorunluı dgl yanııı ıstersen dersın o hafta sen yaparsınHoşbulduk canım
Ben de gerektiğinde liste yapabilirim. Madem sırayla liste yapılıyor; herkes sorumluluğunu yerine getirmeli, taşın altına elini koymalı. Ben sorumluluk almaya hazırım
tmm seker yuklerım fotoyu en gec yarınn :)) ama dıjıtalı kabul etmyrr bu byk glyr dıyrr ayarını blyrsanız yazında daha kolay olur oyle yuklemem esımı beklemem en azındannevet canim her cuma sabah bildirim yapiyoruz..bildirim sekli
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
foto cekip,yuklersen daha iyi yorum yapariz tatlimmenu de guzel bu arada
bugunku menumu paylasiyim
canim telefondan cekersen kolayca yuklersin 1 mb falan olursa..tmm seker yuklerım fotoyu en gec yarınn :)) ama dıjıtalı kabul etmyrr bu byk glyr dıyrr ayarını blyrsanız yazında daha kolay olur oyle yuklemem esımı beklemem en azındann
bugünü hafif geciştirirsen canım yağa dönüşmez yediklerin
tebrik ederim canımm
menü güzel yawrum ama sıkıldın hep aynı şeyleri yemekten dimibelki videodan bişeyler kaparsın
[video=youtube;OZI3RDe0uK4]http://www.youtube.com/watch?v=OZI3RDe0uK4&feature=player_embedded[/video]
off off kuzu ergenlik çağındaki her genç böyle oluyo sanırımm,Allah dayanma sabrı versin:18:
iyiyim bebişim bugün sağolvideo paylaştım bi göz at istersen
canım paylaşmıştım önceden ama yine de yazıyım 3 gün durmaksızın yeşilçay içersen,duraklama kırılıyomuş dene istersen
hoşgeldin canım
canım patateste nişasta olduğu için çok fazla tüketilmesi önerilmiyor,bilgine
arkadaşlar meraba benide aranıza alırmısınız:26: öncelikle kendimi tanıtayım 1.63 boyunda 71 kilo esmer tatlımı tatlı bi bayanım etrafımdakiler tarafından hep beğenilmeme ragmen şu kahrolası kilolar yüzünden bi türlü kendimle barışamıyorum sanki hep bir tarafım eksik ama artık eksikleri tamamlama zamanı geldikendimi bildim bileli hep tombik bir bayandım 65 -68 arası gidip geliyordu kilom en son tartıya çıktığımda 71 kiloyu görünce çok üzülmüştüm ama bir türlü bu kilolardan kurtulmak için harekete geçemedim yeni evliyim 1 ay oldu eşim kilomu sorun etmesede hamileliğe hazır olmam için bu kilolardan kurtulmam gerektiğine inanıyorum yoksa bu kilolarla bide hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum sizden destek almak motive olmak motive etmek için burdayım hadi bismillah...:)
Bende geldim ama hepiniz gibi çok kalmadan gideceklerden olmak istiyorum
Ben 168 boyunda ve maalesef 75 kiloyum 3 ay sonra düğünüm var 65 olmak istiyorum ama tek başıma yapamayacağımı düşündüğüm için sizin aranıza katılmaya karar verdim.Ayın 4 ünde b-fit e yazıldım iş çıkışı oraya gidiyorum 1 saat kadar sporumu yapıyorum şimdilik memnunum ama işin içine bana özel verilen diyet listemide katmak zorundayım yoksa olmuyor çok iyi biliyorum hepinizden kocaman kocaman destek bekliyorum :18:
kizlar ben tabloyu yaparim ama cuma gunu 12:00ye kadar bildirimleri yapabilirseniz..cunku cuma 6da otobusum var,annemlere gidiyorum persembeye kadar topige giremiycem kizlar haberiniz olsun+larla gelmek istemiyorummmm:18::18::18:ama anne yemeklerine de dayanamammmmmm:18::18::18::18:
Herkese Günaydınnnn
Tüm kısçeler nedelerr :44::44::44:
bugünkü menüm
Uyanınca
2 erik
2 kocaman bardak su
Kahvaltı
6 yk nesfit
1 ufak kutu süt
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
Ara
1 avuç leblebi
Akşam
4 yk. kabak yemeği
yoğurt
salaya
Ara
1 dilim kavunn
günaydın canımgünaydııınn;
iki gündür yoktum, oğlum hasta idi işe de gelemedim.
diyet de yalan oldu şu sıralar tabi
umarım herkes iyidir, ilk fırsatta geçmişi okuyacağım
tuniii, hoşgeldin canım gördüm seni aşağıda
günaydın canımçok çok geçmiş olsun,işallah önemli bişeyi yoktur:26:
günaydın tatlımmenü güzel kimse yok dediğin gibi yawrum nora hatun nerde,kpssde geçti..teşrif etmiycek mi aramızaaa bu arada sınavı nasıl geçmiş noranın:26:
coco zerraa nbrsiniz çıtırlarımmm bnmmm
heeey, selam canım benim
norayla yeniden bir başlangıç yapıyormuşsunuz
beni de alsanıza aranıza
oğlumun hastaığı sarstı beni, yeniden motive olmaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?