canım paylaşmıştım önceden ama yine de yazıyım 3 gün durmaksızın yeşilçay içersen,duraklama kırılıyomuş dene istersen[/COLOR
Foto görmeden bişey diyemicem, ben de dijitalden aktarıyorum sorun olmuyor. Orda aktaracağın zaman seçenekler olması lazım, menün de güzel bu arada.oncelık menumde :
-07:00 ıncır suyumm 1 kayısı
-10:00
*1 haslanmıs yumurta
*2-3 dal semız otu
*3zeytın
*1 ınce dlm kepek ekmegı
*1 brdk sekersız cay
-11:00
*2 kayısı
*1 kucuk seftalı
*1 kıraz
-12:00
*2yaprak ıcı(yaprak sararken attım azıma:)
*yesıl cay
-16:00
*1 kepce guvec
*1 ymk kasıgı prınc pılavı
*3 kasık cacık
*2-3 caltal karpuz kucuk dılımm
18:00
*aksam yemegı cnm ıstemyr gene yarak saracagımıcınden yerımbıraz oglen cokoldu cunkuuuuuuuu hafta sonunaca 71lerı gormek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bgn ogle arasından sonra alısverıse cıktım awm carsı fılan 2-3 st rahat gezdık bır pantolon etegı aldım hafta sonu dugun ıcın ama kalıbı dar sanırım kı 44
beden oldu cunku ama lcw dan 40 bedene etek aldım yanıonunla aynı benden de gıbı oldu gıyınınce:)
etek pantolanun ustune de gorumcem de facto dan bluz almıs hedıye bana onu gıymeyı dusunuyorum sızce nasl olur etekpantolan kıremıt rengı bluz da beyazz sızceeeee nslll kızlarrr
İyi yolculuklar canım, umarım artılarla dönmezsin.kizlar ben tabloyu yaparim ama cuma gunu 12:00ye kadar bildirimleri yapabilirseniz..cunku cuma 6da otobusum var,annemlere gidiyorum persembeye kadar topige giremiycem kizlar haberiniz olsun+larla gelmek istemiyorummmm:18::18::18:ama anne yemeklerine de dayanamammmmmm:18::18::18::18:
Geçmiş olsun canım, o hastalık bende de olmuştu berbat bişey. Muz ve patates haşlaması tavsiye etmişti doktor o zaman.günaydııınn;
iki gündür yoktum, oğlum hasta idi işe de gelemedim.
diyet de yalan oldu şu sıralar tabi
umarım herkes iyidir, ilk fırsatta geçmişi okuyacağım
tuniii, hoşgeldin canım gördüm seni aşağıda
harika, ben de varım ben de
özellikle spor yapmazsam dövün beni tamam mı
tam ınsl...gırdım bıleee hehe 1. lt suyum bıtmek uzeree ve yesıl cayy hemde motıve oluruz ınsl...
kızlar yuruyuz de spora gırer dımı
Allah kolaylık versin, tebrik ederim azmine de ayrıca.gunaydın canmmm evt bendede aynı durum kac gundur kayısı yıyorum ama gecmedı ya pöfffff:2:
olur esımde yurumeyı dusunuyor gercı o olmasada gundur ben en az 30 dk da olsa yuruyorum hehehepekı gunluk net -lıste yapacagızz dımı ıınsl..nete musıt oldugumuzdan berı yanıııı
gunaydın cnm bennmde utum beklıyr gıdıeyımde yapayımyafff 3 makıne camasır ve utu hehehe benı beklerrr k sonra marketedgcgm evde bırsey yok gercu cuma aksamıda memlekete gdcegmm esımın ark.dugunlerı var heralde c.tesı aksam esım ısten cıkınca gdrzzzzz kacamakk yok dugun yemeklerı desen hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aman yaz gelince zaten ne yiyeceğimizi şaşırır olduk ki, insanın canı bişey istemiyor zaten. Ama işte bu arada menüler karışınca kilocuklar da geliyor. Tavuk da iyi fikir, afiyet olsun. Bu arada alışverişini kendin yapamıyor musun?Kahvaltı (11:00) :Nesfit
Öğlen (14:00) : 2 dilim kavun
Ara (15:00) : Salatalık
Ara (16:30) : 1 dilim kavun
Akşam (19:00 civarı) : Dışarda olacağııım
Kızlar akşam dışarda olacağım yine. Tavuk ızgara salata yemeyi düşünüyorum ama
Çok sık çıktık bu ara para suyunu çekiyor.Yiyemezsem de en kötü ihtimal simit-ayran olacaktır.
Öğlen ki kavuna gelince evde ne yemek var ne yoğurt var ne tavuk var ne de diyet ekmek var.
Bu yüzden yiyecek bişey bulamadım.Artık bıktım da alın demekten.Diyette olduğumu bile bile alınmıyor ekmek.
Ahhh ah, sorma ben de ilaç kullanıyodum, +800 gr.olarak döndü bana, çok moralim bozuluyor, acilen spora başlamam gerek.hemen bugün başlıyorum canım yeşil çaya.bakalım fayda görecekmiyim.hala gram gitmedi bu nedir yaaaaaa..yeşil çay war ama sewmediğim için içmiyordum..bakalım deneyeyim inşallah işe yarar..
kızlar bende 70.4 ve 69.4 kg arasında gidip geliyorum boyum 1.78 ama yine de fazlalıklar çıkıyor hedefim 60-58
Yarından itibaren 'Dukan diyeti'ne başlıyorum kitabımı aldım akşam güzelce notlarımı aldım menülerimi hazırladım bugünde alışverişimi yapıcam :) fena halde hırs yaptım yeterli gaza sahibim bakalım neler olacak
Akşama kadar olan kısmı hafif tutmuşsun, bu güzel. Böylece akşam dışarıdayken kendine daha fazla seçenek sunmuş oluyorsun :)
Tercih eder misin bilemiyorum ama lahmacun, döner vs de yiyebilirsin. Canan Karatay lahmacunun masum yiyeceklerden olduğunu söylüyor çünkü hamuru ince ve üzerinde de et var.
verırsın cnm bnmm ınsl... dıkkt et kosturmacan baslar zten yakında dugun ıcın yemenede dkkt edersen oldu bu ıs bol su ıc yesıl cay ıc oncelıkle bunlara dktt et odem atsın vucudunnn
Dukan ile güzel kiloı verenler var, ama ilerde kalıcı böbrek hastalığı yaptığını söylemişti, haberlerde doktorlar. Bizim burda güzel bir listemiz var, onu tavsiye ederim sana dukan yerine.
Foto görmeden bişey diyemicem, ben de dijitalden aktarıyorum sorun olmuyor. Orda aktaracağın zaman seçenekler olması lazım, menün de güzel bu arada.
İyi yolculuklar canım, umarım artılarla dönmezsin.
Geçmiş olsun canım, o hastalık bende de olmuştu berbat bişey. Muz ve patates haşlaması tavsiye etmişti doktor o zaman.
Ben şimdiden döveyim, testi misali
Allah kolaylık versin, tebrik ederim azmine de ayrıca.
Aman yaz gelince zaten ne yiyeceğimizi şaşırır olduk ki, insanın canı bişey istemiyor zaten. Ama işte bu arada menüler karışınca kilocuklar da geliyor. Tavuk da iyi fikir, afiyet olsun. Bu arada alışverişini kendin yapamıyor musun?
İnşallah bol paralı günleri de görürsün canım, çalışmayı düşünüyo musun peki? Mesleğin falan var mıydı, neredendin bir de bu arada?Hayır canım ya. Çalışmıyorum ki param da yok.
Olsa çıkıp çıkıp giderim.Para isteyince de sorun oluyor sürekli. Biraz böyle karmaşık geçecek napıyım.
Sevdicekle konuştum mangalda tavuk ızgara ve salata ayran a karar verdik.
İnşallah bol paralı günleri de görürsün canım, çalışmayı düşünüyo musun peki? Mesleğin falan var mıydı, neredendin bir de bu arada?
öğle yemeğimi yedim ama hiç doymadım
sanırım midem kocaman oldu doygunluk hissini unuttu :44:
öğle yemeğimi yedim ama hiç doymadım
sanırım midem kocaman oldu doygunluk hissini unuttu :44:
Bol bol salatalık ye. Salatalığın kalorisi çok düşük ama tok hissettiriyor. Kendini tok hissedene kadar ye, ardından da bir bardak su iç. İnan, yer kalmaz midende
Dayan biraz canım. Bi kaç güne alışırsın yediğin kadar miktara.
Sakın doymadım diye yeniden yeme.Yeni başlangıç yapmışsınız ne güzel.
oooooooo topic ölmüşte ağlayanı yok
NARÇİÇEĞİ nasılsın ? üzülme be tatlısı sen istedikten sonra eninde sonunda istediğin kiloda olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?