70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım paylaşmıştım önceden ama yine de yazıyım 3 gün durmaksızın yeşilçay içersen,duraklama kırılıyomuş dene istersen[/COLOR

hemen bugün başlıyorum canım yeşil çaya.bakalım fayda görecekmiyim.hala gram gitmedi bu nedir yaaaaaa..yeşil çay war ama sewmediğim için içmiyordum..bakalım deneyeyim inşallah işe yarar..

Foto görmeden bişey diyemicem, ben de dijitalden aktarıyorum sorun olmuyor. Orda aktaracağın zaman seçenekler olması lazım, menün de güzel bu arada.

İyi yolculuklar canım, umarım artılarla dönmezsin.
Geçmiş olsun canım, o hastalık bende de olmuştu berbat bişey. Muz ve patates haşlaması tavsiye etmişti doktor o zaman.

harika, ben de varım ben de
özellikle spor yapmazsam dövün beni tamam mı
Ben şimdiden döveyim, testi misali

tam ınsl...gırdım bıleee hehe 1. lt suyum bıtmek uzeree ve yesıl cayy hemde motıve oluruz ınsl...

kızlar yuruyuz de spora gırer dımı

Allah kolaylık versin, tebrik ederim azmine de ayrıca.

Aman yaz gelince zaten ne yiyeceğimizi şaşırır olduk ki, insanın canı bişey istemiyor zaten. Ama işte bu arada menüler karışınca kilocuklar da geliyor. Tavuk da iyi fikir, afiyet olsun. Bu arada alışverişini kendin yapamıyor musun?

Son düzenleme:
hemen bugün başlıyorum canım yeşil çaya.bakalım fayda görecekmiyim.hala gram gitmedi bu nedir yaaaaaa..yeşil çay war ama sewmediğim için içmiyordum..bakalım deneyeyim inşallah işe yarar..
Ahhh ah, sorma ben de ilaç kullanıyodum, +800 gr.olarak döndü bana, çok moralim bozuluyor, acilen spora başlamam gerek.

Dukan ile güzel kiloı verenler var, ama ilerde kalıcı böbrek hastalığı yaptığını söylemişti, haberlerde doktorlar. Bizim burda güzel bir listemiz var, onu tavsiye ederim sana dukan yerine.

Canım lahmacun pek sevmem de.Döner de çok sık yedim bu aralar.

Ne güzel hafif başlamışım hafif bitireyim canım ya.

verırsın cnm bnmm ınsl... dıkkt et kosturmacan baslar zten yakında dugun ıcın yemenede dkkt edersen oldu bu ıs bol su ıc yesıl cay ıc oncelıkle bunlara dktt et odem atsın vucudunnn

canım yeşil çay değilde şu 9 hayat çayı varya onunda içinde yeşil çay var ondan içsem diyorum ama fayda gören var mı onu bilemiyorum

Dukan ile güzel kiloı verenler var, ama ilerde kalıcı böbrek hastalığı yaptığını söylemişti, haberlerde doktorlar. Bizim burda güzel bir listemiz var, onu tavsiye ederim sana dukan yerine.

Ben listeyi görmedim. Rica etsem liste hakkında bilgi verebilir misiniz? Merak ettim :)

Hayır canım ya. Çalışmıyorum ki param da yok.

Olsa çıkıp çıkıp giderim.Para isteyince de sorun oluyor sürekli. Biraz böyle karmaşık geçecek napıyım.

Sevdicekle konuştum mangalda tavuk ızgara ve salata ayran a karar verdik.

1. Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

İnşallah bol paralı günleri de görürsün canım, çalışmayı düşünüyo musun peki? Mesleğin falan var mıydı, neredendin bir de bu arada?

İnşallah bol paralı günleri de görürsün canım, çalışmayı düşünüyo musun peki? Mesleğin falan var mıydı, neredendin bir de bu arada?

Ankaradayım canım. Çalışmayı düşünüyorum ama sevdicek okulum bitmeden istemiyo.

Edebiyat okuyorum açıktan.O alan da bişeyler yapmamı istiyo.Açıkcası bu konuda onu pek dinleyemeyeceğim.

Artık sekreterlik vs bakıyorum ilanlarada. Kursa başladım hem web tasarımı hemde bilgisayarlı muhsasebe.

öğle yemeğimi yedim ama hiç doymadım
sanırım midem kocaman oldu doygunluk hissini unuttu :44:

Bol bol salatalık ye. Salatalığın kalorisi çok düşük ama tok hissettiriyor. Kendini tok hissedene kadar ye, ardından da bir bardak su iç. İnan, yer kalmaz midende

öğle yemeğimi yedim ama hiç doymadım
sanırım midem kocaman oldu doygunluk hissini unuttu :44:

Dayan biraz canım. Bi kaç güne alışırsın yediğin kadar miktara.

Sakın doymadım diye yeniden yeme.Yeni başlangıç yapmışsınız ne güzel.

Bol bol salatalık ye. Salatalığın kalorisi çok düşük ama tok hissettiriyor. Kendini tok hissedene kadar ye, ardından da bir bardak su iç. İnan, yer kalmaz midende

cnm normalde salatalık ve maydanozu çok yerdim ama evde ikiside kalmamış onun için aç kaldım bu gün
eve giderken bol bol alıcam

Dayan biraz canım. Bi kaç güne alışırsın yediğin kadar miktara.

Sakın doymadım diye yeniden yeme.Yeni başlangıç yapmışsınız ne güzel.

yok tatlım yeniden yemem.tekrar alışmam lazım ztn.gerçekten midemi büyüttüm
bu duruma son vermem lazım.ee sende ne var ne yok şeker akşama cıss larda uzak dur bak
nişana bişe kalmadı

kızlar eşi ve ailesi forumunda boşanmak istiyorum başlığınabi yazı yazdım

yazımı silmişler.

yazımın içeriğinde küfür hakaret yok(KUR'ANdan 2 ayet örnek gösterdim) şimdi tekrar mesaj attım forum yönetimine neden mesajımı sildiklerini sordum

umarım yine silmezler.

isteyen arkadaşlar bakabilir eşi ve ailesi boşanmak istiyorum sayfa 18

selam herkese,
günlerdir gelip bakıyyorum 1 satır bile yazmadan çıkıyorum..60.1 -60.2 lerde geziyorum günlerdir.59.9 u göremiyorum neden çünkü kaçamağım çok az önce 2 dilim keke yedim mesela!!napayım yaaa psikolojk sanırım habire yiyesim var... bir de kimse yok topikte oda etkiliyore motivasyonum düşük yani...bakalım nolcak..

SECEMM nasılsın sesin soluğun çıkmıyo

ben kilo konusunu eskisi gibi kafama takmıyorum biliyosun ayda sadece bir kilo hedef koydum kendime sıkmıyorum tatlı canımı

az giden yağdan çok giden kastan ve sudan

oooooooo topic ölmüşte ağlayanı yok

NARÇİÇEĞİ nasılsın ? üzülme be tatlısı sen istedikten sonra eninde sonunda istediğin kiloda olucaksın

oooooooo topic ölmüşte ağlayanı yok

NARÇİÇEĞİ nasılsın ? üzülme be tatlısı sen istedikten sonra eninde sonunda istediğin kiloda olucaksın

aynen valla in cin top oynuyor
ne olsun bakınıyorum benim kız uyurken iş güç çok ama canım istemiyor sıcakta ..zaman öldürüyoeum işte...sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…