iyi valla fıstık ne olsun tatilden geldim sehire adapte olmaya çalışıyorum bi de bugün regl oldum sıcakta hiççç çekilmiyor...
Yramaz oğluşla uğraşıyoruz çarşamba şifa hadtanesine teste götüreceğim...
dimi canımya marmaris sıcakda olsa başkaa... tatil dahada başka.. sonra şehire gelmek ooooo hele birde işe devam edince kötü oluyor... çalışmak istemiyor insanın canı... ben haftaya çıkacağım yıllık izine ama 1 hafta alabiliyoruz... yetmiyorki 1 senenin yorgunluğunu atamıyorsun üzerinden... geçmiş olsun canım nesi varmı oğluşunun????
iyi valla fıstık ne olsun tatilden geldim sehire adapte olmaya çalışıyorum bi de bugün regl oldum sıcakta hiççç çekilmiyor...
Yramaz oğluşla uğraşıyoruz çarşamba şifa hadtanesine teste götüreceğim...
kanki saklanma çık ortaya nasıl oldun ?
dipçik gibiyim walla dün aksam dayanamadım cıkardım yakıyı ağrım var ama önceki gibi değil allahtan
sen neler yaptın niye 1 hafta tatil yaa yasal olan 2 hafta değilmi:uhm:
ah canım yasal hakkım 25 gün normalde ama tınlıyan kim 1 haftaya şükrediyorum işteklava: patronum içindi bu oklava kaydirigubbakcemile3
canım ben oglenden sora kalkıyorum gece uyumadıgım icin hemen 4 kuru kayısı ılık suyla 2 saat sora 2 dilim kepek ekmegi domates 40gr peynir yaglı yedim yemekte yag kullanmadıgım icin salatalık 3 zeytin 2 saat sora 12 adet kiraz ya da 1 yesil elma 6 da da 100 gr tavuk ya da ton balıgı ya da 3_4 adet ızgara kofte yanında ayran ve ya k.ekmegi ve ya 1 kase corba istege baglı en onemlisi aksam 6 dan sora yememek en fazla 1meyve ye 2_3lt suyunu 4fincan yesil cayını ben lipton limonlu yesil cayı tercih ediyorum ve aksam yemeginden 1 saat sora dogal maden suyunu yarım limonla ic zayıfla bi de krom hapı aldım tatlı krizim icin daha baslamadım baslayınca ayrıntıları yazarım sevgiler:kedi:günaydın arkadaşlar,herkese neşeli bir gn dilerim :)
tebrikler arkadaşım :)
3.günde ne yaptınki verdin 2,5 kiloyu ?
yeniyimde yazdıysanda okumamdım sanırım
dimi canımya marmaris sıcakda olsa başkaa... tatil dahada başka.. sonra şehire gelmek ooooo hele birde işe devam edince kötü oluyor... çalışmak istemiyor insanın canı... ben haftaya çıkacağım yıllık izine ama 1 hafta alabiliyoruz... yetmiyorki 1 senenin yorgunluğunu atamıyorsun üzerinden... geçmiş olsun canım nesi varmı oğluşunun????
hayırdır sedacım önemli bişey yoktur umarım
Sağolun kızlar yoook çok şükür önemli bir olay biz anne baba evhamı yapıyoruz galiba
eşimin oğlan kardeşi yaşıtlarına göre biraz geri gelişim gösteriyor bebekken geç konuşmaya başlamış eee bizimkide daha henüz konuşma yönünden biraz tembelce maşallah zeka zehir gibi kelime dağarcığıda tam telaffuz edemesede genişçe dedğim gibi belkide bir evham ama eğer bir şey varsa erken tanı çok önemli o yüzden bebek gelişim testi yaptıracağım işte böle kızlar....
Whıtehallcığım sana da büyük geçmiş olsun canım arkadasım dikkat et kendine....
Çok haklısın bursefacığım ben çalışırken 15 gündü iznim ama inan o bile yeterli olmuyor koca sene çalışmanın yanında sana şimdiden iyi tatiller tatilin tadını çıkar emi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?