70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahım şimdi lapamı yedimde ben bu kadar iğrenç bişey hayatımda yememiştim heralde
ay bari bu eziyetime değse bu gün dişimi sıkıcam ama yarın yapamam bugünakşamda evde pişiriim akşam yemeği niyetine yerim başkada biraz zor kafamçokkarıştı

iyi valla fıstık ne olsun tatilden geldim sehire adapte olmaya çalışıyorum bi de bugün regl oldum sıcakta hiççç çekilmiyor...
Yramaz oğluşla uğraşıyoruz çarşamba şifa hadtanesine teste götüreceğim...

merhabalar hanımlar. ben uzuun süredir uğrayamadım topiğe. günler o kadar hızlı koşturmaca içinde geçiyoki bi bakıyorum akşam olmuş. çocuklar için bir an önce okul başlasa diye dua ediyorum çünkü yazın ikisini de evde zaptetmek çok zor.bilgisayar genelde gündüzleri oğluma akşamları da eşime kalıyor. ben sadece bütün evişlerini bitirip dizi seyretmek için uğrayabiliyorum o da her zaman değil. kilo vermem bir atrı bir eksi gidiyo aynı kilodayım yani. gerçi bir haftadır tartılamıyorum da tartı iyice bozuldu çünkü. bana dayandı yıllardır kolay mı.yakında istanbula gidiyorum annemlerin yanına uçacağım inşallah çocuklarla beraber.umarım tatiliniz bol hareketli ve güzel geçer. bu arada mayo giyip güneşlenecek kadar toparlandım ben de vücut olarak. çok kilo veremesem de iyice sıkılaştım. eşim de iltifatlarına başladı çok şükür. öpüyorum hepinizi kızlar . çıtırlarım benim. görüşürüzzzzzzz

dimi canımya marmaris sıcakda olsa başkaa... tatil dahada başka.. sonra şehire gelmek ooooo hele birde işe devam edince kötü oluyor... çalışmak istemiyor insanın canı... ben haftaya çıkacağım yıllık izine ama 1 hafta alabiliyoruz... yetmiyorki 1 senenin yorgunluğunu atamıyorsun üzerinden... geçmiş olsun canım nesi varmı oğluşunun????

evet canım ya bende ancak 1 hafta alabiliyorum yetmiyor ama ne yapalım işte idare etmeye çalışıyoruz,1 ağustosu iple çekiyorum artık çok daraldım valla kaydirigubbakcemile5

dipçik gibiyim walla dün aksam dayanamadım cıkardım yakıyı ağrım var ama önceki gibi değil allahtan
sen neler yaptın niye 1 hafta tatil yaa yasal olan 2 hafta değilmi:uhm:

ah canım yasal hakkım 25 gün normalde ama tınlıyan kim 1 haftaya şükrediyorum işte klava: patronum içindi bu oklava kaydirigubbakcemile3

kızlar 300 gr daha verdim 76.4 ben diyet yapmıyorum ama her gün düzenli kondisyon bisikleti sürüyorum 40 dk işe yarıyo sanırım akşam 7 den sonra da bişey yemiyorum her hafta 1 kilo gitsin geç olsun güç olmasın dimi :)

bursefacıgım guzel dileklerin icin tesekkurler duraklıcam biliyorum ama nolur motive edin beni 65 kilo olmak istiyorum 16agustosa kadar dogumgunumde en buyuk hediyem bu olur sanırsam kendime sözüm var cuma gunu bildirecegim kilomu yardımların icin tesekkurler tatile bile cıkamıyorum gobegimdeki koca kırmızı catlak yuzunden ama inanıyorum basaracagızzemuszemus

Şenizloxandracıgım tesekkur ederim ilk zamanlar ama bi an korktum nooluyo bana diye bi anda eriyebildigim kadar eriyim 2 saat arayla bisiler yiyorum aama pek halim yok durdugu zaman kilom hemen yuruyuse baslıcam mucux

günaydın arkadaşlar,herkese neşeli bir gn dilerim :)

tebrikler arkadaşım :)
3.günde ne yaptınki verdin 2,5 kiloyu ?
yeniyimde yazdıysanda okumamdım sanırım
canım ben oglenden sora kalkıyorum gece uyumadıgım icin hemen 4 kuru kayısı ılık suyla 2 saat sora 2 dilim kepek ekmegi domates 40gr peynir yaglı yedim yemekte yag kullanmadıgım icin salatalık 3 zeytin 2 saat sora 12 adet kiraz ya da 1 yesil elma 6 da da 100 gr tavuk ya da ton balıgı ya da 3_4 adet ızgara kofte yanında ayran ve ya k.ekmegi ve ya 1 kase corba istege baglı en onemlisi aksam 6 dan sora yememek en fazla 1meyve ye 2_3lt suyunu 4fincan yesil cayını ben lipton limonlu yesil cayı tercih ediyorum ve aksam yemeginden 1 saat sora dogal maden suyunu yarım limonla ic zayıfla bi de krom hapı aldım tatlı krizim icin daha baslamadım baslayınca ayrıntıları yazarım sevgiler:kedi:

hayırdır sedacım önemli bişey yoktur umarım

Sağolun kızlar yoook çok şükür önemli bir olay biz anne baba evhamı yapıyoruz galiba
eşimin oğlan kardeşi yaşıtlarına göre biraz geri gelişim gösteriyor bebekken geç konuşmaya başlamış eee bizimkide daha henüz konuşma yönünden biraz tembelce maşallah zeka zehir gibi kelime dağarcığıda tam telaffuz edemesede genişçe dedğim gibi belkide bir evham ama eğer bir şey varsa erken tanı çok önemli o yüzden bebek gelişim testi yaptıracağım işte böle kızlar....

Whıtehallcığım sana da büyük geçmiş olsun canım arkadasım dikkat et kendine....

Çok haklısın bursefacığım ben çalışırken 15 gündü iznim ama inan o bile yeterli olmuyor koca sene çalışmanın yanında sana şimdiden iyi tatiller tatilin tadını çıkar emi.....

teşekkür ederim canım iyileşiyorum işte
oğlusuna gelince evet doktora götürmekte fayda var en azından aklında soru işareti kalmaz
ama bazı cocuklar geç konuşuyo yürüyo vs ama biz biliyoruz ufaklıgı cin maşallah korkun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…