cnm normalde salatalık ve maydanozu çok yerdim ama evde ikiside kalmamış onun için aç kaldım bu gün
eve giderken bol bol alıcam
yok tatlım yeniden yemem.tekrar alışmam lazım ztn.gerçekten midemi büyüttüm
bu duruma son vermem lazım.ee sende ne var ne yok şekerakşama cıss larda uzak dur bak
nişana bişe kalmadı
ben şimdilik uyamam sizin kurallara bacogeeellllll gelllllllllll buraya gelll ikiz takkelere gel ablaaaaaaaaaaa
kurallara hep uyucan ama hedefe kadar anlaştık
elden gel ortak
hedefe kadar len pazara kadar değil tmm mı
hoşgeldin canım,bize de anlat bakalım dukan amca neler yaptırıyorkızlar bende 70.4 ve 69.4 kg arasında gidip geliyorum boyum 1.78 ama yine de fazlalıklar çıkıyor hedefim 60-58
Yarından itibaren 'Dukan diyeti'ne başlıyorum kitabımı aldım akşam güzelce notlarımı aldım menülerimi hazırladım bugünde alışverişimi yapıcam :) fena halde hırs yaptım yeterli gaza sahibim bakalım neler olacak
selam tatlımmHerkese günaydınlarr,
Güzel bir gün diliyorum herkese.
Çok işim var, sonra görüşmek üzere kızlar, kaçamak yapmayınnn
ödem vardır canım,maydonoz suyu iç.rahatlatıyorHerkese günaydın
Bugün tartıda +100 gr gördüm. Sanırım kabızlıktan kaynaklanıyor.
tebrik ederim yawrummmmemleketten geldıgımde tartı ya sbh cıktım 73,2 geldım dun sbh cıktım yuppi
kac cıktııııııııııııı 2 gunde fark etmıs veee 72,2cıktımmm hehehe ve kabızlık var yanı cumaya 70 lerdeyımınsl........ yoksa gwznaz ve coco ve nora bende sa bırakmazlarrrr hehehhee
Kahvaltı (11:00) :Nesfit
Öğlen (14:00) : 2 dilim kavun
Ara (15:00) : Salatalık
Ara (16:30) : 1 dilim kavun
Akşam (19:00 civarı) : Dışarda olacağııım
Kızlar akşam dışarda olacağım yine. Tavuk ızgara salata yemeyi düşünüyorum ama
Çok sık çıktık bu ara para suyunu çekiyor.Yiyemezsem de en kötü ihtimal simit-ayran olacaktır.
Öğlen ki kavuna gelince evde ne yemek var ne yoğurt var ne tavuk var ne de diyet ekmek var.
Bu yüzden yiyecek bişey bulamadım.Artık bıktım da alın demekten.Diyette olduğumu bile bile alınmıyor ekmek.
canım bu gıdaları sabah,ara,öğle,ara,akşam şeklinde mi tüketiyorsun yoksa kafana göre mi:26:30 badem
5 köfte
5 kayısı (büyük)
1 kase çorba
3 adet salatalık
Yarım gözleme
1 fincan Türk kahvesi
1 parça çikolata
Bol salata (2 domates, 3 salatalık, göbek salata, maydanoz, yarım kaşık zeytinyağı)
3 kayısı
Ortalama 1400 kalori
2 lt su ve 5 km yürüyüş
Devir hesap devri, dediğin gibi iş iştir, bence de dinleme. Tabii kavga edip de işe başla demiyorum ama güzelce anlat bir sürü ihtiyacınız olacak şimdi, düğün hazırlığı kolay mı. Allah inşallah gönlüne göre bir iş verir.Ankaradayım canım. Çalışmayı düşünüyorum ama sevdicek okulum bitmeden istemiyo.
Edebiyat okuyorum açıktan.O alan da bişeyler yapmamı istiyo.Açıkcası bu konuda onu pek dinleyemeyeceğim.
Artık sekreterlik vs bakıyorum ilanlarada. Kursa başladım hem web tasarımı hemde bilgisayarlı muhsasebe.
SECEMM nasılsın sesin soluğun çıkmıyo
ben kilo konusunu eskisi gibi kafama takmıyorum biliyosun ayda sadece bir kilo hedef koydum kendime sıkmıyorum tatlı canımı
az giden yağdan çok giden kastan ve sudan
Afiyet şeker olsun bacım, bol kilolarla dönmezsin umarım.selam yawrularım nabeyyyy
ben şimdilik uyamam sizin kurallara bacobabama çiğköfte yaptırıcam,anne yemekleri yicemmm gelince uyarımmm
hoşgeldin canım,bize de anlat bakalım dukan amca neler yaptırıyor
selam tatlımm
ödem vardır canım,maydonoz suyu iç.rahatlatıyor
tebrik ederim yawrummm
canım bence sabah kahvaltını sağlam yap,kahvaltıda az yicem diye kendini zorlama,akşam yemeğini hafif geciştir.diğer türlü yersen akşam yemeğinde ya da sonrasında cozutursunen önemli öğün kahvaltı
canım bu gıdaları sabah,ara,öğle,ara,akşam şeklinde mi tüketiyorsun yoksa kafana göre mi:26:
canım bu gıdaları sabah,ara,öğle,ara,akşam şeklinde mi tüketiyorsun yoksa kafana göre mi:26:
Eki Görüntüle 462450 Eki Görüntüle 462451 hangı renk sızce beyazı esımıstemyr ıcımı gosterıyr dıye sızceeeFoto görmeden bişey diyemicem, ben de dijitalden aktarıyorum sorun olmuyor. Orda aktaracağın zaman seçenekler olması lazım, menün de güzel bu arada.
İyi yolculuklar canım, umarım artılarla dönmezsin.
Geçmiş olsun canım, o hastalık bende de olmuştu berbat bişey. Muz ve patates haşlaması tavsiye etmişti doktor o zaman.
Ben şimdiden döveyim, testi misali
Allah kolaylık versin, tebrik ederim azmine de ayrıca.
Aman yaz gelince zaten ne yiyeceğimizi şaşırır olduk ki, insanın canı bişey istemiyor zaten. Ama işte bu arada menüler karışınca kilocuklar da geliyor. Tavuk da iyi fikir, afiyet olsun. Bu arada alışverişini kendin yapamıyor musun?
hangı renk sızce beyazı esımıstemyr ıcımı gosterıyr dıye sızceee72 lık olarak
anladigim kadariyla kalori hesabina gore yiyeceklerine karar veriyorsun uruzcum..yediklerini ana,ara ogunler seklinde paylasabilir misin tatlim:26:cunku topikte birbirlerimizin menulerine bakarak ornek aliyoruz..ayni zamanda neyi ne zaman yedigimiz de onemli
5-6 öğün şeklinde tüketiyorum canım.
ben beyazi begendim suzancimEki Görüntüle 462450 Eki Görüntüle 462451 hangı renk sızce beyazı esımıstemyr ıcımı gosterıyr dıye sızceee72 lık olarak
guzel bence canim*08:00-ıncır suyu
*08:15-
1 ınce dlm kepek ekmegı
,3 zeytın,2-3 dal semız otu
,2-3catal (teflonda az zytn yagında)kup kup patates
,1 ymk kasıgı yogurt
*11:00
,1 dlm karpuz
*15:00(cok hafıf ama kalabalık bır menummm)
,1-2 dal semız otu
,2-3 catal karpuz
,1 kuck salkım uzum
,yarm domates
,3-4 tane pazı sarması(ıcınde bulgur ve prınc var bulgur yogunluklta)
,1-2 tane salatalık
,el kadar yufka ekmegi
*17:00
,1 kayısı
*19:00(mısafırım var prınc pılavı,ırmık tatlısı yapacagım ama bana ok:)
,fırında tuvuk patates yapacagım (sade tavuk yerım,1 kanat fılan))
,salata
,karpuz
,
*2 saat utu yaptım
*30 dk yürüyüş
*3 lt su
*2 kupa yesıl cay
gerısını allah bılır kızlar yorumlarınızı beklıyorum daha gıremem yarın gorusuruzzzz
fotomada ı bakın hee zayıflamısmıyım bakın bakaılım
potusummm gelmissSelammmm kalın çıbık krakerlerimmmmmmm
neler yapıyorsunuz bakelim eskilerden kimler varr minderim yumuşacağım suzan yıvrımmm sizi gördüm sadece
yaz geldi ayrı düştük ben hala kilo korumadayım
61.6 düm en son bakalım ramazandan sonra artık tekrardan bir araya geliriz
sizleri çok özledimmm
suzimmmmmmmm
mineeeeeeee
dilekkkkkkkkkk
minderrrrrrrrrrr
suzannnnnnnnn
blackkkkkk
ftemizzzzzzzzzzzzzzzz
ismi aklıma gelmeyen birçok kısçe hepinizi öpüyorummmmmmmmm
canim mesela dondurma yazmissin,yedigin herseyi kac kasik yedin ya da kac gram onu da yazarsan daha iyi yorumlarizben simdik önce dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek 2 catal sucuk yumurta domates
ara türk kahvesi yanında 2 tane cukulatalı badem
ara dondurma
ara cubuk kraker 3 tane cukulatalı badem
akşam 2 dilim ekmek 1 fırında tavuk bacak salata yogurt :18::18::18:
ara karpuz
3 litre su spor yok dayağı hak ettim bence
ve bugünkü menüm dünü dengelemeye calıstım
sabah 1 dilim ekmek hashas ezmesi acık cay
ara 1 avuç leblebi
ara buzlaş
akşam 2 dilim ekmek menemen semizlik salatası
ara meyva yerim
3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş nasıl dünü dengeleyebilmişmiyim kızlar :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?