70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de senden yapılıcak bi dolu iş var hangisinden başlıycaamı bilmiyorum

ramazan girmeden dip köşe temizliyim bayrama yakında üzerinden bi geçerim diye düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum

30 badem
5 köfte
5 kayısı (büyük)
1 kase çorba
3 adet salatalık
Yarım gözleme
1 fincan Türk kahvesi
1 parça çikolata
Bol salata (2 domates, 3 salatalık, göbek salata, maydanoz, yarım kaşık zeytinyağı)
3 kayısı

Ortalama 1400 kalori

2 lt su ve 5 km yürüyüş

Sorma canım hiç bi düzenim kalmadı.

Bu ara annemde doğru dürüst yemek yapmıyo. Bende yoğunum günlük işler çok.

Tatil sonrası işler işte. Bugün mesela öğlen kavun yicektim 14 de. Kpss başvuruya gittim kaldı öyle.

Bakkaldan N**** (Siyahi) aldım yedim. Yaptım gene yaramazlık yani.

selam yawrularım nabeyyyy
geeellllll gelllllllllll buraya gelll ikiz takkelere gel ablaaaaaaaaaaa
kurallara hep uyucan ama hedefe kadar anlaştık

elden gel ortak
hedefe kadar len pazara kadar değil tmm mı
ben şimdilik uyamam sizin kurallara bacobabama çiğköfte yaptırıcam,anne yemekleri yicemmmgelince uyarımmm

hoşgeldin canım,bize de anlat bakalım dukan amca neler yaptırıyor
Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün diliyorum herkese.
Çok işim var, sonra görüşmek üzere kızlar, kaçamak yapmayınnn
selam tatlımm
Herkese günaydın

Bugün tartıda +100 gr gördüm. Sanırım kabızlıktan kaynaklanıyor.
ödem vardır canım,maydonoz suyu iç.rahatlatıyor
tebrik ederim yawrummm

canım bence sabah kahvaltını sağlam yap,kahvaltıda az yicem diye kendini zorlama,akşam yemeğini hafif geciştir.diğer türlü yersen akşam yemeğinde ya da sonrasında cozutursunen önemli öğün kahvaltı

canım bu gıdaları sabah,ara,öğle,ara,akşam şeklinde mi tüketiyorsun yoksa kafana göre mi:26:

Devir hesap devri, dediğin gibi iş iştir, bence de dinleme. Tabii kavga edip de işe başla demiyorum ama güzelce anlat bir sürü ihtiyacınız olacak şimdi, düğün hazırlığı kolay mı. Allah inşallah gönlüne göre bir iş verir.

ben buralardayım kuzum..sen yoksun..eee artık oğlum kızı kıskanmaya başlayınca çokta dalamıyorum topiğe..ayda 1 kilo mu hedefi okadar mı yaptın..yok bu sen olamazsın kız 3 kilo de şuna.bir an önce kurtulda rahatla.ben öyle sayıyorum yerimde 1 haftadır.ama bilemem yinede bazen wücut sürprizz yapıyo son gün weriyo beklediğin kiloyu.cumaya sürpriz bekliyorum inşallah.buz dolabına kağıt yapıştırdım hergün mekik çekiyorum artık.orayada yazıyorum..1 ay sonra bakcam mekiğin sonuçlarına..

Afiyet şeker olsun bacım, bol kilolarla dönmezsin umarım.

Eki Görüntüle 462450 Eki Görüntüle 462451 hangı renk sızce beyazı esımıstemyr ıcımı gosterıyr dıye sızceee 72 lık olarak

*08:00-ıncır suyu

*08:15-
1 ınce dlm kepek ekmegı
,3 zeytın,2-3 dal semız otu
,2-3catal (teflonda az zytn yagında)kup kup patates
,1 ymk kasıgı yogurt
*11:00
,1 dlm karpuz
*15:00(cok hafıf ama kalabalık bır menummm)
,1-2 dal semız otu
,2-3 catal karpuz
,1 kuck salkım uzum
,yarm domates
,3-4 tane pazı sarması(ıcınde bulgur ve prınc var bulgur yogunluklta)
,1-2 tane salatalık
,el kadar yufka ekmegi

*17:00
,1 kayısı

*19:00(mısafırım var prınc pılavı,ırmık tatlısı yapacagım ama bana ok:)
,fırında tuvuk patates yapacagım (sade tavuk yerım,1 kanat fılan))
,salata
,karpuz
,

*2 saat utu yaptım
*30 dk yürüyüş
*3 lt su
*2 kupa yesıl cay

gerısını allah bılır kızlar yorumlarınızı beklıyorum daha gıremem yarın gorusuruzzzz

fotomada ı bakın hee zayıflamısmıyım bakın bakaılım

Canım fotoğraflarına baktım da kilo çizelgende görünen beden kitle indeksine göre oldukça ince görünüyorsun, yani beden kitle indeksi 26.9 olan biri normalde daha kalıplı olur ama maaşallah daha zayıf görünüyorsun :82:

Selammmm kalın çıbık krakerlerimmmmmmm
neler yapıyorsunuz bakelim eskilerden kimler varr minderim yumuşacağım suzan yıvrımmm sizi gördüm sadece
yaz geldi ayrı düştük ben hala kilo korumadayım
61.6 düm en son bakalım ramazandan sonra artık tekrardan bir araya geliriz
sizleri çok özledimmm
suzimmmmmmmm
mineeeeeeee
dilekkkkkkkkkk
minderrrrrrrrrrr
suzannnnnnnnn
blackkkkkk
ftemizzzzzzzzzzzzzzzz
ismi aklıma gelmeyen birçok kısçe hepinizi öpüyorummmmmmmmm

ben simdik önce dünkü menümü yazayım

sabah 1 dilim ekmek 2 catal sucuk yumurta domates
ara türk kahvesi yanında 2 tane cukulatalı badem
ara dondurma
ara cubuk kraker 3 tane cukulatalı badem
akşam 2 dilim ekmek 1 fırında tavuk bacak salata yogurt :18::18::18:
ara karpuz

3 litre su spor yok dayağı hak ettim bence

ve bugünkü menüm dünü dengelemeye calıstım

sabah 1 dilim ekmek hashas ezmesi acık cay
ara 1 avuç leblebi
ara buzlaş
akşam 2 dilim ekmek menemen semizlik salatası
ara meyva yerim

3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş nasıl dünü dengeleyebilmişmiyim kızlar :26::26::26::26:

5-6 öğün şeklinde tüketiyorum canım.
anladigim kadariyla kalori hesabina gore yiyeceklerine karar veriyorsun uruzcum..yediklerini ana,ara ogunler seklinde paylasabilir misin tatlim:26:cunku topikte birbirlerimizin menulerine bakarak ornek aliyoruz..ayni zamanda neyi ne zaman yedigimiz de onemli
Eki Görüntüle 462450 Eki Görüntüle 462451 hangı renk sızce beyazı esımıstemyr ıcımı gosterıyr dıye sızceee 72 lık olarak
ben beyazi begendim suzancim

guzel bence canim
potusummm gelmissnasilsin?nasil gidiyor ?cok ozledik seni bebekarayi sogutma ugraa
canim mesela dondurma yazmissin,yedigin herseyi kac kasik yedin ya da kac gram onu da yazarsan daha iyi yorumlarizsabah ve ogle 2 dilim yiyebilirsin ama aksam 1 dilim ekmek yemeye calis..buzlas ve semizlik salatasi ne onlari bilmiyorum..

Sabah: 30 badem, 5 köfte

Ara öğün: 5 kayısı

Öğle: 1 kase çorba, yarım gözleme, 3 adet salatalık

Ara: 1 fincan Türk kahvesi, 1 parça çikolata

Akşam:
(2 domates, 3 salatalık, göbek salata, maydanoz, yarım kaşık zeytinyağı), 3 kayısı

Arkadaşlar kabızlık konusunda ne yapıyorsunuz? Kendi çözüm yöntemlerinizi paylaşabilir misiniz? Kayısı yiyorum ama o da pek işe yaramayacak sanırım. Yarın da kabak yapmayı düşünüyorum. Başka neler yapılabilir? :26:

bugunku menum
uyaninca 1 bardak su
1 tk keten tohumu

ara
yapamadim-gorevdeydim

ogle

ara
10-12 findik
yesilcay

aksam

biraz sonra yesilcay icerim,acikirsam salata findik,badem yerim,,tabi cozutmamak kaydiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…