tesekkur ederim tatlimSabah: 30 badem, 5 köfte
Ara öğün: 5 kayısı
Öğle: 1 kase çorba, yarım gözleme, 3 adet salatalık
Ara: 1 fincan Türk kahvesi, 1 parça çikolata
Akşam: (2 domates, 3 salatalık, göbek salata, maydanoz, yarım kaşık zeytinyağı), 3 kayısı
alintidir.Arkadaşlar kabızlık konusunda ne yapıyorsunuz? Kendi çözüm yöntemlerinizi paylaşabilir misiniz? Kayısı yiyorum ama o da pek işe yaramayacak sanırım. Yarın da kabak yapmayı düşünüyorum. Başka neler yapılabilir? :26:
azcık bana da akıl verseniz,dün kendimi anlatıp tanıttım amaben de kilodan muzdaibim,ve bebek sahibi olmamı engelliyo....
kaç kilosun canım ne kadar vermek istiosun
anladigim kadariyla kalori hesabina gore yiyeceklerine karar veriyorsun uruzcum..yediklerini ana,ara ogunler seklinde paylasabilir misin tatlim:26:cunku topikte birbirlerimizin menulerine bakarak ornek aliyoruz..ayni zamanda neyi ne zaman yedigimiz de onemli
ben beyazi begendim suzancim
guzel bence canim
potusummm gelmissnasilsin?nasil gidiyor ?cok ozledik seni bebek arayi sogutma ugraa [/COLOR
canim mesela dondurma yazmissin,yedigin herseyi kac kasik yedin ya da kac gram onu da yazarsan daha iyi yorumlarizsabah ve ogle 2 dilim yiyebilirsin ama aksam 1 dilim ekmek yemeye calis..buzlas ve semizlik salatasi ne onlari bilmiyorum..
slm kızlar,ben hep bebek isteyenler topiklerindeydim bi d eburaya göz atayım dedim ve giden kiloları görünce epey bi moral oldu bana..ben tüp bebek tedavilerinden sonra kendimi 79 kiloda buldum boyum da 1.63,şimdi 74lere geldim.epey zorlandım ama meğersem ben polikistik over hastasıymışım,o da insülin direnci yaparmış...insülin direnci de kolay kilo aldırp verdirmezmiş...şimdi çocuk isityorsam 10 kilo vermemi söyledi doktorum en az,bi yandan da gliffor kullanıyorum,u şekeri düzenleyici..bana önerielriniz var mı,baze irademe sahip olamıyorum hele de yaz zamanı,dondurmalar varken:)
Selammmm kalın çıbık krakerlerimmmmmmm
neler yapıyorsunuz bakelim eskilerden kimler varr minderim yumuşacağım suzan yıvrımmm sizi gördüm sadece
yaz geldi ayrı düştük ben hala kilo korumadayım
61.6 düm en son bakalım ramazandan sonra artık tekrardan bir araya geliriz
sizleri çok özledimmm
suzimmmmmmmm
mineeeeeeee
dilekkkkkkkkkk
minderrrrrrrrrrr
suzannnnnnnnn
blackkkkkk
ftemizzzzzzzzzzzzzzzz
ismi aklıma gelmeyen birçok kısçe hepinizi öpüyorummmmmmmmm
slm kızlar
ben ıspartadazım 2-3 gün sonra ankaraza gececem sız izisinizdir inşallah herkes bana kilo almıssın dedi baza morelim zerlerde gelince sıkkı birsezler yapacam artık sizlerle sizi öpüzorum kendinise iyi bakin
tesekkur ederım cnm hıc o yonden bakmamıstım sagolbılgılerın ıcınn mucksss......Canım fotoğraflarına baktım da kilo çizelgende görünen beden kitle indeksine göre oldukça ince görünüyorsun, yani beden kitle indeksi 26.9 olan biri normalde daha kalıplı olur ama maaşallah daha zayıf görünüyorsun :82:
bızde senı opuyoruzz seker.....Selammmm kalın çıbık krakerlerimmmmmmm
neler yapıyorsunuz bakelim eskilerden kimler varr minderim yumuşacağım suzan yıvrımmm sizi gördüm sadece
yaz geldi ayrı düştük ben hala kilo korumadayım
61.6 düm en son bakalım ramazandan sonra artık tekrardan bir araya geliriz
sizleri çok özledimmm
suzimmmmmmmm
mineeeeeeee
dilekkkkkkkkkk
minderrrrrrrrrrr
suzannnnnnnnn
blackkkkkk
ftemizzzzzzzzzzzzzzzz
ismi aklıma gelmeyen birçok kısçe hepinizi öpüyorummmmmmmmm
tesekkurler cnm menumde cesıt cok tu bgn hep ama kalorısı dusuktu heheytttt norainora gwznaz la bırlıkle dıyete gırdık sıl bastan ve az oce dısardn geldım spor aletlerı ve yurume yaptım 30 dk kdr olsun buda kar canımmmmmmmanladigim kadariyla kalori hesabina gore yiyeceklerine karar veriyorsun uruzcum..yediklerini ana,ara ogunler seklinde paylasabilir misin tatlim:26:cunku topikte birbirlerimizin menulerine bakarak ornek aliyoruz..ayni zamanda neyi ne zaman yedigimiz de onemli
ben beyazi begendim suzancim
guzel bence canim
potusummm gelmissnasilsin?nasil gidiyor ?cok ozledik seni bebek arayi sogutma ugraa
canim mesela dondurma yazmissin,yedigin herseyi kac kasik yedin ya da kac gram onu da yazarsan daha iyi yorumlarizsabah ve ogle 2 dilim yiyebilirsin ama aksam 1 dilim ekmek yemeye calis..buzlas ve semizlik salatasi ne onlari bilmiyorum..
cnm sbhları ac karnına dere otu ye ustunede 1 bardk su ıc tamamdırr ben ole yapıyorum bak 1 hfta dere otu almadımduzenım sastı kıssssArkadaşlar kabızlık konusunda ne yapıyorsunuz? Kendi çözüm yöntemlerinizi paylaşabilir misiniz? Kayısı yiyorum ama o da pek işe yaramayacak sanırım. Yarın da kabak yapmayı düşünüyorum. Başka neler yapılabilir? :26:
gezz gor bakalım adasımmm olsun gelınce sıkı bır dıyet senı beklıyor heeeeeeeeeeeeslm kızlar
ben ıspartadazım 2-3 gün sonra ankaraza gececem sız izisinizdir inşallah herkes bana kilo almıssın dedi baza morelim zerlerde gelince sıkkı birsezler yapacam artık sizlerle sizi öpüzorum kendinise iyi bakin
merhaballar kıslar yenı geldınız hos gelmıssınız tup bebek tedavısımıgoruyorsunuz kg lergıtsın helepko lular da hemencecık gıtsın ınsl....bende bebek ıstyrm sanırım sene sonuna asılama yada ılk tup bebek tedavısıne baslayacagız o zamana kdr dr demedı ama ben 65 lere kdr ulasmak ıstyrm ınsl....desteklerımızı ve bılgımızı eksık etmeyelım mmm bırbırımızdenn ınsl...Hosgeldin canim sen bendensin bende pkoluyum benim ekstra bide troitim var giliforu kullaniyorum bende o tüp bebek tedavileri benide bitirdi canim ama sen gene erken dur demissin ben 87 leri gördüm buraya sürekli takil menülerini yaz
tesekkur ederım cnm hıc o yonden bakmamıstım sagolbılgılerın ıcınn mucksss......
bızde senı opuyoruzz seker.....
tesekkurler cnm menumde cesıt cok tu bgn hep ama kalorısı dusuktu heheytttt norainora gwznaz la bırlıkle dıyete gırdık sıl bastan ve az oce dısardn geldım spor aletlerı ve yurume yaptım 30 dk kdr olsun buda kar canımmmmmmm
cnm sbhları ac karnına dere otu ye ustunede 1 bardk su ıc tamamdırr ben ole yapıyorum bak 1 hfta dere otu almadımduzenım sastı kıssssahanda oldummmm
gezz gor bakalım adasımmm olsun gelınce sıkı bır dıyet senı beklıyor heeeeeeeeeeeetammmııııııııııııııııııııııııııııııııııı
merhaballar kıslar yenı geldınız hos gelmıssınız tup bebek tedavısımıgoruyorsunuz kg lergıtsın helepko lular da hemencecık gıtsın ınsl....bende bebek ıstyrm sanırım sene sonuna asılama yada ılk tup bebek tedavısıne baslayacagız o zamana kdr dr demedı ama ben 65 lere kdr ulasmak ıstyrm ınsl....desteklerımızı ve bılgımızı eksık etmeyelım mmm bırbırımızdenn ınsl...
soyle soyleyeyım ben su ana kdr 4 dr gordu 2.sı sag da kck zararsız pko vr dedı ama belırtısı yok tuylenme cok kg fılan cunku bacagımda dahı cok aztuy varTabikide bilgiler paylastikca cogalirsendemi pkolusun canim
Hosgeldin canim sen bendensin bende pkoluyum benim ekstra bide troitim var giliforu kullaniyorum bende o tüp bebek tedavileri benide bitirdi canim ama sen gene erken dur demissin ben 87 leri gördüm buraya sürekli takil menülerini yaz
Arkadaşlar kabızlık konusunda ne yapıyorsunuz? Kendi çözüm yöntemlerinizi paylaşabilir misiniz? Kayısı yiyorum ama o da pek işe yaramayacak sanırım. Yarın da kabak yapmayı düşünüyorum. Başka neler yapılabilir? :26:
canım sana tavsiyem semiz otu yemeğini mutlaka haftada bir kez olsa ye
yemeğini yapabilir yada salatasını kabızlığa birebir kesin çözüm bağırsakları boşaltıyor zayıflamaya yardımcı bir sebze ayrıca
kanı temizliyor ve bir çok şeye iyi geliyor
kendi adıma semiz otu yemeği müthiş bir şekilde bağırsaklarımı çalıştırıyor
uzun zamandır formdakı yazıları okuyup gaza gelıyordum fakat 1-2 gün sonra gecip gidiodum yine eskı düzene. bugun üye oldum devamlı gırıp aklımdan cıkarmayacagım yaşam felsefem olacak artık.
Bugünü kalan ömrümün ilk günÜ ilan ediyorum :) :) Bu sefer olmalı! üniversite öğrencisiyim son sınıfa gectım. mesleğime bu vücutla değil dal gibi başlamak istiyorumm :)) en güzel yıllarımda en güzel kıyafetleri güzelce tasımak istiyorumm..
cnm ben 10 gundur kaızlık cekıyrm ve her sbh ogle aksam nerdeyse semız otu yıyorum yogurt lu sade ama aksıne hıc ıse yaramadı yaaa neden kı:26:canım sana tavsiyem semiz otu yemeğini mutlaka haftada bir kez olsa ye
yemeğini yapabilir yada salatasını kabızlığa birebir kesin çözüm bağırsakları boşaltıyor zayıflamaya yardımcı bir sebze ayrıca
kanı temizliyor ve bir çok şeye iyi geliyor
kendi adıma semiz otu yemeği müthiş bir şekilde bağırsaklarımı çalıştırıyor
uzun zamandır formdakı yazıları okuyup gaza gelıyordum fakat 1-2 gün sonra gecip gidiodum yine eskı düzene. bugun üye oldum devamlı gırıp aklımdan cıkarmayacagım yaşam felsefem olacak artık.
Bugünü kalan ömrümün ilk günÜ ilan ediyorum :) :) Bu sefer olmalı! üniversite öğrencisiyim son sınıfa gectım. mesleğime bu vücutla değil dal gibi başlamak istiyorumm :)) en güzel yıllarımda en güzel kıyafetleri güzelce tasımak istiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?