70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demin kahvaltı ettim

3 dilim kadar ekmek, 2 ince dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 2-3 dilim domates, 1 bardak da çay
nasıl sizce çok mu yemişim ya :26:

KIZLAR KENDİMLE BUGUN İŞ YERINE :
nohut,leblebi,kuru siyah üzüm ve dut kurusu getırdım attım çekmece ye açlık hıssettıgım de yıyecegım
ha bırde maydonozum var sade yaprak yaprak kımse olmadıgında onu yıyorum tadını begenmedım ne kadr tuketmek gerek bılen var mı aranız da

roka da tüketebilirsin oda çok saglıklı :)

sık sık gaza gelıyordum da bu sefer buraya yazacagım diye dıyeti bozmaya utanırım :)) ramazanda her yıl kılo alıorum ben ramazanla diyet beraber yürütülebilir mi ki? :S anasınıfı öğretmeni olucam inşallah :))

demin kahvaltı ettim

3 dilim kadar ekmek, 2 ince dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 2-3 dilim domates, 1 bardak da çay

ekmeği 2 dilime indrirsenız bır de çay sekersizse normal 1200 luk dıyet kahvaltısı olmus :))

h.g cnmmm way super fıtnes ıse yaramıs odemde olabılır ama kas kaybı sanırım sennkı fıtnes olunca hehe

cnm hafta sonu esımın akrabalarının dugunu var c.tesı esım ısten gelınce vınnnnnnnnn aaraba ıle ınaya yetısecegız memleke yozgat ımaa:))salı donecegız cunku bırı bıtıpdıgerı baslayacak ve bızım orda 2-3 gun surer her dugun

demin kahvaltı ettim

cnm ekmekdısın da fasla yok ama uc dılım pofff fasla ben 1 dılım ancak yıyorum sende ye ama 2 den fasla yeme kızzz :)

kabızlıga form çaylarıda çok iyi geliyor tabi düzenli içildigi takdirde :)
cnm ben sbh ac karnına dere otu yedım 2-3 dal wc sorunum kalmadı heheyttt yarında cumaaa tartı gunumuz

sabah
*08:00(ara nıyetıne,meto calıssın dıye)
-2 ınce dlm domates
-3 zeytın
-2 ınce dlm salatalık
-yrm ınce dlm kepek ekmegii

*10:30(komsumdaydım kahvaltımm)
-2-3 catal kızarmıs patates(8 ınce dlm fılandır)
-kalan yrm kepek ekmegi ve el kdr yufka ekmegi
-1 ceviz
-yesıl cay
*ara:yok(kahvaltım ıyıydııı)

ögle14:30 gibi yparım)
-2,5 tavuk kanat kendı yagsındabol bahartlı
-yogurtlu semız otu salatsı
-2 tane kabak cıcegı dolması (sbh doldurdum komsuma koyden geldı tapp tazeee)

ara
-yok(oglen de ıyı)

aksam(esıme fasulye pısırıyorumda)
-2-3 kasık tazefasulye
-2 oglenkı dolmadan
-2-3catal karpuz

*3 lt su
*2 kupa yesıl cay
*en az 30 dk spor yada leslıe

nasıl kızlarrrrr:112:

bugün biraz acıktım ondandır gün içinde başka ekmek yemiyorum zaten sadece kahvaltıda

ben yenı basladıgımda gunde en fasla ıkı parca demıslerdı ondan soyledım sekerrr yoksa sen bılırsın heheeeaclık senn

Tünaydın :)

Kabızlık sorunumu hallettim, kayısı ve zeytinyağlı kabak gerçekten işe yarıyor :)

Maalesef bu sabah tartıda yine artıları gördüm o yüzden bugün 2-3 bardak yeşil çay içicem, pek sevmesem de.

Sabah kahvaltı yapmadan önce mutfakta fare gibi kıvrandım ama hiçbir şey kalmamış evde

22 bademle 1 armut yedim, ara öğünde de bir fincan Türk kahvesiyle 1 dilim light kek

demin kahvaltı ettim

Kahvaltın güzel ama söylendiği gibi ekmek 1 yada 2 dilim olsun.

Çaya gelince bişey diyemiyorum. Bende şekerli içemiyorum. Nasıl çözüm buluncak bilemiyorum.

Kolay gelsin canım o zaman sana. Zor işler valla.

ek olarak unutmusumm ana yemkerlden once 2 su bardagııı suuuuuu noraaa ,gwznaz,coco ıcınnnn hanı soz vermıstımyaaa
haydı bakalımm g.olsunda sen neden tartı gunnu beklemedınde moralını bosdun cnm ve yesıl cay multka gunluk 2-3 kupa ıcmen gerek arada dgıll tammıııııııyoksa kg ler gıtmessss kız bak ben tatlı seker vs seylerı gectımyesıl cayla barıs ımzaladım her gun mutlakaaa 2-3 kupahupşletıyrmm heheytttttsen de cabukk gunluk moduna gecctammııı

sagol seker ama halay dı zıplamaydı kalorıler e gule guleee dugun yemeklerını erıtmek cok kolay olacak o yusden heheyttttt

bende gıdeyımde yemegımı yıyeyım yaaaaa

Kendime bir kupa yeşil çay yaptım, lıkır lıkır içiyorum şimdi :126:

kızlar ılk gunkı gıbı 30 dk leslıe mı yaptımmm dusa kostum heheh ama kımseler yok topık yıkılacak heeeee

yarınkı lısteyı kım yapıyorbu ardaaaa

Ayıp ettin, bak ben burdayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…