70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annem sağolsun diyet yapamıyorum da az yemeye çalışıyorum gerçi alıştım artık çabuk doyuyorum ama sıcaktan iyice üşengeçliğim tuttu spor yapamıyorum sabahları müzik açıp yarım saat kadar oynuyorum bi de evin içinde aylak aylak geziyorum o kadar ben de memnun oldum canımm

benimde bu aralar nedense feci derecede iştahım yerinde, şöyle 1 hafta hiç bozmadan gitsem eski halime dönerim diye düşünüyorum, umarım

Menülerini yaz canım tamam mı sabah yada alşam bize

benimde bu aralar nedense feci derecede iştahım yerinde, şöyle 1 hafta hiç bozmadan gitsem eski halime dönerim diye düşünüyorum, umarım

Menülerini yaz canım tamam mı sabah yada alşam bize

şimdi yazayım hatta

sabah: 3 dilim kadar ekmek, 2 ince dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 2-3 dilim domates, 1 bardak çay

öğlen yemek yemedim ama toplamda 4 tane küçük şeftali yedim (şeftali hastasıyım da azcık git gel yiyorum)

akşam da patlıcan kızartmasıyla 4 dilim ekmek yedim (ekmeği çok kaçırdım bugün ya) :18:
aa unutmuşum bi de sabah ve öğleden sonra birer bardak süt içtim

Son düzenleme:

Dürüst olalım bebiş menü kötü

Toplamda 8 dilim ekmek tüketmişsin ve akşam menülerinde özellikle ekmek kullanmayaya çalış canım..

Ara öğünlerin yok ben olmasını tavsiye ederim yine de sen bilirsin, fakat öğünlerini lütfen öğün gibi yap..

Meyve acıktırır tek başına yanında süt veya yoğurt tüket canım

Aslında verdiğin kiloya baktıkça çekiniyorum birşeyler söylemekten ama yanlış birgün olmuş bugün :44:

evet farkındayım 1-2 gündür dağıttım iyice normalde sadece kahvaltıda ekmek yerim akşam yemem ama böyle oldu biraz yarından itibaren toparlıyorum ama

Ve Bugünkü menüm

Sabah 1 simit
Ara yok
Öğlen 1 porsiyon köfte salata ayran
Ara 1 küçük salkim üzüm
Aksam 4 incir
Ara acik cay olacak sekersiz

3 litre su spor yok ama üsenmezsem 30 dk ka kosu bandini ziyaret edebilerim kizlar bugun hastanedeydim o yuzden sacma bi menu oldu artik

berivannnn26

Badem, ceviz, fındık gibi kuruyemişleri ekmek yerine yiyorum ben. Hem sağlıklı, hem lezzetli, hem de doyurucu :)
Kuruyemiş yiyince acıkmak bir tarafa, tam tersine doyuyorum

NorA_

Merhabalar canım, hoşbuldum :) Sıcak karşılaman için çok teşekkür ederim

Evet, kalori hesabı yapıyorum. Listelerimde arada tatlı oluyor çünkü hiç tatlı yemezsem diyet yapamam

Tatlı sadece kalorisi için değil aynı zamanda glisemik indeksi, yani insülini aniden yükseltmesi nedeniyle, önerilmiyor ama eskiden yarım kek yerken şimdi sadece masum 1 dilim yiyorum Belki kek yemesem ayda 10 kilo veririm ama ben sevdiğim şeyleri arada sırada yiyerek ayda 6 kilo vermeye razıyım, kendime yasaklar koymayarak diyetimin sürekliliğini sağlıyorum. Yasak olunca mutlaka bozuyorum ve kat be kat fazlasını yiyorum

minderbob

Menün her zamanki gibi harika, afiyet olsun canım

a20

Merhaba canım :)
İki ay gibi bir sürede 10 kiloyu hayli hayli verirsin; yeter ki süreklilik sağla, asla pes etme :119:

teyzeeeee

Aramıza hoşgeldinnnn
:124:

evet farkındayım 1-2 gündür dağıttım iyice normalde sadece kahvaltıda ekmek yerim akşam yemem ama böyle oldu biraz yarından itibaren toparlıyorum ama

Tamam beybi, ben akşamları geliyorum artık, kızlar herkes menüleri yazsın lütfen.
:13:

Bu arada Black gitmiş sanırım, cuma günü bildirimleri bana yapın kızlar

Merhaba canım, sende yenisin sanırım hoşgeldin

Menün hakkında yorum yapmıyorum zaten hatalarını yazınca görmüşsündür, simit hem kalorisi hem de malzemeleriyle kabul edilir bi besin değil

Merhaba canım, sende yenisin sanırım hoşgeldin

Menün hakkında yorum yapmıyorum zaten hatalarını yazınca görmüşsündür, simit hem kalorisi hem de malzemeleriyle kabul edilir bi besin değil

Söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, 5 km Baya bir yorgunum, iyi ter attım :)

Peki canım nasıl mutluysan öyle olsun, ben az yemeği henüz beceremediğim için kendime tamamen yasaklıyorum, bi de yedikçe yiyesi geliyor insanın bu malsef böyle, o yüzden kesinikle yasak

ne vardı ki cuma günü :44:

Cuma burda ol bebiş süpriz

-------------------------------------------------------------------

Foruma gelmeyen, gelipte bişiler yazmayan, giriş yapmadan okuyan hatunlar, tilkinin dönüp dolaşacağı yr yine 70ler topiğidir

Ben kaçıyorum, yarın akşam yine girebilirim, bende artık menü yayınlayacağım, bugün sıvı detoks yaptım, katı birşey yemedim, öptüm herkesi

merak ettim şimdi görüşürüüüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…