70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma canım ya bende kaç doktora gittim bu pko bilemedim ben arada kacıyo bende benim 1 kızım var canım tedavisiz ben 2.cocugu istememle öğrendim problemimi

nefse yenilmek yok canım asla hem sağlığımız için hem bebişlerimiz için gerekli

Sabah: 22 badem, 1 armut

Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek, 1 kupa yeşil çay

Öğle: 1 haşlanmış yumurta, bol salata (göbek salata, domates, salatalık, maydanoz, havuç, azıcık zeytinyağı)

Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek (1 dilim keki yarım yarım iki ara öğünde tükettim ki ikinci ara öğünde de nefsim körelsin )

Akşam: 1 dilim ekmek, 2 tane közlenmiş kırmızı biber, 1 bardak light kola (evde ne peynir ne de yoğurt kalmamış, olsaydı kırmızı biberin yanında yicektim)

Toplam: 1035 kalori

Bugün fazla su içmedim, uyuyana kadar en azından 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam.

Birazdan 1 saat yürüyüş yapıcam :)

ahh içimdeki sese bi hayır diyebilsem de,şu popomu kaldırıp yürüyüşe ben de çıksam offf çok kızıyorum kendime,bu kada çok bebek isterken ve en kolay tedavisi spor ve diyetken..ah kafa ah :S

sabah nasıl duruyorsun sadece badem ıle

Bu aralar nedense herkesin diyetleri yalan oldu Olmaz böyle kızlar toparlanın

Geçmiş olsun cocoşcum

günaydın tatlımmenü güzelkimse yok dediğin gibi yawrumnora hatun nerde,kpssde geçti..teşrif etmiycek mi aramızaaa bu arada sınavı nasıl geçmiş noranın:26:

Mindercim ben daha mezun olmadım o yüzden eylülde giricem

Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet işleri :26:

Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün diliyorum herkese.
Çok işim var, sonra görüşmek üzere kızlar, kaçamak yapmayınnn

Kız 50lere düşmüştün sen

Esincim sadece meyveyle öğün olmaz biliyorsun, yoğurt yeseydin yada en azından dikkat et bebeğim, umarım akşamın güzel geçer

Tatlım foruma girdiğiniz zaman yazmaktan ve okumaktan çekinmeyin , öyle bir faydamız olmaz malesef, buraya zaman ayırmak zorundasınız eğer kilonuzdan rahatsızsanız, geldiğin zaman mutlaka sende yardımcı ol bayanlara emin ol daha iyi hissedeceksin

Canım hoşgeldin seni yeni görüyorum
Menünü beğendim fakat kalori hesabı yapıyorsun bu da bazı yanlışlıklara yol açıyor, şöyle ki kekin kalorisi senin sınırını geçmemene engel değil fakat kek tamamiyle, un, yağ ve şeker.. Dolayısıyla sen vücuduna yararlı bir gıda almıyorsun, eğer kilo korumada olsan okey ama biz kilo vermeye çalışıyoruz, kek bizim topikte diyetlerde yasak mümkün olduğunca yeme tatlım

Buse ben bu arada

Annemler dün Tekirdağa gittiler, evde artık yemek yok bu hem iyi hemde kötü tabi

Ramazanda geliyor, aslında bugünlerde çok umutsuzum kızlar, ramazanda kimler oruç tutuyor yazsın bakayım, planları şimdiden yapmak lazım :18:

Çalışma Yaşamında Nasıl Diyet Yapmalıyız?

Kahvaltıyı atlamayın

“İş hayatında erken mesai saatiyle beraber en çok yapılan hata kahvaltının atlanması. Kahvaltısız başlanmış bir günde ne yaparsanız yapın ‘sağlıklı beslendim’ diyemezsiniz. ‘Kahvaltımı yapıyorum ama ofiste’ diyorsanız da hata yapıyorsunuz” diyen Dyt. Okan, öncelikli tercihin uyandıktan sonra ilk yarım saatte yapılmış bir kahvaltı olduğunu söylüyor.

Karbonhidrat alımından korkmayın

ekmek ve çorba tüketmekten, karbonhidrat alımından korkmamak gerektiğini belirten Dyt. Okan, “Kontrollü miktarda tüketilen karbobhidrat hem öğleden sonraki enerjimizi yönetir hem de ikindi, akşam ve gece tekrarlayan tatlı ataklarının önüne geçer” diyor. İkindi ara öğün seçiminin ise akşam yemeği ve gece atıştırmalarını yönetmemizi sağladığını vurgulayan Dyt. Okan, ikindi alternatiflerini şöyle sıralıyor:
• Beyaz peynirli kepekli sandviç
• Yağsız kepekli tost
• Meyve + yoğurt
• Grissini + peynir
• Kepekli yağsız bisküvi +ayran
• Bir küçük kase mısır gevreği/müsli + süt.

Akşam yemeği 19.00–19.30 arasında yenmeli

Akşam yemekleri uzayan mesai saatlerinden dolayı geç saatlere kalıyorsa, akşam yemeğini yemek için eve gitmeyi beklememek gerektiğini söyleyen Dyt. Okan, “19.00-19.30 saatleri arasında ofiste de olsa akşam yemeği yenmeli. Eve geç saatlerde gidiliyorsa ailece sofraya oturup ana yemek değil ara öğün tüketilmelidir.

• Meyve + peynir
• Meyveli yoğurt veya süt
• Mısır gevreği/müsli + süt
• Grissini + peynir

Bu aralar nedense herkesin diyetleri yalan oldu Olmaz böyle kızlar toparlanın

Geçmiş olsun cocoşcum
[/QUOTE]
Mindercim ben daha mezun olmadım o yüzden eylülde giricem

Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet işleri
[/QUOTE]

iyi bakalim tatlim,calismalar son gaz gitsin o zamanbenim de idare eder canim,bir ileri iki geri gidiyorum bakalimmsenin nasil gidiyor yawyuuuu

canim ise gidiyor musun hala?sinav -is yogun bir tempon var ama yaparsin senben de oruc tutucam isallah

oruç tutunca kilo verebilir miyiz ki acep

Verebiliriz tatım bence, akşamları ağır yemediğimiz sürece herşey çok güzel olur diye düşünüyorum

iyi bakalim tatlim,calismalar son gaz gitsin o zamanbenim de idare eder canim,bir ileri iki geri gidiyorum bakalimmsenin nasil gidiyor yawyuuuu
canim ise gidiyor musun hala?sinav -is yogun bir tempon var ama yaparsin senben de oruc tutucam isallah

Aaaay bunaldım minderim sormaaaaa, işe laptop götürmeyeyeim diye almış annem bilgisayarı, bütün gün test çöz otur, valla ben baya kilo aldım şu an çizelgenin yakınında bile değilim ama toparlayacağım, en büyük hatam burayı boşlamak oldu, sen neler yapıyorsun

bugunku menum
sabah
uyaninca 1 bardak su
1 tk keten tohumu

ara
3-4 findik
yarim fincan kahve

ogle

ara
6-7 badem
form cayi

aksam

tavuklarin derisini yemedim..
esim milkshake yapmis onu ictim
simdi buzdolabindan yesilcayimi iciyorumm

Afiyet olsun bebiş :13:

Sen zaten 20 kilo vermişsin canım zaten, ne kadar sürede verdin, kendinden bahsedermisin merak erttim

Sen zaten 20 kilo vermişsin canım zaten, ne kadar sürede verdin, kendinden bahsedermisin merak erttim

hemmmen bahsediyorum 18 yaşındayım ve o kiloyu 2 yıl gibi bi sürede verdim pek bişey yapmadım sadece cips ve kolayı bıraktım çikolatayı çok azalttım arada yeşil çay falan içtim gitti 20 kilo ama bu sene 12. sınıftım sınav falan derken bişey yapamadım hiç kilo veremedim geçen yaz nerde bıraktıysam hala ordayım yani üniversiteye gitmeme 2 ay var o 2 ayda 10 kilo verebilirsem müthiş olcak

kızlar bende uzun zamandır diyet yapmak için uğraşıyom fakat bi türlü istediğim gibi diyet yapamıyom
bende sizn gruba katılıp sizden destek almak istiyom bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim

Süpersin canım, verirsin burada bizimle, bende 2 aydır sabitim şimdiye 60ları görebilirdim ama olmadı, bu durumu değiştiricez, daha gençsin sen 10 kilocuk hemen gider, ben buse bu arada 22 yaşındayım bende , memnun oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…