soyle soyleyeyım ben su ana kdr 4 dr gordu 2.sı sag da kck zararsız pko vr dedı ama belırtısı yok tuylenme cok kg fılan cunku bacagımda dahı cok aztuy vardıger acıbademdekı dr um pko fılan yok dedı ama en son devlt hast.e 4.dr a gıttım regl dusensızlıgı cın oda sag da vr dedı bende anlamadım ama belırtısı yok varmı baska bıldıgın belırtı cnmmmm
valla canımdiyetisyene gittim,prinç,patates,mısır,beyaz şeker ve beyaz undan uzak dur dedi hatta insülin direncim olduğu için,2-3 saate bir ye,karpuz,muz,lncir,üzümden d euzak dur dedi...bana da gliffor verdiler günde 1000x2 ..tabii en önemlisi spor spor spor...Allah ayrdımcımız olsun,bi yanda en büyük özlemim çocuk diğer yanda nefsim...
hahaa :)) valla bende çayı sekersız ıcemıyorum o yüzden çayı bıraktım :) Sizi anlayabiliyorum..
Çay'a " ya seker ya ben " dedım şekeri seçti o beni kaybettiDD
Sabah: 22 badem, 1 armut
Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek, 1 kupa yeşil çay
Öğle: 1 haşlanmış yumurta, bol salata (göbek salata, domates, salatalık, maydanoz, havuç, azıcık zeytinyağı)
Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek (1 dilim keki yarım yarım iki ara öğünde tükettim ki ikinci ara öğünde de nefsim körelsin)
Akşam: 1 dilim ekmek, 2 tane közlenmiş kırmızı biber, 1 bardak light kola (evde ne peynir ne de yoğurt kalmamış, olsaydı kırmızı biberin yanında yicektim)
Toplam: 1035 kalori
Bugün fazla su içmedim, uyuyana kadar en azından 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam.
Birazdan 1 saat yürüyüş yapıcam :)
günaydııınn;
iki gündür yoktum, oğlum hasta idi işe de gelemedim.
diyet de yalan oldu şu sıralar tabi
umarım herkes iyidir, ilk fırsatta geçmişi okuyacağım
tuniii, hoşgeldin canım gördüm seni aşağıda
günaydın tatlımmenü güzel kimse yok dediğin gibi yawrum nora hatun nerde,kpssde geçti..teşrif etmiycek mi aramızaaa bu arada sınavı nasıl geçmiş noranın:26:
Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün diliyorum herkese.
Çok işim var, sonra görüşmek üzere kızlar, kaçamak yapmayınnn
Kahvaltı (11:00) :Nesfit
Öğlen (14:00) : 2 dilim kavun
Ara (15:00) : Salatalık
Ara (16:30) : 1 dilim kavun
Akşam (19:00 civarı) : Dışarda olacağııım
Kızlar akşam dışarda olacağım yine. Tavuk ızgara salata yemeyi düşünüyorum ama
Çok sık çıktık bu ara para suyunu çekiyor.Yiyemezsem de en kötü ihtimal simit-ayran olacaktır.
Öğlen ki kavuna gelince evde ne yemek var ne yoğurt var ne tavuk var ne de diyet ekmek var.
Bu yüzden yiyecek bişey bulamadım.Artık bıktım da alın demekten.Diyette olduğumu bile bile alınmıyor ekmek.
selam herkese,
günlerdir gelip bakıyyorum 1 satır bile yazmadan çıkıyorum..60.1 -60.2 lerde geziyorum günlerdir.59.9 u göremiyorumneden çünkü kaçamağım çok az önce 2 dilim keke yedim mesela!!napayım yaaa psikolojk sanırım habire yiyesim var... bir de kimse yok topikte oda etkiliyore motivasyonum düşük yani...bakalım nolcak..
Sabah: 22 badem, 1 armut
Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek, 1 kupa yeşil çay
Öğle: 1 haşlanmış yumurta, bol salata (göbek salata, domates, salatalık, maydanoz, havuç, azıcık zeytinyağı)
Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek (1 dilim keki yarım yarım iki ara öğünde tükettim ki ikinci ara öğünde de nefsim körelsin)
Akşam: 1 dilim ekmek, 2 tane közlenmiş kırmızı biber, 1 bardak light kola (evde ne peynir ne de yoğurt kalmamış, olsaydı kırmızı biberin yanında yicektim)
Toplam: 1035 kalori
Bugün fazla su içmedim, uyuyana kadar en azından 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam.
Birazdan 1 saat yürüyüş yapıcam :)
[/QUOTE]Bu aralar nedense herkesin diyetleri yalan olduOlmaz böyle kızlar toparlanın
Geçmiş olsun cocoşcum
Annemler dün Tekirdağa gittiler, evde artık yemek yok bu hem iyi hemde kötü tabi
Ramazanda geliyor, aslında bugünlerde çok umutsuzum kızlar, ramazanda kimler oruç tutuyor yazsın bakayım, planları şimdiden yapmak lazım:18:
oruç tutunca kilo verebilir miyiz ki acep
iyi bakalim tatlim,calismalar son gaz gitsin o zamanbenim de idare eder canim,bir ileri iki geri gidiyorum bakalimm senin nasil gidiyor yawyuuuu
canim ise gidiyor musun hala?sinav -is yogun bir tempon var ama yaparsin senben de oruc tutucam isallah
Verebiliriz tatım bence, akşamları ağır yemediğimiz sürece herşey çok güzel olur diye düşünüyorum
bugunku menum
sabah
uyaninca 1 bardak su
1 tk keten tohumu
Eki Görüntüle 463550
ara
3-4 findik
yarim fincan kahve
ogle
Eki Görüntüle 463551
ara
6-7 badem
form cayi
aksam
Eki Görüntüle 463552
tavuklarin derisini yemedim..
esim milkshake yapmis onu ictim
simdi buzdolabindan yesilcayimi iciyorumm
ayy inşallah
Sen zaten 20 kilo vermişsin canım zaten, ne kadar sürede verdin, kendinden bahsedermisin merak erttim
hemmmen bahsediyorum18 yaşındayım ve o kiloyu 2 yıl gibi bi sürede verdim pek bişey yapmadım sadece cips ve kolayı bıraktım çikolatayı çok azalttım arada yeşil çay falan içtim gitti 20 kilo ama bu sene 12. sınıftım sınav falan derken bişey yapamadım hiç kilo veremedim geçen yaz nerde bıraktıysam hala ordayım yani üniversiteye gitmeme 2 ay var o 2 ayda 10 kiloverebilirsem müthiş olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?