gaza geldim vallao 10 kilo gidecek o kadar!!
Merhaba canım, sende yenisin sanırım hoşgeldin
Menün hakkında yorum yapmıyorum zaten hatalarını yazınca görmüşsündür, simit hem kalorisi hem de malzemeleriyle kabul edilir bi besin değil
Yarin gel herkesin kirli camasirlari ortalatda olacak en öncede benim:18:
yiyip yiyip şişip şişip geri ağlayarak gelicekler tıpkkı benim gibii yarın tartı ne gösterecek bende bakalım:18::18:yeni gelen kısçeler hoşgeldinizzz topiğimizin en durgun günlerine denk geldiniz ama en fazla 1 ay sonra
kaynar buralar sabredin biraz
bende oruç tutacağım innş. ama yeemek olayını nasıl yapçez noram yaa hiç bilgim yok o konuda bir iftar birde sahurumuz olcak suyu falan hangi ara dere tüketçez birde tabi namaz olayları var hadi iftardan sonra içsek hep dicem içilmezki namaz kılınıo o zamanda :26:nasıl bir ayar çekçeksiniz yaa ramazanda yalnız bırakma bizi buralara uğra nolur menü paylaş en azındanAnnemler dün Tekirdağa gittiler, evde artık yemek yok bu hem iyi hemde kötü tabi
Ramazanda geliyor, aslında bugünlerde çok umutsuzum kızlar, ramazanda kimler oruç tutuyor yazsın bakayım, planları şimdiden yapmak lazım:18:
eet pisim gitti yaa ama neden gittiğini ben hala anlamış değilim eğerki başka topikte yaptığı tartışmadan dolayı ise gel pisim bizle idare et sen ,biz sana yeteriz canım benim boşver takma başkalarınıTamam beybi, ben akşamları geliyorum artık, kızlar herkes menüleri yazsın lütfen.
:13:
Bu arada Black gitmiş sanırım, cuma günü bildirimleri bana yapın kızlar
a20 cim valla bu konu hakkında pek fikrim yok ama gooogle amcaya yazarsan o sana muhakkak bir sonuç çıkarabilirama psikolojikman insanı çok etkiliyor o kesin canım benim şahsen 75lerde 67lere geldim ilk psikolojim ile şuanki arasında dağlar kadar fark var en azından kendime az da olsa güvenim geldi
neyse kızçeler ben çıkmak zorundayım sonra görüşürüz kocaman öptüm şu ramazanda nasıl yapçaz onuda aramızda konuşursak bilgi paylaşımında bulunursak sevinirim
pardon seker gormemısım yaaaAyıp ettin, bak ben burdayım
kısmetcnm rabbım ck aratmasın ınsllsorma canım ya bende kaç doktora gittim bu pko bilemedim ben arada kacıyo bendebenim 1 kızım var canım tedavisiz ben 2.cocugu istememle öğrendim problemimi
nefse yenilmek yok canım asla hem sağlığımız için hem bebişlerimiz için gerekli
coksukur ıyıdır sen nslsn nerdesın yaa hıc yoksunn topıkde eskılerden kımse kalmadııı arada bır slm deyıp kacıyorlar yaaaaBebişler nasılsınız
bende orucumm cok sukur bayılıyoum oruc tutmaya cok sukurınsl..bu sende nıyetlıyım tutmayaaaaAnnemler dün Tekirdağa gittiler, evde artık yemek yok bu hem iyi hemde kötü tabi
Ramazanda geliyor, aslında bugünlerde çok umutsuzum kızlar, ramazanda kimler oruç tutuyor yazsın bakayım, planları şimdiden yapmak lazım:18:
Bebişler nasılsınız
dipnotları okuyayımki kendime geleyim dimi ama hem yeni gelenlerede faydam olmuş olur
vallahi sudan çıkmış bir balık nasıl olur aynen bende öyleyim sanki sağlıklı yaşam çok uzaklarda benim için ve hiçbirşey hatırlamıyor gibiyim
google amca kilo vermek hafızayı güçlendirir diyo ama benimki niye zayıfladı yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?