70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gaza geldim valla o 10 kilo gidecek o kadar!!

Tabiside gidecek okadar

Merhaba canım, sende yenisin sanırım hoşgeldin

Menün hakkında yorum yapmıyorum zaten hatalarını yazınca görmüşsündür, simit hem kalorisi hem de malzemeleriyle kabul edilir bi besin değil

Canim hastanedeydim mecburen yedim ama yarin daha iyi bi menu olacak umarim:18:

ooooooooooooooo alıntılardan görüyorumkiii( fazla geriye gidemedim birikme faza olmuş geçmişte :26:)

norammm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşşşş imzandaki yazıyı gördüm bebekkk hemen içimdeki hırs canlanıverdii yaaa topiğe sen gelince bir farklı oluo be kardeşim :13:

kaç günlerden hatta haftalardan beri ıı-ıh diyet namına bişi yok bende bakalım yarın tartı kaçı gösterecek merak ediyorum açıkçasıııı

bu aradaa yeni gelenler hoşgeldiniz yaz sezonu olduğu için topiği boşladık ama kilolarda yapış yapış geri geldi sankim bana yahu korkuyorummmm ve aynaya bakmaz oldum ,eşim bacaklar zayıflamaya başlamış malum ben bacaklardan hep dert yanıyordum size aslında sevindirici haber bu ama bana göre hiç zayıflamadı bence aynı tas aynı hamam devam :26::26::26:ayy sağlıklı beslenmek istiommmmmmmmmmmm hafif yemekler istiyorum artıkkkkkkkk

yeni gelen kısçeler hoşgeldinizzz topiğimizin en durgun günlerine denk geldiniz ama en fazla 1 ay sonra
kaynar buralar sabredin biraz
yiyip yiyip şişip şişip geri ağlayarak gelicekler tıpkkı benim gibii yarın tartı ne gösterecek bende bakalım:18::18:

bende oruç tutacağım innş. ama yeemek olayını nasıl yapçez noram yaa hiç bilgim yok o konuda bir iftar birde sahurumuz olcak suyu falan hangi ara dere tüketçez birde tabi namaz olayları var hadi iftardan sonra içsek hep dicem içilmezki namaz kılınıo o zamanda :26:nasıl bir ayar çekçeksiniz yaa ramazanda yalnız bırakma bizi buralara uğra nolur menü paylaş en azından senden bizede bulaşır belki gaza gelir diyete başlarız canım benim

Tamam beybi, ben akşamları geliyorum artık, kızlar herkes menüleri yazsın lütfen.
:13:

Bu arada Black gitmiş sanırım, cuma günü bildirimleri bana yapın kızlar
eet pisim gitti yaa ama neden gittiğini ben hala anlamış değilim eğerki başka topikte yaptığı tartışmadan dolayı ise gel pisim bizle idare et sen ,biz sana yeteriz canım benim boşver takma başkalarını

bakalım yarın kaç kiloda olacağım açıkçası bu hafta tartıldım ama inan hatırlıomusun ptty derseniz ıı-ıh hiç hatırlamıyorum o kadar isteksiz çıktım yani tartıya önemsemedim hiç

ve sürekli tek öğün yaptım ya da şöle oldu öğünlerim kociş gececi olduğu için hep kahvaltıyı 15:30 da yaptım

akşam yemeğide 18,19 :00 gibi o civarlarda

+birde gece kociş 12 de gelince onunlada yedim hep sürekli buna rağmen ne olcak durum hiç ara öğün falan yok yani :18::18::18::18::18::18:

acayip saçma bişi oldummm yaniii

Yeni Gelen ve kilo vermek isteyen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek(ama istemeyen ekmeği sadece kahvaltıda yiyebilir sorun yok) kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse haftada 1-2kez sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yanındada isterseniz süt için daha faydalı ,3kaşık yoğurt yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon(2-3kaşık) yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve inanın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR

Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodu

dipnotları okuyayımki kendime geleyim dimi ama hem yeni gelenlerede faydam olmuş olur

vallahi sudan çıkmış bir balık nasıl olur aynen bende öyleyim sanki sağlıklı yaşam çok uzaklarda benim için ve hiçbirşey hatırlamıyor gibiyim

a20 cim valla bu konu hakkında pek fikrim yok ama gooogle amcaya yazarsan o sana muhakkak bir sonuç çıkarabilir ama psikolojikman insanı çok etkiliyor o kesin canım benim şahsen 75lerde 67lere geldim ilk psikolojim ile şuanki arasında dağlar kadar fark var en azından kendime az da olsa güvenim geldi

neyse kızçeler ben çıkmak zorundayım sonra görüşürüz kocaman öptüm şu ramazanda nasıl yapçaz onuda aramızda konuşursak bilgi paylaşımında bulunursak sevinirim

benim hafızam bayaa bi zayıfladı da ondan sordum araştırayım bi :26: iyi geceler canımm

bugun yediklerim :)

Sabah : lor peyniri 1 yumurta salatalık domates 1 çay kaşıgı diyet recel şekersiz kahve :)
Ara : çok az badem
Öglen : tonbalıklı salata ve çorba
Ara :1 avuç kiraz ve bir dilim karpuz
Akşam : Çorba ızgara tavuk ve patlıcan salatası küçük bi dilimde karpuz :)

Ekmek yiyemiyorum artık malesef :/

Ayıp ettin, bak ben burdayım
pardon seker gormemısım yaaa

kısmetcnm rabbım ck aratmasın ınsll
Bebişler nasılsınız
coksukur ıyıdır sen nslsn nerdesın yaa hıc yoksunn topıkde eskılerden kımse kalmadııı arada bır slm deyıp kacıyorlar yaaaa
bende orucumm cok sukur bayılıyoum oruc tutmaya cok sukurınsl..bu sende nıyetlıyım tutmayaaaa

pekı nasl beslenecegızzz kıslarrr

Bebişler nasılsınız

Oooo beybi nerelerdesin sen?? İyiidr valla nolsun diyet moduna dönmeye çalışıyorum kendi adıma.

Kpss çalışmaları nasıl gidiyor ?

Selam canım. Aynı durumdayız.Sağlıklı yaşam mı o da ne ?? Bu saatte karpuz yiyorum acıktım valla.

google amca kilo vermek hafızayı güçlendirir diyo ama benimki niye zayıfladı yaa :26:

Besinlerde azalma olduğundan olabilir özellikle b12.

Bende b12 eksikliği var iğne kullanıyorum buna rağmen çok düzelmiyo.

Dikkatli olun ama kızlar.

Uyanınca : Haşlanmış mısır

Kahvaltı (12:00) :Çok az peynir,5 zeytin,Domates,Salatalık,Bolca beyaz ekmek

Ara (15:00) : 4 Kayısı ve Yeşilçay

Akşam (17:00) : 3Yk patates yemeği,yoğurt,çok az ekmek

Ara (19:30-20:00) : 3 form bisküvi

Akşam patatesten başka şansım yoktu.Dışarı çıkacaktım başka bişeyde hazırlayamadım :26:

Ekmekte aldım kendime.Kurtuldum beyaz ekmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…