kızlar kilo çizergesini nerden yaptınız??
Besinlerde azalma olduğundan olabilir özellikle b12.
Bende b12 eksikliği var iğne kullanıyorum buna rağmen çok düzelmiyo.
Dikkatli olun ama kızlar.
ooooooooooooooo alıntılardan görüyorumkiii( fazla geriye gidemedim birikme faza olmuş geçmişte :26:)
norammm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşşşş imzandaki yazıyı gördüm bebekkk hemen içimdeki hırs canlanıverdii yaaa topiğe sen gelince bir farklı oluo be kardeşim:13:
kaç günlerden hatta haftalardan beri ıı-ıh diyet namına bişi yok bende bakalım yarın tartı kaçı gösterecek merak ediyorum açıkçasıııı
bu aradaa yeni gelenler hoşgeldiniz yaz sezonu olduğu için topiği boşladık ama kilolarda yapış yapış geri geldi sankim bana yahu korkuyorummmm ve aynaya bakmaz oldum ,eşim bacaklar zayıflamaya başlamış malum ben bacaklardan hep dert yanıyordum size aslında sevindirici haber bu ama bana göre hiç zayıflamadı bence aynı tas aynı hamam devam :26::26::26:ayy sağlıklı beslenmek istiommmmmmmmmmmm hafif yemekler istiyorum artıkkkkkkkk
yiyip yiyip şişip şişip geri ağlayarak gelicekler tıpkkı benim gibii yarın tartı ne gösterecek bende bakalım:18::18:
bende oruç tutacağım innş. ama yeemek olayını nasıl yapçez noram yaa hiç bilgim yok o konuda bir iftar birde sahurumuz olcak suyu falan hangi ara dere tüketçez birde tabi namaz olayları var hadi iftardan sonra içsek hep dicem içilmezki namaz kılınıo o zamanda :26:nasıl bir ayar çekçeksiniz yaa ramazanda yalnız bırakma bizi buralara uğra nolur menü paylaş en azındansenden bizede bulaşır belki gaza gelir diyete başlarız canım benim
eet pisim gitti yaa ama neden gittiğini ben hala anlamış değilim eğerki başka topikte yaptığı tartışmadan dolayı ise gel pisim bizle idare et sen ,biz sana yeteriz canım benim boşver takma başkalarını
bakalım yarın kaç kiloda olacağım açıkçası bu hafta tartıldım ama inan hatırlıomusun ptty derseniz ıı-ıh hiç hatırlamıyorum o kadar isteksiz çıktım yani tartıya önemsemedim hiç
ve sürekli tek öğün yaptım ya da şöle oldu öğünlerim kociş gececi olduğu için hep kahvaltıyı 15:30 da yaptım
akşam yemeğide 18,19 :00 gibi o civarlarda
+birde gece kociş 12 de gelince onunlada yedim hep sürekli buna rağmen ne olcak durum hiç ara öğün falan yok yani :18::18::18::18::18::18:
acayip saçma bişi oldummm yaniii
dipnotları okuyayımki kendime geleyim dimi ama hem yeni gelenlerede faydam olmuş olur
vallahi sudan çıkmış bir balık nasıl olur aynen bende öyleyim sanki sağlıklı yaşam çok uzaklarda benim için ve hiçbirşey hatırlamıyor gibiyim
selamun aleyküm
günaydın canlarım..
kaç gündür giremedm kusura bakmayın..
okula geldim sınav için. birazdan sınava gitcem inş. nolur dua edin kalırsam 2 ay uzuyor okulum:18::18:
kilo bildirimimi yapmaya geldim.
akşama geçmişe bakmaya çalışırm
başlangıç:73
geçen hafta:63
bu hafta:62.2
giden:800
toplamda giden:10.8
hedef:58
hoşçakalın
ya benim aklıma takılan bişey var kilo vermek hafızayı etkiler mi :26:
a20 cim valla bu konu hakkında pek fikrim yok ama gooogle amcaya yazarsan o sana muhakkak bir sonuç çıkarabilirama psikolojikman insanı çok etkiliyor o kesin canım benim şahsen 75lerde 67lere geldim ilk psikolojim ile şuanki arasında dağlar kadar fark var en azından kendime az da olsa güvenim geldi
neyse kızçeler ben çıkmak zorundayım sonra görüşürüz kocaman öptüm şu ramazanda nasıl yapçaz onuda aramızda konuşursak bilgi paylaşımında bulunursak sevinirim
bugun yediklerim :)
Sabah : lor peyniri 1 yumurta salatalık domates 1 çay kaşıgı diyet recel şekersiz kahve :)
Ara : çok az badem
Öglen : tonbalıklı salata ve çorba
Ara :1 avuç kiraz ve bir dilim karpuz
Akşam : Çorba ızgara tavuk ve patlıcan salatası küçük bi dilimde karpuz :)
Ekmek yiyemiyorum artık malesef :/
Nerelerdesin kızzzzz, baksana topikçe hantal gacılar olduk, ben de ümidimi kaybedeceğim böyle olursa.Canım çok sıkılıyor ama her hafta alıyorum. Otel olayını hatırlıyorsundur, ondan sonra hiiiç kilo veremedim ya:18: Motivemiz 0 resmen. Özledim eski günlerimizi, sizleri, Dilek-Mine-Aslı-Mona-Suzi-Blakcat-Nesquik ve daha niceleriii.Bebeeeeğimmm:%2:
Lütfen boşlama topiğimizi bak bende kilo aldım
Rahat rahat kot t shirt giymek istiyorum artık bıktım yağlarımdan
En azından günde bi yarım saatini ayır bak , burada çok kilo verdik topiği bu şekilde bırakamayız, ayrıca daha hedeflerede ulaşamadık , toparlanın hadi
Menüler yazılsın yine eskisi gibi öyle biraz kilo verdik diye saldık gene dobiç oluyoruz , ben tüm geçmişe bakıcam , senide görmek istiyorum, menülerini de , tamam mı cicim
Canım aynı durum bizdede var hadi toparlanalım artık, ramazanda çok zorlanıcaz pidelerden tatlılardan kaçıcaz resmen sabır denemesi olucak ama aynı zamanda bence büyük bir fırsat oruçun vüvuda çok büyük faydaları var zaten bi de kilo verirsek çok güzel olur herşey
Bende küstüm aynalara, sevdicekle kavga edip duruyoruz, bunalıma girdim yahuuu yeter
Len sen menüleri yaz ben senin saçını başını yola yola hatırlatırım sana
unutmuşmuşmuş dobiç seni
Nerelerdesin kızzzzz, baksana topikçe hantal gacılar olduk, ben de ümidimi kaybedeceğim böyle olursa.Canım çok sıkılıyor ama her hafta alıyorum. Otel olayını hatırlıyorsundur, ondan sonra hiiiç kilo veremedim ya:18: Motivemiz 0 resmen. Özledim eski günlerimizi, sizleri, Dilek-Mine-Aslı-Mona-Suzi-Blakcat-Nesquik ve daha niceleriii.
Neredesiniz kızçeler hadi dönün, Dilek hiç uğramıyor, bir selam bile çakmıyor. Gelin artık tekrar dönelim eski günlere.
Valla ben artık buralardayım şimdi iş yerine geçeyim gelicem bebeiş
Sen niye kilo aldın len ne güzel 50lerdeydin dur geleyim seni mahvetcem
tebrik ederim yawrum,Allah yardımcın olsun yapacaksın inanıyorum sanaaaaselamun aleyküm
günaydın canlarım..
kaç gündür giremedm kusura bakmayın..
okula geldim sınav için. birazdan sınava gitcem inş. nolur dua edin kalırsam 2 ay uzuyor okulum:18::18:
kilo bildirimimi yapmaya geldim.
akşama geçmişe bakmaya çalışırm
başlangıç:73
geçen hafta:63
bu hafta:62.2
giden:800
toplamda giden:10.8
hoşçakalın
noldu kuzum sanaHerkese günaydınlarr,
kilo bildirimim:18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,2 kg
bu hafta kilo : 62 kg
gelen :800 gr
toplamda giden :8,6 kg.
hedef kilo : 55 kg
Bildirim günümüz CUMA'dır.
Bildirimlerinizi;
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamda giden:
Hedef:
Bu şekilde yapmanızı önemle rica ediyorum.
Yeni gelen üyeler başlangıç kilo ve hedefi yazsınlar yeni üye olduklarını belirtsinler.
Mesaj sayısı yeterli olmayanlar ise NORA 'NIN DİKKATİNE.. yazıp belirtsinler.
Döv beni, kız bana, ne yapsan yeridir, psikolojim yerlerde sürünüyooo
günaydın demeyi unuttum yinee
başlangıç:75
geçen hafta:61,5
bu hafta:60,5:82::82::82:
giden:1 :124::124::124:
toplamda giden:14,5:119::119::119:
ama anne evine gideceğim için o 1 bana geri dönecek bacolarama napıyım özledim annemin yemeklerini,yicem abartamadan tabi ama son söz tartının
topiğin kanberi geldi sonundaakanbersiz topik olur mu be yaaaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?