70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SABAH
1,5 dilim ekmek
ince bir dilim peynır
5 zeytin
domates salatalık.

ara--- 4 kayısı ve 3yk yoğurt

ÖĞLE
1 dilim ekmek
bi parça fırınlanmıs tavuk (göğüs)
salata(yagsız)

AKŞAM
1 tane bisküvi
şeftali ( akşam dısardaydım canım da bırsey ıstemedi )

2.günüm de böyle geçti:)

Bende varım bakalım napıcam,75 kilo ile başladım pazartesi ama daha verememişim moralim bozuldu reglm ondan olabilir diye düşünüyorum

Bu hafta abur cubur yedim ve pişmanım. Spor desen zaten yapmıyorum bir hareket bişi yok Bir kaç kaçamak dışında beslenmeme dikkat ettim ve 1 kilo verdim. 2 haftada 3 kilo vermiş oldum. Pöff En azından yağdan gittiğini düşünüyorum çünkü yavaş veriyorum kilolarımı ve çok aç kalmıyorum. Bu hafta sporda yapıcam

selamun aleyküm
günaydın canlarım..
kaç gündür giremedm kusura bakmayın..
okula geldim sınav için. birazdan sınava gitcem inş. nolur dua edin kalırsam 2 ay uzuyor okulum:18::18:
kilo bildirimimi yapmaya geldim.
akşama geçmişe bakmaya çalışırm

başlangıç:73
geçen hafta:63
bu hafta:62.2
giden:800
toplamda giden:10.8
hedef:58

hoşçakalın

Herkese günaydınlarr,
kilo bildirimim:18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,2 kg
bu hafta kilo : 62 kg
gelen :800 gr
toplamda giden :8,6 kg.
hedef kilo : 55 kg

Bebeeeeğimmm :%2:

Lütfen boşlama topiğimizi bak bende kilo aldım
Rahat rahat kot t shirt giymek istiyorum artık bıktım yağlarımdan
En azından günde bi yarım saatini ayır bak , burada çok kilo verdik topiği bu şekilde bırakamayız, ayrıca daha hedeflerede ulaşamadık , toparlanın hadi

Menüler yazılsın yine eskisi gibi öyle biraz kilo verdik diye saldık gene dobiç oluyoruz , ben tüm geçmişe bakıcam , senide görmek istiyorum, menülerini de , tamam mı cicim

Canım aynı durum bizdede var hadi toparlanalım artık, ramazanda çok zorlanıcaz pidelerden tatlılardan kaçıcaz resmen sabır denemesi olucak ama aynı zamanda bence büyük bir fırsat oruçun vüvuda çok büyük faydaları var zaten bi de kilo verirsek çok güzel olur herşey

Bende küstüm aynalara, sevdicekle kavga edip duruyoruz, bunalıma girdim yahuuu yeter

Len sen menüleri yaz ben senin saçını başını yola yola hatırlatırım sana
unutmuşmuşmuş dobiç seni

Allah yar ve yardımcın olsun canım, inşallah kalmazsın. tebriklerrr bu arada.

Son düzenleme:
ya benim aklıma takılan bişey var kilo vermek hafızayı etkiler mi :26:

Ne gibi canım :26: eğer gerekli besinleri vitaminleri almıyorsan etki edebilir diye düşünüyorum Et ve balık tüketmeyi eksik etme bol bol süt ve süt ürünlri de

Bak ben pek giremiyorum ama fırsat buldukça burdayım senden aynı şeyi bekliyorum bebiş , bu senin içinde en iyisi olucak

Canım hoşgeldin aramıza, çok güzel bir menü
Umarım suyu da fazla içiyorsundur, ekmek tüketilebilir aslında ( buğday yada çavdar ekmeği) çünkü vücudun ekmeğe de ihtiyacı var

Nerelerdesin kızzzzz, baksana topikçe hantal gacılar olduk, ben de ümidimi kaybedeceğim böyle olursa.Canım çok sıkılıyor ama her hafta alıyorum. Otel olayını hatırlıyorsundur, ondan sonra hiiiç kilo veremedim ya:18: Motivemiz 0 resmen. Özledim eski günlerimizi, sizleri, Dilek-Mine-Aslı-Mona-Suzi-Blakcat-Nesquik ve daha niceleriii.
Neredesiniz kızçeler hadi dönün, Dilek hiç uğramıyor, bir selam bile çakmıyor. Gelin artık tekrar dönelim eski günlere.

Valla ben artık buralardayım şimdi iş yerine geçeyim gelicem bebeiş
Sen niye kilo aldın len ne güzel 50lerdeydin dur geleyim seni mahvetcem

tebrik ederim yawrum,Allah yardımcın olsun yapacaksın inanıyorum sanaaaa

Herkese günaydınlarr,
kilo bildirimim:18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,2 kg
bu hafta kilo : 62 kg
gelen :800 gr
toplamda giden :8,6 kg.
hedef kilo : 55 kg
noldu kuzum sana

günaydın demeyi unuttum yinee

başlangıç:75
geçen hafta:61,5

bu hafta:60,5
:82::82::82:
giden:1
:124::124::124:
toplamda giden:14,5
:119::119::119:
hedef:58

ama anne evine gideceğim için o 1 bana geri dönecek bacolarama napıyım özledim annemin yemeklerini,yicem abartamadan tabi ama son söz tartının

Bildirim günümüz CUMA'dır.
Bildirimlerinizi;
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamda giden:
Hedef:

Bu şekilde yapmanızı önemle rica ediyorum.

Yeni gelen üyeler başlangıç kilo ve hedefi yazsınlar yeni üye olduklarını belirtsinler.

Mesaj sayısı yeterli olmayanlar ise NORA 'NIN DİKKATİNE.. yazıp belirtsinler.

topiğin kanberi geldi sonundaakanbersiz topik olur mu be yaaaw

Döv beni, kız bana, ne yapsan yeridir, psikolojim yerlerde sürünüyooo

Aferin sana

Leen şu çizelgene oturda bi bak ne psikolojinin yerlerde sürünmesi sebep nedir bebeğim bi söyle bakiim :26:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Süpersin bebeeeeeğiiiimmm sen bu yazı 50lerde bitiriceksin helal benim minderime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…