70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni öldürün bugun 2 gun yediklerimin 3 katını yedim naapcam ben offfff

o zaman sana oklava geliyoklava: güzelim kendini yemicem diye zorlarsan yapamazsın.canın çok istiyorsa eğer biraz tadına bak ama abartmadan.kalorili yiyecekleri az ye.onun yerine az kalorili ve tok tutucu yiyecekler ye vede sporunu aksatma

Selam kızlar ben de hızla kilo veriyorum :) yani daha tartılmadım ama bunu hissedebiliyorum zaten belli de oluyo eski pantalonlarıma sığabiliyorum mesela : )
Spora da başladım bu hafta tabi öle koşu bandım yok malesef fazla dışarı da çıkamıyorum çünkü hem çok sıcak hem de burada öyle yürüyüş yapılacak yerler çok uzak:çok üzgünüm:
Ama ben de her gün merdiven koşuyorum evimiz mustakil dama çıkan merdivende nerdeyse hergün 50-60 tane çıkıp iniyorum çok işe yarıyo bacak basen eriyo valla : )kaydirigubbakcemile2
Egzersiz de yapıyorum
Kolbastı mezdeke felan da oynuyorum özellikle kolbastının çok faydası oluyor arkadaşlar sizlere de tavsiye ederim.
Buralara biraz yabancıyım ama zamanla alışırım : )
Nese herkese başarılar diliyorum:kedi:

canım haklısın ama bende doyma sınırı yok tadına bakmasam dayanırım bi muddet ama biraz yiyim desem saldırırım hemen gozum ac yetinemiyorum offff iradesizligim offf:umursamaz::kedi::gitme::sinifsinif:lmaz:mahfoldumbenklava:

günaydın kızlar bende sabah tartıldım çünkü dün bi gömleğimi denedim ve oldu o yüzden merak ettim 2,5 kilo zayıflamışım :)

çocuk gelişimi çok önemli canım iyi yapmışsınız... için rahat olur... inşallah bir sorun çıkmaz... oğluşunda geç konuşsunda güç konuşmasın canım... bizim akrabamızın oğlu 15 sene sonra doktorların olmaz dedikleri halde kendiliğinden bir çocukları oldu herşey iyiydi ama konuşmuyordu... 1-2-3 çocuk hareketli ama konuşmuyor... bize geldiğinde muhabbet kuşumuz çok konuşuyor diye onun suyundan bile içirmişti.. şimdi 9 yaşında ama bir gör susturamıyoruz artık... sonradan konuşanlar daha konuşkan oluyor...

hoşgeldin canım... merdiven çıkmak güzel kas yapıyor canım...günde 2-3kez 10'ar dakika aralıksız inip çıkarsan hızlı hızlı yürümene spora gerek kalmaz zaten...

beni öldürün bugun 2 gun yediklerimin 3 katını yedim naapcam ben offfff

canım yemekten önce bol bol ılık su iç doyursun biraz... birde çok çiğne yavaş yavaş ye beyine sinyal gidene kadar yavaş yersen daha çabuk doyarsın...

merhaba kızlar ben işlerden anca fırsat bulabiliyorum... herkez iyidir inşallahh.. yarın büyük gün kaçamak yapmayın... benim kilo durdu bu ara spor yapamıyorum...

merhaba kızlarr..
moralim çok bozuk dün gece sinirden üzüntüden bütün gece agladım herkes bu kadar kötü olmak zorunda mı..ya bu dünya kalıcı degil ki nasıl hesap verecekler kimse düşünmüyo ekmekle oynamak iftira atmak onurunu gururunu rencide etmek bu kadar kolay mı bi başkasının..hele ki ben suçlu olsa bile ne ıolursa olsun insandır deyip kalbimi kırdıgı halde karsımdakini kırmaktan kaçınırım kendimden önce bşaksını düşünüürm ya bana yapılacak şey mi bu ya o kada üzüldüm ki o kadar utandım ki herşey tamamen yalan oldugu halde...

Aboo bende öyleyim, tadimlik yemesi bazen zor geliyor helede sevdigim seylerde.. ama su sekilde düsün canim birtane yesende ayni tad on tane yesende belki faydasi olur :)

merhaba kızlar ben işlerden anca fırsat bulabiliyorum... herkez iyidir inşallahh.. yarın büyük gün kaçamak yapmayın... benim kilo durdu bu ara spor yapamıyorum...
Merhaba canimcim bi kosturma herkeste hayirdir insallah bende izin alis verisi felan derken pek vakit bulamiyorum nete.. 19 gün sonra yola cikiyorum insallah..
Yarin büyük gün bakalim ne olcak...
CADIARZU

mart ayında işten çıkarılmıştım söylemiştim size ufak entrikalar falan ama ben kimseye annemlere falan da söylemedim herkesi Allah bildigi gibi yapsıın dedim boşverdim hayırlısı dedim.o işe de beni sevdigim bi abi referans olarak sokmuş bi de bana başlamadan bak sana gelen gelen bana gelir ona göre sana güveniyorum deyip başlatmıştı..dün gece ögrendim ki ona beni şşten çıkarmalarının sebebni benim sürekli nette olup telefonlara bakmamam hiçbişeyle ilgilenmemem oldugunu söylemişler!!oraya girdigimden 5 ay sonra sigortamı yaptılar söz verdikleri maaşı hiç vermediler habersiz çıkarıp borcumla dımdızlak bıraktılar beni buna ragmen ben aldgım parayı hakedeyim diye herkesin iini aldım yaptım heryere yetişmek herşeyi ögrenmek için çabaladım iş yokken ki kriz döneminde gimiştim işe mutfaga girip bulaşık yıkadım sırf iş yapmış olmak için..benim masam bile yok ya degilki nete girebileyim yoktu yanii ordaki herkes şirketin parasını düşünmezken ben günahtır deyip ne kadar az masraf olursa o kadar iyi diyordum.adam şimdi ne düşünüyo benim hakıımda üstelik yalan ve adm bana güvenmiş kefil olmuştu sürekli girip çıktıgı yer yüzünü düşürdüler adamın utandırdılar adamı yapılacak şey mi ya atılacak iftira mı üstelik benim orda yükselme imkanım bile yoktu eninde sonund açıkacaktım işten ne istediler benden..çok utandım çok moralim bozuldu!!

sıkma canını boşver çirkin laf söz sahibine yakışır seni tanıyan bilen biliyordur zaten istediklerini desinler takma sen fazla ödün vermişsin zaten yeterince vicdanın rahat senin onlar elbet utanır birgün allah bırakmaz kimsenin emeğini kimsede

Minnanin yazdigi gibi bosver güzelim.. sen kendini biliyorsun seni bilende biliyor.. cigeri bes para etmiyenler icin utanip morelini bozma..
Tabi bize bunlari yazmasi kolay biliyorum ama biz senin yanindayiz canim..
Bozma morelinii:1hug:

haklısın zaten onları düşündügüm yok boşvermiştim tek üzüldügüm o abimin yüzünü düşürmeleri sonucta onun sözüde güvenilmez gibi gözüktü

Minnanin yazdigi gibi bosver güzelim.. sen kendini biliyorsun seni bilende biliyor.. cigeri bes para etmiyenler icin utanip morelini bozma..
Tabi bize bunlari yazmasi kolay biliyorum ama biz senin yanindayiz canim..
Bozma morelinii:1hug:

saol canım ya böyle anlatıyom rahatlıyorum şimdi o abiyle konuşmaya gidiyom yoksa içimi kemirir durur bbu benim gerçegi anlatmam lazım..öptüm hepiciginizi canımcımlarım

hiç bozma moralini canım... insanlar kendilerini iş yapmış gibi göstermek için böyle oyunlar yalan iftiralar atıyorlar... bazen senin yaptığın işi bile ben yaptım deyip üzerine alıyor... seni ezdikçe ezip zaten iş bile yapmıyor deyip geçiyorlar.. inan heryerde var böyleleri.. iş hayatında biraz hırslı olup yerine göre yaptığın işi insanların gözüne sokmak, neler yaptığını kendin patrona göstermen gerekiyor... aynı sorunlar yüzünden bizdede tartışmalar çıkıyor... benimde başıma geldi... ayrıca netede girme hakkımızda var internet açıksa... ben yemeğimi 10 dakikada içip özel çay molası yapmıyorsam işim olmadığında nete girmeyede hakkım var... iş olunca mesaiye kalıp 1 kuruş bile almadan çalışan ben değilmiyim diye düşünüp hiç umursamıyorum bile dediklerini... onlar dönüp kendilerine baksın.. 3 sene önce hergün ağlardım sinrdin.. insanların ikiyüzlü konuşmasından şimdi aldırmıyorum.. yapan kendine yapıyor... onu söyleyen kişiyi tanıyanlar vardır sen hiç üzülme... bazıları kendi kuyrukları sıkışınca başkasına suç atmayı çok iyi biliyorlar...

nerelerdesin aypaçam??? günlerdir uğramıyorsun...

Kendime türk kahvesi yaptim bide yulafli bisküvü ondanda aldim 3 tane simdi keyf yapiyom

ohh afiyet olsun bayılırım türk kahvesine bende azcık oğluşla şekerleme yaptım her öğlen yatarız beraber 5 i bir yerde çayımı yaptım biraz ılınsın onu içeceğim sonra grissini ve lıght bisküvi atıştırırım sonra da koca bir bardak lıght sütlü nescafe iceceğim türk kahvesini akşam yemekten sonra içiyorum içim kazınır gibi oldu mu tıkıyor beni akşama ütüm var yaz günleri ütüyü hiiççç sevmiyorum kışın sıcak sıcak iyi oluyo da yaz klima olsa da her hafta her hafta çekilmiyor......

Canım iş hayatında bunların olması çook normal biraz dişli olman lazım kurtlar sofrasında ah bursefam sana katılmamak elde değil bende beş kuruş almadan mesaiye kaldım hatta pazar demeden çalıştım dişimi tırnağıma taktım aldığım parayı hak edeyim diye sonuç yıllık izinden sonra işten çıkıp gelmeyeceğimi söylediğim onay aldığım halde sırf evlilik tazminat parasını vermesinler diye evime ihtarname gönderip çıkış yaptılar hemde bunu ihlas holding gibi manevi değerlere önem verdiğini savunan bir şirket yaptı kısaca zeynepciğim üzülme iş hayatı normal bunlar sen git kendini o abine bir güzel anlat emininm anlayacaktır seni tatlım....

Karpuz diyetinin 1. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. ( bir kibrit kutusu büyüklüğünde )
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. ızgara tavukgöğsü
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Karpuz diyetinin 2. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 1 fincan çay
- 1 adet yumurta
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 1 dilim karpuz
- 200 gr. patlıcan Salatası
- 200 gr. light yoğurt
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr. kuşbaşı et
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Karpuz diyetinin 3. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 fincan çay
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 200 gr. balık
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış kabak

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Karpuz diyetinin 4. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- Yağsız mantar sote
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz
- 200 gr. light yoğurt

Akşam:
- 200 gr. yağsız kıymayla yapılmış köfte
- Salata

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Karpuz diyetinin 5. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Öğle:
- Fırında kabak mücver
- 1 dilim light ekmek
- Salata

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güvenç
- Salata

Gece:
- 1 dilim light ekmek
- 1 dilim karpuz

Karpuz diyetinin 6. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 2 yumurta akı, bir yumurta sarısı ve 30 gr. peynirle yapılmış omlet
- 1 dilim light ekmek
- Salatalık
- Domates

Öğle:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış sebze

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek
- 30 gr. peynir

Akşam:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış sebze
- Salata

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir
- 1 dilim light ekmek

Karpuz diyetinin 7. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış sebze
- 1 dilim sebze
- 1 dilim karpuz

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Akşam:
- 200 gr. balık buğlama
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Gece:
- 1 dilim karpuz

arkadaşlar bu diyeti uygulamanızı tavsiye ediyorum ben uygluyorum mutlu nmutlu zayıflıyorurm karpuzdan tatlı ıhtıyazcımıda alıyorum kımılerı karpz kılo algırıyo dıolar ama yanla bence ben bu dıyetle bı haftada 3kıla verdım tabı spor harekette var ama bence cok ıyı 2haftada 3klo 3haftada 3kılo versem 9klo olacak bence deneyin kendinizi çok hafif hissediyorsunuz deneyin görün cokacimcoook[B][/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…