- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
beni öldürün bugun 2 gun yediklerimin 3 katını yedim naapcam ben offfff
o zaman sana oklava geliyoklava: güzelim kendini yemicem diye zorlarsan yapamazsın.canın çok istiyorsa eğer biraz tadına bak ama abartmadan.kalorili yiyecekleri az ye.onun yerine az kalorili ve tok tutucu yiyecekler ye vede sporunu aksatma
Sağolun kızlar yoook çok şükür önemli bir olay biz anne baba evhamı yapıyoruz galiba
eşimin oğlan kardeşi yaşıtlarına göre biraz geri gelişim gösteriyor bebekken geç konuşmaya başlamış eee bizimkide daha henüz konuşma yönünden biraz tembelce maşallah zeka zehir gibi kelime dağarcığıda tam telaffuz edemesede genişçe dedğim gibi belkide bir evham ama eğer bir şey varsa erken tanı çok önemli o yüzden bebek gelişim testi yaptıracağım işte böle kızlar....
Whıtehallcığım sana da büyük geçmiş olsun canım arkadasım dikkat et kendine....
Çok haklısın bursefacığım ben çalışırken 15 gündü iznim ama inan o bile yeterli olmuyor koca sene çalışmanın yanında sana şimdiden iyi tatiller tatilin tadını çıkar emi.....
Selam kızlar ben de hızla kilo veriyorum :) yani daha tartılmadım ama bunu hissedebiliyorum zaten belli de oluyo eski pantalonlarıma sığabiliyorum mesela : )
Spora da başladım bu hafta tabi öle koşu bandım yok malesef fazla dışarı da çıkamıyorum çünkü hem çok sıcak hem de burada öyle yürüyüş yapılacak yerler çok uzak:çok üzgünüm:
Ama ben de her gün merdiven koşuyorum evimiz mustakil dama çıkan merdivende nerdeyse hergün 50-60 tane çıkıp iniyorum çok işe yarıyo bacak basen eriyo valla : )kaydirigubbakcemile2
Egzersiz de yapıyorum
Kolbastı mezdeke felan da oynuyorum özellikle kolbastının çok faydası oluyor arkadaşlar sizlere de tavsiye ederim.
Buralara biraz yabancıyım ama zamanla alışırım : )
Nese herkese başarılar diliyorum:kedi:
beni öldürün bugun 2 gun yediklerimin 3 katını yedim naapcam ben offfff
Aboo bende öyleyim, tadimlik yemesi bazen zor geliyor helede sevdigim seylerde.. ama su sekilde düsün canim birtane yesende ayni tad on tane yesende belki faydasi olur :)
canım haklısın ama bende doyma sınırı yok tadına bakmasam dayanırım bi muddet ama biraz yiyim desem saldırırım hemen gozum ac yetinemiyorum offff iradesizligim offf:umursamaz::kedi::gitme::sinifsinif:lmaz:mahfoldumben klava:
Merhaba canimcim bi kosturma herkeste hayirdir insallah bende izin alis verisi felan derken pek vakit bulamiyorum nete.. 19 gün sonra yola cikiyorum insallah..merhaba kızlar ben işlerden anca fırsat bulabiliyorum... herkez iyidir inşallahh.. yarın büyük gün kaçamak yapmayın... benim kilo durdu bu ara spor yapamıyorum...
mart ayında işten çıkarılmıştım söylemiştim size ufak entrikalar falan ama ben kimseye annemlere falan da söylemedim herkesi Allah bildigi gibi yapsıın dedim boşverdim hayırlısı dedim.o işe de beni sevdigim bi abi referans olarak sokmuş bi de bana başlamadan bak sana gelen gelen bana gelir ona göre sana güveniyorum deyip başlatmıştı..dün gece ögrendim ki ona beni şşten çıkarmalarının sebebni benim sürekli nette olup telefonlara bakmamam hiçbişeyle ilgilenmemem oldugunu söylemişler!!oraya girdigimden 5 ay sonra sigortamı yaptılar söz verdikleri maaşı hiç vermediler habersiz çıkarıp borcumla dımdızlak bıraktılar beni buna ragmen ben aldgım parayı hakedeyim diye herkesin iini aldım yaptım heryere yetişmek herşeyi ögrenmek için çabaladım iş yokken ki kriz döneminde gimiştim işe mutfaga girip bulaşık yıkadım sırf iş yapmış olmak için..benim masam bile yok ya degilki nete girebileyim yoktu yanii ordaki herkes şirketin parasını düşünmezken ben günahtır deyip ne kadar az masraf olursa o kadar iyi diyordum.adam şimdi ne düşünüyo benim hakıımda üstelik yalan ve adm bana güvenmiş kefil olmuştu sürekli girip çıktıgı yer yüzünü düşürdüler adamın utandırdılar adamı yapılacak şey mi ya atılacak iftira mı üstelik benim orda yükselme imkanım bile yoktu eninde sonund açıkacaktım işten ne istediler benden..çok utandım çok moralim bozuldu!!
Minnanin yazdigi gibi bosver güzelim.. sen kendini biliyorsun seni bilende biliyor.. cigeri bes para etmiyenler icin utanip morelini bozma..mart ayında işten çıkarılmıştım söylemiştim size ufak entrikalar falan ama ben kimseye annemlere falan da söylemedim herkesi Allah bildigi gibi yapsıın dedim boşverdim hayırlısı dedim.o işe de beni sevdigim bi abi referans olarak sokmuş bi de bana başlamadan bak sana gelen gelen bana gelir ona göre sana güveniyorum deyip başlatmıştı..dün gece ögrendim ki ona beni şşten çıkarmalarının sebebni benim sürekli nette olup telefonlara bakmamam hiçbişeyle ilgilenmemem oldugunu söylemişler!!oraya girdigimden 5 ay sonra sigortamı yaptılar söz verdikleri maaşı hiç vermediler habersiz çıkarıp borcumla dımdızlak bıraktılar beni buna ragmen ben aldgım parayı hakedeyim diye herkesin iini aldım yaptım heryere yetişmek herşeyi ögrenmek için çabaladım iş yokken ki kriz döneminde gimiştim işe mutfaga girip bulaşık yıkadım sırf iş yapmış olmak için..benim masam bile yok ya degilki nete girebileyim yoktu yanii ordaki herkes şirketin parasını düşünmezken ben günahtır deyip ne kadar az masraf olursa o kadar iyi diyordum.adam şimdi ne düşünüyo benim hakıımda üstelik yalan ve adm bana güvenmiş kefil olmuştu sürekli girip çıktıgı yer yüzünü düşürdüler adamın utandırdılar adamı yapılacak şey mi ya atılacak iftira mı üstelik benim orda yükselme imkanım bile yoktu eninde sonund açıkacaktım işten ne istediler benden..çok utandım çok moralim bozuldu!!
sıkma canını boşver çirkin laf söz sahibine yakışır seni tanıyan bilen biliyordur zaten istediklerini desinler takma sen fazla ödün vermişsin zaten yeterince vicdanın rahat senin onlar elbet utanır birgün allah bırakmaz kimsenin emeğini kimsede
Minnanin yazdigi gibi bosver güzelim.. sen kendini biliyorsun seni bilende biliyor.. cigeri bes para etmiyenler icin utanip morelini bozma..
Tabi bize bunlari yazmasi kolay biliyorum ama biz senin yanindayiz canim..
Bozma morelinii:1hug:
merhaba kızlarr..
moralim çok bozuk dün gece sinirden üzüntüden bütün gece agladım herkes bu kadar kötü olmak zorunda mı..ya bu dünya kalıcı degil ki nasıl hesap verecekler kimse düşünmüyo ekmekle oynamak iftira atmak onurunu gururunu rencide etmek bu kadar kolay mı bi başkasının..hele ki ben suçlu olsa bile ne ıolursa olsun insandır deyip kalbimi kırdıgı halde karsımdakini kırmaktan kaçınırım kendimden önce bşaksını düşünüürm ya bana yapılacak şey mi bu ya o kada üzüldüm ki o kadar utandım ki herşey tamamen yalan oldugu halde...
Aboo bende öyleyim, tadimlik yemesi bazen zor geliyor helede sevdigim seylerde.. ama su sekilde düsün canim birtane yesende ayni tad on tane yesende belki faydasi olur :)
Merhaba canimcim bi kosturma herkeste hayirdir insallah bende izin alis verisi felan derken pek vakit bulamiyorum nete.. 19 gün sonra yola cikiyorum insallah..
Yarin büyük gün bakalim ne olcak...CADIARZU
Kendime türk kahvesi yaptim bide yulafli bisküvü ondanda aldim 3 tane simdi keyf yapiyom
mart ayında işten çıkarılmıştım söylemiştim size ufak entrikalar falan ama ben kimseye annemlere falan da söylemedim herkesi Allah bildigi gibi yapsıın dedim boşverdim hayırlısı dedim.o işe de beni sevdigim bi abi referans olarak sokmuş bi de bana başlamadan bak sana gelen gelen bana gelir ona göre sana güveniyorum deyip başlatmıştı..dün gece ögrendim ki ona beni şşten çıkarmalarının sebebni benim sürekli nette olup telefonlara bakmamam hiçbişeyle ilgilenmemem oldugunu söylemişler!!oraya girdigimden 5 ay sonra sigortamı yaptılar söz verdikleri maaşı hiç vermediler habersiz çıkarıp borcumla dımdızlak bıraktılar beni buna ragmen ben aldgım parayı hakedeyim diye herkesin iini aldım yaptım heryere yetişmek herşeyi ögrenmek için çabaladım iş yokken ki kriz döneminde gimiştim işe mutfaga girip bulaşık yıkadım sırf iş yapmış olmak için..benim masam bile yok ya degilki nete girebileyim yoktu yanii ordaki herkes şirketin parasını düşünmezken ben günahtır deyip ne kadar az masraf olursa o kadar iyi diyordum.adam şimdi ne düşünüyo benim hakıımda üstelik yalan ve adm bana güvenmiş kefil olmuştu sürekli girip çıktıgı yer yüzünü düşürdüler adamın utandırdılar adamı yapılacak şey mi ya atılacak iftira mı üstelik benim orda yükselme imkanım bile yoktu eninde sonund açıkacaktım işten ne istediler benden..çok utandım çok moralim bozuldu!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?