70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen sekerım hafıf geçırecegım bende hafta sonunu

Bugun ki menüm
sabah:2 salatalık
öglen:4 kaşık tavuk suyu çorba,2 salatalık
arada:yarım avuc lebleni
aksamda labıldıgıne hafıf salata yada meyve tarzı
az demeyın arkadaslar lutfen cezalıyım pazar da aynı sekılde yıyecegım bu mıdemede nefsimede ceza

Hoşbuldum tatlımm,zaten yürüyüş ve egzersiz yapıyorum o kadar günde 3 saat ama hiç bi değişiklik olmayınca moralim bozuldu sadece sıkılaşmışım bakalım 2 gün sonra tartılıcam reglm bitmiş oluyo(sürünce 1 hafta sürdüğü için-.-) dün o yüzden azcık kaçırdım sanırım yarın yine tam gaz devam o 75 ten 65 e inicem o kadarr:)) Birde şu 9 bitkili çaydan da içiyorum.

Bende sabah 1 tam buğday ekmeği ve menemen yedim:/
Ara:salatalık
Akşam:yulaflı tarçınlı yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Vee bende o tabloda yer almak istiyorumm

Son düzenleme:
oyyy annem gözümün önüne koymuş 1 paket çiğdemi :18: bi de dolapta çikolata var her sabah süt almaya gittiğimde gözüm takılıyo ama tutuyorum kendimi yemiyorum ahhh anne ahh

bence bı kaza cıkmadan o cıkolatayı kaldırmalarını söylemelısın. evdekılerın destegı cok önemli bazen hıc aldımıyorlar çok kızıyorum annem yardımcı oluyor fakat kardesım kucuk daha o canı ne ıstwerse o an önune gelsın ıstıyor ve kırmıyorlar onad bısı demıorum ama babam çok fena :S gece 12 de canı pızza ıstıyo kadayıf ıstıyo o an hayır dersem de cok kızıyor ama bana da yazık ( o gun yemeğe gıttık ıskendere hayır dıyebıldım yemedım ben sonra bı aksam tatlıya dayanamadım bende yedım 2 gece önce pızza ıstedıler yıne dayandım yemedım ama bu sabah da pızza kokusuyla uyanınca dayanamadım (

O nerden çıktı kııızz :18::18: Spor zorunlu mu oldu :18:

Menünle ilgili yorum yapmak istiyoruuuuuuuuuuuum

Sabah neyse menemen yemişsin o yüzden peynir zeytin ye demicem ama kalsiyum sabah alman gerekir.

Öğleeen nerdeee

Akşam da sadece yoğurt olmaz yanına sebze yemeği de ye ekmek yeme sadece sebze ye hiç bişey olmaz.

Kahvaltı (10:30) : Bi dilim uno premium,peynir,3 zeytin,Salatalık,Çay

Öğlen (13:30) : İskender :18::18:

Ara (16:00) : Dondurma bisküvili :18::18:

Ara (17:00) : Salatalık

Akşam (19:30 civarı) : Taze fasulye tavuklu , Yoğurt ,Belki salata

İskenderin ekmeğinden çok az yedim etlerini yedim tamamen...

Üstüne birde dondurma gelince arayı ve akşamı hafif tutmak istedim açıkcası.

Ekmek yemeyeceğim.

bana hiç destek olmuyolar ya anneme göre zaafiyet geçiriyorum zaten daha fazla zayıflama diyo neyse ağustosun ilk haftası abim gelcek o bana destek oluyo sağolsun beraber diyet yapcaz

eweeeett bir cumayı daha atlatmış bulunuyoruz kızlar..gelecek cuma bizi bekliyor.salı yada çarşamba günü uzuuuun bi yol katedip pikniğe gitcez we ben orada yicem bişeyler..planım mangal için etlerimi yağsız ayırıp bol bol patlıcan biber közleyip yemek..inşallah uygulayabilirim.çok yesem bile en azından yağsız yiyip daha ucuz atlatmak istiyorum..

Kızlaaar acil yardım!

Nişan elbisesi bakıyorum sade sevimli yaşıma göre(23 yaşındayım)...

Forever New tarzında bişeyler olabilir. Forever newin sitesinde güzel şeyler var ama Türkiyede yok onlar.

Ekol e baktım kocaman kadınlar için elbiseler var.

Adl ışık a baktım ordada bişey bulamadım..Aklıma mağaza ismi gelmiyor.

H&M de çok güzel bi bluz beğenmiştim peplum detaylı.O zaman almadım pişmanım.Yok şimdi.

Alsaydım etek bluz yapcaktım öyle

bugunku menum
sabah ilk is su icmek
12.00 da kahvaltiya misafirim vardi kek yapmistim bir dilim yedim ama uzun zamandir yemiyordum.
ve diger kahvalti cesitlerindem abartmadan ekmek yemedrn yedim.

arada bir tane armut ve kahve ictim.

aksam saat 7 di olmadan yemek isini bitiriyorum.
sebze yemegi ve yogurt yiyecem.

yatmadan once sut iciyorum.
ben fazla agir spor yapamiyorum bazi nedenlerden dolayi
hergun yazicam ve sizlerin menulerini ornek aliyorum.

bugün yediklerimi yazayım artık

sabah kalkınca 1 bardak süt içtim

öğlene doğru kahvaltı ettim: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak çay
arada 4 tane şeftali yedim
akşamüstü 1 bardak kar helvası :18:
biraz önce de akşam yemeği yedim: 4 yemek kaşığı pilav, biraz tavuk ciğeri ve domates
şimdiye kadar 1.5 litre su içtim yatana kadar 0.5 litre daha içerim 2 litre olur

şimdi de sporlarımı yapmaya gidiyorum bebişler sonra da tv izlerim geri gelemem yarın görüşürüüzz

Bugün geç kalktım birazcık 5 te akşam yemeği yediğim içinde öğleni atlamış oldum bugünlük bir daha olmaz zatenn=) akşamda 4 kaşık falan fasülye yedim.Yaklaşık 2 litre kadar da tarçınlı su içtim cidden iyi çalıştırıyo vücudu.

Karuma bakabilirsin çok güzel elbiseler var orda hem yaşına da uygun ben balo elbisemi ordan almıştım birde kotona bak derim:)

Kızlar bende bu foruma yeni gelmiştim kilo bildirimimi yapmayı unutmuşum.Geçen hafta başlamıştım.

Başlangıç kilom:75
Hedef:65
Gelen giden:0 maalesef

Son düzenleme:

Karumu hiç bilmiyorum kotonu hatırlattığın iyi oldu.Mağaza listesi hazırlıyorum

kızlar dayağı hak eden ben geldim (
size bi menü yazayım gözünüz gönlünüz acılsın
korkanlar ekrana bakmasın :)))
evet asla yapılmaması gereken menü :))

sabah
patates kızartması
sucuklu yumurta
peynir
1dilim ekmek
2snikers çikolata

akşam
yarım ekmek döner :))
2bardak fanta
1bardak kayısı suyu
bilmem kaç avuç fıstık
kayle deger miktarda dondurma :))

bugun canavarı saldım yarın yerine sokcam inşllh :))
kızmayın bana :26::26::26::26::26::26: ya da kızın kızın hak ettim

hımm dün de 1tepsi elmalı kurabiye yemiştim

toparlıyacagım kızlar..yarın başlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…