- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
aynen sekerım hafıf geçırecegım bende hafta sonunu
Kafamı alıp duvara vurmak istiyorum.Dün tost ve tatlı yedim. Kilom değişmedi ama belki verebilirdim. Bugün ceza olarak 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltı yaptım ve akşam 6 gibi yogurt-salatalık (çabuk yağ yaktıgını duydum) yicem o kadar. Bide bol bol su ve bitki çayları içicem.
Buradaki hırslı hanımları görünce gaza geldim. İyi kive kadınları var. Durmak yok kilo vermeye devam ...
.
Günaydıııııııııııııııın hatunlar
Hoşgeldin canım. Regl durumunda kilonu dikkate alma derim çok değişiklikler oluyor.
Ayrıca hergün menülerini toplu bir biçimde paylaş bizimle ki. Neler yapıyosun görelim
Ooow beybi hoşgeldiiin. İnşallah başarıyla geçersin canım.
Ayrıca güzelde bi kilo vermişsin.Tebrikler
Günaydın canım. Nolmuş sana
Psikolojim bozuk falan demişsin de ondan mı düzenin bozuldu?
Hoşgeldiiin Noriiiiiiiiiiiiş
Artık buralardasın demek çok sevindim beybi.
Selam canım. Biir günde neler alınmazki...Ama hızlı gelen hızlı da gider.
Bu yüzden bozma moralini haftasonu gelen 800 grdan kurtulursan haftaya güzel bi kiloyla başlamış olursun.
Haftaya cumayada gelsin eksiler
Güzel en azından sabitsin canım.
Haftasonu bi kısmını verirsin. Rahatlarsın
oyyy annem gözümün önüne koymuş 1 paket çiğdemi :18: bi de dolapta çikolata var her sabah süt almaya gittiğimde gözüm takılıyo ama tutuyorum kendimi yemiyorumahhh anne ahh
Hakikaten öyle olmuş canım hoşgeldin aramıza
Esincim spor konusunda birtakım kurallar geliyor beklebütün dobiçler spor yapcak artık
Yediklerini gayet ölçülü ve güzel buldum, sporla metabolizmanıda hızlandırıyorsun gayet iyi bence, sebze ve et de tüket ama hergün böyle olmasın :13:
Hoşbuldum tatlımm,zaten yürüyüş ve egzersiz yapıyorum o kadar günde 3 saat ama hiç bi değişiklik olmayınca moralim bozuldu sadece sıkılaşmışım bakalım 2 gün sonra tartılıcam reglm bitmiş oluyo(sürünce 1 hafta sürdüğü için-.-) dün o yüzden azcık kaçırdım sanırım yarın yine tam gaz devam o 75 ten 65 e inicem o kadarr:)) Birde şu 9 bitkili çaydan da içiyorum.
Bende sabah 1 tam buğday ekmeği ve menemen yedim:/
Ara:salatalık
Akşam:yulaflı tarçınlı yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Vee bende o tabloda yer almak istiyorumm
bence bı kaza cıkmadan o cıkolatayı kaldırmalarını söylemelısın. evdekılerın destegı cok önemlibazen hıc aldımıyorlar çok kızıyorum annem yardımcı oluyor fakat kardesım kucuk daha o canı ne ıstwerse o an önune gelsın ıstıyor ve kırmıyorlar onad bısı demıorum ama babam çok fena :S gece 12 de canı pızza ıstıyo kadayıf ıstıyo o an hayır dersem de cok kızıyor ama bana da yazık ( o gun yemeğe gıttık ıskendere hayır dıyebıldım yemedım ben sonra bı aksam tatlıya dayanamadım bende yedım 2 gece önce pızza ıstedıler yıne dayandım yemedım ama bu sabah da pızza kokusuyla uyanınca dayanamadım (
kızlar dışarı çıktım demin 1 bardak kar helvası içtim kalorisi çok mu onun :18:
O nerden çıktı kııızz :18::18: Spor zorunlu mu oldu :18:
Menünle ilgili yorum yapmak istiyoruuuuuuuuuuuum
Sabah neyse menemen yemişsin o yüzden peynir zeytin ye demicem ama kalsiyum sabah alman gerekir.
Öğleeen nerdeee
Akşam da sadece yoğurt olmaz yanına sebze yemeği de ye ekmek yeme sadece sebze ye hiç bişey olmaz.
Kızlaaar acil yardım!
Nişan elbisesi bakıyorum sade sevimli yaşıma göre(23 yaşındayım)...
Forever New tarzında bişeyler olabilir. Forever newin sitesinde güzel şeyler var ama Türkiyede yok onlar.
Ekol e baktım kocaman kadınlar için elbiseler var.
Adl ışık a baktım ordada bişey bulamadım..Aklıma mağaza ismi gelmiyor.
H&M de çok güzel bi bluz beğenmiştim peplum detaylı.O zaman almadım pişmanım.Yok şimdi.
Alsaydım etek bluz yapcaktım öyle
Bugün geç kalktım birazcık 5 te akşam yemeği yediğim içinde öğleni atlamış oldum bugünlük bir daha olmaz zatenn=) akşamda 4 kaşık falan fasülye yedim.Yaklaşık 2 litre kadar da tarçınlı su içtim cidden iyi çalıştırıyo vücudu.
Karuma bakabilirsin çok güzel elbiseler var orda hem yaşına da uygun ben balo elbisemi ordan almıştım birde kotona bak derim:)
Kızlar bende bu foruma yeni gelmiştim kilo bildirimimi yapmayı unutmuşum.Geçen hafta başlamıştım.
Başlangıç kilom:75
Hedef:65
Gelen giden:0 maalesef
76 kiloyla 7 gündür diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?