70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün menum çok iç açıcı değil ama yinede yazayım
sabah
iki dilim ekmekten tost
zeytin
çay ve yeşil çay
közleme patlıcan ve biber
koca bi tabakta kiraz

akşam yemeği
bi tabak yeşil fasulye
bir dilim ekmek
domates ve soğan
biraz da kiraz
bide dondurma vardı galiba

çok az yemişim demi kızlar
ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh
nasıl girecem bu diyet moduna yaaaaaaaaa

yardım

lütfen

Kıız naptın sen Hemen hemen toparlan!

Yarın bunu telafi et mutlaka..

Sabah ki çookça kiraz hiç olmamış. Akşamda dondurma olmamış.

Ayrıca öğlen nerde

Canım kiraz çok kaloriliymiş. Bi porsiyon kiraz 20 adet ediyor. Günde bi porsiyon yiyebilirsin.

Ara öğünlerde tabi ki.Yemeğin hemen ardından değil.

Menülerini kahvaltı,ara,öğlen,ara,akşam şeklinde oluşturmaya çalış.

ay inşaalh..ben de istiyorum da canavar bırakmıyor :))

naptın yavrum sen ölümüne bozmuşsun diyeti neyse ciddi olalım hiç yakıştıramadım bebiş kendine gelmelisin bir an önce

Kızlar bu nasıl sizce..Ben çok beğendim almak istiyorum Evim.net ten beğendim ama iyi midir bilemedim.

Çeyizimde bi kahve takımım var ama bu çok değişik geldi.Yanına çikolata falan koyulabilir güzel olur.

yani o daha iyi ben de güvenmem internete :26: dışardan alabileceğiniz bi yer var mı

Bizim buralarda yok pek ama otobüse atlayıp gittinmi bir çok şeçenek varda çok pahalı bunlar ya.

2'li satılıyor dışarda pahalıydı fiyatını anımsayamadım.

Biz heralde ufak tefek şeyleri toptan alıcağızz dışardan.

en iyisi toptan almak ya hayırlısı olsun

Merhaba kızlar :)

Dün bütün gün dağ, tepe, bayır tırmandım bacaklarım hala ağrıyor. Bu saatte ancak kendime gelebildim

Dün benim için bayağı bir spor oldu, sadece yeme-içme kısmına fazla dikkat edemedim :) Yine de çok kaçırdı sayılmaz, sadece karbonhidrat yüklemesi fazla oldu çünkü başka seçeneğim yoktu

Uzun zamandır tartı 86.2 göstermekte ısrar ediyordu, bu sabah 85.7' yi gördüm :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…