70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 78 kilo ile hamile kalıp 86 ile doğuma giden, doğumdan sonra yine 78 de çakılı kalan Miray... Ben zayıflamak istiyorum kızlar ama nasıl? Evlendiğimizde 68 kiloydum, 1,5 sene de 10 kilo alıp 78 oldum, hayatımda 70 i hiç görmemiştim Aslında ideal kilom 58-60 gibi... 20 kilo fazlam var yani... Offffffff daha önce kendime bile itiraf edemediğim şeyleri yazıyorum Çok iradesiz biriyim, yemeyi çok seviyorum, nasıl vazgeçicem ya? Ya beni aranıza alır mısınız? Bana yardımcı olur musunuz? Çok istiyorum aslında zayıflamayı ama diyet yapmak zor geliyor... Yardım edin nolur

Son düzenleme:
ben de yarın tartılcam çok merak ediyorum verebildim mi acep :18:

Kısçelerrrr cumadan cumaya tartılın bu şekilde her zaman güzel şeyler göstermez tartı ve moraliniz bozulur..

Canııııım kıyamammm,hoşgeldin elbette aramıza katılabilirsin.

Öncelikle kilo aldığın için üzülmeyi bırakmalısın dünyalar güzeli bi bebeğin olmuş.

Şimdi artık toparlanmaya bakmalısın. Yalnız emziriyomusun? Buna göre iyi beslenmelisin.

Burda şu şekilde birbirmize destek oluyoruz...

Öncelikle hergün menülerini toplu bi biçimde paylaşmalısın.Neler yedin bilmeliyiz.Yanlışlarını söyleyebilelim.

Ve cuma günleride tartı gününmüz bildirim yapıyoruz ve liste hazırlanıyor listede ilk 5 hedeflerden zayıflamak için çabalarsın.

Kısçelerrrr cumadan cumaya tartılın bu şekilde her zaman güzel şeyler göstermez tartı ve moraliniz bozulur..

Çok haklısın canım. Ben şimdi o kadar tırmandım ya, bir işe yaradı mı diye merak ettim. Tutamadım kendimi

Çok haklısın canım. Ben şimdi o kadar tırmandım ya, bir işe yaradı mı diye merak ettim. Tutamadım kendimi

Kendini tutmayı öğrenmelisin yoksaaa

Bi bakmışsın yemekten önce yemekten sonra,tuvaletten önce tuvaletten sonra şeklinde tartılmaya başlamışsın.

Şu an gözlerim dolu dolu biliyor musun? Aslında ne çok şeyi bastırmışım içimde bunca zaman... Çok teşekkür ederim ilgin için... Yok canım emzirmiyorum, rahatsızlığım var ilaç kullanıyorum, hatta o rahatsızlığımdan dolayı da kilo vermem gerek Çok şükür ki Allahıma sağlıklı bir bebeğim var...Peki menülerimi ne zaman yazmaya başlayayım? Şimdiden çok heveslendim, başarırım değil mi? İnsan isteyince her şeyi yapar değil mi?

ama ben en son geçen pazartesi tartıldım çok merak ediyorum

canımm hoşgeldin tabi ki yardımcı oluruz şu an bebeğini emziriyorsun galiba diyet yapman iyi olmayabilir onun yerine şimdilik porsiyonlarını yavaş yavaş küçülterek mideni alıştırabilirsin ben öyle başladım şu an pek acıkmıyorum :128:

hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim herkese, sana... Ben emzirmiyorum, o yüzden hemen başlamak istiyorum ( zaten çok vakit kaybettim ( yine yapamamaktan korkuyorum ama, yapmalıyım ama (

pardon emzirmiyorum yazmışsın yeni gördüm o zaman şanslısın daha kolay diyet yapman ama yapamıyorum diyorsan demin dediğim geçerli porsiyonlarını azaltarak başlayabilirsin :112:

pardon emzirmiyorum yazmışsın yeni gördüm o zaman şanslısın daha kolay diyet yapman ama yapamıyorum diyorsan demin dediğim geçerli porsiyonlarını azaltarak başlayabilirsin :112:

tamam öyle yapayım, yediklerimi ne zaman yazmaya başlayayım?

100 gramcıktan nolcaaak canıııım
100grcık diye diye verdiklerim geri gelmeye başladı şuna bak kaç oldumyaaa,,hay bu taşınma psikolojisi mahvetti beni,,taşınalım öyle başlarım ye gitsin dedim dedim sonuç buu
ama hala psikolojim aynı,yarın ev bakmaya gitcez anahtarı alırsak inş.taşınıyoruz bu hafta içiozamana kadar ye gitsin durumundayım

Sana nazar değdi herhalde Tuğba kocişle iddaya gir hemen
yok noram yaa yukarda yazdığım sebebten ötürü iddaa işide gümbürtüye gitti,ayın birinde girmişti zaten ama 10gün geçti pes ettim,sporuda ıraktım yemeyide abarttım,taşınmadan düzene girmicek benim psikolojim ama almamaya çalışcam enn azından daha fazla,,inş.taşındığımız evdede net bağlatırızsıfırdan burda olmak çok iyi gelicek bana

ellerine sağlık canım,,kendimi sonlarda görmek hiçte şaşırtmadı beni,,,,

zerraa kazanmışın bacım detox işe yaradı galiba,,tebrik ederim 3.cü olmuşsun,,beni yüksek ara farkla solllamışsın tebriklerrrrr

Son düzenleme:

Yazabilir canım istediğin zaman. Buraya yazınca insan sorumluluk hissediyor.

Yesem mi dediğin şeyleri buraya yazcağını aklına getirince yiyemiyorsun. Ben bugün pasta kaçırdım mesela.Yazacağım menümü birazdan..

Menülerini günde bi defa toplu şekilde yaz.Sabahtan belliyse gün içinde yaz. Değişiyorsa akşamları yeme içme bitince yazabilirsin.

Listeyi şimdi gördüm, çok sevindim

Kilo veren, veremeyen herkesi tebrik ederim. Eminim her geçen hafta daha da iyi olacak

Ben mekik çekmiyordum ama madem mekik kuralı gelmiş, ufaktan ufaktan başliyim :)

Kahvaltı (11:00) : Bi dilim uno premium,Yumurtalı piyaz,4 çatal kayısı marmelatı,,1 zeytin

Öğlen (14:00) : 4yk T.Fasulye,2yk yoğurt,Bi dilim ekmek

Ara (16:00) : Bi dilim pasta ve bi bardak kola :18::18::18:

Akşam (19:00) : Belli değil yine fasulye yicem galiba

Açıklamamı yapayım da ben siz yine saçımdan yolarsanız yolun...

Pasta kolanın sebebi tamamen sevdicektir. Ona sinirlendim tıkındım sinirden

dün akşam 50 mekik çektim 100er tane iç bacak ve arka kol egzersizi yaptım şu an heryerim ağrıyor demek ki işe yaradı yılmak yok devam

Kızçem Jillian hatunu var bitane. Ondan yap hiçbişeyciğin kalmaz...3gün yerinden kalkamazsın ama 2 haftada 3-4 santim incelirsin.

Ben yapıyordum bıraktım tekrar başlıcam üşeniyorum

Arkadaşlar şu iç bacaklar için neler yapıyorsunuz? Özellikle armut tipi olanlarda, basen ve bacaklardan kilo alanlarda iç bacak bölgesi en en en büyük sorun

Spor salonuna gitsem orada bu soruna yönelik aletler var da, evde makas açmak haricinde pek de yöntem yok sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…