70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canimcim izin telasi, baya yogundum simdi biraz rahatladm iste

Tesekkürler canimcim arada iyi oluyor valla ödül gibi :)

Güzelim bu diyet kesin kilo verdiriyordur ama dikkat et cabuk verilen kilolar cabuk alinirmis...

en buyuk hatamı soledin valla sekercim atlı kovalıyo sanki beni yemek yerken suyumu icip yavas yavas cignicem söz tesekkurler

bak ben bunu hic dusunmemistim yaw masallah nası guzel zayıflamıssın sen dealkisalkisalkis:jeyyar:

ben de irademe sahip olamıyorum öle bir lokmayla filan gözüm doymuyo sonra da yine kilo alıyorum tabi bi tane yesek de aynı 10 tane yesek de ama o an o hiç aklıma gelmiyo sadece aldığım hazzı düşünüyom :) 200 gr daha gitti 76.2

canım kendini hiç üzme eger abinde seni birazcık tanıyorsa zaten söylenenlere inanmayacaktır
iş hayatında kendini bilmeyen etrafındakileri çekemeyen insanşar o kadar cok ki o yüzden bundan sonrada karsılabilirsin önemli olan onların karsısında yıkılmadığını gösterebilmek
kendini hiiç hırpalamana değmez

arkadaşlar bir kaç gün giremedim nete,çok yoğundu bu aralar,bu sabah tartıya çıktım 71 kg
,çok sevindim çok,hepimiz inşl istediğine kavuşuruz

diyette olduguma ailem arkadsalarım kimse inanmıyo sen mi en fazla 3 gun diolar ve ben de guvenemiyorum kendime artık yediklerim 4kuru kayısı 2 dilim kepekli ekmek normal yedigimden biras fazla peynir domates salatalık sekersiz cay weeeeeee 6;40ta en kotusu ayranın yanında ceyrek ekmekten daha az kasarlı azcık sucuklu tost tam tavugumu yapacaktım mutfaga girdim annem tostun hazır dedi ben zaten zor sahibim kendime nie anlamıyolar beni ekmek duskunu olmamama ragmen dayanamadım o kokuya az yedim cokacimcoookama offff neyse simdi yarım limonlu sodamı 4 bardak yesil cayımı ve suyumu icicem krom hapıma da basladım ara ogun yemedim bugun yarın buyuk gun 5 gundur diyetteyim gerci dun cok yedim ama kilo almamısım umarım sabah 72.5i gorurum kilit vurdum agzıma bisi yemek yok:gitme::tomato:

boşver zeynep bozma moralini.iş hayatında insanları tüketmeyi çok iyi biliyolar.her yerde olduğu gibi iş yerlerinde de riyakar insanlar var.iş hayatında herkes birbirini bilir.seni işe sokan abinde onların ne olduklarını senin aracılığınla da öğrenmiş olur.

77.6 ile bugn bende başlıym bakalm . bu site bna zayflama isteği verdi valla xD iyiki bulmuşm..

gunaydın kızlar.bugun benden ıyısı yok.kılom 69.8:teytey:coook mutluyum,yıllar sonra tekrar 60ları gormek(200 gr la bıle olsakaydirigubbakcemile3) harıka bır duygu.acayıp gaza geldım.sırrım da su:bol kalsıyum almak,bol bol sut ,ayran,ıcmek ıse yarıyor kızlar,deneyın mutlaka,kılo vermeyı hızlandırıyor,azıcık da hareket tamamdır.ben bu hafta 1200 gr la kendımın tum zamanlar rekorunu kırdım.sukurler olsun:Saruboceq:

merhabalar,
bende 1 haftada 1 kilo vermişim...

76.5 ten
75.5 e

düştüm ve süperr diyorum kendi adıma :lepi:

loxandra senin adına sevindim bende öyle halay çekicem inş. bende 69 ları göreyimde,sonrada 65 e doğru yol alıcam inş. :)

KIZLARRR GÜNAYDINNNNN!!!!!!!

Benim bu haftadan hiç umudum yoktu.... gözlerime inanamadım... 1 kilo daha vermişim... 68 oldum inanamıyorum... senelerdir göremediğim rakamları görüyorum artık.... insana ne kadar motive ediyor ne kadar mutluluk veriyor... inşallah herkez hedefindeki kilolara ulaşır...

Günaydın kızlar.benim kilom76.5 kilo vermem biraz yavaşladı.ama olsun geç olsun güç olmasın.diyete ve de spora devama.s

kızLaar harikasınız.. Tebrik Ediyorm.

SabahLarı LimonLu su içeniniz varmıydı ?

günaydın bende 69.2 olmuşum 600 gr vermişim bu hafta ..sirkeli suyu unuttum iş yeri yoğun ev yoğun taşınacağım 2-3 güne kadar ev karmakarışık kendi evim 2 odalıydı kiraya vermiştim 3 çocuk var diye 4 odalı eve taşınmıştım oğlum istanbul'da babasının yanında okuyor artık ev büyük geliyor boşa fazla kira ödüyorum kendi evime taşınacağım bu evde bir sürü eşya var, kendi evimide eşyalı kiraya vermiştim 2 evdeki fazla eşyayı toplayıp başka yere göndereceğim sonra boya yaptırıp kendi eşyalarımı taşıttıracağım 2 kere nakliyeyle uğraş o kadar eşyayı kendi başına topla işim çok zor tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum eşimede resti çektim hem maddi hem manevi bu kadar işin üstesinden gelmek için çaba sarfediyorum güçlü olmam lazım

canımm yaa işin çok zor Allah yardımcın oLsun.. Biz hep yanındayz :1hug:

Ahanada bende geldim... Bende bugün uzun zamandir görmedigim rakami gördüm yani 68,40 kg olmusum Kilo veren herkesi cok cok tebrik ediyorum süpersiniz..
Ben kendimce kupami aldim elime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…