hiç bozma moralini canım... insanlar kendilerini iş yapmış gibi göstermek için böyle oyunlar yalan iftiralar atıyorlar... bazen senin yaptığın işi bile ben yaptım deyip üzerine alıyor... seni ezdikçe ezip zaten iş bile yapmıyor deyip geçiyorlar.. inan heryerde var böyleleri.. iş hayatında biraz hırslı olup yerine göre yaptığın işi insanların gözüne sokmak, neler yaptığını kendin patrona göstermen gerekiyor... aynı sorunlar yüzünden bizdede tartışmalar çıkıyor... benimde başıma geldi... ayrıca netede girme hakkımızda var internet açıksa... ben yemeğimi 10 dakikada içip özel çay molası yapmıyorsam işim olmadığında nete girmeyede hakkım var... iş olunca mesaiye kalıp 1 kuruş bile almadan çalışan ben değilmiyim diye düşünüp hiç umursamıyorum bile dediklerini... onlar dönüp kendilerine baksın.. 3 sene önce hergün ağlardım sinrdin.. insanların ikiyüzlü konuşmasından şimdi aldırmıyorum.. yapan kendine yapıyor... onu söyleyen kişiyi tanıyanlar vardır sen hiç üzülme... bazıları kendi kuyrukları sıkışınca başkasına suç atmayı çok iyi biliyorlar...
saol canım artık anlıyorum bende ders oldu bu bana işte
Canım iş hayatında bunların olması çook normal biraz dişli olman lazım kurtlar sofrasında ah bursefam sana katılmamak elde değil bende beş kuruş almadan mesaiye kaldım hatta pazar demeden çalıştım dişimi tırnağıma taktım aldığım parayı hak edeyim diye sonuç yıllık izinden sonra işten çıkıp gelmeyeceğimi söylediğim onay aldığım halde sırf evlilik tazminat parasını vermesinler diye evime ihtarname gönderip çıkış yaptılar hemde bunu ihlas holding gibi manevi değerlere önem verdiğini savunan bir şirket yaptı kısaca zeynepciğim üzülme iş hayatı normal bunlar sen git kendini o abine bir güzel anlat emininm anlayacaktır seni tatlım....
zaten bi onla konuşayım rahatlıcam oh dicemm
Canimcim izin telasi, baya yogundum simdi biraz rahatladm istehiç bozma moralini canım... insanlar kendilerini iş yapmış gibi göstermek için böyle oyunlar yalan iftiralar atıyorlar... bazen senin yaptığın işi bile ben yaptım deyip üzerine alıyor... seni ezdikçe ezip zaten iş bile yapmıyor deyip geçiyorlar.. inan heryerde var böyleleri.. iş hayatında biraz hırslı olup yerine göre yaptığın işi insanların gözüne sokmak, neler yaptığını kendin patrona göstermen gerekiyor... aynı sorunlar yüzünden bizdede tartışmalar çıkıyor... benimde başıma geldi... ayrıca netede girme hakkımızda var internet açıksa... ben yemeğimi 10 dakikada içip özel çay molası yapmıyorsam işim olmadığında nete girmeyede hakkım var... iş olunca mesaiye kalıp 1 kuruş bile almadan çalışan ben değilmiyim diye düşünüp hiç umursamıyorum bile dediklerini... onlar dönüp kendilerine baksın.. 3 sene önce hergün ağlardım sinrdin.. insanların ikiyüzlü konuşmasından şimdi aldırmıyorum.. yapan kendine yapıyor... onu söyleyen kişiyi tanıyanlar vardır sen hiç üzülme... bazıları kendi kuyrukları sıkışınca başkasına suç atmayı çok iyi biliyorlar...
nerelerdesin aypaçam??? günlerdir uğramıyorsun...
Tesekkürler canimcim arada iyi oluyor valla ödül gibi :)ohh afiyet olsun bayılırım türk kahvesine bende azcık oğluşla şekerleme yaptım her öğlen yatarız beraber 5 i bir yerde çayımı yaptım biraz ılınsın onu içeceğim sonra grissini ve lıght bisküvi atıştırırım sonra da koca bir bardak lıght sütlü nescafe iceceğim türk kahvesini akşam yemekten sonra içiyorum içim kazınır gibi oldu mu tıkıyor beni akşama ütüm var yaz günleri ütüyü hiiççç sevmiyorum kışın sıcak sıcak iyi oluyo da yaz klima olsa da her hafta her hafta çekilmiyor......
Güzelim bu diyet kesin kilo verdiriyordur ama dikkat et cabuk verilen kilolar cabuk alinirmis...arkadaşlar bu diyeti uygulamanızı tavsiye ediyorum ben uygluyorum mutlu nmutlu zayıflıyorurm karpuzdan tatlı ıhtıyazcımıda alıyorum kımılerı karpz kılo algırıyo dıolar ama yanla bence ben bu dıyetle bı haftada 3kıla verdım tabı spor harekette var ama bence cok ıyı 2haftada 3klo 3haftada 3kılo versem 9klo olacak bence deneyin kendinizi çok hafif hissediyorsunuz deneyin görün cokacimcoook[B][/B]
çocuk gelişimi çok önemli canım iyi yapmışsınız... için rahat olur... inşallah bir sorun çıkmaz... oğluşunda geç konuşsunda güç konuşmasın canım... bizim akrabamızın oğlu 15 sene sonra doktorların olmaz dedikleri halde kendiliğinden bir çocukları oldu herşey iyiydi ama konuşmuyordu... 1-2-3 çocuk hareketli ama konuşmuyor... bize geldiğinde muhabbet kuşumuz çok konuşuyor diye onun suyundan bile içirmişti.. şimdi 9 yaşında ama bir gör susturamıyoruz artık... sonradan konuşanlar daha konuşkan oluyor...
hoşgeldin canım... merdiven çıkmak güzel kas yapıyor canım...günde 2-3kez 10'ar dakika aralıksız inip çıkarsan hızlı hızlı yürümene spora gerek kalmaz zaten...
canım yemekten önce bol bol ılık su iç doyursun biraz... birde çok çiğne yavaş yavaş ye beyine sinyal gidene kadar yavaş yersen daha çabuk doyarsın...
Aboo bende öyleyim, tadimlik yemesi bazen zor geliyor helede sevdigim seylerde.. ama su sekilde düsün canim birtane yesende ayni tad on tane yesende belki faydasi olur :)
Merhaba canimcim bi kosturma herkeste hayirdir insallah bende izin alis verisi felan derken pek vakit bulamiyorum nete.. 19 gün sonra yola cikiyorum insallah..
Yarin büyük gün bakalim ne olcak...CADIARZU
merhaba kızlarr..
moralim çok bozuk dün gece sinirden üzüntüden bütün gece agladım herkes bu kadar kötü olmak zorunda mı..ya bu dünya kalıcı degil ki nasıl hesap verecekler kimse düşünmüyo ekmekle oynamak iftira atmak onurunu gururunu rencide etmek bu kadar kolay mı bi başkasının..hele ki ben suçlu olsa bile ne ıolursa olsun insandır deyip kalbimi kırdıgı halde karsımdakini kırmaktan kaçınırım kendimden önce bşaksını düşünüürm ya bana yapılacak şey mi bu ya o kada üzüldüm ki o kadar utandım ki herşey tamamen yalan oldugu halde...
mart ayında işten çıkarılmıştım söylemiştim size ufak entrikalar falan ama ben kimseye annemlere falan da söylemedim herkesi Allah bildigi gibi yapsıın dedim boşverdim hayırlısı dedim.o işe de beni sevdigim bi abi referans olarak sokmuş bi de bana başlamadan bak sana gelen gelen bana gelir ona göre sana güveniyorum deyip başlatmıştı..dün gece ögrendim ki ona beni şşten çıkarmalarının sebebni benim sürekli nette olup telefonlara bakmamam hiçbişeyle ilgilenmemem oldugunu söylemişler!!oraya girdigimden 5 ay sonra sigortamı yaptılar söz verdikleri maaşı hiç vermediler habersiz çıkarıp borcumla dımdızlak bıraktılar beni buna ragmen ben aldgım parayı hakedeyim diye herkesin iini aldım yaptım heryere yetişmek herşeyi ögrenmek için çabaladım iş yokken ki kriz döneminde gimiştim işe mutfaga girip bulaşık yıkadım sırf iş yapmış olmak için..benim masam bile yok ya degilki nete girebileyim yoktu yanii ordaki herkes şirketin parasını düşünmezken ben günahtır deyip ne kadar az masraf olursa o kadar iyi diyordum.adam şimdi ne düşünüyo benim hakıımda üstelik yalan ve adm bana güvenmiş kefil olmuştu sürekli girip çıktıgı yer yüzünü düşürdüler adamın utandırdılar adamı yapılacak şey mi ya atılacak iftira mı üstelik benim orda yükselme imkanım bile yoktu eninde sonund açıkacaktım işten ne istediler benden..çok utandım çok moralim bozuldu!!
mart ayında işten çıkarılmıştım söylemiştim size ufak entrikalar falan ama ben kimseye annemlere falan da söylemedim herkesi Allah bildigi gibi yapsıın dedim boşverdim hayırlısı dedim.o işe de beni sevdigim bi abi referans olarak sokmuş bi de bana başlamadan bak sana gelen gelen bana gelir ona göre sana güveniyorum deyip başlatmıştı..dün gece ögrendim ki ona beni şşten çıkarmalarının sebebni benim sürekli nette olup telefonlara bakmamam hiçbişeyle ilgilenmemem oldugunu söylemişler!!oraya girdigimden 5 ay sonra sigortamı yaptılar söz verdikleri maaşı hiç vermediler habersiz çıkarıp borcumla dımdızlak bıraktılar beni buna ragmen ben aldgım parayı hakedeyim diye herkesin iini aldım yaptım heryere yetişmek herşeyi ögrenmek için çabaladım iş yokken ki kriz döneminde gimiştim işe mutfaga girip bulaşık yıkadım sırf iş yapmış olmak için..benim masam bile yok ya degilki nete girebileyim yoktu yanii ordaki herkes şirketin parasını düşünmezken ben günahtır deyip ne kadar az masraf olursa o kadar iyi diyordum.adam şimdi ne düşünüyo benim hakıımda üstelik yalan ve adm bana güvenmiş kefil olmuştu sürekli girip çıktıgı yer yüzünü düşürdüler adamın utandırdılar adamı yapılacak şey mi ya atılacak iftira mı üstelik benim orda yükselme imkanım bile yoktu eninde sonund açıkacaktım işten ne istediler benden..çok utandım çok moralim bozuldu!!
günaydın bende 69.2 olmuşum 600 gr vermişim bu hafta ..sirkeli suyu unuttum iş yeri yoğun ev yoğun taşınacağım 2-3 güne kadar ev karmakarışık kendi evim 2 odalıydı kiraya vermiştim 3 çocuk var diye 4 odalı eve taşınmıştım oğlum istanbul'da babasının yanında okuyor artık ev büyük geliyor boşa fazla kira ödüyorum kendi evime taşınacağım bu evde bir sürü eşya var, kendi evimide eşyalı kiraya vermiştim 2 evdeki fazla eşyayı toplayıp başka yere göndereceğim sonra boya yaptırıp kendi eşyalarımı taşıttıracağım 2 kere nakliyeyle uğraş o kadar eşyayı kendi başına topla işim çok zor tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum eşimede resti çektim hem maddi hem manevi bu kadar işin üstesinden gelmek için çaba sarfediyorum güçlü olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?