70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen bugünden başla canım zaman kaybetmeyelim

tamam o zaman akşam yazarım bugünü toplu yazayım...Çok heyecanlıyım biliyor musunuz? bir de listeyi gördüm kilo verenleri görünce daha da azimlendim...O listeye beni de ekler misiniz?

ben yaptığımı anlatayım: mesela sağ bacak için sağ tarafa yatıyorum sol bacağımı sağın önünde yere koyup 90 derece tutuyorum(tam 90 olmuyo ama ) altta kalan sağ bacağı da aşağı yukarı hareket ettiriyorum anlatabildim mi :26:

tamam o zaman akşam yazarım bugünü toplu yazayım...Çok heyecanlıyım biliyor musunuz? bir de listeyi gördüm kilo verenleri görünce daha da azimlendim...O listeye beni de ekler misiniz?

Liste için cuma günü bildirim yapılıyor canım. Şu şekilde ;

Başlangıç kilo :
Geçen hafta :
Bu hafta :
Giden-Gelen :
Hedef :

Sen yeni üye olduğun için bu hafta liste altı olursun yeni üye bildirimide şöyle ;

Başlangıç kilo :
Yeni üye

Böyle yazıp liste yapan arkadaşa yollıcaksın. Şimdilik listeyi Nora arkadaşımız yapıyor.

Bu ara çok değişti liste yapan kişi ama bu sefer sürekli Noracık yapcak heralde..

tamam canım çok teşekkür ederim, çok soru soruyorum affet ama bir sorum daha var... cuma günü mü yazıp yollayayım bunu?

regl olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

acaba çarşamba perşembe okadar dikkat etmeme rağmen cuma oyüzdenmi aynı çıktım hiç verememişiimmmmmm

boşuna celallenmişim desenizeeeee

Aynen canım, ben de senin gibi makas hareketini yapıyorum ama başka hareketler var mı diye merak ettim :)

Esincim linkler için çok teşekkür ediyorum, hemen indiriyorum

Son düzenleme:
tamam canım çok teşekkür ederim, çok soru soruyorum affet ama bir sorum daha var... cuma günü mü yazıp yollayayım bunu?

Evet canım cuma günü yolla..Sorun değil canım tabiki sorcaksın.

Haa ekleme yapayım :

Yeşilçayı evden eksik etme günde en az 2 fincan iç.

Beyaz ekmek,şeker,tuz,un yok!

Buğdaylı,çavdarlı yada kepekli ekmek tüket.Günde 3-4 dilimi geçmesin.

Kahvaltını güzelce yap peynirini zeytini domates salatalığını ye.Hafta 2-3 kez yumurtanı da ye.

Öğlenleri genelde tavuk,et,balık,köfte ızgara türü şeyler yemeye çalış.Salatanı eksik etme.

Akşamları çorba yada sebze yemeğini yemeye çalış.Her öğünde mutlaka yoğurt tüket.

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım ama ben kan sulandırıcı ilaç içtiğim için yeşil çay içemiyorum ( hatta yeşil şeyleri de dikkatli tüketmem gerekiyor ilacın etkisini azaltıyor çünkü, ilacıma göre şeyler yerim artık öyle de olur sanırım...çok heyecanlıyım biliyor musun :))

Sabah: Yarım simit, 10 zeytin, 1 salatalık

Ara: Tadımlık birkaç çekirdek, 1 fincan Türk kahvesi, 1 parça çikolata

Öğle: 3 dilim tam buğday ekmeği, koca bir tabak ton balığı salatası, maden suyu, 1 turşu acı biber

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Akşam: 1 kase yoğurt, 10 adet kayısı

Dünkü yoğun tempo nedeniyle çok yorgunum o yüzden bugün spor yapmicam.

Yarın da Jillian egzersiz programını denemeyi düşünüyorum, internette incelediğim kadarıyla fazlasıyla yağ yaktıracak gibi :)

Canım inşallah heyecanın kaçmaz..İstediğin kiloya ulaşırsın.

Herşeyden önce sağlığını düşünmelisin.İlaç kullanıyorsan rahatsızsan elbette buna göre bişeyler yapmalısın.

Öğlenki 3 dilim çoook fazla olmuş canım. Akşamda yemek yee!!

Jillian da halleder merak etme hiç bişeycğin kalmaz.

sabah 2 dilim ekmek, 2 yumurta, 1 bardak çay

öğlen biraz patates kızartması

arada biraz kavun ve 1 tane muz

akşam 2 dilim ekmek 2 dilim peynir (canım yemek istemedi de)

toplam 2 litre su içtim

ben gideyim sporlarımı falan yapayım yarın görüşürüz bebişler

Sabah: 2 dilim beyaz ekmek, peynir, zeytin, domates, sucuklu yumurta...

Öğlen: 2 dilim su böreği

Akşamüstü: Halley

Akşam: 1 tabak bezelye, 1 dilim ekmek, 1 bardak gazoz ((((((((((((((

İnşallah yarından itibaren böyle olmayacak, hadi bakalım (((((((((

Yorgunum, yürüyüşe çıkmicam dedim ama yürümeyince kendimi suçlu hissediyorum o yüzden ben 1 saatlik yürüyüş ödevimi yapmaya gidiyorum. Mazeret yok

Anca eve gelebildim hemen yazıyım dedimm

Sabah:3/4 dilim tam buğday kmeği 3-4 çatal menemen 4 zeytin biraz peynir
Öğle:! biber dolmaı 2 kaşık yoğurt salata yarım dilim buğday ekmeği
Ara:Karpuz
Akşam:3 dilim köfte 2 parça tavuk(çeviz büyüklüğünde) yarım dilim beyaz ekmek ama inceydi,salata ve ayran
Ara:1 kayısı 2 dilim karpuz 2 bardak çay.

Bugün arkadaşım olmadığı için de yürüyüş yapamadım,çok sıkıcı oluyo tek başına 2 saat:)

Bi de su smileyleri nasıl yapıyosunuz yaa çok kıskandım *.*

:)) canım smiley ların altında "fazlası" yazıyor oraya tıkla görürsün :))

İlk menün haydi hayırlı olsun bakalım

Tabi ki böyle olmamalı. Halley ,beyaz ekmek,börek,gazoz

Günaydın fıstıklar, bol hafif bir gün olsun hepimize..

Bende şimdi menemen ve yoğurtumu yiyorum, yanında maden suyu açtık meyveli ama içemicem galiba şiştim :26:

Şimdi iş yerine geçicem bi 20 dk sonra , gittiğimde siteye uğramaya çalışırım, ama uğrayamazsam akşam burdayım.

Haftasonlarınız nasıl geçti bizim açımızdan çok merak ediyorum, umarım herkes yazmıştır

Esincim burdasın , günaydın sana da bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…