hemen bugünden başla canım zaman kaybetmeyelim
Yazabilir canım istediğin zaman. Buraya yazınca insan sorumluluk hissediyor.
Yesem mi dediğin şeyleri buraya yazcağını aklına getirince yiyemiyorsun. Ben bugün pasta kaçırdım mesela.Yazacağım menümü birazdan..
Menülerini günde bi defa toplu şekilde yaz.Sabahtan belliyse gün içinde yaz. Değişiyorsa akşamları yeme içme bitince yazabilirsin.
Arkadaşlar şu iç bacaklar için neler yapıyorsunuz? Özellikle armut tipi olanlarda, basen ve bacaklardan kilo alanlarda iç bacak bölgesi en en en büyük sorun
Spor salonuna gitsem orada bu soruna yönelik aletler var da, evde makas açmak haricinde pek de yöntem yok sanki.
tamam o zaman akşam yazarım bugünü toplu yazayım...Çok heyecanlıyım biliyor musunuz? bir de listeyi gördüm kilo verenleri görünce daha da azimlendim...O listeye beni de ekler misiniz?
Liste için cuma günü bildirim yapılıyor canım. Şu şekilde ;
Başlangıç kilo :
Geçen hafta :
Bu hafta :
Giden-Gelen :
Hedef :
Sen yeni üye olduğun için bu hafta liste altı olursun yeni üye bildirimide şöyle ;
Başlangıç kilo :
Yeni üye
Böyle yazıp liste yapan arkadaşa yollıcaksın. Şimdilik listeyi Nora arkadaşımız yapıyor.
Bu ara çok değişti liste yapan kişi ama bu sefer sürekli Noracık yapcak heralde..
ben yaptığımı anlatayım: mesela sağ bacak için sağ tarafa yatıyorum sol bacağımı sağın önünde yere koyup 90 derece tutuyorum(tam 90 olmuyo ama) altta kalan sağ bacağı da aşağı yukarı hareket ettiriyorum anlatabildim mi :26:
tamam canım çok teşekkür ederim, çok soru soruyorum affet ama bir sorum daha var... cuma günü mü yazıp yollayayım bunu?
Evet canım cuma günü yolla..Sorun değil canım tabiki sorcaksın.
Haa ekleme yapayım :
Yeşilçayı evden eksik etme günde en az 2 fincan iç.
Beyaz ekmek,şeker,tuz,un yok!
Buğdaylı,çavdarlı yada kepekli ekmek tüket.Günde 3-4 dilimi geçmesin.
Kahvaltını güzelce yap peynirini zeytini domates salatalığını ye.Hafta 2-3 kez yumurtanı da ye.
Öğlenleri genelde tavuk,et,balık,köfte ızgara türü şeyler yemeye çalış.Salatanı eksik etme.
Akşamları çorba yada sebze yemeğini yemeye çalış.Her öğünde mutlaka yoğurt tüket.
çok teşekkürler canım ama ben kan sulandırıcı ilaç içtiğim için yeşil çay içemiyorum( hatta yeşil şeyleri de dikkatli tüketmem gerekiyor ilacın etkisini azaltıyor çünkü, ilacıma göre şeyler yerim artık öyle de olur sanırım...çok heyecanlıyım biliyor musun :))
Sabah: Yarım simit, 10 zeytin, 1 salatalık
Ara: Tadımlık birkaç çekirdek, 1 fincan Türk kahvesi, 1 parça çikolata
Öğle: 3 dilim tam buğday ekmeği, koca bir tabak ton balığı salatası, maden suyu, 1 turşu acı biber
Ara: 1 fincan Türk kahvesi
Akşam: 1 kase yoğurt, 10 adet kayısı
Dünkü yoğun tempo nedeniyle çok yorgunum o yüzden bugün spor yapmicam.
Yarın da Jillian egzersiz programını denemeyi düşünüyorum, internette incelediğim kadarıyla fazlasıyla yağ yaktıracak gibi :)
Anca eve gelebildim hemen yazıyım dedimm
Sabah:3/4 dilim tam buğday kmeği 3-4 çatal menemen 4 zeytin biraz peynir
Öğle:! biber dolmaı 2 kaşık yoğurt salata yarım dilim buğday ekmeği
Ara:Karpuz
Akşam:3 dilim köfte 2 parça tavuk(çeviz büyüklüğünde) yarım dilim beyaz ekmek ama inceydi,salata ve ayran
Ara:1 kayısı 2 dilim karpuz 2 bardak çay.
Bugün arkadaşım olmadığı için de yürüyüş yapamadım,çok sıkıcı oluyo tek başına 2 saat:)
Bi de su smileyleri nasıl yapıyosunuz yaa çok kıskandım *.*
Sabah: 2 dilim beyaz ekmek, peynir, zeytin, domates, sucuklu yumurta...
Öğlen: 2 dilim su böreği
Akşamüstü: Halley
Akşam: 1 tabak bezelye, 1 dilim ekmek, 1 bardak gazoz((((((((((((((
İnşallah yarından itibaren böyle olmayacak, hadi bakalım(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?